Διηγήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται για διακοπές, μακριά από γνωστούς, για να πραγματοποιήσει μια φαντασίωση του… να ψαρεύει η κυρία νεαρούς για να τους πάρει στο κρεβάτι της. Το αποτέλεσμα είναι πέραν των προσδοκιών τους…

Η ιστορία:

Είμαστε η N. και ο Γ., ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι και σας γράφουμε μετά τις διακοπές που αυτό το καλοκαίρι κάναμε στη Σαντορίνη. Εγώ είμαι 28 ετών και η Ν. 25. Η γυναίκα μου είναι ψηλή, καλλίγραμμη, μελαχρινή. Της αρέσει να γυμνάζεται κι αυτό είναι το ατού της που καταφέρνει να διατηρεί ένα τόσο ωραίο σώμα. Πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στο γυμναστήριο, πολλές φορές δε, όταν έχω κι εγώ χρόνο, πηγαίνουμε μαζί. Της αρέσει να ντύνεται λίγο προκλητικά, αλλά όχι πρόστυχα. Συνήθως φοράει ωραία καλσόν, κατά προτίμηση μαύρα με φούστες προς το μίνι που συνοδεύονται από στενά μπλουζάκια ή πουκάμισα που τονίζουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Συχνά, όταν βγαίνουμε μαζί βόλτα, παρατηρούμε τα βλέμματα διάφορων νεαρών να είναι καρφωμένα πάνω της κι αυτό είναι κάτι που ερεθίζει και τους δυο μας. Στη συνέχεια το συζητάμε κι αυτό μας φτιάχνει τη διάθεση για έρωτα. Πολλές φορές είχαμε πηδηχτεί με πάθος, με αφορμή τέτοια γεγονότα. Πότε ο νεαρός που καθόταν στο απέναντι τραπέζι της καφετέριας και δεν έλεγε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της, πότε ο άλλος νεαρός στην πιτσαρία που δεν έπαιρνε τα μάτια του πάνω από το μεγάλο και στητό στήθος της που σχηματίζονταν έντονα μέσα στο εφαρμοστό μπλουζάκι ή πουκάμισο. Μπορούσε όμως να είναι και κάτι πιο εξτρίμ.

Στο μπαρ μπορούσε κάποιος νεαρός να απολαμβάνει το κιλοτάκι της και να προσπαθεί να την πάρει όλο και περισσότερο μάτι στο συγκεκριμένο σημείο. Η Ν. όταν έβλεπε κάποιον να την καμακώνει ή να προσπαθεί να την πάρει μάτι με ειδοποιούσε με το βλέμμα της, κάνοντας μου νόημα ότι έχει αρχίζει να γίνεται παιχνίδι. Είχαμε γίνει πολύ έμπειροι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, καθώς κάθε φορά που βγαίναμε μόνοι μας βόλτα προσπαθούσαμε να μαζεύουμε νεαρά βλέμματα πάνω στο σώμα της γυναίκας μου. Βέβαια όλες αυτές τις καταστάσεις θα μπορούσαμε να τις είχαμε εκμεταλλευτεί για να προχωρήσουμε πιο πέρα, όπως κάνουν πολλά ζευγάρια, αλλά το γεγονός ότι έχουμε παιδιά δεν μας επέτρεψε να προχωρήσουμε.

Ούτε χώρος ούτε χρόνος υπήρχε για κάτι τέτοιο. Επιπλέον είμαστε προσεκτικοί για να μην εκτεθούμε στον κοινωνικό μας κύκλο πέφτοντας πάνω σε κάποιον γνωστό ή σε άτομο χωρίς εχεμύθεια. Αν γινόταν κάτι θα γινόταν με άτομα εκτός κοινωνικού μας κύκλου, αφού πρώτα αυτά θα είχαν κατακτήσει την εμπιστοσύνη μας. Πάντως τέτοιου είδους παιχνίδια, όσο κι αν δεν προχωρούσαν όσο θέλαμε, έδιναν αλάτι στην καθημερινή ερωτική μας ζωή.

Πολλές φορές μου έλεγε ότι ήθελε να πηγαίνουμε σε μπαράκια κι εκεί να διάλεγε μόνη της τον νεαρό που θα πηδιόταν μαζί του, να χόρευε και να διασκέδαζε μαζί του, να τον έφερνε στο τραπέζι, να μου τον σύστηνε και στη συνέχεια, πάντα με τη δική μου άδεια, να πήγαιναν βόλτα οι δυο τους. Εκεί θα μπορούσαν να προχωρήσουν όσο ήθελαν με την υπόσχεση ότι θα μου διηγούνταν τα πάντα μετά. Αυτό ήταν κάτι που με άναβε κι εμένα ιδιαίτερα γι’ αυτό και σκέφτηκα και της εξιστόρησα πολλές τέτοιες ιστορίες. Της εξιστορούσα με κάθε λεπτομέρεια και με πολύ παραστατικότητα.

