Ένα διαφορετικό πήδημα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Του Πάνου του άρεσε το γαμήσι με τη Μαίρη και ανυπομονούσε πότε θα ξαναγίνει. Ώσπου τον κάλεσε μια μέρα σπίτι η Μαίρη για καφέ. Εκεί όμως θα διαπιστώσει τις άγριες διαθέσεις και των δυο…

Η ιστορία:

Μετά το γαμήσι που έκανα στην Μαίρη, σκεφτόμουν τον τρόπο που θα τα ξανάκανα πάλι μαζί της. Την επόμενη μέρα στο μπάνιο συναντήθηκα και με τους δυο και μου ζήτησαν να τα ξαναπούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Έτσι την επομένη πρωί - πρωί έφυγα για μπάνιο και στο δρόμο άλλαξα και πήγα στο σπίτι τους. Εκεί μου άνοιξε η Μαίρη με μόνο ρούχο ένα μπικίνι και τα στήθια της γυμνά. Αφού καλημέρισα με έβαλε να καθίσω και μου πρότεινε να πιω καφέ. Δέχτηκα αν και είχα πιει. Όσο καθόμουν και έβλεπα την Μαίρη, ο πούτσος μου άρχισε να σηκώνεται και όταν ήρθε η Μαίρη είδε το φούσκωμα στο σορτς μου. Γονάτισε μπροστά μου την έβγαλε έξω και άρχισε το τσιμπούκι. Άρχισα τα:

-    «Αχχχχχχ… καύλα μου, τι μου κάνεις! Με λιώνεις! Με τρελαίνεις!»

Και εκείνη λες και ήθελε να με κάνει τούρμπο τον έβαζε και τον έβγαζε όλο και πιο βαθιά στο στόμα της. Η καύλα ήταν μεγάλη αλλά δεν ήθελα να χύσω έτσι αλλά να την γαμήσω από το μουνί της. Της ζητάω να πάμε μέσα να την γαμήσω και μου λέει:

-    «Πρώτα εδώ και μετά μέσα».

Έτσι την γυρνάω πάνω στον καναπέ σηκώνω τα πόδια της και μπαίνω στο μουνί της κάνοντάς την να φωνάζει.

-    «Γάμησε με γαμιά μου! Γέμισε την μούνα μου με την πούτσα σου! Γάμησέ με. Κάνε με να λιώσω από το γαμήσι!»

Όπως τις έχω σηκώσει τα πόδια και έχω πέσει πάνω της γλείφω τις ρώγες της και αρχίζει να τρέμει και να φωνάζει:

-    «Χύνω καύλα μου, χύνωωωωωωωωω!!! Χύνει η μουνάρα μου καύλα μου! χύνωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Και νιώθω τα χύσια της πάνω στον πούτσο μου. Αφού παίρνουμε και οι δυο μια ανάσα, με οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα όπου μας περιμένει ο Γιώργος. Αφού χαιρετώ, ξαπλώνω στο κρεβάτι και τότε έρχεται κοντά μου ο Γιώργος και μου αρχίζει ένα γλείψιμο χαμηλά από τα πόδια και αρχίζει να ανεβαίνει προς τα πάνω. Πιάνει ένα - ένα τα αρχίδια μου βάζοντάς τα στο στόμα του κάνοντάς με να λιώνω από την καύλα. Γλείφει την πούτσα μου κάτω από τα αρχίδια κάνοντας την να πάλλεται.

Αρχίζει να πιπιλάει το πουτσοκέφαλο και να βάζει ολόκληρη την πούτσα στο στόμα του και εγώ να τρέμω από την καύλα. Το κάνει για κάμποσο και η καύλα μου έχει φτάσει στο όριο. Τότε μου κάνει κάτι που μέχρι τότε δεν μου έχουν κάνει. Σηκώνει τα πόδια μου και η γλώσσα του χαϊδεύει την τρύπα μου κάνοντάς με να βγάζω κραυγές ηδονής και καύλας.

-    «Τι μου κάνεις; Με τρελαίνεις! Με καυλώνεις! Λιώνωωωωωωωωω! Καύλα μου! Λιώνωωωωωωωωωω!!!»

Όση ώρα ο Γιώργος με έγλειφε, η Μαίρη χάιδευε αυτόν από πίσω κι εγώ είχα θέα τον κώλο της πιστεύοντας ότι σε λίγο θα τον γαμούσα, αλλά αντί για τον κώλο της στήθηκε ο Γιώργος στα τέσσερα και ακούω την Μαίρη να λέει ότι ήρθε η σειρά του να δοκιμάσει την γλύκα της πούτσας μου.

