Στα γενέθλια μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Η μαμά, η κολλητή της, ένας πιτσιρικάς και ο γιος, όταν βρίσκονται όλοι μαζί και είναι μέσα στις καύλες, τότε ένα όργιο δεν απέχει και πολύ…

Η ιστορία:

Έτσι πέρασε η ώρα. Το βραδάκι κατά τις εννέα ήρθε η Μαρία, η κολλητή της μάνας μου στο σπίτι με τον φίλο της, που μου είχε συστήσει σαν ανιψιό της. Εγώ ήμουν επάνω στο δωμάτιο μου. Άνοιξε η μάνα μου και άρχισαν να μιλάνε. Δεν τους είπε πως εγώ είμαι ακόμα στο σπίτι της. Είχε πει από την προηγούμενη πως θα έφευγα για το νησί και εκεί είχαν μείνει, πως θα είναι μόνη στο σπίτι η Μαρία.

Άρχισε να μιλάει ανοιχτά. Έτσι η μάνα μου της το είπε πως είμαι εκεί και ότι κάτι έγινε ξαφνικά και θα φύγω αύριο αλλά ξέχασε να την ενημερώσει. Μετά από λίγο κατέβηκα κι εγώ στο σαλόνι. Βλέπω την Μαρία και τον Γιάννη, έτσι τον έλεγαν, να κάθονται στον καναπέ και η μάνα μου έβαζε ποτά στην κουζίνα. Δεν με κατάλαβαν όταν κατέβαινα και είχαν αρχίσει να χαϊδεύονται. Ο Γιάννης της είχε βάλει το χέρι κάτω από τη φούστα που φορούσε και την χάιδευε.

Μόλις με είδαν σταμάτησαν αλλά είχαν ήδη κοκκινίσει και οι δυο τους. Έτσι αναγκάστηκαν να μου πουν αλήθεια, πως δεν είναι ανιψιός αλλά φίλος της και πως πρέπει να δείξω κατανόηση. Εγώ συμφώνησα και τους είπα χαμογελώντας πως τους καταλαβαίνω απόλυτα. Η μάνα μου ήρθε με τα ποτά κι εγώ της ζήτησα να μου βάλει κι εμένα ένα. Έτσι και έκανε. Συζητούσαμε διάφορα. Η μάνα μου καθόταν μαζί μου στον ίδιο καναπέ και η Μαρία με το Γιάννη στο άλλον μαζί.

Η ώρα περνούσε είχαμε πιει από τρία ποτά και συζητάγαμε διάφορα. Η μάνα μου είπε στη Μαρία για ένα κρεβάτι καινούριο και καλά που πήρε για το δωμάτιο της. Εγώ πρότεινα στη Μαρία να πάμε επάνω να της δείξω και έτσι έγινε. Ανεβήκαμε επάνω και αφήσαμε τη μάνα μου με το Γιάννη στο σαλόνι. Όταν ανεβήκαμε επάνω με τη Μαρία δεν έχασα ευκαιρία και της λέω γελαστά:

-    «Μα καλά, με πιτσιρίκα της ηλικίας μου τα έχεις; Πρέπει να το ευχαριστιέσαι!»

Αυτή γέλασε και απάντησε:

-    «Ε, δεν έκανα και κανένα κακό…»

-    «Ναι…», λέω και την πλησιάζω πολύ κοντά. «Ο Γιάννης έχει ωραία γούστα. Είσαι πολύ ωραία και σίγουρα σε ευχαριστιέται!»

Πάλι γέλασε η Μαρία.

-    «Πρέπει να είσαι πολύ καυλιάρα Μαρία!»

Δεν μπορούσε να αρνηθεί τίποτα, γιατί και τον άντρα της γνωρίζω. Έρχονται σε γιορτές μαζί στο σπίτι μας αλλά κι εμείς πάμε κάποιες φορές στο δικό τους αλλά και την κόρη της την γνωρίζω και έχουμε βγει μαζί για ποτό, αλλά πάντα βέβαια με άλλους παρέα, οπότε ότι και αν έλεγα δεν μπορούσε να πει κάτι ίσως και να φοβόταν μην μιλήσω εγώ. Η ώρα περνούσε λέγοντας αυτά την πλησιάζω πιο κοντά και της λέω:

-    «Κι εγώ θα σε γαμούσα απλά δεν έκατσε βρε Μαρία μέχρι τώρα…»

Κι αυτή ξεράθηκε στα γέλια. Την πλησιάζω ακόμα πιο κοντά και της δίνω ένα φιλί και ένα χάδι.

-    «Αλήθεια θα το έκανες;», μου λέει.

-    «Μα και βέβαια!», απαντάω εγώ.

