Παρτούζα με τον μαύρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Πέτρος με την κοπέλα του πηγαίνουν στο σπίτι μιας φίλης της όπου εκεί του ετοιμάζουν μια έκπληξη. Στην παρέα θα προστεθεί κι ένας αράπης και μια παρτούζα είναι σε εξέλιξη που όμως δεν εγκρίνει ο Πέτρος…

Η ιστορία:

Καλησπέρα. Με λένε Πέτρο και είμαι 26 χρονών. Η ιστορία που σας γράφω έγινε τον περασμένο Μάιο. Εγώ είμαι 1.80, 95 κιλά, μελαχρινός και τότε τα είχα με μια κοπέλα 34 χρονών, 1.76, 80 κιλά, μελαχρινή με πολύ ωραίες καμπύλες και πολύ ωραίες βυζάρες.

Ένα βράδυ μας είχε προσκαλέσει για φαγητό στο σπίτι μια χρόνια φίλη της κοπέλας μου η οποία ναι μεν είναι όμορφη αλλά παράλληλα είναι αυτό που λέμε γυναίκα αντράκι. Για να μην σας τα πολυλογώ λοιπόν, πήγαμε σπίτι της, φάγαμε και μετά πήγαμε στο σαλόνι για να συνεχίσουμε το κρασάκι που πίναμε. Για να πω την αλήθεια είχαμε πιεί αρκετά και κουβέντα στην κουβέντα η συζήτηση είχε γίνει αρκετά πικάντικη.

Σε μια δόση η Άννα (η φίλη της Άρτεμης, της κοπέλας μου) πρότεινε να παίξουμε αλήθεια ή θάρρος. Εγώ είχα κάποιους ενδοιασμούς αλλά μετά την παρότρυνση και των δύο συμφώνησα και το παιχνίδι ξεκίνησε. Σύντομα οι ερωτήσεις έγιναν αρκετά προσωπικές και extreme. Σε μια δόση που ήταν η σειρά μου, επέλεξα θάρρος και η Άννα μου είπε να μου δέσει για πέντε λεπτά τα χέρια από πίσω με κάτι χειροπέδες που είχε. Εγώ για να μην χάσω δέχτηκα χωρίς να ξέρω τι με περίμενε…

Μόλις με δέσανε άρχισαν να γελάνε και οι δύο χωρίς να ξέρω το λόγο και όταν ρώτησα την Άρτεμη για ποιο λόγο γελάνε μου απάντησε ότι σήμερα θα ζήσω την φαντασίωση μου που της είχα εμπιστευτεί, να την δω να κάνει σεξ μπροστά μου με κάποιον άλλον. Μέχρι να της εξηγήσω ότι αυτό ήταν μια απλή φαντασίωση που λέγετε πάνω στο σεξ να ανάψουν τα αίματα και δεν το εννοούσα, είχε βγάλει το στρινγκάκι της και μου το έβαλε στο στόμα έτσι ώστε να μην μπορώ να μιλήσω.

Η Άννα πήγε για λίγο στην κουζίνα, μίλησε με κάποιον για λίγο στο τηλέφωνο  και στην συνέχεια γύρισε μέσα όπου μπροστά στα μάτια μου άρχισε να παίζει με την Άρτεμη. Είχαν μείνει και οι δύο γυμνές και έκαναν μπροστά μου ένα απίστευτο 69 όταν χτύπησε η πόρτα. Η Άννα πήγε και άνοιξε και γύρισε μαζί με έναν μαύρο μυώδη τύπο που απ’ ότι ήξερα ήταν το αγόρι της τον τελευταίο μήνα. Εγώ για να πω την αλήθεια άρχισα να νευριάζω γιατί κάποιος άλλος έβλεπε γυμνή την κοπέλα μου αλλά ούτε μπορούσα να κάνω κάτι ούτε να πω κάτι.

Ο μαύρος πήγε κοντά στην Άρτεμη και άρχισε να την χαϊδεύει και να την γλείφει ενώ η Άννα ήρθε δίπλα μου, μου κατέβασε το φερμουάρ και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο. Εγώ από την μια άναβα από την πίπα και από την άλλη τρελαινόμουνα και ζήλευα με αυτό που έβλεπα. Όταν η Άρτεμη του κατέβασε το παντελόνι πετάχτηκε έξω ένα χοντρό εργαλείο γύρω στους είκοσι και κάτι πόντους που μόλις το είδα τα έχασα. Η Άρτεμη προσπάθησε να του πάρει πίπα αλλά δεν χωρούσε ούτε το μισό και το έγλειφε σαν τρελή.

Στη συνέχεια άρχισε να της ξεσκίζει το μουνί σε διάφορες στάσεις μπροστά μου κάνοντάς την να φωνάζει σαν τρελή, πράγμα που ποτέ δεν έκανε με μένα, και να χύνει ασταμάτητα.
Εντωμεταξύ η Άννα είχε ανεβεί στον πούτσο μου και γαμιόταν κι αυτή με απίστευτη ένταση και μου έλεγε συνέχεια πόσο θα ξεσκίσει ο δικός της την δικιά μου και θα την κάνει να χωράνε δύο καυλιά σαν τα δικά μου μέσα της.

Εγώ δεν άργησα να τελειώσω μέσα της. Τότε σηκώθηκε αυτή, ξάπλωσε κάτω και ζήτησε από την Άρτεμη να γλείψει τα χύσια μου από το μουνάκι της. Αυτή πήγε και άρχισε να της το γλείφει, έχοντας βέβαια τουρλώσει την κωλάρα της.

Ο μαύρος πήγε από πίσω της και άρχισε να την γλείφει. Σε κάποια φάση άρχισε να προσπαθεί να της το βάλει στην στενή κωλοτρυπίδα της που εμένα ζήτημα να είχε αφήσει δυο φορές να την γαμήσω. Την ξέσκισε κανονικότατα και αυτή φώναζε:  

-    «Σκίσε με! Γάμα με, με την ψωλάρα σου!!!», και άλλα τέτοια.

Τελείωσε μέσα στον κώλο της και στην συνέχεια της τον έδωσε να τον καθαρίσει. Αφού ντύθηκε και έφυγε με λύσανε και μένα. Η Άρτεμη με ρώτησε αν με άρεσε αλλά δεν ήξερα τι να πω.. τα είχα πραγματικά χαμένα.

Από τότε η σχέση μας απελευθερώθηκε πολύ και έχουμε κάνει πολλά που είναι βέβαια θέμα μιας άλλης ιστορίας.

(Copyright protected OW ref: 66227)