Αφού του βάζει λίγο κρέμα στην κωλοτρυπίδα του, γλείφει τον πούτσο μου και τον οδηγεί στην τρύπα του. Αρχίζω να σπρώχνω σιγά - σιγά και ξαφνικά ένα «Αααχχχχχχχχ!» βγαίνει από το στόμα του Γιώργου, αφού το πουτσοκέφαλο έχει μπει μέσα του και λίγο - λίγο όλη η πούτσα μέχρι τα αρχίδια, πράγμα που κατάλαβα ότι δεν ήμουν ο πρώτος αλλά ένας που τον είχε πιο μεγάλο και πιο χοντρό γιατί φώναζε:

-    «Με πονάει αλλά μ’  αρέσει! Βάλτον πιο βαθιά! Πιο βαθιά μέσα μου!»

Όπως τον κρατάω από τα καπούλια του, κουνάω την πούτσα μου και τον κάνει να τρελαίνεται από την καύλα.

-    «Γαμιά μου!», μου λέει. «Ξέσκισε μεεεεεεεεεεεεε!!! Άνοιξέ μου τον κώλο μου! Γέμησέ με, με την πούτσα σου. Χύσε στον κώλο μου. Γέμισέ με, με τα χύσια σου!»

Μετά από ένα πεντάλεπτο ανελέητου σφυροκοπήματος και ενώ η Μαίρη έχει πάει κάτω από τον Γιώργο και του κάνει πίπα, σταματάει, έρχεται πίσω μου και μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου και μετά σκύβει και βάζει την γλώσσα της κάνοντάς με να τρέμω από καύλα. Δεν αντέχω και φωνάζω:

-    «Χύνωωωωωωωωωωωωω!!! Χύνωωωωωωωωωωω!!!»

Και αδειάζω τα χύσια μου στον κώλο του Γιώργου. Βγάζω την πούτσα μου από μέσα του και από την τρύπα του τρέχουν τα χύσια μου. Γυρνάει και με γλείφει γυαλίζοντας τον από τα χύσια μου. Αφού συνήλθα λίγο, μπήκα για ένα ντους και πήγα στο σαλόνι όπου περίμενα τον Γιώργο και την Μαίρη. Εκεί η Μαίρη μου ζήτησε να την ξαναγαμήσω κι εγώ δεν της χάλασα χατίρι. Έτσι και οι δύο άρχισαν να με χαδεύουν κάνοντας τον πούτσο μου να πάλλεται από καύλα. Χάιδευα τις ρώγες της και έσκυψα να τις γλείψω.

Άρχισε να βογκάει από καύλα ενώ ο Γιώργος της έγλειφε το μουνί της. Έχει φτάσει σε σημείο να μην αντέχει άλλο και μου ζητάει να την γαμήσω. Την στήνω στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και μπαίνω με μια απότομη κίνηση μέσα της, κάνοντας την να φωνάζει:

-    «Γάμησε μεεεεεεεεε! Γάμησε μεεεεεεεεε! Γάμησε του μουνί μου με την πούτσα σου! Κάνε με να χύσω!»

Την γαμάω δυνατά και σε λίγο η Μαίρη αρχίζει να χύνει με κραυγές δυνατές φωνάζοντας:

-    «Χύνωωωωωωωωωωωω! Καυλιάρη μου, χύνωωωωωωωωωωωω!!!»

Και το μουνί της γεμίζει από υγρά. Την γυρνάω ανάσκελα και αφού της σηκώνω τα πόδια, χώνω την πούτσα μου πάλι στο μουνί της. Αρχίζω να την γαμάω και όπως έχω σηκώσει τα πόδια της, μου ζητάει να την γαμήσω και από πίσω. Παίρνω υγρά από το μουνί της, τα βάζω στην τρύπα της και με μια κίνηση τον χώνω μέχρι τα αρχίδια κάνοντάς την να φωνάζει:

-    «Πονάω αλλά μ’ αρέσει! Γάμησε μεεεεεεεεε! Γάμησε μεεεεεεε! Κάνε με να λιώσω από καύλα καυλιάρη μου!»

Την γαμάω και σε λίγο φτάνω στην κορύφωση φωνάζοντας:

-    «Χύνωωωωωωωωωωω! Χύνωωωωωωωωωω!!!», γεμίζοντας τον κώλο της με τα χύσια μου.

Σηκώθηκα έβαλα το σορτς μου και αφού τους ευχαρίστησα για όλο αυτό που κάναμε έφυγα για μπάνιο. Αυτό έγινε και τις υπόλοιπες πέντε ημέρες κάνοντας με να περάσω τις καλύτερες διακοπές που έκανα ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 30425)