Με την κολλητή μου και τον άντρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο φίλες τρελαίνονται για λεσβιακό έρωτα ώσπου μπαίνει στο παιχνίδι και ο άντρας της μιας…

Η ιστορία:

Δεν είχε αλλάξει καθόλου η Τίνα, ήταν όπως την θυμόμουν από το Λύκειο. Εγώ είμαι η Βάνα. Είμαι 32 χρονών τώρα και πλέον παντρεμένη και έχω και ένα κοριτσάκι δυο χρονών. Με την Τίνα ήμασταν κολλητές στο Λύκειο. Βασικά κάτι παραπάνω. Την πρώτη μου εμπειρία στο σεξ την είχα μαζί της. Δεν ξέρω αν ήμασταν φίλες μόνο ή αν την γούσταρα κιόλας. Η σχέση μας ήταν πολύ περίεργη.

Φυσικά είχαμε αγόρι και οι δυο παράλληλα, αλλά γουστάραμε να την βρίσκουμε στις τουαλέτες όταν είχαμε κενό. Μου άρεσε τόσο πολύ να το παίζω άρρωστη, να ζητάω άδεια να βγούμε από την ταξί (η Τίνα μαζί να με προσέχει που ζαλιζόμουν) και να με γλείφει πάνω στον νιπτήρα της τουαλέτας. Δεν ήμασταν λεσβίες απλά περνούσαμε καλά.

Έχουν περάσει χρόνια από τότε. Στον Μιχάλη τον άντρα μου είχα μιλήσει για εκείνη. Άλλωστε ήταν και ένα σημαντικό κομμάτι στην ζωή μου. Ποτέ δεν την ζήλεψε. Μετά το σχολείο χαθήκαμε κιόλας με την Τίνα. Εγώ Αθήνα, εκείνη Θεσσαλονίκη, άλλες παρέες, άλλες συνήθειες, άλλοι γκόμενοι. Ο Μιχάλης λοιπόν την είχε ακούσει μόνο και να είμαι ειλικρινής τον έφτιαχνε η ιδέα και μόνο να με φαντάζεται με γυναίκα στο κρεβάτι.

Πριν μια βδομάδα λοιπόν είχα κατέβει στο κέντρο για ψώνια. Ξαφνικά την είδα μπροστά μου. Ήταν όπως παλιά. Μελαχρινή με ωραίο λεπτό σώμα, ευδιάθετη και όπως πάντα ετοιμόλογη.

-    «Δεν έχεις αλλάξει καθόλου μωρό μου. Παντρεύτηκες έμαθα ε;»

-    «Έχω και ένα παιδάκι. Λοιπόν, σε περιμένω οπωσδήποτε αύριο στο σπίτι για καφέ».

-    «Σου έλειψα;»

-    «Ρε Τίνα ντροπή. Λοιπόν, αύριο...»

Την επόμενη μέρα στις οκτώ μου χτύπησε το κουδούνι. Ένιωθα περίεργα και μόνο που ήξερα ότι θα ερχόταν. Με φίλησε και έκατσε στον καναπέ. Και η πρώτη της κουβέντα:

-    «Θυμάσαι τις τουαλέτες; Πάντα μου άρεσε να σε ακούω την ώρα που τελείωνες...»

Είχα γυρίσει πάλι στο τότε. Μου είχε λείψει πολύ όλο αυτό. Χωρίς να πει κάτι άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα. Δεν αντιστάθηκα καθόλου. Ένιωσα το χέρι της ξαφνικά μέσα μου. Άρχισε να με παίζει ρυθμικά και όλο και πιο γρήγορα. Ήμουν τόσο υγρή. Τα υγρά μου έσταζαν πάνω στον κώλο μου. Και εκείνη την ώρα άνοιξε την πόρτα ο Μιχάλης. Μαζεύτηκα ντροπιασμένη από αυτό που γινόταν και εκείνος με σταμάτησε πολύ χαλαρός.

-    «Να φανταστώ εσύ είσαι η Τίνα ε; Χαίρω πολύ, Μιχάλης. Συνεχίστε, μην σταματάτε…»

Άρχισε ένα παιχνίδι τρελό. Ο Μιχάλης μας κοιτούσε και έπαιζε τον πούτσο του και η Τίνα είχε χώσει την γλώσσα της μέσα στο υγρό μουνάκι μου. Ήρθε από πάνω μου και έχωσε τις ρώγες της στο στόμα μου. Ο Μιχάλης μπήκε ανάμεσα και άρχισε να χαϊδεύει και τις δυο. Είχα γίνει το παιχνιδάκι τους. Ήμουν στα τέσσερα και ο Μιχάλης με γαμούσε από πίσω και η Τίνα έβαζε το κεφάλι μου στο μουνάκι της. Του είχα κάνει τον πούτσο μούσκεμα.

Πολλές φορές είχα φανταστεί τον Μιχάλη να μας γαμάει και τις δυο ταυτόχρονα αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα το ζούσα. Σηκώθηκα όρθια και πήρα τον πούτσο του Μιχάλη και τον έβαλα στο υγρό μουνάκι της Τίνας. Έπρεπε να γίνουμε όλοι ένα μεταξύ μας. Ήθελα να δω τον άντρα μου να γαμάει αυτή που πάντα με έκανε να χύνω από καύλα. Άρχισε να της το δίνει βαθιά κι εγώ ταυτόχρονα έπαιζα με τα μπαλάκια του.

-    «Βάλτον της πολύ βαθιά».

Μας πηδούσε και τις δυο. Μετά κάθισε και αρχίσαμε και οι δυο να ασχολούμαστε με τον πούτσο του. Τον γλείφαμε ταυτόχρονα με τις γλώσσες μας και πότε τον έβαζε η μια στο στόμα της και πότε η άλλη. Δεν άντεξε πολύ και μετά από λίγο μας έκανε τα πρόσωπα μας να είναι γεμάτα από τα χύσια του! Ποιος να το περίμενε…; Εγώ ο άντρας μου και η παιδική μου φίλη γυμνοί στο σαλόνι μετά από ένα τρελό γαμήσι.

Όσες μέρες έμεινε στην Αθήνα την φιλοξενήσαμε εμείς μιας και είχαμε και το παιδί μας στα πεθερικά. Έτσι περάσαμε τέσσερις μέρες μέσα στο σεξ και στα πειράματα μεταξύ μας. Σήμερα την πήγα στο αεροδρόμιο για να φύγει. Όταν ήρθα δεν πρόλαβα να μπω στο σπίτι και ο Μιχάλης με βούτηξε και με γάμησε όπως τις πρώτες μέρες που τον είχα γνωρίσει. Και ναι, εγώ είμαι αυτή... η Βάνα!

(Copyright protected OW ref: 30488)