Ο ναυτικός και η γυναίκα του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Τάκης είναι ναυτικός και γνωρίζει ένα γείτονα που είναι κι εκείνος ναυτικός. Κάποια μέρα τον επισκέφτηκε σπίτι του με άλλες διαθέσεις…

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Τάκη και είμαι ναυτικός. Λοιπόν θα σας πω την ιστορία μου που είναι αληθινή.

Ήμουν στα δεκαοκτώ και μόλις είχα έρθει από βαπόρι. Εκεί στο σπίτι κοντά έμενε ένας που ήταν κι εκείνος ναυτικός. Ήταν τριάντα χρονών και συνέπεσα τότε που είχα έρθει να ήταν κι εκείνος εδώ. Ήρθε την πρώτη μέρα να με ρωτήσει για το βαπόρι και αρχίσαμε να λέμε περί της δουλειάς μας και άλλα πολλά.

Έρχεται το επόμενο πρωί ο Κώστας (έτσι τον έλεγαν) και χτύπησε την πόρτα. Οι γονείς μου όλη μέρα λείπανε από το σπίτι κι εγώ κοιμόμουν. Σηκώνομαι, του ανοίγω και ήμουν με το σλιπάκι.

-    «Πέρασε μέσα. Εγώ πάω λίγο να πλυθώ γιατί μόλις ξύπνησα κι έρχομαι…», του λέω.

Πέρασε μέσα ο Κώστας, πήγα εγώ να πλύνω τη μούρη μου και γυρίζω στην τραπεζαρία. Εκεί που κουβεντιάζαμε κάποια στιγμή συνειδητοποίηση ότι ήμουν μόνο με το σλιπάκι και λέω:

-    «Ωχ! Είμαι ακόμα με το σλιπάκι. Περίμενε λίγο να πάω να ντυθώ…»

Αυτός δεν με άφησε.

-    «Δεν χρειάζεται… μεταξύ μας τώρα, ντρέπεσαι;», μου λέει.

-    «Ευτυχώς είναι καλοκαίρι και δεν κάνει κρύο…», του λέω χαριτολογώντας.

Έμεινα λοιπόν έτσι και κάποια στιγμή ο Κώστας μου ζήτησε καφέ. Σηκώνομαι και πάω στην κουζίνα κι όπως του έκανα τον καφέ, έρχεται από πίσω μου και μου πιάνει τα κωλομάγουλα με το ένα του χέρι και με το άλλο τα βυζιά μου. Ξαφνιάστηκα και του λέω:

-    «Τι κάνεις εκεί; Τρελάθηκες;»

-    «Έχεις ωραία βυζιά και με τρελαίνεις!»

Η αλήθεια ότι έχω μεγάλα βυζιά.

-    «Σε παρακαλώ… σταμάτα…», του λέω.

-    «Το ξέρεις ότι είσαι πολύ όμορφος και με έχεις καυλώσει;», μου λέει.

Αντέδρασα για λίγο ακόμα, αλλά μετά, άρχισε να με χαϊδεύει και μου άρεσε. Να μη σας πω ότι ο καφές πήγε χαμένος τελικά. Είχε τρελαθεί! Με χάιδευε, με χούφτωνε με λύσσα. Φαινόταν πολύ καυλωμένος. Γυρίζω και του λέω κάποια στιγμή:

-    «Είμαι από τον ύπνο και θα ήθελα να κάνω ένα ντους. Θα περιμένεις…;»

-    «Πήγαινε αλλά μην αργήσεις…»

Με άφησε και πήγα στο μπάνιο. Όπως έκανα ντους μπαίνει μέσα στο μπάνιο γυμνός. Γυρίζω και το να δω; Είχε έναν πούτσο.. 21 πόντους παρακαλώ και μελαχρινός! Μπήκε μαζί μου στο μπάνιο κι όπως έπεφτε το νερό επάνω μας, άρχισε να με χαϊδεύει και να με γλείφει.

Κάποια στιγμή, κατεβαίνοντας, έφτασε μέχρι την κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να με  γλείφει κι εκεί. Εκεί ήταν που έγινα τούρμπο. Άρχισα να τον χαϊδεύω κι εγώ. Καυλώσαμε και οι δύο πολύ και δεν αντέχαμε άλλο. Βγαίνουμε από το μπάνιο και πάμε στο κρεβάτι. Εκεί με βάζει να τον γλείψω και να του πάρω πίπα. Προσπάθησα να τον πάρω όλο στο στόμα μου αλλά πού να χωρέσει ολόκληρο πράμα; Ήταν τεράστιο!

