Με το αφεντικό της κοπέλας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας απατημένος, παίρνει το αίμα του πίσω αλλά με τον δικό του τρόπο…

Η ιστορία:

Καλησπέρα. Με λένε Τόνι και είμαι 24 ετών. Είμαι ξανθός με γαλανά μάτια και γεροδεμένος, με ύψος 1,82. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ εκτυλίσσεται πριν δυο χρόνια όσο τα είχα ακόμη με την πρώην κοπέλα μου, την Ελένη. Πρέπει να αναφέρω ότι είμαι στρέιτ αλλά γουστάρω πολύ τα καυλιά.

Εκείνη την περίοδο λοιπόν, είχε πιάσει δουλειά η κοπέλα μου σαν γραμματέας σε γραφείο. Εγώ τότε δεν δούλευα επειδή ακόμη σπούδαζα. Όλα κυλούσαν ομαλά τον πρώτο καιρό ώσπου μια μέρα που πήγα να την πάρω από τη δουλειά την είδα να φιλιέται με τον προϊστάμενό της το Νίκο 35 ετών. Ένας άντρα αρκετά γοητευτικός γκριζομάλλης με κοιλιά. Εγώ θόλωσα εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς δε με είδαν. Δεν έκανα κάποια σκηνή. Απλά περίμενα να τους πιάσω στα πράσα.

Έτσι μια από τις επόμενες μέρες πέρασα νωρίτερα από το γραφείο. Ένα ισόγειο γραφείο με παράθυρα και μια πόρτα. Έτυχε το ένα παράθυρο να είναι μισάνοιχτο και από το παντζούρι μπόρεσα να διακρίνω την κοπέλα μου να τσιμπουκώνει το Νίκο κι αυτός ν’ αφήνει βογκητά ηδονής. Το βλέμμα μου είχε καρφωθεί στην πούτσα του. Ήταν πολύ όμορφη. 15 πόντους με ωραία αρχίδια και τρίχες. Σταμάτησα να ζηλεύω κι άρχισα εκείνη τη στιγμή να καυλώνω.

Ευτυχώς δεν με πήρε είδηση κανείς ούτε από το παράνομο ζευγάρι, ούτε απ’ έξω κι έτσι συνέχισα την ηδονοβλεψία μου. Μετά από λίγο την έχυσε στο στόμα. Εκείνη τα κατάπιε και κοίταξα την ώρα. Ήταν η ώρα που σχολούσε. Πήγα στο αμάξι και περίμενα πότε θα βγει. Δεν είπα τίποτα. Έκανα πως δεν ήξερα και πως δεν είδα τίποτα. Ένα βράδυ πήγα πάλι νωρίτερα στο γραφείο και αποφάσισα να μπω μέσα και τάχα να κάνω σκηνικό ότι έχω δουλειά με το αφεντικό της κι ότι ήθελα να συζητήσω κάτι μαζί του. Μόλις με είδε η Ελένη ξαφνιάστηκε:

Ελένη: Τι κάνεις εσύ εδώ;

Εγώ: Ήρθα να συζητήσω κάτι με το Νίκο για μια δουλειά γιατί έχω κάποιες απορίες.

Ελένη: Μέσα είναι! Χτύπα την πόρτα και μπες.

Το γραφείο είχε τρεις χώρους. Ένα χώρο με το γραφείο που ήταν η Ελένη, την τουαλέτα και το γραφείο του Νίκου. Χτύπησα την πόρτα του γραφείου κι άκουσα ένα «Παρακαλώ;». Άνοιξα με την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά κι έκλεισα πίσω μου την πόρτα με την κοπέλα μου να μη φαντάζεται τι θα ακολουθήσει.

Εγώ: Γεια σου Νίκο τι κάνεις;

Νίκος: Καλά είμαι! Εσύ; Πώς κι από δω;

Εγώ: Καλά κι εγώ. Θέλω να σου προτείνω κάτι.

Νίκος: Ακούω, φαίνεσαι λίγο ταραγμένος.

Εγώ: Να δεν ξέρω πως να σου το φέρω…

Νίκος: Έλα πες και μ’ έφαγε η αγωνία!

