Σκλάβος της κοπέλας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Κώστας με την κοπέλα του δοκιμάζει πολλά πράγματα στο σεξ μέχρι που αυτή παίρνει την πρωτοβουλία και αποφασίζει να γίνει η Αφέντρα του. Όλα θα αλλάξουν πολύ γρήγορα για τον Κώστα και θα χαθεί πλέον κάθε έλεγχος…

Η ιστορία:

Είμαι ο Κώστας, είκοσι πέντε χρονών, κανονικός και είχα σχέση περίπου για ένα χρόνο με την Άννα, είκοσι δυο. Μια πολύ γλυκιά κοπέλα, με στητά βυζάκια, μετρίου μεγέθους και καταπληκτικό κώλο. Κάναμε καταπληκτικό σεξ χωρίς κολλήματα και δοκιμάζαμε πολλά. Νόμιζα ότι είχα τον έλεγχο στο σεξ, αν και της άρεσε να με βρίζει, αλλά μεγάλο λάθος όπως φάνηκε.

Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ που κάναμε έρωτα. Ενώ ήμουν από πάνω και της γάμαγα το μουνάκι, άρχισε να μου βάζει δάχτυλο στον κώλο μου. Δεν αντέδρασα, έτσι κι αλλιώς στο σεξ όλο δοκιμάζαμε. Το δάχτυλο της έμπαινε ολόκληρο μέσα. Μου άρεσε και είχα καυλώσει. Τη γάμαγα γρήγορα. Όταν πλέον δεν άντεχα, τραβήχτηκα και έχυσα πάνω της.
Μετά από ώρα, ενώ βλέπαμε ταινία στη τηλεόραση με ρωτάει:

-    «Δε μου λες; Σ’ άρεσε πίσω;»

-    «Δε με χάλασε…»

-    «Έλα τώρα… αφού ο πούτσος σου είχε σκληρύνει πολύ!»

-    «Καλό ήταν. Εσένα σου άρεσε;»

-    «Πολύ!»

-    «Θέλω μια φορά να είμαι εγώ η Αφέντρα σου!»

-    «Ναι, γιατί όχι;»

-    «Σοβαρά μιλάω. Θα σου κάνω ότι θέλω…»

-    «Ναι Αφέντρα μου…», είπα και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα.

Αργά τη νύχτα πέσαμε για ύπνο, συχνά κοιμόμασταν μαζί. Το μεσημέρι, μετά το φαγητό, ενώ είχα αράξει και έβλεπα τηλεόραση, παρουσιάστηκε μπροστά μου η Άννα φορώντας μόνο ένα μοβ κιλοτάκι.

-    «Καυλίτσες…;», τη ρώτησα.

-    «Πολλές!»

Με έπιασε από το χέρι και πήγαμε στο δωμάτιο μου. Άρχισε να με γδύνει και μου άφησε μόνο το μποξεράκι. Με έριξε στο κρεβάτι και έφερε το μουνί της στο πρόσωπο μου.

-    «Γλείψε το μουνί της Αφέντρας σου!»

Την έγλειφα πάνω από το κιλοτάκι. Είχε πολλά υγρά και ήταν βρεγμένο.

-    «Σκίσε το με τα δόντια σου!»

Το έσκισα και είδα το καταπληκτικό μουνί της πλήρες ξυρισμένο. Δεν το είχε ξυρίσει ποτέ μέχρι τώρα. Της έγλειφα τα μουνόχειλα και έχωνα τη γλώσσα μου στον κόλπο της. Το στόμα μου είχε γεμίσει με τα υγρά της και η πούτσα μου είχε σκληρύνει.

-    «Έτσι μαλάκα, γλείψε με. Καύλωσε με!»

Μου έβγαλε το μποξεράκι και πήρε όλο τον πούτσο στο στόμα της. Μου έγλειφε τα αρχίδια και έφτασε η γλώσσα της να παίζει με τη τρύπα μου. Σε λίγο ένιωθα το δάχτυλο της να με παραβιάζει. Έβαλε το χέρι της κάτω από το κρεβάτι και έβγαλε ένα κερί κανονικό σε μέγεθος. Το έχωνε μέσα μου, έσπρωχνε και το έβαζε όλο και πιο βαθιά. Είχε αρχίσει να με ενοχλεί αλλά δεν με πόναγε. Με γάμαγε με το κερί και μου έπαιρνε πίπα. Το έβαζε όλο στο στόμα της. Ξάπλωσε δίπλα μου άνοιξε τα πόδια της.

