Ιδιαίτερα σε θεία και ανιψιό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιάννης πηγαίνει στο σπίτι του Μίλτου για να ξεκινήσουν ιδιαίτερα μαθήματα. Εκεί γνωρίζει την ‘μητέρα’ του και έμεινε έκθαμβος από την ομορφιά της. Προσπαθεί να την απομονώσει μήπως καταφέρει και την πηδήξει αλλά οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως τις περίμενε και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη… Το αποτέλεσμα ήταν πέραν των προσδοκιών του.

Η ιστορία:


Γεια σας. Είμαι ο Γιάννης, 38 ετών, καθηγητής και κάνω ιδιαίτερα σε σπίτια για να βγάζω έξτρα χρήματα. Όταν πρωτοπήγα στο σπίτι του Μίλτου για να κανονίσουμε για τα ιδιαίτερα μαθήματα του έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν μου σύστησε την Ισμήνη, την μητέρα του. Μια γυναίκα που ενώ κατά τα φαινόμενα, και με ένα γιο 22 ετών, διένυε την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, τίποτα πάνω της δεν θύμιζε τα χρόνια που είχαν περάσει. Ψηλή, με πλούσια καλοχτενισμένα καστανά μαλλιά, καλλίγραμμο σώμα με απαλή καθαρή επιδερμίδα και με στήθος και γοφούς που θα ζήλευαν πολλές με τα μισά της χρόνια..

Εκείνη την ημέρα ήταν ντυμένη σοβαρά, με ένα αυστηρό ταγιέρ που τόνιζε διακριτικά την θηλυκότητα της, και ένα ζευγάρι γόβες που κολάκευαν τις πανέμορφες γάμπες της. Καθόλη την διάρκεια της συζήτησης μας, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τα καστανά δικά της, που κοιτούσαν κατευθείαν μέσα μου. Ένιωθα ότι αυτή η γυναίκα θα ήταν το κάτι άλλο, αλλά υπό αυτές τις περιστάσεις δεν άφησα τον εαυτό μου να κάνει καμία άλλη σκέψη, πέρα από τον λόγο της επίσκεψης μου. Η στάση της και τα ρούχα που είχε διαλέξει να φοράει δεν άφηναν άλλα περιθώρια ούτως ή άλλως.

Πέρασαν αρκετές εβδομάδες από αυτή την πρώτη συνάντηση και κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του Μίλτου η εμμονή μου γι’ αυτήν μεγάλωνε. Ευχόμουν να μην ήταν ο Μίλτος εκεί για να βρω την Ισμήνη μόνη. Αναρωτιόμουν πως θα ήταν να χούφτωνα το μεγάλο στήθος της και να έπαιζα τις ρώγες της μέσα στα δάχτυλα μου, πόση ατελείωτη ευχαρίστηση θα ένιωθα εάν γευόμουν τους χυμούς της και βέβαια την ηδονή που θα ένιωθα όταν έχωνα τον πούτσο μου μέσα στο, χωρίς αμφιβολία, καλοξυρισμένο μουνί της ή ακόμα και τον στρογγυλό κώλο της.

Κάθε φορά που την έβλεπα ονειρευόμουνα τα περίτεχνα βαμμένα χείλια της να αγκαλιάζουν το όργανο μου και το τέλειο πρόσωπο της λουσμένο με τα χύσια μου, να με παρακαλά να της δώσω κι άλλο. Βέβαια ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτές οι ονειρώξεις θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν ποτέ, ώσπου μια μέρα, πριν αρχίσει το μάθημα ο Μίλτος, μου ζήτησε να δω την Ισμήνη που ήταν στο δωμάτιο της.

Η ιδέα ότι θα την έβλεπα με κάτι πιο ελαφρύ από τα ταγιέρ που πάντα φορούσε έκανε την καρδιά μου να χτυπά δυνατά, αλλά όταν ο Μίλτος άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα, η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει. Η γυναίκα που όλο αυτό τον καιρό μονοπωλούσε τις φαντασιώσεις μου, ήταν ξαπλωμένη ολόγυμνη στο κρεβάτι. Ο Μίλτος με κοίταξε και όλο νόημα είπε:

-    «Το ξέρω ότι αυτό ονειρευόσουν τόσο καιρό. Όρμα λοιπόν!»

Προχώρησε προς το μέρος της Ισμήνης, που όπως είχα μάθει δεν ήταν η πραγματική του μητέρα, αλλά κάποια θεία που τον μεγάλωσε από τότε που ο άντρας της και οι γονείς του Μίλτου χάθηκαν σε ένα ατύχημα, και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του. Έμεινα σαστισμένος να τους κοιτάζω να επιδίδονται σε εναγκαλισμούς και να φιλιούνται όλο πάθος, λες και ήταν εραστές για χρόνια, ώσπου άκουσα την Ισμήνη να λέει:

-    «Μήπως δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε κύριε καθηγητά; Δεν γουστάρετε να φάτε και να γαμήσετε το μουνάκι μου;»

