Ο αράπης γάμησε μαμά και γιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Δημήτρης μας αφηγείται πως ένας αράπης καλοπέρασε ξεσκίζοντας μαμά και γιο.

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Δημήτρη, είμαι 29 χρονών και μένω με την μητέρα μου την Τζένη (τα ονόματα είναι πραγματικά). Η μητέρα μου έχει χωρίσει εδώ και χρόνια και έτσι ζούμε μαζί σε μια επαρχιακή πόλη. Το σπίτι μας είναι κοντά σε μια παραλία ερημική που τον περισσότερο χρόνο του καλοκαιριού τον περνάμε εκεί. Έτσι και μέχρι είκοσι μέρες σχεδόν κάναμε τα τελευταία μας μπάνια. Στην παραλία δεν έρχεται πολλοίς κόσμος.

Να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως η μάνα μου είναι μια πενηντάρα που θα ήθελε κάθε άντρας μελαχρινή με κιλά αλλά με τεράστια βυζιά (τα μεγαλύτερα που έχω δει) και μεγάλο κώλο. Άπειρες φορές την έχω δει γυμνή και έχω καυλώσει. Ένα απόγευμα λοιπόν, με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου πως θα κατέβει στην παραλία για μπάνιο. Εγώ ήμουνα ακόμα στην δουλειά και της είπα όταν θα σχολάσω θα έρθω από εκεί. Όπως και έκανα.

Κατά τις πέντε πήγα. Φυσικά δεν υπήρχε ψυχή. Η μάνα μου στο γνωστό σημείο στην άκρη στα βραχάκια αλλά δίπλα διέκρινα από μακριά και δυο άτομα. Πλησίασα και όντως δίπλα ήτανε δυο άτομα. Ο ένας ήτανε ο εργάτης του γείτονα, ο Γιάννης αλβανός αλλά πολλά χρόνια στην Ελλάδα και καλό παιδί. Τον έχουμε πάρει κι εμείς για δουλειές. Δίπλα του ένας μαύρος από την Νιγηρία όπως μου τον σύστησε με σπαστά ελληνικά και ο Πέτρος στα ελληνικά μου τον σύστησε.

Πιάσαμε κουβέντα λοιπόν. Ο Πέτρος ήτανε ψηλός, γραμμωμένος, με ωραίο σώμα και φυσικά μεγάλο καυλί, αφού ξεχώριζε το φούσκωμα στο μαγιό του. Μάλλον θα καύλωσε με τις βυζάρες της μάνας μου οι οποίες δεν χωρούσανε στο μαγιό. Ο Γιάννης μας είπε πως ο Πέτρος έχει μάθει να κλαδεύει και να φτιάχνει κήπους και αν τον χρειαστούμε να τον πάρουμε. Φυσικά η μάνα μου δεν άφησε την ευκαιρία. Μου είπε να τον πάρουμε κιόλας αύριο κι εγώ του είπα:

-    «Πέτρο έλα κατά τις έντεκα να κλαδέψεις τον κήπο».

Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα σκεφτόμουνα το καυλί του που φούσκωνε και έλεγα παναγιά μου πως να είναι. Δεν έχω ξαναδεί από μαύρο. Την επομένη λοιπόν με τηλεφώνησε κατά τις έντεκα και μισή η μάνα μου και μου είπε πως ο Πέτρος είναι εκεί και τελειώνει σε λίγο αλλά δεν έχει λεφτά να τον πληρώσει. Της είπα να του πει πως θα τον πληρώσω εγώ το απόγευμα. Κατά τις δυο και αφού με έδιωξε το αφεντικό μου γιατί δεν είχαμε δουλειά, επέστρεψα σπίτι.

Μόλις έφτασα, ήρθα αντιμέτωπος με ένα θέαμα που ποτέ δεν είχα φανταστεί. Είδα την μάνα μου πεσμένη στα τέσσερα να τσιμπουκώνει ένα θεόρατο μαύρο καυλί μέσα στο στόμα της. Έμεινα για δευτερόλεπτα.. ήθελα να μπω και να τον δείρω αλλά από την άλλη καύλωνα με το θέαμα με τις βυζάρες και με την μεγάλη πούτσα του Πέτρου. Κάθισα κρυφά και όσο έβλεπα καύλωνα. Είχα βγάλει το καυλί μου έξω και μαλακιζόμουν. Αυτά που έβλεπα και άκουγα δεν τα πίστευα. Να βρίζει η μάνα μου και να του λέει:

-    «Γάμα με γαμιά μου! Γάμα με αράπη μου! Κάθε μέρα θα έρχεσαι. Γάμα την μαμά την βυζαρού παιδί μου. Άνοιξε μου τις τρύπες!»

Την γαμούσε επί μισή ώρα. Την πήρε και από την κωλάρα εκεί έβγαλε μια κραυγή. Αφού έχυσα με όλα αυτά που είδα, έφυγα και πήγα μια βόλτα. Σκεφτόμουνα τι είχα δει και καύλωνα περισσότερο και με τις βυζάρες και τον κώλο της μάνας μου και με του Πέτρου το καυλί. Τι καυλί, κοντάρι ολόκληρο! Αποφάσισα μετά από λίγη ώρα να πάω να τον βρω και να τον πληρώσω κιόλας. Πήγα στον γείτονα και τον ζήτησα. Μου είπε ο κύριος Γιώργος πως μένει στο καλυβάκι που έχει στο κτήμα κάνα δυο χλμ. από εκεί και έτσι πήρα το μηχανάκι και ξεκίνησα. Έφτασα και τον βρήκα έξω να κάνει δουλειές. Μόλις με είδε ψιλοκοκκίνισε λίγο. Του είπα:

-    «Γεια σου Πέτρο. Σε ευχαριστώ για το κλάδεμα».