Εγώ: Είδα χτες την Ελένη από μια χαραμάδα να σου παίρνει πίπα…

Νίκος: Ωχ! Δεν ήθελα…

Τον διακόπτω:

Εγώ: Άκουσέ με πρώτα. Δεν θα έχω πρόβλημα να συνεχίσει να στο κάνει αρκεί να…

Νίκος: Αρκεί να; Τι;

Εγώ: Να, μου άρεσε η πούτσα σου και θέλω κι εγώ λίγο…

Ο Νίκος με κοιτούσε με ανοιχτό στόμα. Δεν πίστευε στ’ αφτιά του. Έσκασε ένα χαμόγελο και ξεφύσηξε ανακουφισμένος.

Νίκος: Δηλαδή δε θα με δείρεις;

Εγώ: Δεν αξίζει Νίκο για μια γυναίκα να πέσω τόσο χαμηλά. Αν είναι αυτή τσούλα δε φταίω εγώ. Άντε έλα να κλειδώσεις την πόρτα.

Νίκος: Τώρα;

Εγώ: Σε χαλάει;

Νίκος: Καθόλου, απλά…

Εγώ: Γι’ αυτό κλείδωσε κι ασ’ την ν’ ακούει. Ό,τι ακούει… Ούτως ή άλλως είναι οι τελευταίες μας φορές σαν ζευγάρι. Ακόμα κάθεσαι;

Σηκώθηκε φορτσάτος ο Νίκος να κλειδώσει την πόρτα και ήρθε δίπλα μου. Με την όλη συζήτηση είχαμε καυλώσει και οι δυο και φαινόταν. Έπιασα τον πούτσο του πάνω από τον παντελόνι. Ήταν σκληρός και γέμιζε το χέρι μου. Έλυσα τη ζώνη του και του κατέβασα το παντελόνι. Άρχισα να φιλάω την πούτσα του πάνω από το παντελόνι και κατέβαζα σιγά - σιγά το βρακί. Πετάχτηκε η ψωλάρα του μπροστά στο πρόσωπό μου κι άρχισα να του τη φιλάω. Ρούφηξα τα αρχίδια του, τα σάλιωσα, τα πήρα και τα δυο στο στόμα μου και τα σάλια μου έπεφταν στο πάτωμα και πάνω μου.

Λύσσαξα. Τον κάθισα στην αναπαυτική του καρέκλα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Άκουγα τα βογκητά του και προσπαθούσα να πάρω όλο τον πούτσο στο στόμα μου. Έμπαινε μέχρι τον οισοφάγο και του έγλειφα τα αρχίδια με τη γλώσσα μου. Άρχισα μετά να του παίζω την πούτσα με αργές και στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις και μετά να τον τεντώνω και να γλείφω το πουτσοκέφαλο και πάλι τα αρχίδια. Έκανα παθιασμένο έρωτα με το στόμα μου στην πούτσα του.

Δεν άντεχε άλλο και φαινόταν στα μάτια του και στα πρησμένα αρχίδια του. Όσο του έπαιρνα πίπα έκανα όσο το δυνατόν πιο πολύ θόρυβο μπορούσα για να μας ακούσει η κοπέλα μου, η οποία δεν ακουγόταν απ’ έξω. Τελικά ο Νίκος δεν άντεξε άλλο και από το πουσοκέφαλό του τινάχτηκε σπέρμα στη μούρη μου και στο στόμα μου καταπίνοντας όσο περισσότερα μπορούσα.

Συνέχισα να τον γλείφω ώσπου να μαλακώσει τελείως. Έβλεπα την ευχαρίστηση στα μάτια του… Η ανταμοιβή μου! Τον φίλησα στο στόμα και μου είπε ότι κανείς και καμία δεν του είχε ξαναπάρει πίπα έτσι. Μου ζήτησε αν δεν είχα πρόβλημα να το ξανακάνω.

Βγήκα από το γραφείο δίχως να σκουπίσω τα χύσια του Νίκου (επίτηδες). Με κοίταξε η Ελένη που είχε ακούσει τι συνέβη μέσα και δεν το πίστευε. Της είπα αντίο για πάντα κι έφυγα ικανοποιημένος απ’ το όλο σκηνικό…

(Copyright protected OW ref: 23322)