Αυτό συντέλεσε με τη σειρά του να μεγαλώσει η επιθυμία και των δυο μας για την πραγματοποίηση τέτοιων φαντασιώσεων. Πολλές φορές σκεφτόμουν τη συμπεριφορά της στο κρεβάτι, όταν συζητούσαμε τέτοιου είδους φαντασιώσεις και θεώρησα ότι δεν θα είχα και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να την πείσω να το κάνουμε στην πράξη. Έτσι αποφάσισα να κάνω μια σοβαρή κουβέντα μαζί της. Αυτή το δέχτηκε και έτσι καταφέραμε να μείνουμε μόνοι. Το απόγευμα, αφού είχαμε ξεκουραστεί για λίγο και οι δυο, καθίσαμε να πιούμε καφέ. Αποφάσισα χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα να μπω κατευθείαν στο θέμα.

-    «Βλέπω ότι σ’ αρέσουν πολύ αυτά που συζητάμε όταν γαμιόμαστε. Μεταμορφώνεσαι και γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Η καύλα σου φτάνει στο τέρμα…»

Δοκίμασα μεγάλη έκπληξη αλλά και ικανοποίηση από την απάντηση που μου έδωσε.

-    «Ναι αγάπη μου, έτσι είναι. Ανάβει όλο μου το είναι μ’ αυτές τις φαντασιώσεις και ξέρω ότι πολλά ζευγάρια αποτολμούν να τις κάνουν πράξη, χωρίς αυτό να χαλάει τη σχέση τους, αντίθετα την κάνει πολλές φορές καλύτερη, την τονώνει».

Η απάντησή μου ήταν ότι:

-    «Απ’ αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι σ’ ενδιαφέρει σοβαρά το θέμα και μάλλον πρέπει να το προχωρήσουμε».

-    «Φυσικά θα πρέπει, αν το θέλεις κι εσύ…» μου απάντησε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

-    «Μα κι εγώ το θέλω πάρα πολύ κούκλα μου και νομίζω ότι θα πρέπει να δρομολογήσουμε γεγονότα…» της απάντησα.

-    «Να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα για κάτι τέτοιο με τα παιδιά στο σπίτι. Εδώ και τώρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Πρέπει να το δρομολογήσουμε αλλιώς. Σκέφτομαι κάτι για το καλοκαίρι, αν καταφέρναμε να πάμε διακοπές μόνοι μας. Εκεί μπορούμε με την άνεσή μας, ίσως με κάποιο πρόσωπο που θα έχουμε γνωρίσει πιο πριν ή κάποιο που θα γνωρίσουμε εκεί…»

Εγώ συμφώνησα μαζί της, βλέποντας ότι αντικειμενικά δεν υπάρχει άλλη περίοδος που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο πράγμα. Εξάλλου εκείνο το διάστημα ήμασταν πνιγμένοι στις υποχρεώσεις. Ήταν αδύνατο να βρεθεί χρόνος. Αποφασίσαμε να το οργανώσουμε πιο συστηματικά και να κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα δωμάτιο για να είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε. Είπαμε αυτό να γίνει προς το τέλος του Ιουλίου μέχρι και το πρώτο πενθήμερο του Αυγούστου. Είχαμε ένα χρόνο δώδεκα ημερών στη Σαντορίνη για να ξεκουραστούμε και να κάνουμε πραγματικότητα όσα είχαμε σκεφτεί.

Πράγματι κατάφερα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να κλείσω δωμάτιο, στέλνοντας μια προκαταβολή. Το δωμάτιο ήταν μεγάλο και άνετο και διέθετε πισίνα. Το όλο σκηνικό της προετοιμασίας είχε ανάψει την ερωτική μας ζωή και κάναμε όλο και πιο συχνά έρωτα και πάντα συζητούσαμε για το τι θα κάνουμε και πως, όταν ξεκινήσουμε τις διακοπές. Η Ν. μου ζήτησε εκτός από νεαρό, αν δεν βρούμε να πάμε και με ζευγάρι. Εγώ δεν είχα λόγο ν’ αρνηθώ.

