Ο Σπύρος, η Άννα και ένα τρίο διαφορετικό από τα άλλα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Στη σημερινή ιστορία το τρίο θα κάνει απίστευτα ξεσκίσματα με εκπλήξεις…

Η ιστορία:

Μετά από τέτοια κατάσταση που περάσαμε με τον Σπύρο και την Άννα, η απαίτηση να κοιμηθώ στο δωμάτιό τους εκείνο το βράδυ ήταν ότι καλύτερο για μένα. Ειδικά μετά από αυτό το «Έχουμε συνέχεια το πρωί…» που μου είπε, ήδη έκανε την φαντασία μου να τρέχει με ταχύτητα φωτός.

Αφού έκανα λοιπόν ένα ντουζάκι, πήγα στο δωμάτιό τους και ξάπλωσα δίπλα στην Άννα. Ο Σπύρος ήδη κοιμόταν, γυμνός, ανάσκελα με την πούτσα να κρέμεται μεγαλοπρεπής ανάμεσα στα ανοιχτά του πόδια. Η Άννα, όταν με είδε να την κοιτάω γέλασε και μου είπε

-    «Τι προτιμάς τελικά; Την πούτσα του ή το μουνί μου;»

-    «Και τα δυο!», της απάντησα εγώ, με όλη την ειλικρίνεια μου.  

-    «Έλα εδώ και γλείψε μου το μουνί πάλι. Θέλω να χύσω το στοματάκι σου άλλη μια φορά πριν κοιμηθώ…», μου είπε ανοίγοντας τα πόδια της και τραβώντας μου τα μαλλιά σχεδόν σέρνοντας με προς το μέρος της.

Βολεύτηκα μπρούμυτα ανάμεσα στα πόδια της και την έγλειφα φροντίζοντας ότι καταλάβαινα ότι την καυλώνει να το κάνω πιο πολύ. Με κρατούσε από τα μαλλιά, δίνοντας μου τον ρυθμό και απομακρύνοντας με όταν την έγλειφα πολύ έντονα. Κάποια στιγμή που επέμεινα ενώ μου έσπρωχνε το κεφάλι, σηκώθηκε καθιστή και μου άστραψε ένα χαστούκι που ζαλίστηκα.

-    «Δεν μου αρέσει να χύνω γρήγορα, το κατάλαβες; Μου αρέσει να με παιδεύεις με την γλωσσίτσα σου! Συνέχισε, όπως σου λέω!»

Ξαναξάπλωσε και μου είπε επιτακτικά:

-    «Τι με κοιτάς; Συνέχισε. Όταν σου λέω να με γλείφεις. Θα με γλείφεις όπως μου αρέσει εμένα. Κατάλαβες;»

Έσκυψα να συνεχίσω, όπως μου είπε. Κι άλλο χαστούκι, από το πουθενά.  

-    «Σε ρώτησα κάτι! Κατάλαβες;»

-    «Έχοντας καταλάβει, απάντησα «Μάλιστα, κυρία Άννα. Να συνεχίσω;»

-    «Συνέχισε, ξεκωλάκι. Καλά το είπα του Σπύρου εγώ. Μαθαίνεις και γρήγορα και καλά...»

Χώνοντας το κεφάλι μου μέσα στα πόδια της, άρχισα να την γλείφω έτσι όπως με καθοδηγούσε. Την παίδεψα τόσο πολύ που σχεδόν έκλαιγε από καύλα. Κάποια στιγμή μέσα στα βογκητά της, είπε:

-    «Δεν πάει άλλο! Κάνε με να χύσω πουτανάκι… Πιες μου τα όλα!»

Σφίγγοντας με, με τα πόδια της, τόσο που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τελείωσε, κολλώντας το μουνί της στο πρόσωπό μου και λέγοντας:

-    «Ααααααχχχχχ… Έτσι, έτσι! Πιες τα όλα! Τι γλώσσα θεέ μου! Γλείφε, ρούφα! Έτσι… Αααααααχχχχχ…»

Με άφησε να την γλείφω μέχρι να την στεγνώσω εντελώς. Με τράβηξε δίπλα της λέγοντας μου:

-    «Τέλειο ήταν! Μπράβο χαρά μου! Πέσε κοιμήσου τώρα, να ξεκουραστείς...»

Γύρισε την πλάτη της, κόλλησε την κωλάρα της πάνω στην πούτσα μου που ήταν σαν πέτρα και κουλουριάστηκε να κοιμηθεί. Την ρώτησα στο αφτί, ψιθυριστά:

-    «Εγώ κυρία Άννα πώς θα χύσω;»

Γύρισε χαμογελώντας και μου είπε κολλώντας την κωλάρα της ακόμα πιο πολύ στον πούτσο μου:

-    «Δεν θα χύσεις καυλίτσα μου. Έτσι θα κοιμηθείς, να σ’ έχω έτοιμο αύριο, πρωί - πρωί...»