Έτσι άρχισε η φάση. Χαμουρευτήκαμε για λίγο αλλά μου λέει:

-    «Πρέπει να κατέβουμε, θα μας ψάχνουν. Είμαστε πόση ώρα εδώ επάνω!»

-    «Οκ!», της λέω.

Είμαι σίγουρος πως η μάνα μου έχει ξεκινήσει φάση με το Γιάννη κάτω. Έτσι είχαμε πει όταν το συζητούσαμε το μεσημέρι πως θα το ξεκινήσουμε. Έτσι λοιπόν, κατεβαίνοντας της λέω:

-    «Ήσυχα, να μην κάνουμε θόρυβο όπως κατεβαίνουμε, για έκπληξη».

-    «Οκ…», μου λέει.

Κατεβαίνοντας κάτω βλέπουμε τη μάνα μου να κάθεται στον καναπέ δίπλα στο Γιάννη και να του έχει βγάλει τον πούτσο έξω και να παίζει.

-    «Εεε!», ακούω τη Μαρία να λέει. «Τι κάνετε εσείς εδώ;»

Η μάνα μου έκανε πως κοκκίνισε επειδή ήμουν εγώ εκεί. Ο Γιάννης τα έχασε. Πήρα εγώ όμως πρωτοβουλία και λέω:

-    «Μάνα τι έγινε; Στης φίλης τον γκόμενο την έπεσες; Δεν έχασες ευκαιρία;», και γέλαγα.

Πλησιάζω τη Μαρία και της λέω παίρνοντας την αγκαλιά:

-    «Βλέπεις; Η κολλητή σου σε πούλησε».

-    «Εντάξει, δεν έκανε και κανένα κακό βρε Γιώργο η μάνα σου. Να τους αφήσουμε εδώ και να ανεβούμε πάλι επάνω για να μου πεις αυτό έλεγες πριν;», πρότεινε εννοώντας πως θέλω να τη γαμήσω.

-    «Οκ, αλλά δεν είναι σωστό να κάτσουν στον καναπέ. Αν θέλουν ας έρθουν επάνω. Έχει δωμάτιο ελεύθερο…», είπα εγώ χαμογελώντας.

Έτσι ανεβήκαμε επάνω εγώ με τη Μαρία, μπήκαμε στο δωμάτιο της μάνας μου και αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε και να βγάζουμε τα ρούχα μας. Αμέσως εγώ έβγαλα τον πούτσο μου έξω και είπα στη Μαρία να τον πάρει πίπα. Έτσι και έκανε. Μετά από λίγο άκουσα να ανεβαίνουν επάνω και η μάνα μου με το Γιάννη και μπήκαν στο ίδιο δωμάτιο με εμάς. Ακούω τη μάνα μου να λέει:

-    «Ε, είπαμε αλλά όχι εσείς στο δικό μου δωμάτιο…»

-    «Ελάτε κι εσείς εδώ. Δεν μας χαλάει…», της λέω εγώ.

Έτσι έγινε η Μαρία μου έπαιρνε πίπα και η μάνα μου πιο δίπλα με το Γιάννη μας κοιτούσαν και χαμουρευόντουσαν. Η μάνα μου έβγαλε έξω τον πούτσο του Γιάννη και άρχισε κι αυτή να του παίρνει πίπα. Γύρισα και είδα τον πούτσο του Γιάννη στο στόμα της μάνας μου. Η Μαρία κάποια στιγμή με άφησε και πήγε κοντά τους και άρχισε να χαϊδεύει τα αρχίδια του Γιάννη λέγοντας:

-    «Ωραία πούτσα αλλά πιο μικρή από του Γιώργου. Ο Γιώργος τον έχει πιο μεγάλο…» και έδειξε στην μάνα μου προς τα εμένα.

Γέλασαν και οι δυο πονηρά. Όλοι πήραμε πολύ αέρα μ’ αυτό και αρχίσαμε να μιλάμε πιο πρόστυχα. Πήγα πιο κοντά τους και έπιασα τη Μαρία από τα μαλλιά και έσπρωξα το κεφάλι της να μου τον πάρει πάλι πίπα. Εκείνη το έκανε. Η μάνα μου άρχισε και λέει στο Γιάννη να την γαμήσει και έβγαλε όλα τα ρούχα της. Αυτός πήγε από πίσω της και άρχισε να τη γαμάει δυνατά. Της τον έβαζε στο μουνί από πίσω και κουνιόταν μέσα - έξω δυνατά. Αυτή φώναζε όλο καύλα.

Εγώ με τη Μαρία ακόμα στο τσιμπούκι. Μετά από λίγο γυρίζει και η Μαρία κι εγώ μπήκα μέσα της με τον ίδιο τρόπο που έμπαινε και ο Γιάννης στη μάνα μου. Είχαμε αρχίσει όλοι να καυλώνουμε πάρα πολύ και να φωνάζουμε διάφορα. Η μάνα μου κάποια στιγμή έλεγε στο Γιάννη:

-    «Ξέσκισε με! Δυνατά!!!»

