Παραλία γυμνιστών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τον έτρωγε το κωλαράκι τον φίλο μας και πηγαίνοντας σε μια παραλία γυμνιστών, συναντάει ένα ζευγάρι και καταφέρνει να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν μερικά χρόνια. Όταν δεν είχα και πολλές εμπειρίες στο σεξ. Είχα έναν συμμαθητή που δαχτυλώναμε ο ένας τον άλλο καθώς παίζαμε με τα καυλιά μας και μερικές φορές παίρναμε και πίπα ο ένας τον άλλον. Αυτό ήταν στην αρχή. Όμως εμένα μου άρεσε να πάω παραπέρα και να δοκιμάσω κανένα καυλί στον κώλο μου, αλλά με το συμμαθητή μου κολλούσα. Το βράδυ στο σπίτι έχωνα τα δάχτυλα μου στον κώλο και καύλωνα πολύ.

Έτσι μετά από λίγο καιρό βρήκα ένα τουρκάκι από τη γειτονιά. Γνωριστήκαμε, κάναμε παρέα και εξελίχθηκε να με γαμάει σχεδόν κάθε μέρα. Δεν είχε πολύ μεγάλο πούτσο, περίπου 17εκ. αλλά ήταν πολύ καυλιάρης. Μόλις με έβλεπε του σηκωνόταν τέντα. Ξέχασα να σας πω ότι εγώ για αγοράκι είχα περίεργο κορμί. Πιο πολύ κοριτσίστικο θα το έλεγες, με στενή μέση και υπέροχο στρογγυλό κωλαράκι. Ήμουν σχετικά αδύνατος και δεν είχα σχεδόν καθόλου τρίχες το πρόσωπο μου, όμορφο με καστανόξανθο μαλλί και σαρκώδη χείλια.

Λοιπόν οι εμπειρίες μου ήταν αυτές, με τον φίλο μου το τουρκάκι και μια φορά με έναν φίλο του, αλλά δεν κάναμε πολλά γιατί εκτός του ότι ήταν πιο μεγάλος από εμάς, περίπου 30 χρόνια, είχε μια πούτσα πολύ χοντρή. Μου τον έβαλε κάνα δυο φορές για λίγο αλλά δεν άντεχα τον πόνο και σταματούσα. Ίσως άλλη φορά του έλεγα. Αλλά η πούτσα του με καύλωνε πολύ και το βράδυ στο σπίτι άνοιγα τον κώλο μου όσο πιο πολύ μπορούσα με διάφορα αντικείμενα.

Η ιστορία αυτή έγινε ένα καλοκαίρι μετά. Είχα μόλις βγάλει το δίπλωμα για το πενηνταράκι μου. Γύρω στα 35 χιλιόμετρα από την πόλη μου, υπήρχε μια παραλία γυμνιστών και πάντα ήθελα να πάω εκεί. Έτσι πήρα το μηχανάκι ένα μεσημέρι και πήγα. Άφησα το μηχανάκι και τράβηξα στα βραχάκια για πιο ήσυχα. Δεν είχε πολύ κόσμο, ήταν καθημερινή. Όπως περπατούσα, έπαιρνα μάτι κάνα δυο ζευγαράκια ολόγυμνα και άντρες μόνους. Πήγα λίγο πιο κάτω που ήταν ήσυχα κι εκεί είδα ένα ζευγάρι. Ο άντρας φαινόταν πενηντάρης και η γυναίκα στα σαράντα.

Πλησίασα λίγο ήσυχα και τους κοίταζα πίσω από κάτι χόρτα. Η γυναίκα είχε πολύ ωραίο σώμα. Ο άντρας ήταν καθιστός, αρκετά καλλίγραμμος, με λίγο κοιλίτσα, που είδα όταν σηκώθηκε, αλλά είδα και έναν πούτσο απίστευτο που γούρλωσα τα μάτια. Ήταν μαραμένος και ήταν χοντρός πολύ και μακρύς. Σκεφτόμουν: «αν του σηκωθεί πόσος θα γίνει πια;». Πήγα και έκατσα στα δέκα μέτρα μακριά, έβγαλα τα ρούχα και ξάπλωσα μπρούμυτα για να έχουν θέα το κωλαράκι μου. Αμέσως τους είδα να μιλάνε και να με κοιτάνε επίμονα.