-    «Γάμα με!»

Μπήκα μέσα της αμέσως. Το μουνί της έκαιγε.. η πούτσα μου είχε γεμίσει από τα υγρά της. Μου έπιανε τον κώλο και έχωνε μέσα μου το κερί.

-    «Έτσι μαλάκα, σκίσε με!»

Με το ένα χέρι μου πίεζε το κερί στο μέσα μου και με το άλλο μου έδινε χαστούκια στον κώλο.

-    «Τι έγινε; Δε μπορείς να γεμίσεις την Αφέντρα σου; Γάμα με γρήγορα αρχίδι!»

Όλος ο πούτσος έμπαινε στο μουνί της. Χτυπιόμουν πάνω της. Απ’ το μουνί της έτρεχαν υγρά και έχυνε μέσα σε κραυγές. Με τράβηξε και βγήκα από μέσα της.

-    «Θέλω να σε χύσω στο πρόσωπο….»

-    «Τι έγινε; Από πότε ο σκλάβος παίρνει αποφάσεις; Τι είπαμε ότι είμαι;»

-    «Η Αφέντρα μου».

-    «Μπράβο μαλάκα. Θα χύνεις όποτε θέλω εγώ. Για να δω την τρυπούλα σου…»

Με καύλωνε που με έκανε ότι ήθελε, που της άνηκα, που ήμουν σκλάβος της.

-    «Μάλιστα Αφέντρα!», της είπα και στήθηκα στα τέσσερα.

Έβγαλε το κερί από μέσα μου και άνοιξε τον κώλο μου.

-    «Μμμ… Γλυκιά τρυπούλα!»

Μου έβαζε δάχτυλο και έπαιζε με τον πούτσο μου. Άρχισε να χώνει και δεύτερο.. με πόναγε αυτό.

-    «Με πονάς»

-    «Σκάσε μαλακισμένο!»

Έσπρωχνε και πλέον είχα δυο δάχτυλα στον κώλο μου. Έχυνα… τα χύσια ήταν πάρα πολλά και είχαν γεμίσει το σεντόνι. Τράβηξε τα δάχτυλα από μέσα μου.

-    «Μαλακισμένο, από ‘δω και πέρα έτσι θα γίνεται. Κατάλαβες;»

-    «Ναι…»

-    «Μάλιστα θα λες. Μάλιστα κυρία!»

Από τότε η Άννα ήταν η κυρία μου, η Αφέντρα μου, κι εγώ ο σκλάβος της. Με καύλωνε που με ξεφτίλιζε, που με πήδαγε. Μετά το κερί έπαιζε με την τρύπα μου με καρότα και αγγούρια, μέχρι που είχαμε πάει για ψώνια σε σούπερ μάρκετ, ήμασταν μπροστά από τα προφυλακτικά το μάτι της έπεσε σε δονητές durex.

-    «Πάρε έναν. Ξέρεις για ποιο κωλαράκι είναι σκλαβάκι μου…»

Φτάσαμε σπίτι και γδύθηκε εντελώς.

-    «Γδύσου και μείνε εδώ».

Πήρε τον δονητή από τη σακούλα και πήγε στο δωμάτιο. Είχα μείνει μόνος στην κουζίνα. Γύρισε κρατώντας κάτι κιλοτάκια της, μια βαζελίνη και τον δονητή.

-    «Γδύσου!»

Έμεινα γυμνός μπροστά της.

-    «Για δοκίμασε αυτό…»

Ήταν ένα στρινγκ κόκκινο. Το φόρεσα. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει και ξύπναγε και μαζί δυνάμωνε και η θέληση για το παιχνίδι της.

-    «Δεν σου πάει καθόλου…»

Αφού δοκίμασα τρία εσώρουχα της, διάλεξε ένα κανονικό βρακάκι άσπρο όλο δαντέλα. Η αίσθηση του γυναικείου εσώρουχου πάνω μου με καύλωνε.

-    «Τέλειο το σκλαβάκι μου. Γλείψε μου το μουνί ρε!»

Έπεσα στα γόνατα και την έγλειφα. Τα υγρά της κυλούσαν στα πόδια της. Με έστησε στα τέσσερα στο πάτωμα και κατέβασε λίγο το κιλοτάκι.

-    «Σήμερα μαλακισμένο θα φας πούτσα!»

