Η τελική δοκιμασία της σκλάβας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Είναι μια βραδιά μύησης μιας σκλάβας όπου δεν ξέρει τι την περιμένει. Ένας χώρος κατάλληλα προετοιμασμένος και μια ομάδα ανθρώπων, ανδρών και γυναικών, καυλωμένων κι έτοιμων να ‘λεηλατήσουν’ το κορμί της σκλάβας…

Η ιστορία:

Πρόλογος


Σκηνικό: Ένας αποθηκευτικός χώρος. Κασόνια και κούτες στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο αφήνοντας στενούς διαδρόμους. Κάπου στο βάθος της αποθήκης υπάρχει ένα άνοιγμα. Ένα γραφείο με δυο - τρεις καρέκλες και ένας παλιός καναπές λίγο πιο ‘κει. Το φως που ρίχνουν οι λάμπες που αναρτώνται από το ταβάνι είναι αμυδρό γιατί κόβεται από το στοίβαγμα των κιβωτίων.

Άτομα: Αρκετά. Άντρες και γυναίκες. Πίνουν, καπνίζουν, μιλάνε όμως ψιθυριστά. Αραιά και που ακούγονται κάποια γελάκια. Παρόλο που βρίσκονται μέσα σε έναν σκονισμένο αποθηκευτικό χώρο όλοι είναι ντυμένοι στην τρίχα. ΟΙ περισσότεροι άντρες κουστουμαρισμένοι. Οι γυναίκες άλλες φοράνε μακριές τουαλέτες και άλλες μάξι φορέματα. Δυο - τρεις φοράνε μίνι. Καμιά τους όμως παντελόνι. Όλες ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτάκια.

Θέμα συγκέντρωσης: Μα τι άλλο; Εσύ αποτελείς το θέμα της αποψινής τους συγκέντρωσης.
Οργανωτής: Ποιος άλλος από τον Αφέντη σου!
Εκδηλώσεις: Τα πάντα για να ικανοποιήσεις τους πάντες. Άντρες και γυναίκες!


Η προετοιμασία

Σε αφήνουν να τριγυρνάς ανάμεσα τους χωρίς να φαίνεται ότι είσαι το υποψήφιο αντικείμενο ηδονής αυτής της συγκεκριμένης συνάντησης. Εξάλλου σε κάθε συνάντηση το ίδιο γίνεται. Αυτό στο είχε πει ο Αφέντης σου. Κατά διαστήματα διοργανώνονται τέτοιου είδους συγκεντρώσεις αλλά μόνο ο οργανωτής ξέρει ποια από όλες (άλλες φορές είναι περισσότερες από μία, άλλες πάλι φορές είναι κάποιο ή κάποια ζευγάρια) είναι το συγκεκριμένο αντικείμενο ηδονής. Ντυμένη κι εσύ ανάλογα με ένα εξώπλατο ριχτό φόρεμα δεν ξεχωρίζεις από τις άλλες γυναίκες. Παρατηρείς ότι οι συζητήσεις δεν έχουν το παραμικρό σεξουαλικό υπονοούμενο για την κατάληξη της βραδιάς…

Μιλάνε για οτιδήποτε άλλο θέμα εκτός από το αντικείμενο της συνάντησης. Νιώθεις έντονο εκνευρισμό και κάποιο φόβο. Αλλά νιώθεις και μια γλυκιά θέρμη να διατρέχει το κορμί σου. Ο φόβος για το άγνωστο ανεβάζει την λίμπιντο σου. Το ποτό βοηθάει σε αυτό. Ο τρόπος που σου μιλάνε σε κάνουν να χαλαρώσεις. Όλοι και όλες φυσικά έχουν την περιέργεια να δουν ποια θα είναι το αποψινό «αντικείμενο ηδονής» αλλά κανένας δεν βγάζει ούτε λέξη γι’ αυτό. Όλοι τους προσπαθούν να μαντέψουν με την σκέψη τους. Σίγουρα οι περισσότεροι έχουν ήδη κάνει την επιλογή τους για το ποια θα ήθελαν να είναι. Αλλά μόνο ένας το ξέρει αυτό. Εκτός φυσικά από το άτομο που θα γίνει σε λίγο το «αντικείμενο ηδονής» των άλλων και που είσαι εσύ!