Δεν άργησε η κυρία και ήρθε κοντά μου. Πέρασε από πίσω και κοντοστάθηκε λίγο. Ύστερα γύρισε και το ίδιο έκανε και ο κύριος. Ύστερα τον είδα με την άκρη του ματιού μου να χαϊδεύεται με την κυρία και το καυλί να μισο-σηκώνεται. Ήταν τεράστιο. Εγώ είχα καυλώσει τρελά. Ανασηκώθηκα στα τέσσερα και τουρλώνοντας τον κώλο μου, έκανα πως έφτιαχνα την πετσέτα. Έτσι έδειξα καθαρά τις προθέσεις μου. Από τη μια φοβόμουν το μέγεθος αλλά ήμουν πολύ καυλωμένος και έτοιμος για όλα. Πέρασαν μερικά λεπτά και ήρθε η κυρία.

-    «Γεια σου! Είμαι η Μαρία» μου λέει.

-    «Γεια! Είμαι ο Μάνος» της λέω.

-    «Θα ήθελες να έρθεις στην παρέα μας;» μου λέει.

-    «Ναι, γιατί όχι;» λέω εγώ.

Και σηκώθηκα, πήρα την πετσέτα και πήγαμε εκεί.

-    «Γεια σου μανάρι μου! Κώστας!» μου λέει ο άντρας.

-    «Γεια».

Έκατσα κοντά τους και άρχισαν να με ρωτάνε αν θέλω να περάσουμε καλά και τι όμορφο σώμα και τι ωραία τρύπα κτλ. Κτλ. Άρχισαν να με χαϊδεύουν και οι δυο. Ανασηκώθηκα στα γόνατα και άρπαξαν τον κώλο μου. Μου έχωναν τα δάχτυλα τους κι εγώ είχα το ένα χέρι στο μουνί της κυρίας και με το άλλο είχα αρπάξει το τεράστιο καυλί, που με το ζόρι κρατούσα με το ένα χέρι. Σηκώθηκε ο Κώστας και έφερε το θηρίο μπροστά στα μούτρα μου.

-    «Έχεις φάει τέτοια πούτσα μανάρι μου;» μου λέει.

-    «Όχι Κώστα, ούτε τη μισή!»

-    «Να το προσέξεις αγάπη μου το μωρό γιατί είναι σφιχτό» λέει η Μαρία.

Άρχισα να γλείφω με μανία το καυλί του και να το βάζω βαθιά στο στόμα μέχρι να πνίγομαι όπως μου άρεσε. Μαζί με εμένα τον έπαιρνε και η Μαρία μιας και είχε μπόλικο. Μετά ξάπλωσε ο Κώστας κι εγώ στα τέσσερα τον έγλειφα. Από πίσω μου ήρθε η Μαρία και μου έγλειφε την τρύπα, βάζοντας τα δάχτυλα της πότε δυο και πότε τρία, πονώντας με βέβαια, αλλά με καύλωσε πάρα πολύ που έχυσα. Ήθελα την ψωλάρα του Κώστα μέσα μου.

-    «Κώστα, νομίζω είναι έτοιμος. Τον άνοιξα όσο μπορούσα…» λέει η Μαρία.

Ο Κώστας σηκώθηκε μου είπε να κάτσω όπως είμαι.

-    «Τούρλωνε το κωλί καυλάκι. Θα σε σκίσω με την ψωλάρα μου! Θα σε κάνω σαν την Μαρία να μη θες άλλη ψωλή, μόνο τη δικιά μου!»

-    «Πήγαινε μωρό μου να σε γλείψει ο μικρός».

Ο Κώστας στάθηκε από πίσω μου και άρχισε να με γλείφει κι εκείνος ενώ η Μαρία είχε ανοίξει τα κωλομέρια μου για να μπαίνει πιο βαθιά η γλώσσα του. Ύστερα ήρθε και στήθηκε στα τέσσερα. Μπροστά μου είχα την κωλάρα της και την μουνάρα της ανοιγμένη από το καυλί του Κώστα. Άρχισα να την γλείφω με μανία και όπως τιναζόμουν εγώ, τιναζόταν κι εκείνη.

