Οι κόρες του αφεντικού (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Σήμερα θα κάνει τρελό σεξουαλικό πάρτι ο φίλος μας και με τις δύο αδερφές που δεν έχουν κανένα ταμπού!

Η ιστορία:

Την επόμενη μέρα ήταν της Παναγίας. Αφού έφαγα με τους δικούς μου σχετικά νωρίς, πήγα πάλι στο μαγαζί για να τελειώσω τη δουλειά. Ευτυχώς, είχα τελειώσει τα περισσότερα την προηγούμενη μέρα (παρά το ‘’ευχάριστο’’ διάλλειμα) και μου είχαν μείνει λίγα πράγματα να κάνω.

Παρόλο που η Μαρία μου είχε δώσει υπόσχεση για την επόμενη μέρα, δεν περίμενα ότι θα έρθει. Θεωρητικά, ήμουν έτοιμος, μιας και φορούσα βερμούδα-μαγιό, χωρίς εσώρουχο. Αλλά το έκανα με σκοπό να πάω για μπάνιο μόλις τελείωνα. Τελικά, πάλι κατά τις τέσσερις, την ακούω να μου φωνάζει ότι μπήκε στο μαγαζί.

Κατέβηκε τις σκάλες κι αυτή τη φορά φορούσε ένα κίτρινο φορεματάκι. Με το μόλις που με είδε, το έβγαλε και έμεινε ξανά μόνο με τα αθλητικά της. Ο πούτσος μου αμέσως ανταποκρίθηκε. Έβγαλα κι εγώ το μαγιό και μετά από ένα σύντομο φιλί, έπεσε στα γόνατα και με πήρε στο στόμα. Ήμουν τόσο αφοσιωμένος στο τσιμπούκι που μου έκανε, που ξαφνιάστηκα όταν άκουσα μια φωνή από τις σκάλες να λέει:

-    «Ώστε εσύ ξεχείλωσες τον κώλο της αδερφής μου!»

Σηκώνω το βλέμμα και βλέπω την Ντίνα στις σκάλες. Φορούσε ένα κοντό μαύρο φανελάκι που ερχόταν λίγο κάτω από το στήθος της και ένα καυτό εφαρμοστό μπλε σορτσάκι, που τόνιζε να καλλίγραμμα πόδια της.

Ενώ εγώ προσπαθώ να απαντήσω, η Μαρία συνέχιζε το τσιμπούκι. Η Ντίνα, χαμογελώντας άρχισε να πλησιάζει. Όταν έφτασε δίπλα μας, άρχισε να γδύνεται. Και αυτή, όπως και η αδερφή της, δεν φορούσε εσώρουχα. Αντίθετα με το εντελώς ξυρισμένο μουνάκι της Μαρίας, η Ντίνα είχε μια μικρή γραμμή αφήσει. Έρχεται δίπλα μου και αρχίζει να με φιλάει. Εγώ χαϊδεύω το σώμα της και αρχίζω να βάζω δάχτυλο στο μουνάκι της, που ήδη είναι υγρό.

Σε λίγο η Ντίνα βρίσκεται δίπλα στην αδερφή της και αρχίζουν να με γλείφουν και οι δύο μαζί κατά μήκος. «Οκ, ζω το όνειρο!» λέω από μέσα μου. Η Μαρία, επειδή με έχει ξαναγευτεί, αφήνει τον πούτσο μου στην Ντίνα και αρχίζει να μου γλείφει τ’ αρχίδια. Η Ντίνα παίρνει όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στο στόμα και μετά αρχίζει ένα κόλπο που με τρέλανε. Κράταγε μόνο το κεφάλι μέσα και στριφογύριζε την γλώσσα της. Η μικρή είχε μεγαλύτερη πείρα στο τσιμπούκι από την μεγάλη της αδερφή.

Ο συνδυασμός πίπας και γλειψίματος στ’ αρχίδια με κάνει να φτάσω σε οργασμό. Με ένα βογκητό, κρατάω το κεφάλι της Ντίνας και αρχίζω να της γεμίζω το στόμα με σπέρμα. Η Ντίνα δεν έχασε σταγόνα.

Και εκεί τρώω το πρώτο σοκ! Με το μόλις που τελείωσα το χύσιμο, η Ντίνα τράβηξε κοντά της την Μαρία και άρχισαν να φιλιούνται παθιασμένα, ανταλλάσσοντας το σπέρμα μου.