Έτσι πέρασε ο χρόνος, ανάμεσα στις υποχρεώσεις της οικογένειας και στις έξαλλες φαντασιώσεις που καλλιεργούσαμε και έφτασε ο χρόνος των διακοπών. Η Ν. με πήρε τηλέφωνο το απόγευμα στο κινητό και μου είπε ότι όταν βρω χρόνο και δεν είμαι στο σπίτι να την πάρω για να συζητούσαμε κάποιο θέμα που αυτή ήθελε. Τελικά το βράδυ κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και βγαίνοντας έξω πήρα τη Ν. στο κινητό για να μάθω τι ήθελε να μου πει. Μου είπε ότι θα έβγαινε βόλτα με τη φίλη της τη Σοφία και μετά το φαγητό θα πήγαιναν σε κάποιο μπαρ για κανένα ποτό. Με ρώτησε αν θα μπορούσε να προχωρήσει σε περίπτωση που βρισκόταν κάποιος για να πηδηχτούν.

-    «Η Σοφία έχει βάλει στο μάτι ένα παιδί και αν προχωρήσει κάτι θα μπορούσε να βάλει κι εμένα στο παιχνίδι. Θέλω να το ξέρεις…» μου είπε. «Και μόνο αν συμφωνείς θα προχωρήσω κι εγώ…»

-    «Ναι, αγάπη μου, να προχωρήσεις» της είπα. «Και θα μου τα πεις όλα με κάθε λεπτομέρεια αύριο που θα γυρίσω στο σπίτι. Ξέρεις πολύ καλά ότι τέτοια παιχνίδια με ανάβουν κι εμένα πάρα πολύ!»

Την άλλη μέρα έφτασα στο σπίτι γύρω στις δέκα το πρωί και βρήκα τη Ν. να είναι στην κουζίνα και να πίνει καφέ. Μου έφτιαξε καφέ και της είπα για την εγκατάσταση των παιδιών στο σπίτι των γονιών της και ότι όλα ήταν εντάξει. Ύστερα τη ρώτησα για το γνωστό θέμα.

-    «Τι έγινε χθες το βράδυ αγάπη μου; Πώς περάσατε με την Σοφία;»

Αυτή μου απάντησε ότι έγιναν κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που αν ήθελα θα μου τα διηγούταν εκείνη τη στιγμή ή το βράδυ με την ησυχία μας στο κρεβάτι. Εγώ της είπα να μου διηγηθεί εκείνη τη στιγμή τι έγινε και η Ν. άρχισε να μου διηγείται τι ακριβώς έγινε.

Μου είπε ότι μετά το φαγητό πήγαν με τη Σοφία σ’ ένα μπαρ, όπου παρήγγειλαν ποτό και περίμεναν το φίλο της Σοφίας. Μετά από λίγο διάστημα ήρθε κι αυτός και αφού διασκέδασαν για αρκετή ώρα η Σοφία πρότεινε να πάμε όλοι μαζί μια βόλτα. Το τι έγινε στη βόλτα, η γυναίκα μου το διηγήθηκε πολύ παραστατικά τόσο που με άναψε φοβερά.

Η Ν. διηγείται:
«Μπήκαμε στο αυτοκίνητο της φίλης μου και προχωρήσαμε προς την παραλιακή. Σταματήσαμε σε μια παραλία κι εκεί κατεβήκαμε. Σε μια στιγμή καθώς βρισκόμασταν σ’ ένα απόμερο σημείο της παραλίας αρχίσαμε και οι δυο εντελώς ξαφνικά να χαϊδεύουμε και να φιλάμε τον νεαρό. Η Σοφία άρχισε να τον φιλάει στο στόμα κι εγώ του χάιδευα με το χέρι μου την πούτσα του πάνω από το τζιν που φορούσε. Σε λίγο του την έβγαλα έξω και άρχισα να του την παίζω δυνατά με το χέρι, ενώ η Σοφία εξακολουθούσε να τον φιλάει στο στόμα με πάθος.

»Μετά γονάτισα και του πήρα ένα παθιασμένο τσιμπούκι από το οποίο λίγο έλειψε να χύσει στο πρόσωπό μου, αν δεν τραβιόμουν γρήγορα και θα μου είχε κάνει τα ρούχα χάλια. Η Σοφία, όσο εγώ του έπαιρνα τσιμπούκι, του έγλειφε με πάθος την κωλοτρυπίδα και του χάιδευε τ’ αρχίδια. Στη συνέχεια ο νεαρός έβαλε τα χέρια του κάτω από τις μίνι φούστες που φοράγαμε και χάιδεψε τα μουνάκια μας χωρίς να βγάλει τα κιλοτάκια μας. Το έκανε τόσο ωραία που εγώ ανατρίχιασα και λίγο έλειψε να χύσω και το ίδιο έγινε με τη Σοφία που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα βογκητά της όταν το χέρι του νεαρού πασπάτευε το μουνάκι της.