Δεν άντεξα και βγάζοντας και τα δικά μου ρούχα έπεσα στο κρεβάτι, βάζοντας την Ισμήνη ανάμεσα σε μένα και τον μαθητή μου που ήταν αφοσιωμένος στο πλούσιο στήθος της, ρουφώντας, και δαγκώνοντας τις ρώγες της. Την γύρισα προς το μέρος μου, και την φίλησα όλο πάθος. Οι γλώσσες μας έπαιζαν τρελά, ενώ με το χέρι μου εξερευνούσα αυτό το κορμί που τόσες φορές είχα ονειρευτεί σε όλες τις δυνατές στάσεις. Χάιδευα το στήθος της και τις ορθωμένες ρώγες της, το επίπεδο στομάχι της, τα πόδια της, και το μουνί της που ήταν τόσο μούσκεμα που τα δάχτυλα μου γλιστρούσαν μέσα της με μεγάλη ευκολία. Χωρίς να αποσπάσω τα χείλη μου από τα δικά της, έβαλα πρώτα ένα, μετά δύο, και τέλος τρία δάχτυλα ενώ κάθε φορά η Ισμήνη άφηνε ελαφρά βογκητά που οδηγούσαν την αδρεναλίνη μου στα ουράνια.

Ενώ εγώ απολάμβανα τα φιλιά της και την αίσθηση της επιδερμίδας της κάτω από τα δάχτυλα μου, ο Μίλτος, εμφανώς πιο ανυπόμονος από μένα που ήθελα να απολαύσω αυτή την ευκαιρία που μου δινόταν, γονάτισε μπροστά από την Ισμήνη, άνοιξε τα πόδια της αναγκάζοντας με να βγάλω τα δάχτυλα μου και με μια κίνηση έχωσε τον μεγάλο του πούτσο βαθιά στο μουνί της κάνοντας την να αφήσει τα χείλια μου και να βγάλει μια κραυγή ηδονής και να φωνάξει:

-    «Δώστα μωρό μου! Σκίσε το μουνί μου! Αααχχχχ!!!»

Έχοντας μείνει αμέτοχος για λίγο και έχοντας καυλώσει αφάνταστα βλέποντας τον Μίλτο να χώνεται με μανία μέσα στην Ισμήνη, πήρα την ευκαιρία και έχωσα κι εγώ τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί μέσα στο στόμα της. Η αίσθηση των χειλιών της γύρω από το ορθωμένο μου μέλος ήταν ασύγκριτη. Επιτέλους αυτά τα αισθησιακά χείλη που όλο αυτό τον καιρό ονειρευόμουν, τώρα επιδίδονταν σε ένα επιδέξιο τσιμπούκι.

Οι παλμοί ανέβαιναν διαρκώς βλέποντας αυτήν την καθώς πρέπει κυρία να ρουφά και να καταπίνει όλο τον πούτσο μου. Κάθε τόσο ρούφαγε τα αρχίδια μου και μετά ρουφούσε το μέλος μου που ήταν τώρα έτοιμο να εκραγεί.

-    «Γουστάρω να νιώσω αυτό τον πούτσο να με γεμίζει, κύριε καθηγητά!»

Ένιωθα πως ήμουν στον παράδεισο. Την ίδια ώρα ο Μίλτος, χωρίς να χάσει τον ρυθμό του, πήδαγε την Ισμήνη όλο μανία κι αυτή ανταποκρινόταν ρουφώντας όλο και πιο λαίμαργα εμένα. Σύντομα όλο αυτό το σκηνικό με έκανε να μην μπορώ να κρατηθώ άλλο. Η Ισμήνη κατάλαβε πως είχα φτάσει στο σημείο χωρίς γυρισμό, και κοιτώντας με στα μάτια άνοιξε το στόμα της και περίμενε με λαιμαργία τα υγρά μου που δεν άργησαν να πασαλείψουν όλο της το πρόσωπο, ενώ αρκετά κατάληξαν στο στόμα της που τα κατάπιε όλο πάθος. Ο Μίλτος, συνεπαρμένος από την στιγμή, άδειασε κι αυτός το φορτίο του μέσα της, χαρίζοντας στην πανέμορφη γυναίκα έναν δυνατό οργασμό που την έκανε να τρέμει και να μουγκρίζει.

Ξαπλώσαμε και οι δύο δίπλα της αλλά η Ισμήνη δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Αφού μας άφησε να χαλαρώσουμε για λίγα λεπτά, γονάτισε ανάμεσα μας και άρχισε να γλείφει μια εμένα και μια τον Μίλτο. Σύντομα ήμασταν και οι δύο έτοιμοι, κι αυτή την φορά εγώ όρμησα να χωθώ μέσα στα παραδεισένια πόδια της, και αφού την έσπρωξα να ξαπλώσει χώθηκα με μια κίνηση βαθιά μέσα της. Η αίσθηση ήταν καταπληκτική. Το μουνί της ήταν τόσο ζεστό και υγρό που μπήκα μέσα της χωρίς δυσκολία. Ένιωθα για ακόμη μια φορά την ίδια ημέρα ότι απογειώνομαι. Ο Μίλτος δεν άργησε να μπει κι αυτός στο παιχνίδι και σύντομα έχωσε το μεγάλο του όργανο στο στόμα της που το άρπαξε με λαιμαργία και πόθο.

Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε. Αυτή η γυναίκα που παρουσιαζόταν τόσο καιρό ως απόμακρη, όχι μόνο δεν ήταν αυτό που έδειχνε, αλλά ήταν πιο καυτή και πιο καυλιάρα απ' ότι είχα ζήσει μέχρι τότε. Αυτό που άκουσα από τα χείλη της, αφού την πηδούσα για αρκετή ώρα κάνοντας το πλούσιο στήθος της να χορεύει και την ίδια να μουγκρίζει όλο πάθος, ενώ παράλληλα έτρωγε με μανία το όργανο του Μίλτου, λίγο με εξέπληξε, αλλά ανέβασε την αδρεναλίνη μου στα κόκκινα.

-    «Αρκετά ασχοληθήκατε με το μουνί μου αγόρια. Τι λέτε να σκίσετε και την κωλότρυπα μου τώρα;»

Δεν χρειάστηκα δεύτερη πρόσκληση και άρχισα σιγά - σιγά να βάζω τον πούτσο μου που πόναγε από τον πόθο μέσα ν σφικτό και ζεστό της κώλο. Τα υγρά που έτρεχαν από το μουνί της, και το πάθος που ένιωθε την είχαν χαλαρώσει αρκετά και η είσοδος από την πίσω πόρτα δεν ήταν τόσο βασανιστική. Ήταν όμως εξαιρετικά απολαυστική. Ένιωθα ότι σύντομα θα εκραγώ αλλά η απόλαυση ήταν τεράστια και άρχισα να χώνομαι μέσα της με μανία. Η Ισμήνη, που δεν είχε αφήσει τον Μίλτο από το στόμα της, μούγκριζε όλο και πιο δυνατά, και ήταν φανερό ότι και γι’ αυτήν η εμπειρία ήταν απολαυστική.

Όλα αυτά όμως ήταν πάρα πολύ έντονα για να τα αντέξω και σύντομα την γέμισα με τα υγρά μου, πέφτοντας αδύναμα δίπλα της. Αυτό έδωσε στον Μίλτο την ευκαιρία να πάρει την θέση μου. Της ζήτησε όμως να κάτσει στα τέσσερα, πράγμα που έκανε προτείνοντας τον κώλο της τόσο προκλητικά που για μια στιγμή θέλησα να πάρω εγώ την θέση του μαθητή μου. Προτίμησα όμως να απολαύσω το θέαμα από το να πρωταγωνιστήσω αυτή την φορά και το θέαμα που παρουσιαζόταν μπροστά μου με αποζημίωσε πλήρως.

Ο Μίλτος πηδούσε τον κώλο της Ισμήνης με μανία κι αυτή συνόδευε τον ρυθμό με βογκητά και ελαφριές κραυγές, ενώ κάθε τόσο παρότρυνε τον επιβήτορα της να γίνει πιο σκληρός:

-    «Σκίσε με μωρό μου! Ααααχχ… Πιο δυνατά! Έλα, έλα, δώστα όλα μικρό μου!»

Βλέποντας το στήθος της να πάλλεται με κάθε σπρώξιμο του Μίλτου και ακούγοντας τους δυο εραστές να ζούνε κάθε στιγμή τόσο έντονα, ήμουν και πάλι έτοιμος να συμμετέχω κι εγώ. Μην θέλοντας να τους χαλάσω την στιγμή, σκέφτηκα να προσθέσω και την δική μου παρέα. Ξάπλωσα κάτω από την Ισμήνη και χωρίς να βγει ο Μίλτος από την κωλότρυπα της, έβαλα τον πούτσο μου στο καυτό μουνί της κάνοντας την να φωνάξει:

-    «Αααχ! Ναι αγόρια μου, σκίστε τις τρύπες μου! Δώστε τα όλα! Θέλω να σας νιώσω να χύνετε μέσα μου. Ναι!!!»

Ήταν τρομερό. Το μουνί της ήταν τόσο υγρό από την καύλα που ένιωθα τα υγρά της να με πλημμυρίζουν. Ταυτόχρονα ένιωθα και τον Μίλτο που πήδαγε με μανία τον κώλο της. Η ένταση ήταν τεράστια και ο πόθος μας είχε χτυπήσει κόκκινα. Ένιωθα να φτάνω και βγάζοντας μια κραυγή γέμισα τον κόλπο της με τα χύσια μου. Λίγο αργότερα άδειασε και ο Μίλτος το φορτίο του και ακολούθησε και η Ισμήνη που είχε κι αυτή έναν δυνατό οργασμό.

Καταρρεύσαμε και οι τρεις στο μεγάλο κρεβάτι της Ισμήνης και αφού πήραμε μερικές βαθιές ανάσες, κάναμε και οι τρεις ένα μπάνιο. Φυσικά εκείνο το απόγευμα ακύρωσα όλα μου τα μαθήματα, ενώ αρκετές από τις φορές που πήγα στον Μίλτο το "παρακολούθησε" και η Ισμήνη το μάθημα.

(Copyright protected OW ref: 14607)