Μου είπε να περάσω μέσα. Όπως και έκανα μου έβαλε μια λεμονάδα και κάθισε φορούσε σορτσάκι και το καυλί του ήταν ακόμα καυλωμένο. Τον ρώτησα τι οφείλω και μου είπε 30 ευρώ. Έβγαλα του έδωσα δυο εικοσάρικα και του είπα είμαστε εντάξει. Μου είπε:

-    «Σε ευχαριστώ Δημήτρη».

Πριν φύγω σκεφτόμουνα να του το πω ή όχι.. τελικά του το είπα. Του λέω:

-    «Πέτρο γιατί το έκανες αυτό;»

Εκεί μαγκώθηκε και μου λέει:

-    «Ποιο Δημήτρη;»

-    «Αυτό που έγινε με την μάνα μου. Σας είδα…», του λέω.

Εκείνη την στιγμή πέφτει κάτω και μου λέει:

Σου ορκίζομαι δεν φταίω εγώ. Μου είπε δεν έχει να με πληρώσει και της λέω δεν πειράζει και μου λέει εκτός αν θες να σε πληρώσω αλλιώς...  και μου άνοιξε το πουκάμισο και βγήκανε οι βυζάρες της έξω…»

-    «Σ’ άρεσαν και όρμηξες αμέσως;»

-    «Όχι. Έχω να δω γυναίκα πολύ καιρό δεν μπορώ να πω, καύλωσα αλλά μ’ αγκάλιασε και μέριασε τον πούτσος μου και έτσι ξεκινήσανε όλα...  Έχεις πολύ καυλιάρα μαμά, να το ξέρεις…», μου λέει.

-    «Το ξέρω…», του λέω.

Εκεί δεν κώλωσα και προχώρησα…

-    «Δηλαδή ρε Πέτρο αν δεν σε πληρώσω κι εγώ θα με ικανοποιήσεις με το ίδιο τρόπο;», του λέω.

Εκεί κώλωσε και μου λέει:

-    «Τι λες Δημήτρη;»

Τον πλησιάζω και του πιάνω το καυλί που ήτανε λες και έπιανα αγγούρι χοντρό.

«Ικανοποίησε με και θα πάρεις κι άλλα…», λέω και του σκάω και ένα φιλί.

-    «Δημήτρη είσαι πούστης;»

-    ν«Όχι αλλά για σένα γίνομαι. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο καυλί!», του λέω.

-    «Το θες;»

-    «Φυσικά!», του απαντώ.

Και τότε μου το πετάει έξω. Εκεί πάγωσα. Έπεσα κάτω και τον πήρα αμέσως στο στόμα. Άρχισε να μου μιλάει να μου λέει:

-    «Γλείψε με πούστη σαν την καριόλα την μάνα σου!»

Και εγώ συνέχιζα παρόλο που το έκανα πρώτη φορά... Κατέβασα το σορτσάκι και άρχισε να μου πιάνει τον κώλο. Το καυλί μου είχε γίνει τούμπανο. Μου το είχε πιάσει και το έπαιζε.

-    «Θες να σε γαμήσω;», με ρώτησε.

-    «Ναι…» του είπα.

Ξάπλωσα στα τέσσερα και ήρθε από πίσω μου τον έβαλε και τότε φώναξα σαν να με χτύπησε ρεύμα. Είχε ανοίξει η κωλοτρυπίδα μου λες και είχανε μπει μέσα δυο χέρια. Συνέχιζε όλο και πιο δυνατά και με έβριζε. Με γύρισε ανάσκελα και έπαιζε και με το καυλί μου. Με γαμούσε με τις ώρες μέχρι που ήθελε να χύσει και του είπα:

-    «Όλα μέσα μου, στο στόμα μου όλα!»

Τον έβγαλε, με τράβηξε και τον έβαλε μέσα και τότε ένα καυτό ποτάμι διαπέρασε το λαρύγγι μου και κατέβαινε κάτω. Ήταν τέλεια απόλαυση! Με φιλούσε μετά στο στόμα και μου είπε πως του άρεσε πολύ. Του είπα πως από εδώ και πέρα θα με γαμάει κάθε μέρα χωρίς να μάθει τίποτα κανείς. Έτσι και γίνεται. Μέρα παρά μέρα με ξεσκίζει. Έχει γίνει η κωλάρα μου πηγάδι. Φυσικά συνεχίζει και γαμάει και την μάνα μου κι εγώ παίρνω μάτι και του τα λέω την άλλη μέρα.

Από εκείνη την μέρα ζήτησα από τον κύριο Γιώργο να τον πάρουμε σπίτι και να τον φιλοξενούμε στο παραγκάκι που έχουμε στο διπλανό οικόπεδο και έτσι και δέχτηκε. Και πλέον τον Πέτρο τον έχουμε μέσα στα πόδια μας μαμά και γιος…

(Copyright protected OW ref: 24110)