Πρέπει να μου πήρε τουλάχιστον μια ώρα να κοιμηθώ. Το πρωί ξύπνησα από το βάρος της Άννας πάνω μου.  Την ώρα πού άνοιξα τα μάτια μου, εκείνη καθόταν πάνω στον πούτσο μου που ήταν ήδη πέτρα. Μόλις είδε ότι άνοιξα τα μάτια μου, γέλασε και μου είπε:

-    «Καλημέρα! Είδες καυλάκι μου; Γι’ αυτό σε ήθελα έτσι το πρωί. Πάντα ξυπνάω καυλωμένη...»

Και άρχισε να κουνιέται πάνω μου, αργά, βασανιστικά. Πάνω - κάτω, σε αργές κυκλικές κινήσεις της λεκάνης της. Είχα τρελαθεί! Άρχισα να κουνιέμαι κι εγώ στον ρυθμό της και τότε έφαγα το πρώτο χαστούκι της ημέρας, για υπενθύμιση.

-    «Αυτό είναι για να χύσω εγώ! Εσύ δεν θα κουνιέσαι και μην τολμήσεις να χύσεις αν δεν σου πω εγώ. Κατάλαβες!»

Την ώρα που ψέλλιζα ένα: «Μάλιστα, κυρία Άννα…», άκουσα ένα γέλιο από τον Σπύρο που ερχόταν από το μπάνιο.

-    «Άρχισες το μάθημα βλέπω μωρό μου...»

-    «Ε, μα. Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι είναι εργαλείο. Νομίζει ότι θα χύνει όποτε θέλει και ότι τον φέραμε εδώ για να ικανοποιηθεί αυτός...»

-    «Θα μάθει μωρό μου, θα μάθει. Άλλωστε χτες μου είπες ότι του άρεσαν τα χαστούκια την ώρα που τον πίπωνα...»

-    «Και τώρα του αρέσουν. Κοίτα πως κάθεται να τον πηδάω χωρίς κουβέντα...»

Και ξαφνικά κι άλλο χαστούκι.

-    «Πω πω, κατακαυλώνει κάθε φορά που τον χαστουκίζω. Πέτρα γίνεται στο μουνί μου μέσα!»

-    «Κοίτα τον που κοκκινίζει κιόλας. Ντρέπεται που του αρέσει. Ένα πίπα μου γλείψε μου κι εμένα την πούτσα που με καυλώσατε πρωί - πρωί!»

Αυτό το τελευταίο το είπε καβαλώντας το κεφάλι μου και τρίβοντας την πούτσα του στα χείλια μου πιέζοντας τα. Τέντωσα πίσω το κεφάλι μου και άνοιξα, αφήνοντας την να γλιστρήσει μέσα. Με είχε φτιάξει τρελά αυτό το κλίμα. Η κουβέντα μεταξύ τους σαν να μην είμαι εκεί, με έκανε να αισθάνομαι σαν αντικείμενο και η αίσθηση αυτή με καύλωνε υπέροχα! Έτσι όπως κοιταζόντουσαν, ο ένας με την πούτσα του στον λαιμό μου και η άλλη ανεβοκατεβαίνοντας πάνω στο καυλί μου που κόντευε να σπάσει από την καύλα, άρχισαν πάλι την κουβέντα.

-    «Κοίτα τον πως στην άρπαξε την πούτσα! Σαν πεινασμένος κάνει!»

-    «Μην ανησυχείς, θα τον ταΐσω καλά. Πάλι καλά που του αρέσει και να γαμάει κιόλας...»

-    «Ξεφτέρι θα τον κάνουμε μέχρι να φύγουμε. Κάτσε να αλλάξουμε λίγο...»

-    Ξεκαβαλώντας από πάνω μου η Άννα, ξάπλωσε ανάσκελα άνοιξε τα πόδια και μου είπε:

-    «Έλα εδώ και συνέχισε να με πηδάς. Αργά, ε; Όπως σου είπα...»

-    «Μάλιστα κυρία Άννα...»

