Η έκπληξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές. Εκεί ένα απρόσμενο ξέσκισμα από δύο αλλοδαπούς θα γίνει αφορμή να ανοίξουν νέοι δρόμοι στις ερωτικές αναζητήσεις τους.

Η ιστορία:

Με την Ρία είχαμε μια εντελώς ελεύθερη σχέση και ήμασταν ανοικτοί σε όλα. Όποτε βρισκόμασταν στο κρεβάτι κυριολεκτικά γινόταν πανικός. Τις περισσότερες φορές βίαιες και ανώμαλες καταστάσεις μας έβγαζαν εκτός έλεγχου με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχουμε ακούσει παράπονα από τους γείτονες.


Πριν 10 μέρες περίπου είχα πάει μόνος διακοπές σε γνωστό νησί. Το ήξερε και αποφάσισε να μου κάνει έκπληξη. Αφού έφτασε και τακτοποιήθηκε σ’ ένα δωμάτιο παραδίπλα απ’ το δικό μου, έπεσε να κοιμηθεί να ξεκουραστεί απ το ταξίδι. Εγώ της είπα ότι θα πήγαινα για μπάνιο. Πήγα σε μια απόμερη παραλία, πολύ κοντά στα δωμάτια, που κάνουν γυμνισμό. Μετά από 1-2 βουτιές ήρθαν κι έκατσαν σχεδόν δίπλα μου δυο παλικάρια αλλοδαποί. Με την γνωστή δικαιολογία του αναπτήρα πιάσαμε κουβέντα και καταλήξαμε να πιπωνουμε ο ένας τον άλλο. Τους πρότεινα να πάμε στο δωμάτιο μου να συνεχίσουμε και δέχθηκαν. Από την καύλα και την βιασύνη μου δεν σκέφτηκα να βγάλω το κλειδί από την πόρτα, (το άφηνα μόνιμα πάνω).

Αφού αρχίσαμε τα προκαταρκτικά, με ξάπλωσαν στο κρεβάτι, ο ένας μου σήκωσε τα πόδια στους ώμους του και μου τον κάρφωσε στο κωλαράκι μου, ενώ ο άλλος ήρθε δίπλα στη μούρη μου και μου τον έδινε στο στόμα. Απ’ το τρελό γαμήσι που έτρωγα και το τσιμπούκι που έκανα δεν πήρα είδηση ότι η Ρία είχε ανοίξει την πόρτα και μας έβλεπε.

- Μωρό μου, μου φωνάζει.

Έμεινα κόκαλο. Το ίδιο και τα παιδιά. Για κάποιο λόγο όμως κανείς δεν έκανε καμία κίνηση να σηκωθεί. Η Ρία πλησίασε και μου χάιδεψε το στήθος.

- Αυτό δεν μου το είχες πει. Μου φαίνεται ότι θα περάσουμε τέλεια στις διακοπές μας.

Άρχισε να φιλιέται στο στόμα με αυτόν που με πήδαγε ενώ ο άλλος μου τον ξαναέδωσε πίπα. Κάποιες στιγμές κοιταζόμασταν κλεφτά με την Ρία και καταλαβαίναμε ότι αυτό θα ήταν η Μέκκα της ερωτικής μας ζωής. Αφού γαμηθήκαμε σε όλες τις στάσεις που μπορούσαμε να φανταστούμε και μας κάνανε τους κώλους μας πηγάδι τα παλικάρια, μας χύσανε και τους δυο στα μούτρα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να γλείφουμε ο ένας τον άλλον για να πιούμε όσο πιο πολύ σπέρμα γινόταν.

Ακολούθησε ένας δεύτερος γύρος ακόμα πιο δυνατός όπου μας πήραν και τους δυο double anal. Στο τέλος του δεύτερου γύρου έχυσαν κι οι δυο μέσα στο κωλαράκι της Ρίας και την έβαλαν να καθίσει πάνω μου και να μου τα δώσει στο στόμα. Μόλις έφυγαν τα παιδιά μείναμε οι δυο μας αγκαλιά. Κάποια στιγμή κατεβαίνει προς τα κάτω, παίρνει το καυλί μου στο στόμα και βάζει 3 δάχτυλα στον κώλο μου.

- Καριόλη στον έχουν ανοίξει απίστευτα, μου λέει.

- Λες να ανοίγει κι άλλο; Την ρωτάω.

Αμέσως βάζει όλα της τα δάχτυλα μέσα και αρχίζει να σπρώχνει δυνατά. Ένιωθα τους μυς της κωλοτρυπίδας μου να ξεχειλώνουν.

- Όλο μέσα ρε πούστη, μου φώναξε.

Είχε καταφέρει και μου έβαλε το χέρι της μέχρι τον καρπό. Ήταν η πρώτη φορά που μου έκαναν fisting και η καύλα μου χτύπησε κόκκινο. Άρχισα να χύνω χωρίς καν να ακουμπάω το καυλί μου και η Ρία να τα πίνει λαίμαργα. Έβγαλε το χέρι της απ τον κώλο μου και ανέβηκε πάνω μου και μου έδωσε τα χύσια μου να τα μοιραστούμε.

- Είσαι έτοιμος για κάτι ακόμα πιο βρώμικο;

- Αφού με ξέρεις τώρα. Δεν μπορώ να σου πω όχι εσένα, απάντησα.

Με πιάνει απ’ το χέρι και με οδηγεί στην τουαλέτα. Με βάζει να ξαπλώσω στην μπανιέρα και μου φέρνει το καλοξυρισμένο μυρωδάτο μουνί της στο στόμα μου.

- Γλύψε με ρε γαμημένε. Δεν κουράστηκα ακόμα να χύνω, πρόσταξε.

Άρχισα ένα περίτεχνο γλειφομούνι, όπως μόνο εγώ της έκανα και σε λίγο ένιωθα τα υγρά της να κυλάνε καυτά στη γλώσσα μου. Δεν σηκώθηκε όμως όπως συνήθως. Συνέχισε και είναι όρθια μπροστά μου με το μουνί της να ακουμπάει τη μούρη μου.

- Έτοιμος; με ρωτάει.

- Για σένα πάντα καύλα μου, απάντησα.

Και νιώθω τα καυτά της ούρα να λούζουν το κεφάλι μου και το σώμα μου. Η Ρία άρχισε να ουρλιάζει όπως ποτέ άλλοτε.

- Πουτάνα σε έκανα καυλιάρη μου. Πάντα ήθελα να σε ξεφτιλίσω με κάποιο τρόπο. Ανώμαλε. Πούστη γαμημένε. Σε ξεκώλιασαν οι αλλοδαποί, σε ξεκώλιασα εγώ και τώρα σε κατουράω καριόλη.

Κάναμε ένα μπανάκι και ξαπλώσαμε αγκαλιά. Μας πήρε ο ύπνος κι όταν ξυπνήσαμε κάναμε ακόμα έναν γύρο πριν βγούμε για αναζήτηση γαμιάδων. Ένα νέο ερωτικό παιχνίδι είχε μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας.

(Copyright protected OW ref: 20289)