Με το ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας βρίσκει ένα ζευγάρι μέσα από αγγελία και θα περάσει μια αξέχαστη βραδιά.

Η ιστορία:

Είμαι στην πόλη μου και ψάχνω τις αγγελίες. Βρίσκω ένα ζευγάρι από διπλανή πόλη και τους στέλνω κατευθείαν μήνυμα. Σε λίγο μου απαντάνε και κλείνουμε ραντεβού σε δυο μέρες να πάω εγώ από εκεί.

Την επόμενη το βράδυ με παίρνουν τηλέφωνο αργά. Ήταν η γυναίκα και με ρωτούσε τι μου αρέσει και πως. Βαριανάσαινε συνέχεια και νόμιζα ότι ήταν από αυτά που της έλεγα. Ήταν, αλλά όχι μόνο. Την ίδια ώρα γαμιόταν από τον κώλο με τον άντρα της και της τον έχωνε όσο βαθιά μπορούσε ο γαμιόλης για να με κάνουν να χύσω.

Μετά τον πήρε στο στόμα και έβαλε το ακουστικό δίπλα για να ακούω πως πλατσούριζαν τα χείλια της πάνω στον πούτσο του. Προσπαθώντας να μιλήσει κιόλας. Από τα πιο καυλιάρικα πράγματα. Έχυσα μετά από λίγο και γέμισα τα πάντα πάνω στον καναπέ μου.

Την άλλη μέρα φυσικά, πήγα από ‘κει. Δεν ήταν τίποτα μοντέλα. Ζευγάρι με δυο παιδιά, απλοί άνθρωποι και καθημερινοί όπως μ’ αρέσει και με καυλώνει. Η γυναίκα είχε βέβαια κάτι απίστευτες βυζάρες. Μετά από έναν καφέ, πάμε σπίτι τους κι αυτή πάει για λίγο στην τουαλέτα λέει να ετοιμαστεί.

Εμείς γδυθήκαμε και περιμέναμε. Τα χέρια έπαιζαν πάνω στους πούτσους που δεν ήθελαν και πολύ. Όταν όμως τον είδα σηκωμένο δεν άντεξα και έσκυψα να του πάρω μια πίπα. Ήταν μέτριος σχετικά αλλά ζουμερός και έμπαινε πολύ ωραία στο στόμα μου.

Μάλλον άργησε να έρθει η πουτανίτσα γιατί με τα βρομόλογα που μου έλεγε κοντεύαμε να χύσουμε. Ήρθε τελικά με τα εσώρουχα της, της βυζάρες ασυγκράτητες μέσα στο σουτιέν, και τον κώλο της έτοιμο και καθαρό. Άρχισε να μας γλείφει και τους δυο σαν τρελή, ειδικά όμως εμένα, μάλλον λόγω καινούργιου αλλά και μεγέθους. Είμαι 17-18 πόντους, στη βάση λεπτός και στο κεφάλι χοντρός.

Αρχίσαμε να τι γαμάμε ο ένας από το μουνί κι άλλος πίπα. Ήξερε να παίρνει πίπες! Πολύ σάλιο και όλο μέσα μέχρι το λαιμό, μέχρι να αναγουλιάσει. Την καύλωνε πολύ όπως μου είπε αυτό. Λάτρευε τον πούτσο και το μπούκωμα.

Μετά την πήραμε μαζί από το μουνί και τον κώλο. Εκεί ήταν που δεν άντεξα και έχυσα. Μόλις το κατάλαβε γύρισε αμέσως να τα γλείψει. Μετά συνέχισαν για λίγο οι δυο τους αλλά δεν μπορούσα να μείνω έτσι όπως καταλαβαίνετε.

Ξάπλωσα από κάτω για ένα 69 μαζί της ενώ ο άντρας της συνέχισε να τη γαμάει από τον κώλο. Το μουνάκι της ήταν γλύκα και τα υγρά της τα άφηνα να τρέχουν μέχρι το λαιμό μου και να με γαργαλάνε. Την έγλειφα συνέχεια και ένιωθα από τον τρόπο που ρουφούσε τον πούτσο μου ότι σε λίγο θα έχυνε.

Δεν άφηνα όμως και τον σύζυγο παραπονεμένο. Του τον έπαιρνα στο στόμα, που και που. Έχυσαν και οι δυο μαζί, ενώ αυτή συνέχιζε να με γλείφει να με δαγκώνει κι εμένα να μου γίνεται κάγκελο ξανά. Τον έβαλε μέσα στις βυζάρες της και μου έπαιρνε πίπα ταυτόχρονα. Αναστέναξα.

Μετά ήρθε από πάνω μου και λιώσαμε και οι δυο στο γαμήσι. Ο δικός της είχε κάτσει στον καναπέ και τραβούσε μαλακία αφού του είχε ξανασηκωθεί. Λίγο πριν τελειώσει σηκώθηκε και της τα έδωσε στο στόμα και τελείωσα κι εγώ μέσα της.

Γύρισα με τα χίλια ζόρια πίσω, ζαλισμένος, πόδια να τρέμουν, αλλά άξιζε.

(Copyright protected OW ref: 33804)