Ανέβηκα πάνω της και άρχισα να της γαμάω αυτή την υπέροχη μουνάρα της, τρίβοντας και γλείφοντας τις ρώγες της αργά, έτσι όπως ήξερα ότι της άρεσε. Ο Σπύρος ανέβηκε πάνω από το δικό της κεφάλι και της τον έβαλε στο στόμα. Εκείνη άρχισε να βογκάει, μπουκωμένη και στον ρυθμό που την πήδαγα εγώ. Λίγο μετά ο Σπύρος της τον έβγαλε από το στόμα και ερχόμενος λίγο πιο μπροστά μου τον έδωσε εμένα να συνεχίσω, ενώ εκείνη άρχισε να του γλείφει και να του ρουφάει τα αρχίδια του, που κρεμόντουσαν πάνω από το πρόσωπο της.

Είχα απογειωθεί εντελώς! Έκανα κάτι που ήταν πέρα από τις πιο τρελές μου φαντασιώσεις. Έγλειφα και ρουφούσα ένα τεράστιο καυλί και γαμούσα συγχρόνως μια σαραντάρα μουνάρα που βογκούσε σαν τρελή από κάτω μου. Πάνω που άρχισα να χάνομαι νιώθω τον Σπύρο να τραβιέται από το στόμα μου και να σηκώνεται από το κρεβάτι. Σταμάτησα και κοίταξα να δω που πάει, και έφαγα ένα χαστούκι από την Άννα πάλι.

-    «Γιατί σταμάτησες; Συνέχισε να με γαμάς, έτσι, αργά...»

Μέχρι να συνέλκω και να αρχίσω πάλι να κουνιέμαι μέσα της, ένιωσα τον Σπύρο να ξαπλώνει επάνω μου, χώνοντας την πούτσα ανάμεσα στα κωλομέρια μου και τρίβοντας την πάνω κάτω. Βόγκηξα. Ήταν υπέροχη η αίσθηση!

-    «Πω πω, μωρό μου σιγά. Του άρεσε πολύ η πούτσα σου και θα μου τον κάνεις να χύσει. Πάλι πέτρωσε η πούτσα του μόλις τον ακούμπησες!»

Γέρνοντας μπροστά ο Σπύρος, ήρθε δίπλα στο αφτί μου και μου ψιθύρισε στο αφτί μισογελώντας:

-    «Αλήθεια λέει ξεκωλάκι; Σ’ αρέσει η πούτσα στο κωλαράκι σου;»

Την ίδια στιγμή, η Άννα ήρθε στο άλλο αφτί και μου ψιθύρισε με έντονο ύφος αυτή:

-    «Όπως σου έμαθα να απαντάς!»

-    «Μάλιστα κύριε Σπύρο!»

Κι άλλο χαστούκι, στα κωλομέρια αυτή την φορά, απ’ τον Σπύρο.

-    «Μάλιστα κύριε Σπύρο, τι; Πες το ξέκωλο! Να το ακούσω και να παραδεχτείς κι εσύ τι θέλεις!»

-    «Μάλιστα κύριε Σπύρο, μου αρέσει η πούτσα στο κωλαράκι μου...»

-    «Είδες τι καλός που είναι, μωρό μου;», του είπε η Άννα.

-    «Ναι, σκέτη πουτανίτσα είναι!», Και σ’  εμένα: «Γάμα την εσύ, συνέχισε όπως πριν...»

Και μ’ αυτό ακούμπησε το κεφάλι της πούτσας του στην τρύπα μου, πιέζοντας. Η Άννα, άρχισε να ανεβοκατεβάζει την λεκάνη της πάνω στην πούτσα μου. Έτσι όπως ήμουν στριμωγμένος μεταξύ τους, ένιωθα την πούτσα του Σπύρου να τεντώνει την τρύπα μου ζητώντας να την ανοίξει, να χωθεί μέσα μου. Πάνω που άρχισα να σκέφτομαι τι θα γίνει και πώς θα γίνει κι αν θα πονέσω, με συνέφερε το χαστούκι της Άννας.

-    «Γάμα με σου είπα, μη σταματάς! Δεν με νοιάζει τι κάνει εκείνος, αλλά αν σταματήσεις άλλη φορά θα σε τρελάνω στα χαστούκια!»

Άρχισα να την γαμάω πάλι, αλλά τώρα κάθε που τραβιόμουν πίσω να βγω λίγο από μέσα της, ένιωθα την πούτσα του Σπύρου να πιέζει την τρύπα μου. Μετά από λίγο, άρχισε να με καυλώνει αυτή η αίσθηση και έκανα τις κινήσεις μου πιο έντονες.

-    «Κοίτα τον, άρχισε να του αρέσει η πούτσα. Βλέπεις πως κουνιέται να την πάρει μέσα του;»

-    «Εμένα μ’ αρέσει έτσι όπως μπαινοβγαίνει πιο έντονα τώρα...»

