Πως με έκανε φιλενάδα της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο Μάριος άλλαξε πεποιθήσεις όσον αφορά στον ερωτικό τομέα. Γνωρίζοντας την Αγγελική θα του δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει καινούργια ερωτικά μονοπάτια...

Η ιστορία:

Με λένε Μάριο και είμαι 24 ετών. Εδώ και κάποια χρόνια κατάλαβα ότι είχα αλλάξει πεποιθήσεις όσον αφορά τον ερωτικό μου τομέα. Βέβαια για να σας δώσω να καταλάβετε, πήγαινα και με γυναίκες κανονικά μέχρι να μου τύχει το συμβάν που θα σας διηγηθώ. Τα τελευταία χρόνια έχω γνωρίσει και κάνω πολύ παρέα με μια κοπέλα, την Αγγελική να την πούμε. Γενικότερα με την κοπέλα αυτή αρχίσαμε να τα πάμε πολύ καλά. Βέβαια όχι ως κάτι παραπάνω από φίλοι και μόνο.

Για να μην σας τα πολυλογώ με την φίλη μου (έχει την ίδια ηλικία με εμένα) βγαίνουμε αρκετά και γενικότερα περνούσαμε αρκετές ώρες μαζί. Ώσπου κάποια στιγμή (στην αρχή δεν ήξερα αν θα μου έβγαινε σε καλό), μέσα από μια κουβέντα που είχαμε γενικότερα για τις σχέσεις, της αποκάλυψα ότι είχα αλλάξει τις προτιμήσεις μου στο ερωτικό κομμάτι και από str8, ήμουνα bi. Δεν μπορώ να πω ότι ξαφνιάστηκε ιδιαίτερα. Γενικώς είναι ελεύθερο άτομο η φίλη μου και θα το δείτε σίγουρα πιο κάτω.

Πριν από καιρό η Αγγελική έκανε σχέση με ένα παιδί. Είχαμε γνωριστεί και από κοντά αλλά δεν είχαμε αναπτύξει και πολλές επαφές μπορώ να πω. Η Αγγελική βέβαια είχε κρατήσει στο μυαλό της ότι εγώ δεν είχα και πολλές εμπειρίες με άτομα του ίδιου φύλου οπότε όταν σε μια συζήτηση που είχε με το αγόρι της κατάλαβε ότι δεν θα είχε πρόβλημα το αγόρι της να γαμήσει ένα άτομο του ίδιου φύλου του το πρότεινε σαν ιδέα.

Βέβαια η Αγγελική δεν θα έκανε τίποτα εκτός του αγοριού της όπως και η ίδια ήθελε. Μετά από ακόμα κάποιες συζητήσεις που είχε η φίλη μου με το αγόρι της, τον έψησε και το κανόνισε για να μου κάνει έκπληξη (Τα έμαθα αργότερα φυσικά εγώ αυτά). Οπότε ένα βράδυ πρόσφατα, έχοντας βγει νωρίτερα με την Αγγελική για καφέ, μετά όπως γυρνούσαμε, μου λέει:

-    «Πάμε από τον Γιάννη» (το αγόρι της να πούμε για παράδειγμα). «Μας περιμένει να αράξουμε».

Εγώ δεν είχα καμία αντίρρηση και όπως καταλαβαίνετε σε λίγη ώρα ήμασταν στο σπίτι του αγοριού της. Να πούμε εδώ ότι είναι μικρότερος, 22 ετών. Καθόμαστε λοιπόν και παρακολουθούσαμε τηλεόραση. Ήπιαμε και λίγο ποτό και μετά από ώρα φεύγει ο Γιάννης να πάει τουαλέτα και μένω εγώ με την Αγγελική. Περνώντας κάποια λεπτά μου λέει η Αγγελική:

-    «Μα πού πήγε ο Γιάννης;»

Φεύγει και η φίλη μου μέσα για να δει μένοντας εγώ μόνος μέσα χωρίς να έχω καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν εκείνη την ώρα στο μέσα δωμάτιο. Όταν λοιπόν περνάνε λίγα λεπτά πάλι, ακούω την φίλη μου να μου φωνάζει:

-    «Μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο;»

-    «Ναι!»