Μετά από λίγη ώρα έπιασε τον πούτσο του και άρχισε να μου τον τρίβει στα κωλομάγουλα. Σιγά - σιγά προχώρησε και στην κωλοτρυπίδα μου. Δοκίμασε να μου το βάλει αλλά πονούσα πολύ. Σάλιωσε καλά την κωλοτρυπίδα μου και προσπάθησε να μου τον βάλει σιγά - σιγά… Μόλις μπήκε σχεδόν ο μισός μέσα, πόνεσα πολύ κι άρχισα να φωνάζω.

Ο Κώστας συνέχισε απτόητος ώσπου κάποια στιγμή συνήθισα και δεν πονούσα. Πρώτη φορά έτρωγα τόσο μεγάλο πούτσο. Η κωλοτρυπίδα μου είχε ξεσκιστεί. Όταν κόντευε να τελειώσει, τον έβγαλε και έχυσε στα βυζιά μου, που τόσο του άρεσαν. Μείναμε στο κρεβάτι αρκετή ώρα κι ο Κώστας δεν χόρταινε να με χαϊδεύει ενώ παράλληλα πασάλειβε τα χύσια του στα βυζιά μου…

Την άλλη μέρα ήρθε και με πήρε και πήγαμε στη θάλασσα για μπάνιο, σε μια ερημική παραλία. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχα ερεθιστεί μαζί του. Δεν το είχα ξανανιώσει. Ήμουν τρελός για εκείνον. Πριν φύγουμε για τη θάλασσα μου λέει:

-    «Πάρε μαζί σου κι ένα εσώρουχο της μάνας σου…»

Στο μπάνιο περάσαμε ωραία αλλά μόνο με χάδια. Ήταν και ερημική η παραλία και έτσι είχαμε πολύ άνεση. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Μετά θα περάσουμε ωραία…»

Εγώ όμως δεν άντεξα και του πήρα μια πίπα. Έχυσε στο στόμα μου και αμέσως ετοιμαστήκαμε να φύγουμε. Δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου τι με περίμενε… Φεύγουμε λοιπόν από εκεί και πήγαμε σε μια ταβέρνα. Εκεί ξαφνιάστηκα γιατί είδα να μας περιμένει η γυναίκα του. Ήμουν τυπικός και σφιγμένος γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελε να κάνει ο Κώστας. Την ώρα που τρώγαμε, η γυναίκα του με ρωτούσε αν περνάω ωραία με τον άντρα της. Ξαφνιάστηκα και δεν ήξερα τι να της πω. Απάντησα βέβαια πως μια χαρά περνούσαμε αποφεύγοντας να μπω σε λεπτομέρειες.

Φάγαμε και μετά πήγαμε στο σπίτι τους, στο εξοχικό. Είπαμε να κάνουμε ένα μπάνιο εγώ με τον επιβήτορα μου για να φύγει το αλάτι, κι αυτός ήρθε μαζί μου στο μπάνιο. Με έπλυνε, μου έβαλε και το λάστιχο στην κωλοτρυπίδα μου για να με πλύνει καλά και μετά με έντυσε με τα εσώρουχα της μάνας μου.

Γυρίζουμε στο καθιστικό κι εκεί μας περίμενε η γυναίκα του που φορούσε ένα δονητή. Σκέφτηκα ότι αφού δεν είχα εκείνοι πρόβλημα, δεν έχω κι εγώ και θα κάτσω να το απολαύσω. Τι περισσότερο να μου συμβεί…; Όλο το βράδυ είχαμε τρελά συμπλέγματα. Με γαμούσε η γυναίκα του με το δονητή κι εγώ έπαιρνα πίπα στον Κώστα. Κάναμε πολλές στάσεις και σε πολλές παραλλαγές και ήταν τρέλα!

Πέρασα ένα υπέροχο βράδυ μέσα στην καύλα! Από τότε είχαμε πολλές συναντήσεις αλλά όπως την πρώτη φορά δεν ήταν καμία.

(Copyright protected OW ref: 11828)