»Μετά, χωρίς να πούμε κουβέντα, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ήρθαμε στο σπίτι της Σοφίας. Στο δρόμο ο Μάκης έπαιζε με τα βυζιά μου και προσπαθούσε να μου φιλήσει τις ρώγες χωρίς να μου βγάλει το σουτιέν. Όταν φτάσαμε στο σπίτι της Σοφίας, ανεβήκαμε γρήγορα στο διαμέρισμά της και αμέσως βγάλαμε τα ρούχα μας. Εγώ έμεινα με το σουτιέν και το στρινγκ, ενώ η Σοφία η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να κατεβάσει το στρινγκ της και να ζητήσει από το Μάκη να της κάνει γλειφομούνι, που τόσο πολύ της άρεσε. Ο Μάκης γονάτισε και άρχισε να της γλείφει με πάθος το μουνί της, ενώ εγώ είχα καθίσει απέναντι στον καναπέ και τους παρακολουθούσα παίζοντας το μουνάκι μου. Όσο ο Μάκης έγλειφε το μουνί της Σοφίας, αυτή έβγαλε όλα της τα ρούχα και έμεινε εντελώς γυμνή.

»Στη συνέχεια γδύσαμε εντελώς το Μάκη και τον καθίσαμε στον καναπέ. Εκεί και οι δυο μαζί του πήραμε ένα δυνατό τσιμπούκι και η πούτσα του έγινε δυνατή και μεγάλη σαν κατάρτι. Μετά ήρθε η σειρά μου να με γαμήσει ο Μάκης. Αφού έβγαλα το σουτιέν μου, στάθηκα στα τέσσερα και ο μικρός παραμέρισε το στρινγκάκι μου, χωρίς να μου το βγάλει, μου έμπηξε με μανιασμένο τρόπο την ψωλή του μέσα στο μουνί μου. Με γάμησε μανιασμένα για περισσότερο από ένα δεκάλεπτο κι εγώ είχα στην κυριολεξία ξεθεωθεί από την πούτσα-μαχαίρι που έσκιζε ανελέητα το μουνάκι μου.

»Είχα παραδοθεί ολόκληρη στην καύλα και δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα βογκητά μου. Η Σοφία είχε έρθει μπροστά μου και μου χάιδευε τα βυζιά μου, ενώ πότε πότε χάιδευε και το Μάκη στην πλάτη. Αυτά τα απαλά χάδια της Σοφίας μας άναβαν πολύ και τους δυο και μας έκανα να γαμιόμαστε με μεγαλύτερο πάθος. Με άναβε ιδιαίτερα ότι με κοιτούσε στα μάτια με λάγνο βλέμμα την ώρα που ο Μάκης έμπηγε με δύναμη την πούτσα του μέσα στο μουνάκι μου. Ήταν σαν να με ενθάρρυνε να τον ξαναπάρω και σαν να συμμετείχε με την ψυχή της στο παιχνίδι μας. Είχα ξεπατωθεί από το γαμήσι που μου έκανε ο Μάκης όταν έφτασε η στιγμή να χύσει.

»Τότε η Σοφία τράβηξε την πούτσα του από το μουνί μου και την πήρε στο στόμα της για να του κάνει πίπα. Πριν όμως προλάβει να την πάρει στο στόμα της, τα χύσια του εκσφενδονίστηκαν στο πρόσωπό της και στα μαλλιά της. Παρόλα αυτά η Σοφία δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου και του πήρε ένα δυνατό τσιμπούκι, γλείφοντας και την τελευταία σταγόνα που υπήρχε πάνω στην πούτσα του. Εγώ τους παρακολουθούσα ξεθεωμένη από την πούτσα που είχα φάει προηγουμένως και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Το μουνάκι μου ήταν σα να είχε πάρει φωτιά. Αφού τελείωσε το τσιμπούκι η Σοφία πήγε και έπλυνε το πρόσωπό της και τα μαλλιά της. Ύστερα καθίσαμε στον καναπέ για να ξεκουραστούμε και σε λίγο μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα και οι τρεις.