Πάω προς τα μέσα χωρίς να ξέρω τι θα συναντήσω και μπαίνω στο δωμάτιο του αγοριού της. Κομπλάρω αμέσως γιατί τους βλέπω και τους δύο ολόγυμνους μπροστά μου, την φίλη μου και το αγόρι της και αρχίζουμε και κοιταζόμαστε ο ένας με τον άλλο. Ώσπου πετάγεται η Αγγελική και μου λέει:

-    «Άντε. Για βγάλε κι εσύ τα περιττά σου ρούχα».

Έρχεται προς το μέρος μου και με βοηθάει να αρχίσω να γδύνομαι. Όπως και έγινε. Μέσα σε λίγα λεπτά ήμουνα κι εγώ γυμνός μπροστά τους. Για να με βοηθήσει η κολλητή μου με πιάνει από το χέρι και πάμε μπροστά στο αγόρι της και μου λέει:

-    «Γονάτισε μαζί μου».

Όντως γονατίζουμε μπροστά του. Την κοιτάω και χωρίς να χάσει λεπτό αρπάζει με το χέρι της το καυλί του αγοριού της και αρχίζει να τσιμπουκώνει μπροστά μου. Ένιωθα αμήχανα. Μόλις το καυλί του Γιάννη είχε αρχίσει και γινόταν πέτρα και πραγματικά μεγάλο, το αφήνει και γυρίζει σε εμένα και μου κάνει:

-    «Έλα, τώρα κάνε ότι κι εγώ…»

Την κοιτάω και όντως απλώνω το χέρι μου και πιάνω το καυλί του Γιάννη και αρχίζω να του το παίζω σταθερά και λίγο αργά. Πάω πιο κοντά και ανοίγω το στόμα μου, βγάζω την γλώσσα μου και αρχίζω να τον γλείφω. Ακούγοντας και τα μουγκρητά του καταλάβαινα ότι του άρεσε οπότε άρχισα να το γλείφω χωρίς να κομπλάρω και το έβαζα μέσα στο στόμα μου.

Το καταλαβαίνει και η Αγγελική και μόλις σηκώνεται από δίπλα μου έρχεται από πίσω μου και μου σπρώχνει το κεφάλι μέχρι που μπήκε όλη η ψωλή του φίλου της στο στόμα μου. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Κόντευα να πνιγώ. Είχα δακρύσει και ήμουνα μπουκωμένος με την πούτσα του αγοριού της στο στόμα μου μέσα.

Μετά από λίγο φεύγει η Αγγελική και πάει και κάθεται στον καναπέ. Ανοίγει τα πόδια της και την βλέπω με την άκρη του ματιού μου όπως ήμουνα με το καυλί του φίλου της στο στόμα να χαϊδεύει το μουνί της. Άρχισα να νιώθω κι εγώ την καύλα της φάσης. Ο Γιάννης είχε καυλώσει τόσο πολύ που μου γαμούσε κανονικά το στόμα. Σε κάποια φάση με μπούκωνε μέχρι το λαρύγγι μου σχεδόν όταν ακούω την Αγγελική να λέει στον Γιάννη:

-    «Στήσε τον μπροστά μου!»

Και όντως με αρπάζει κατευθείαν ο Γιάννης και με στήνει όρθιο και μου ανοίγει τα πόδια μπροστά στην Αγγελική. Μόλις με στήνει νιώθω το πουτσοκέφαλο του να πιέζει την κωλοτρυπίδα μου και ξαφνικά να μπαίνει μέσα μου. Καυλωμένη και η Αγγελική από το θέαμα συνέχιζε να παίζει το μουνί της, μπροστά μου πλέον και ο Γιάννης να μου βάζει το καυλί του στον στημένο κώλο. Οπότε του λέει η Αγγελική:

-    «Θέλω να σε δω να τον κάνεις φιλενάδα μου».

Σταματάει λίγο ο Γιάννης και της λέει:

-    «Είσαι σίγουρη;»

Την βλέπω να κουνάει καταφατικά το κεφάλι της και ξαφνικά νιώθω απλά ένα χτύπημα και να παίρνει φόρα μέσα - έξω ο Γιάννης. Με κάρφωνε στην κυριολεξία με την ψωλάρα του που την ένιωθα μεγάλη. Ένιωθα να ανοίγω στα δύο. Έβγαινε με φόρα, έμπαινε με δύναμη και συνέχεια πιο γρήγορα. Ώσπου τον ακούω να λέει:

-    «Θα γίνεις γυναικάκι τώρα!»