Έβαλε βαζελίνη στον κώλο μου και έχωνε τον δονητή μέσα μου. Ήταν μεγάλος για τη μικρή μου τρύπα. Πόναγα και έκανα να φύγω.

-    «Θα πει όλο μέσα σου. Καριόλα θα σε κάνω!»

Έσπρωχνε και με τη βοήθεια της βαζελίνης είχε μπει ολόκληρος μέσα. Μου άρεσε και φαινόταν από τις καύλες μου.

-    «Έτσι μπράβο!»

Με γάμαγε με τον δονητή, στην αρχή αργά και όλο και πιο γρήγορα.

-    «Κατάλαβες τώρα γιατί μ’ αρέσει να μου γαμάς τον κώλο; Σου αρέσει μαλακισμένο;»

-    «Πολύ κυρία μου!»

Τον άφησε μέσα μου, μου ανέβασε το κιλοτάκι και κάθισε στο τραπέζι.

-    «Έλα μωρή να με σκίσεις!»

Έβγαλε τον πούτσο μου από την άκρη από το κιλοτάκι και τον έφερε στο μουνί της. Χώθηκα μέσα της. Τη γάμαγα αλλά δεν μπορούσα να κουνηθώ πολύ.. σε κάθε κίνηση που έκανα πόναγε ο κώλος από τον δονητή. Ξάπλωσε στο τραπέζι και έφερε τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της. Μπήκα μέσα της άνετα.. έτσι κι αλλιώς την είχα γαμήσει πολλές φορές από πίσω. Η Άννα έτριβε το μουνί της μέχρι που έχυσε.

Έκατσε στα γόνατα και μου έπαιρνε πίπα. Έχυσα στο στόμα της. Σηκώθηκε και με φίλαγε στο στόμα. Γευόμουν μαζί με το φιλί της και τα χύσια μου. Το τελειωτικό ξεφτίλισμα μου δεν άργησε να έρθει…

Δεν πρέπει να πέρασαν δυο εβδομάδες από τότε που είχαμε πάρει τον δονητή. Πάντα όποτε κάναμε σεξ με έπαιρνε με τον δονητή. Ο κώλος μου είχε συνηθίσει το μέγεθος του και τον έπαιρνα χωρίς κανένα ζόρι. Ήταν Τετάρτη.. οι δικοί της είχαν φύγει εξωτερικό διακοπές και ήταν μόνη στο σπίτι. Μου άνοιξε και φόραγε μαύρο σουτιέν, μαύρο στρινγκ και ζαρτιέρες. Με το που μπήκα, μου ζήτησε να γδυθώ και υπάκουσα αμέσως. Μου έβαλε τον δονητή στον κώλο και μου φόρεσε ένα μαύρο κιλοτάκι και μαύρες κάλτσες μακριές, κάτι σαν καλσόν.

-    «Πουτανίτσα θα σε κάνω σκλαβάκι μου!»

Μου έδεσε τα μάτια με ένα μαντίλι, με έπιασε από χέρι και προχωρούσα στα βήματα της. Μου έλυσε το μαντίλι. Ήμασταν στο δωμάτιο της και είδα τον Δημήτρη, έναν παιδικό της φίλο που τον ήξερα και κάναμε πολλές φορές παρέα οι τρεις μας, γυμνό στο κρεβάτι της να χαϊδεύει τον πούτσο του.

-    «Γλείψε τον!»

Δεν ξέρω το γιατί αλλά την υπάκουσα. Χωρίς να πω τίποτα έπεσα στα γόνατα και έβαλα το πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου.

-    «Όλο μέσα!», μου είπε και μου έσπρωξε το κεφάλι.

Ο πούτσος του έφτασε βαθιά στο στόμα μου και με έπνιγε. Μου ανεβοκατέβαζε το κεφάλι και με γάμαγε με το καυλί του Δημήτρη.

«Πάντα με καύλωνε να βλέπω την τρυπούλα σου να ανοίγει και απόψε θα ανοίξει αρκετά.

-    «Αννούλα είναι πολύ καλός!»

-    «Και σου τον έχω έτοιμο!»

Μου ζήτησε να σηκωθώ, με γύρισε με την πλάτη στον Δημήτρη και έκανε στην άκρη το κιλοτάκι. Μου άνοιξε τον κώλο και έδειχνε την τρύπα μου στον Δημήτρη που ήταν μπουκωμένη με τον δονητή.