»Ήταν η σειρά της Σοφίας για να πάθει αυτό που έπαθα εγώ στον καναπέ. Πήγαμε στο κρεβάτι και η Σοφία ξάπλωσε, ενώ εγώ στάθηκα από πάνω της και αγκαλιάζοντάς την, άρχισα να της χαϊδεύω τα βυζιά και να γλείφω τις ρώγες της, ενώ ο Μάκης γονάτισε, πήρε τα πόδια της στους ώμους του και της έμπηξε τον πούτσο του στο διψασμένο μουνάκι της. Άρχισε να τη γαμάει με πάθος ενώ συνέχισα να τη χαϊδεύω και να τη φιλάω στο στόμα. Δεν άργησαν να φτάσουν και οι δυο σε μεγάλη καύλα και τα βογκητά τους ακούγονταν σε όλο το δωμάτιο. Σε λίγο ο Μάκης έχυσε και γέμισε και πάλι το κορμί της τα χύσια του. Στη συνέχεια εγώ του πήρα ένα τσιμπούκι και έγλειψα και την τελευταία σταγόνα που υπήρχε επάνω.

»Τελειώνοντας το γαμήσι της Σοφίας, τους άφησα μόνους να κοιμηθούν οι δυο τους και αφού έκανα ένα ντους, πήγα και κοιμήθηκα στο διπλανό δωμάτιο. Το πρωί πήγα και πάλι μέσα στο δωμάτιο τους και βρήκα το Μάκη μισοξυπνημένο και τη Σοφία να κοιμάται. Αποχαιρέτησα το Μάκη μ’ ένα δυνατό τσιμπούκι που τον έκανε να χύσει στο στόμα μου όλα του τα χύσια και στη συνέχεια έδωσα ένα δυνατό φιλάκι στο μάγουλο της Σοφίας, η οποία δεν κατάλαβε τίποτα γιατί κοιμόταν βαθιά. Στη συνέχεια ντύθηκα και έφυγα για το σπίτι μας…».

Αυτή ήταν η παραστατική και καυτή διήγηση της γυναίκας μου που με έκανε να καυλώσω αφάνταστα. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει ένα απροσδόκητο και δυνατό γαμήσι και από μένα, που έγινε με το τελείωμα της διήγησης. Με το που τελείωσε να μου λέει όσα έγιναν, εγώ άρχισα να την αγκαλιάζω να την φιλάω και να την χαϊδεύω στον κώλο και στο στήθος. Έβαλα το χέρι μου κάτω από τη φούστα και διαπίστωσα ότι φορούσε ένα πολύ υγρό κιλοτάκι και τότε ή ίδια μου είπε ότι ήταν το ίδιο από το χθεσινοβραδινό γαμήσι και το φορούσε γιατί περίμενε εμένα. Εγώ το παραμέρισα λίγο και έβαλα τα δάχτυλά μου στην τρύπα του μουνιού της και την έκανα να βογκήξει από ηδονή.

Στη συνέχεια βρέθηκα γονατιστός μπροστά στο μουνάκι της και έκανα παιχνίδι μαζί του με τη γλώσσα μου για πάνω από δέκα λεπτά. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει το στόμα μου από τα χύσια της Ν. και οι κραυγές της ηδονής που έβγαζε να με καυλώσουν ακόμα περισσότερο. Για μια ακόμα φορά η Ν. ξεπατώθηκε στο γαμήσι και αυτή τη φορά από μένα. Ο πούτσος μου την ξέσκισε αλύπητα. Ήταν τόσο δυνατό το ξέσκισμα που της έκανα που μετά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της και να κουνηθεί. Συνεχώς μου έλεγε:

-    «Με ξεπάτωσες γαμιόλη! Με ξεπάτωσες! Δεν μπορώ πια να περπατήσω».

Μετά ασχοληθήκαμε με την προετοιμασία του ταξιδιού και το υπόλοιπο της ημέρας δεν μιλήσαμε πια για τέτοια θέματα. Το απόγευμα έκανε ένα μέτρημα των εσώρουχων και των μαγιό που θα έπαιρνε στο ταξίδι και μου είπε ότι ήθελε να πάρει δυο - τρία στρινγκ ακόμη, ενώ σουτιέν είχε αρκετά. Βγήκε στα μαγαζιά για να ψωνίσει και πήρε ότι πιο προκλητικό βρήκε. Διάφανα δαντελωτά με μια μικρή ραντούλα που μόλις κάλυπτε την κωλοτρυπίδα. Μάλιστα, όταν γύρισε στο σπίτι, τα πρόβαρε για να δει πως της πήγαιναν και μου ζήτησε να δω κι εγώ. Πραγματικά ήταν ένα πολύ καυτό θέαμα. Είχε αποφασίσει να τα δώσει όλα.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 34935)