Τα γουστάρω και τα δυο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Δυο άντρες, μια γυναίκα, δονητές και μπόλικο ξέσκισμα σε ένα κρεβάτι για τρεις.

Η ιστορία:

Η ιστορία μου είναι αληθινή αλλά είναι ανάμικτη γιατί κάποια από αυτά που θα γράψω δεν τα είχα κάνει την ίδια μέρα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε παιχτεί τότε (γιατί ήμουν λιώμα) και τα γράφω ανακατεμένα.

Ήμουν 35 και μου άρεσε να γαμάω γκόμενες αλλά και άντρες και να με γαμάνε άντρες και οι γκόμενες με κάποιον από τους δονητές που είχαν ή έχω. Είχα μια γκόμενα που έκανε τρελό γαμήσι αλλά γούσταρε να μου χώνει αφού μου έβαζε λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα μου ότι έβρισκε.

Μια φορά μου είχε χώσει στην κωλάρα και του δυο δονητές που είχα σπίτι μου και με είχε ανοίξει τόσο πολύ που για μέρες πόναγε η τρύπα μου. Εντωμεταξύ της άρεσε τρελά να την κατουράω αλλά πιο πολύ να τα πίνει όλα ώστε κάθε φορά που έλεγα ότι θέλω να κατουρήσω μου τον έπαιρνε στο στόμα και απλά αντί να πάω στην τουαλέτα κατούραγα σ’ αυτήν. Ορισμένες φορές βέβαια κι εγώ όταν πήγαινε στην τουαλέτα πήγαινα την ώρα που κατούραγε και έβαζα την γλώσσα μου και έπινα όσα μπορούσα έτσι και της άρεσε να με βλέπει να ρουφάω ότι μπορώ.

Ουσιαστικά δεν είχαμε δεσμό απλά γουστάραμε το γαμήσι. Οπότε μια μέρα που πηδιόμαστε τρελά και μου είχε χώσει σχεδόν όλα τα δάχτυλα της στην κωλοτρυπίδα μου άρχισε να μου λέει έτσι που με έβλεπε να γουστάρω ότι ήθελε να με πηδήξει με στραπόν και να με βλέπει να γαμιέμαι πάνω της. Οπότε τότε της είπα να πάρω τηλέφωνο έναν που γαμιόμουν μερικές φορές όταν ήθελα να φάω πούτσα και συμφώνησε.

Έτσι έστειλα μήνυμα σ’ έναν bi που πήγαινα καμιά φορά και του έγραψα ότι θα πήγαινα με την γκόμενα μου για να γαμηθούμε όλοι μαζί και εννοείται ότι μου απάντησε θετικά. Πήγαμε και με το που μπήκαμε μέσα (πάντα με κλειστά φώτα πήγαινα και το πρόσωπο του καθαρά το είχα δει μόνο την μέρα που τον είχα γνωρίσει), άρχισε να με φιλάει στο στόμα και η γκόμενα έπεσε στα τέσσερα και άρχισε να τσιμπουκώνει και τους δυο.

Εγώ πέταξα τα ρούχα μου και αφού έβγαλα το λιπαντικό που κουβαλούσα μαζί μου άρχισα να βάζω την κωλοτρυπίδα μου, μετά στου τύπου και μετά στης γκόμενας την τρύπα, αφού τους έγλειψα καλά τις κωλοτρυπίδες τους. Μετά πήγα δίπλα στην γκόμενα μου και αρχίσαμε μαζί να τσιμπουκώνουμε και να παίζουμε με το καυλί του τύπου το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο.

Αυτή έτσι όπως ήμουν γονατιστός δίπλα της άρχιζε να μου χώνει τα δάχτυλα της μέσα μου και να παίζει με την τρύπα μου και να μου λέει πόσο θέλει να με δει να παίρνω το καυλί του μέσα μου. Αφού παίξαμε λίγο στα όρθια, πήγαμε στο δωμάτιο και ξαπλώσαμε και οι τρεις αλλά αυτή άρχισε να μου ανοίγει τον κώλο και να μου τον χτυπάει λέγοντας στον άλλο να έρθει να με ξεκωλιάσει.

Εγώ ξάπλωσα και μου σήκωσε αυτός τα πόδια και αφού τα έβαλε στου ώμους του, άρχισε να μου γαμάει την σούφρα μου ενώ η άλλη του έχωνε τα δάχτυλα της στην κωλάρα του. Δεν ήξερα πόσα του είχε χώσει αλλά αν καταλάβαινα από του ήχους που έβγαζε πρέπει να ήταν αρκετά. Όπως με γαμούσε, αυτή ήρθε και κάθισε πάνω στην μούρη μου με την μουνάρα της και κατάλαβα ότι τον φιλούσε στο στόμα ενώ κάποιες στιγμές μου έγλειφε και τα δάχτυλα των ποδιών μου.

Αφού τον έβγαλα από μέσα μου, της ζήτησα να έρθει να ανεβεί στην πούτσα μου και αφού το έκανε, ήρθε ο άλλος από πίσω και άρχισε να την γαμάει από τον κώλο. Η πουτάνα έχυνε συνέχεια και ζήταγε να την χτυπάμε. Εγώ την χτύπαγα στην μούρη και της τσίμπαγα και τις ρώγες ενώ άκουγα τις σφαλιάρες που της έριχνε ο άλλος στην κωλάρα της.

Αφού ξεσκιστήκαμε έτσι για λίγο του ζήτησα να κάτσει στα τέσσερα και άρχισα να του γαμάω την κωλάρα ενώ αυτή τον τσιμπούκωνε. Δεν άργησε να χύσει μέσα στο στόμα της και όταν καταλάβαινα ότι θα έχυνε, βγήκα από τον κώλο του και μπήκα από κάτω μαζί της και μας έχυσε μαζί στο στόμα και στην μάπα. Εμείς συνεχίσαμε να του γλείφουμε το καυλί και πασαλειβόμαστε με τα χύσια του και γλείφαμε ο ένας το στόμα του άλλου, τρελοί από καύλα.

Τότε ο άλλος ξάπλωσε δίπλα κι αυτή ανέβηκε πάνω από την μούρη μου και άρχισε να μου κατουράει το στόμα, κι εγώ μέσα στην καύλα μου εννοείται ότι άρχισα να τα πίνω. Έλα όμως που άρεσε στον άλλον και μου τον έφερε κοντά στην μάπα μου και άρχισε κι αυτός να με κατουράει και παρόλο που ήμουν σε παροξυσμό δεν μου πολυάρεσε. Έτσι ξενέρωσα λίγο και απλά σηκώθηκα και ενώ τους κράτησα τα κεφάλια κάτω, άρχισα να τον παίζω και τους έχυσα και τους δυο στην μάπα και αφού άρχισαν να γλείφονται με τα χύσια μου άρχισα να τους κατουράω κι εγώ αλλά δεν πτοήθηκαν καθόλου και συνέχισαν να φιλιούνται με τα χύσια μου και τα κάτουρα μου.

Έτσι τελείωσε η καυλωτική εμπειρία μου όπως και τα γαμήσια με την γκόμενα που μετά από αυτό έγινε Λούης κι εγώ δεν προσπάθησα καν να επικοινωνήσω μαζί της. Πάντως θα την θυμάμαι πάντα αυτήν την εμπειρία και μακάρι να μου τύχει ξανά κάτι τέτοιο.

(Copyright protected OW ref: 28514)