Μετά από λίγο ακούω το Γιάννη να λέει:

-    «Χύνω! Χύνω τη μουνάρα σου καύλα μου!!!»

Η μάνα μου τον παρακαλούσε να της τα χύσει όλα μέσα. Εγώ γαμούσα ακόμα τη Μαρία δυνατά. Η μάνα μου με το Γιάννη είχαν σηκωθεί και μας κοιτούσαν. Η Μαρία γύρισε προς το Γιάννη και τον φιλούσε στο στόμα και έλεγε σε εμένα να την σκίσω δυνατά. Άφησε το Γιάννη και γύρισε προς τη μάνα μου και την φιλούσε στο στόμα και της έλεγε:

-    «Ωχ τι καύλα! Κοίτα, κοίτα, κοίτα πως με γαμάει. Με ξεσκίζει! Μου άνοιξε τη μουνάρα μου ο πούτσος του! Αχ, αχ, τι πούτσα μεγάλη είναι αυτή που με γαμάει!!!»

Εγώ άρχισα να φωνάζω:

-    «Αχ θα χύσω, θα χύσωωωω!»

Τότε η Μαρία τραβιέται και γυρίζει να με πάρει στο στόμα της να την χύσω στο στόμα. Όπως με έπαιρνε στο στόμα, βλέπω να παίρνει με το χέρι της το κεφάλι της μάνας μου και το τραβάει κοντά σε απόσταση αναπνοής από τον πούτσο μου. Έτσι όπως τις έβλεπα έχυσα και τότε η Μαρία τον βγάζει και τον δίνει και στη μάνα μου. Της έκανα και τις δυο γεμάτες χύσια στο πρόσωπο τους. Η Μαρία έλεγε στη μάνα μου:

-    «Ρούφα τα όλα!!!»

Κι αυτή τον ρουφούσε. Ήταν η πρώτη πίπα με δυο γυναίκες μαζί και η μια ήταν η μάνα μου. Τέλεια! Η Μαρία τότε είπε στη μάνα μου:

-    «Κοίτα, κοίτα πως μου έκανε τη μουνάρα μου. Την ξέσκισε ο Γιάννης!»

Ήρθε πιο κοντά μας έτοιμος για δεύτερο γύρο. Τότε βλέπω και τη Μαρία και τη μάνα μου να γυρίζουν και να του τον παίρνουν μαζί πίπα και ακούω τη Μαρία τουρλώνοντας τον κώλο της να μου λέει:

-    «Έλα Γιώργο. Έλα να με γαμήσεις…»

Έτσι εγώ πήγα και μπήκα πάλι έτσι μέσα της. Αυτή έπαιρνε πίπα στο Γιάννη μαζί με τη μάνα μου κι εγώ την γαμούσα από πίσω. Φώναζε όλο καύλα. Κάποια στιγμή γύρισε και τη μάνα μου στην ίδια στάση κι εγώ ενώ γαμούσα τη Μαρία κι αυτές έπαιρναν πίπα στο Γιάννη. Έβλεπα τον κώλο της μάνας μου τουρλωτό να θέλει κι αυτός πούτσα. Έτσι άφησα τη Μαρία και μπήκα στη μάνα μου. Αυτή άρχισε να ουρλιάζει από καύλα.

Η Μαρία άφησε την πούτσα του Γιάννη να τη γλείφει μόνο η μάνα μου και ήρθε προς τα πίσω και χάιδευε τα κωλομέρια της μάνας μου προκαλώντας και λέγοντας μου να την ξεσκίσω πιο δυνατά.

-    «Ξέσκισε την, την πουτάνα!!!», φώναζε. Τα θέλει όλα μέσα! Και τα αρχίδια μέσα βάλε καυλιάρη μου! Σκίσ’ την, την πουτάνα!!!»

Εγώ ακούγοντας όλα αυτά και βλέποντας την πούτσα του Γιάννη στο στόμα της μάνας μου, δεν άντεξα και έχυσα μέσα της. Της γέμισα τον κώλο με χύσια και άκουγα τη Μαρία να λέει:

-    «Χύσε μέσα στην κωλάρα της καυλιάρη! Χύσε μέσα!!!»

Δεν άργησε με όλα αυτά να χύσει και ο Γιάννης στο πρόσωπο της. Την γέμισε με χύσια. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα. Εγώ έπρεπε να φύγω και έπεσα για ύπνο κανένα διωράκι και όταν ξύπνησα έφυγα λέγοντας στη μάνα μου πως θα τα πούμε στο νησί όταν έρθει. Της έδωσα ένα φιλί και έφυγα.

Η συνέχεια στο επόμενο…

(Copyright protected OW ref: 28840)