Το δεύτερο σοκ ήρθε αμέσως μετά. Η Μαρία πήρε την Ντίνα και την οδήγησε σε ένα τραπέζι που είχαμε στην αποθήκη. Την έστησε ώστε το στήθος της Ντίνας να ακουμπάει το τραπέζι και έσκυψε ανάμεσα στα πόδια της. Άρχισε να γλείφει το μουνάκι της αδερφής της μανιασμένα. Εγώ είχα μείνει και τις κοίταγα με ένα μείγμα απορίας και καύλας. Απορίας, μιας και μέναμε σε μια σχετικά μικρή και συντηρητική κοινωνία και η αιμομιξία ήταν κάτι ταμπού. Καύλας, γιατί πάντα όταν δυο γκόμενες γλείφονται, καυλώνεις αφάνταστα.

Κοίταζα, λοιπόν, την Μαρία να γλείφει το μουνάκι της Ντίνας και την Ντίνα να σπαρταράει, ενώ έπαιζα με τον πούτσο μου. Σε κάποια φάση, η Μαρία, χωρίς να σταματήσει να γλείφει την Ντίνα, μου κάνει νόημα να πλησιάσω. Φτάνω πίσω από την Ντίνα και η Μαρία σταματάει το γλείψιμο. Γλείφει λίγο το καυλί μου και μετά με καθοδηγεί στο μουνάκι της αδερφής της.

Σε αντίθεση με την Μαρία, το μουνάκι της Ντίνας ήταν στενό. Έμπαινα σιγά - σιγά, με κάθε σπρώξιμο να βγάζει μια κραυγούλα ηδονής από την Ντίνα. Όταν βρέθηκα όλος μέσα, άρχισα να την γαμάω αργά. Το μουνάκι της άρχισε να προσαρμόζεται και δυνάμωσα το ρυθμό. Όσο πιο γρήγορα πήγαινα, τόσο πιο πολύ φώναζε η Ντίνα.

Η Μαρία, που όλη αυτή την ώρα μας κοίταζε παίζοντας με το μουνάκι της, βρήκε εκείνη τη στιγμή να μπει στο παιχνίδι. Ξάπλωσε πάνω στο τραπέζι με ανοιχτά τα πόδια, φέρνοντας το μουνάκι της στο πρόσωπο της Ντίνας. Έτσι, με κάθε δικό μου σπρώξιμο, το πρόσωπο της Ντίνας βρισκόταν στο μουνάκι της αδερφής της.

Η Ντίνα δεν έχασε καιρό και άρχισε να γλείφει την αδερφή της, ενώ εγώ από πίσω της έριχνα σκαμπίλια στα κωλομάγουλα. Οι κραυγές ηδονής της Ντίνας αντικαταστάθηκαν με αυτές της Μαρίας.

Σε κάποια φάση, πιάνω τα πόδια της Μαρίας και αρχίζω να την τραβάω πιο κοντά. Σε κάθε σπρώξιμο δικό μου, το πρόσωπο της Ντίνας ερχόταν ακόμα πιο κοντά στο μουνάκι της Μαρίας. Η Ντίνα εκμεταλλεύτηκε αυτό που έκανα και εκτός από το να γλείφει το μουνάκι της Μαρίας, άρχισε να της βάζει και δάχτυλο από πίσω.

Η Μαρία ήταν η πρώτη που έχυσε, γεμίζοντας το πρόσωπο της αδερφής της με υγρά. Την ακολούθησε από κοντά η Ντίνα, φωνάζοντας δυνατά. Αφού την γάμησα λίγο ακόμα, τον έβγαλα και έχυσα πάνω στα καλοσχηματισμένα κωλομέρια της. Η Μαρία, που είχε κατέβει από το τραπέζι, άρχισε να γλείφει τα χύσια μου από τα κωλομέρια της αδερφής της.

Αφού πλύθηκαν και ντύθηκαν, η Μαρία με άφησε με υπόσχεση για την επόμενη μέρα πριν φύγουν. Εγώ ξαναγύρισα στη δουλειά.

Την επόμενη μέρα ξανασυναντηθήκαμε, αλλά όχι στο μαγαζί.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 33687)