-    «Στήσου στα τέσσερα!»

Μετά από τόσα παιχνίδια που είχε κάνει η Άννα με τον κώλο μου ήθελα να δοκιμάσω ένα αληθινό καυλί μέσα μου και ήταν ευκαιρία. Στήθηκα στα τέσσερα κι η Άννα μου έβγαλε τον δονητή από τον κώλο, μου άνοιξε τα κωλομάγουλα και ένιωθα το καυλί του Δημήτρη στην τρύπα μου. Έσπρωχνε να μπει με έσκιζε και πόναγα. Μπορεί να μου είχε βάλει πολλά αλλά άλλο είναι το αληθινό.

-    «Πονάω! Σε παρακαλώ κυρία μου…»

-    «Σου είπα, θα σε κάνω πουτανίτσα!»

Ο Δημήτρης, παρά τις φωνές μου, έσπρωχνε μέχρι να πάρω όλο τον πούτσο του μέσα μου. Όταν πλέον είχε μπει όλος, με κάρφωνε με την ψώλα του. Με πήδαγε σαν να πήδαγε γυναίκα. Η Άννα είχε έρθει μπροστά μου, μου πίεζε το κεφάλι στο μουνί της και της το έγλειφα. Μ’ άρεσε που με γάμαγε ο άλλος και πλέον το έδειχνα.

-    «Σ’ αρέσει η πούτσα του μωρή;»

-    «Πολύ κυρία μου! Με σκίζει αλλά μ’ αρέσει!»

-    «Πιο καλός από τον δονητή;»

-    «Αχ, ναι!»

-    «Μαλακισμένο! Και δεν σου φαινόταν ότι είσαι τόσο γαμιόλα…!»

-    «Εσύ με έκανες γαμιόλα Αφέντρα μου…»

Ο Δημήτρης συνέχιζε να με σκίζει με την ψώλα του μέχρι που στήθηκε δίπλα μου στα τέσσερα η Άννα και φιλιόμασταν στο στόμα.

-    «Στενό κωλαράκι έχεις.. Θα σου ανοίξω την τρύπα γαμιόλα!», μου έλεγε ο Δημήτρης και με έβριζε συνέχεια όσο με γάμαγε.

Ο Δημήτρης της έτριβε τον κώλο και της έβαζε δάχτυλο στο μουνί.

-    «Χώσ’ το μου!»

Βγαίνει από μέσα μου και έρχεται πίσω από την Άννα. Αυτή άνοιγε τα κωλομάγουλα της και της κάρφωσε με τη μια την πούτσα του μέσα της. Δεν πίστευα αυτό που γινόταν. Ο φίλος της γάμαγε την κοπέλα μου μπροστά μου και με καύλωνε.

-    «Τι κοιτάς ρε μαλακισμένο; Είναι τέλειο το καυλί του… Πήδα με την πουτάνα! Σκίσε με!»

Η Άννα φώναζε και κουνιόταν συνέχεια:

-    «Γλείψε μου τη μουνάρα μου!»

Ξάπλωσα από κάτω της και έτρωγα το μουνάκι της. Της ρούφαγα την κλειτορίδα μέχρι που ο Δημήτρης μου έδωσε τη ψώλα του. Την έγλειψα και μετά την έχωσε στο μουνάκι της Άννας. Της γάμαγε και τις δυο τρύπες.

-    «Είσαι μεγάλη καριόλα! Θα χύσω…», κάνει ο Δημήτρης και το χώνει στον κώλο της. «Χύνω καριόλα…»

-    «Δώστα όλα… όλα μέσα μου!»

Όταν ο Δημήτρης βγήκε από μέσα της, η Άννα έβαλε τον κώλο της στο στόμα μου και τα χύσια του έτρεχαν μέσα μου. Τα έπινα και μ’ άρεσε.

-    «Μαλακισμένο, θέλω κι άλλα!»

Ξάπλωσε και ήρθα στο πρόσωπο της. Με δυο κινήσεις μόνο έχυσα και το πρόσωπο της γέμισε χύσια. Αφού έφυγε ο Δημήτρης, κάναμε μαζί μπάνιο. Ο κώλος μου πόναγε πολύ. Μετά από λίγες μέρες χωρίσαμε, όχι γιατί δεν μ’ άρεσε άλλα είχα χάσει πλέον κάθε έλεγχο.

(Copyright protected OW ref: 30603)