Ο Κώστας σηκώθηκε και τον έτριβε στην τρύπα μου κι εγώ κουνιόμουν ρυθμικά και καύλωνα. Άρχισε να πιέζει την τρύπα μου σιγά σιγά μέχρι που μπήκε το κεφαλάκι. Ήταν πολύ προσεχτικός πάντως και ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Έφτυνε συνέχεια για να γλιστράει και έμπαινε και έβγαινε σιγά και ρυθμικά. Μπήκε αρκετά πάντως μετά από λίγο γιατί τον αισθανόμουν να με πιέζει και πονούσα πολύ. Αλλά η καύλα μου ήταν περισσότερη. Με γαμούσε έτσι για κάμποση ώρα και έχυσα ξανά όπως και η Μαρία που έχυνε στα μούτρα μου.

Σε λίγα λεπτά αισθάνθηκα τον Κώστα να τινάζεται και να χύνει βαθιά στο κωλί μου, που το αισθανόμουν να γεμίζει με καυτό σπέρμα. Σιγά σιγά τραβήχτηκε και φώναξε την Μαρία. Η Μαρία πήγε και ρούφηξε όλα τα χύσια από την πούτσα του και ύστερα καθάρισε και τον κώλο μου που αισθανόμουν να τρέχουν τα χύσια έξω.

-    «Πω πω ρε Κώστα! Το άνοιξες καλά το μαναράκι!»

-    «Είδες μωρό μου; Έλα τώρα, σειρά σου…»

Ήρθε μπροστά μου και μου τον έδωσε στο στόμα, αυτή τη φορά σκληρά και βαθιά μέχρι που ξανασηκώθηκε σχεδόν το θηρίο κι αυτός συνέχισε να με γαμάει στο στόμα σκληρά. Τα δάκρυα μου έτρεχαν όπως και τα σάλια μου και δεν πίστευα αυτό που γινόταν. Μου τον έβαζε όλο μέσα στο λαρύγγι και τα αρχίδια του ακουμπούσαν στο σαγόνι μου. Απίστευτο για μένα αλλά δεν ήταν και τέρμα σηκωμένος, ευτυχώς. Σηκωμένος ή όχι μιλάμε για 26x6 εκ. πούτσα χωρίς μαλακίες. Τέλος πάντων.

Συνέχισε για λίγο και μετά στήθηκε η Μαρία στα τέσσερα, γύρισε και τον έχωσε στην τρύπα της. Εκείνη έβγαλε μια κραυγή ηδονής και συνέχισε να βογκάει δυνατά. Δεν βλέπαμε τίποτα αν μας βλέπει κανείς, χύμα πολύ αλλά και η καύλα μας μεγάλη. Άσε που το μέρος ήταν καβάντζα τρελή. Αλλά και να μας έβλεπε κάποιος, με καύλωνε η σκέψη. Είχα βάλει το κεφάλι μου πάνω από τον κώλο της Μαρίας και ο Κώστας τον έβγαζε και μου τον έδινε στο στόμα να τον σαλιώνω και ξανά μέσα. Είχε τόσο ωραία γεύση εκείνη τη στιγμή.

Σε μια στιγμή ο Κώστας τινάχτηκε, τον έβγαλε και με έχυνε στο στόμα και στο πρόσωπο. Παρόλο που έχυσε μια φορά, πάλι έβγαζε πολύ πράγμα. Με είχε γεμίσει χύσια που κατάπινα και έγλειφα με μανία πάνω από τον μισο-σηκωμένο πούτσο του. Γύρισε και η Μαρία και έγλειψε ότι είχα αφήσει στον πούτσο και στο πρόσωπο μου. Ύστερα φιληθήκαμε όλοι μαζί κι εγώ τους χαιρέτησα γιατί η ώρα πέρασε τόσο γρήγορα και υπέροχα που δεν πήρα χαμπάρι.

Κανονίσαμε να ξαναβρεθούμε. Ο Κώστας με ρώτησε αν έχω κανένα καλό γκομενάκι στην ηλικία μου να το φέρω. Του είπα θα δω και τους χαιρέτησα. Φεύγοντας, πήγα λίγο έπλυνα το πρόσωπο μου για μην έχει μείνει τίποτα πάνω και σκούπισα τον κώλο μου από τα χύσια που έτρεχαν για ώρα λες και έβγαλε κανένα λίτρο.

(Copyright protected OW ref: 33349)