-    «Βοήθησε τον λίγο κι εσύ βρε μωρό μου...», της είπε ο Σπύρος.

Εκεί άνοιξε εκείνη τα πόδια της τα έδεσε γύρω και από τους δυο μας και πιάνοντας τα κωλομέρια μου τα τράβηξε, ανοίγοντας μου την τρύπα μου και χώνοντας με εντελώς στα βάθη του μουνιού της. Ένιωσα τον Σπύρο να σπρώχνει ελαφρά και η πούτσα του άρχισε να γλιστράει μέσα μου αργά - αργά, πόντο - πόντο. Έβγαλα ένα μακρόσυρτο βογκητό, καυλωμένος από αυτό που γινόταν.

«Έτσι!», είπε ο Σπύρος και συνεχίζοντας να σπρώχνει ελαφρά μου έχωνε κι άλλη πούτσα στο κωλαράκι μου. Νόμιζα πως δεν θα τελείωνε ποτέ! Κι όμως. Ένιωσα τα αρχίδια του να ακουμπάνε καυτά στο κωλαράκι μου και την πούτσα του χωμένη όλη μέσα μου ακίνητη, να με σουβλίζει.

-    «Έλα πουτανάκι, γάμα με τώρα να δεις τι ωραία που είναι!»

Μου είπε η Άννα και άρχισε να κουνιέται από κάτω μου. Συνειδητοποίησα με έκπληξη ότι η πούτσα μου όχι απλώς ήταν ακόμα καυλωμένη, αλλά σφιγγόμουν να μην χύσω από την αίσθηση αύτη. Ασυναίσθητα, άρχισα να κάνω αυτό που μου είπε. Και στις πρώτες δυο κινήσεις λίγο έλειψε να χύσω όταν κατάλαβα ότι γαμούσα την Άννα, αλλά συγχρόνως σουβλιζόμουν πάνω στην πούτσα του Σπύρου, ο οποίος ήταν ακόμα πάνω μου ακίνητος απλά κρατώντας την πούτσα του βαθιά μέσα στον κώλο μου.

Άρχισε να με συνεπαίρνει η αίσθηση. Άρχισα να κουνιέμαι πιο έντονα να σφίγγω την πούτσα μέσα μου κάθε φορά που χωνόμουν μέσα στο μουνί της Άννας που έσταζε πάνω στον πούτσο μου.

-    «Έτσι καυλάκι! Πηδήξου καλά!», μούγκρισε ο Σπύρος...» Έτσιιιιιι!»

Και με μια απότομη κίνηση με έσπρωξε με την πούτσα του στο μουνί της Άννας! Την ώρα που φώναξα:

-    «Ωωωωωωωωχχχχχχ!», καυλωμένος όσο ποτέ στη ζωή μου.

Η Άννα άρχισε να ουρλιάζει:

-    «Χύνωωωωωωωω! Ααααααααααχχχχχχ! Ναι!»

Ένιωσα τον Σπύρο να τεντώνεται μέσα στον κώλο μου. Τραβήχτηκε λίγο και μετά με κάρφωσε με μια ακόμα απότομη κίνηση στο μουνί της Άννας που έχυνε σαν τρελή από κάτω μου, μουσκεύοντας τα σεντόνια.

-    «Θα σου χύσω το κωλαράκι καυλίτσα! Πάρταααααααα!»

Και άρχισε να χύνει μέσα στον κώλο μου, μουγκρίζοντας και χουφτώνοντας τα κωλομέρια μου δυνατά. Δεν άντεξα. Έχυσα σαν τρελός μέσα στην Άννα! Δεν ξέρω τι έλεγα, τι φώναζα. Ήμουν εντελώς παραδομένος στην αίσθηση αυτού του τριπλού χυσίματος. Ζαλιζόμουν, ένιωθα τα πάντα να γυρίζουν, σχεδόν έτοιμος να λιποθυμήσω, τρέμοντας σαν το ψάρι από την καύλα.

Μείναμε έτσι, σωριασμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, βαριανασαίνοντας. Εγώ με την πούτσα μου μέσα στο μουνί της Άννας και τον κώλο μου γεμάτο από το καυλί του Σπύρου και τα χύσια του να τρέχουν. Το μόνο που καταφέρνω να θυμηθώ μετά από αυτό, μέχρι και σήμερα, είναι η βραχνή φωνή της Άννας να μου ψιθυρίζει στο αφτί:

-    «Είδες, όταν είσαι καλό παιδί και κάνεις ότι σου λέμε, τι ωραία που περνάμε όλοι;»

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 32276)