Μόλις τον ακούει η Αγγελική μούγκριζε παίζοντας το μουνί της μπροστά μου και παίρνει περισσότερη φόρα που τρανταζόμουνα τόσο πολύ και σκύβω μπροστά και βλέπω την Αγγελική να μου λέει:

-    «Κοίτα το μουνί μου φιλενάδα γιατί σε λίγο τέτοιο θα έχεις κι εσύ…»

Εκεί πραγματικά δεν ήξερα και από αυτά που άκουγα αλλά και από το γαμήσι που έτρωγα. Το καυλί του με ξέσκιζε μπροστά στην κολλητή μου και την έβλεπα να καυλώνει και καύλωνα κι εγώ. Με έκανε φιλενάδα της. Με έσκιζε σαν πουτάνα και δεν άντεξα και ούρλιαζα από την καύλα. Νόμιζα ότι όντως είχα μουνί σε κάποια φάση. Με είχε συνεπάρει το όλο σκηνικό. Ένιωθα ότι ήμουνα όντως γυναικάκι. Με τον κώλο μου να είναι μουνί πλέον η φίλη μου γελούσε κιόλας και έλεγε και στον Γιάννη:

-    «Άνοιξε της το ψωλαρά μου. Κάνε την μουνάρα!»

Εκείνη την ώρα άλλα τα άκουγα και άλλα δεν μπορούσα να τα ακούσω έτσι όπως αισθανόμουνα. Μόλις τραβιέται ο Γιάννης έξω του κάνει η Αγγελική:

-    «Η φιλενάδα μου στο στόμα!»

Και μου πετάει το ψωλόχυμα του στο στόμα όλο. Μου έλουζε το στόμα με το σπέρμα του. και η Αγγελική να λέει:

-    «Πιες τα!»

Και όντως τα έπινα όλα. Είχα ανοίξει το στόμα μου και όπως με έχυνε τα κατάπινα. Πραγματικά με έκανε να είμαι φιλενάδα της. Μόλις ο Γιάννης με έχυσε και τελείωσε με κοίταζε με χαμόγελο η Αγγελική. Αργότερα και όταν ο Γιάννης είχε τελειώσει με εμένα, πήγε η κολλητή μου μπροστά του και όπως με είχε βάλει πριν εμένα στα γόνατα έπεσε μπροστά του και με φώναξε.

-    «Τώρα δες πως ήσουνα εσύ πριν…», μου είπε.

Όπως ήμουνα ξαπλωμένος γυρνάω το κεφάλι μου και την βλέπω όπως κι εμένα πριν στα γόνατα να τσιμπουκώνει την ψωλάρα του Γιάννη. Αμέσως μετά, μόλις το καυλί του ήταν πέτρα από την καύλα, της γάμησε το στόμα μέχρι που την έβλεπα να δακρύζει μπροστά του όπως τον τσιμπούκωνε. Φτάνοντας σε απόλυτη καύλα την σταματάει, την πιάνει και την και στήνει μπροστά μου όπως κι εμένα στην Αγγελική πριν. Και όντως όπως την στήνει, βλέπω την Αγγελική να μου λέει:

-    «Έτσι ήσουνα κι εσύ πριν μωρή!»

Και μόλις το λέει την καρφώνει στην κωλοτρυπίδα της και άρχιζε να ουρλιάζει σαν τρελή όπως εγώ πριν. Πήρε φόρα ο Γιάννης και την ξεκώλιασε πραγματικά. Την κάρφωνε με τέτοια ένταση όπως εμένα πριν. Την έβλεπα να ουρλιάζει και να χτυπιέται όπως εγώ. Όπως τον έπαιζα κι εγώ δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και έχυσα.. καθώς και η Αγγελική δεν άντεξε και γονάτισε από το γαμήσι που έτρωγε κι αυτή. Ο Γιάννης μόλις βγήκε από την ξεκωλιασμένη πλέον κωλοτρυπίδα της, άνοιξε το στόμα της και την έλουσε κι αυτήν στο χύσι.. το οποίο ήπιε και η ίδια. Μόλις τελείωσε ο Γιάννης, γυρνάει η Αγγελική και μου κάνει:

-    «Τώρα είμαστε φιλενάδες κανονικές…», και χαμογελούσε.

Από εκείνη την ημέρα η Αγγελική με φωνάζει φιλενάδα της και πλέον θέλει να πηγαίνουμε μαζί και για ψώνια ακόμα στα γυναικεία θέλει να την ακολουθώ. Και όπως μου είπε από εκείνη την ημέρα θέλει να με κάνει την καλύτερη μουνάρα!

(Copyright protected OW ref: 30858)