Ξαφνικά εμφανίζεται ο Αφέντης σου. Για λίγο οι ομιλίες σταματάνε και όλοι τον κοιτάζουν. Αυτός ρίχνει μια γρήγορη ματιά στο πλήθος. Το βλέμμα του διασταυρώνεται με το δικό σου αλλά δεν μένει περισσότερο από τις διασταυρώσεις με τα βλέμματα των άλλων. Ξέρει και δεν θέλει να καταλάβουν ακόμα ότι εσύ είσαι το αποψινό «αντικείμενο ηδονής». Παίρνει ένα ποτό και αρχίζει να χαιρετάει ένα - ένα τα άτομα που είναι συγκεντρωμένα. Φτάνοντας μπροστά σου νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά. Σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε ξεμπροστιάσει με μια απλή του φράση. Να σε ξεφτιλίσει, να σε ταπεινώσει μπροστά σε όλους αυτούς τους άγνωστους. Αλλά αυτός σε αντιμετωπίζει με τον ίδιο ευγενικό και τυπικό κάπως τρόπο που χρησιμοποιεί σε όλους.

Περνάει γύρω στη μισή ώρα. Νιώθεις τον εκνευρισμό σου να επανέρχεται. Αυτή η αναμονή σε βασανίζει. Θα ήθελες να ξεκινούσε το «παιχνίδι» αυτό από την στιγμή που έκανε την εμφάνιση ο Αφέντης σου. Ένα βλέμμα του. Ένα βλέμμα γρήγορο αλλά έντονο γεμάτο σημασία που το ακολούθησε ένα νεύμα του. Ήρθε η ώρα! Η καρδιά σου χτύπησε δυνατά. Τον ακολούθησες αργά - αργά προσπαθώντας να μην δώσεις την εντύπωση ότι τον ακολουθούσες. Εκτελούσες κατά γράμμα τις οδηγίες του. Όταν αυτός χώθηκε σε ένα μικρό δωματιάκι εσύ άλλαξες κατεύθυνση και πήγες στις τουαλέτες.

Σε λίγο εμφανίστηκαν άλλες τρεις κοπέλες. Είχες μιλήσει μαζί τους αδιάφορα όπως είχες κάνει με τους περισσότερους μέσα στην αποθήκη. Κατατοπισμένες κι αυτές δεν σχολίασαν τίποτε. Η μία κατευθύνθηκε σε μια γωνία και πήρε μια βαλίτσα που μόνο τότε παρατήρησες ότι ήταν εκεί. Η δεύτερη κλείδωσε την πόρτα της τουαλέτας και η τρίτη σε πλησίασε και άρχισε με αργές τελετουργικές κινήσεις να σε ξεντύνει. Σε πλησιάζουν σε λίγο και οι άλλες δύο. Η διαδικασία είχε αρχίσει… Η μία κοπέλα σήκωσε σε κότσο ψηλά τα μαλλιά σου. Η άλλη σε βοήθησε να βγάλεις τις γόβες σου. Η τρίτη ανοίγοντας την βαλίτσα άρχισε να βγάζει ένα - ένα τα αντικείμενα με τα οποία θα «ντυνόσουν».

Αφού στερέωσαν τον κότσο σου πέρασαν ένα δερμάτινο λουρί αρκετά φαρδύ γύρω από τον λαιμό σου. Ανάλογα «βραχιόλια», δερμάτινα κι αυτά, δέθηκαν στους καρπούς σου και στους αστραγάλους σου. Μια κοπέλα πήρε ένα δερμάτινο σουτιέν, που δεν ήταν τίποτε άλλο από διάφορες λωρίδες ενωμένες κατάλληλα μεταξύ τους. Όταν στο φόρεσαν και το έδεσαν πάνω σου, τα δυο σου στήθη βρέθηκαν φυλακισμένα ανάμεσα σε δύο άλλα δερμάτινα βραχιόλια, πιο λεπτά από τα άλλα. Τα βραχιόλια αυτά σφιγγόντουσαν με τέτοιο τρόπο στην βάση των βυζιών σου που τα έκαναν αν φουσκώνουν και να τονίζονται οι ρώγες τους.

Μια άλλη κοπέλα έβγαλε από την βαλίτσα ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες χωρίς λουράκια. Ήξερες φυσικά ότι όταν το πάρτι ξεκινούσε αυτές θα κάνανε φτερά. Το τελευταίο «ρούχο» ήταν μια σειρά από δερμάτινα λουριά που στα φόρεσαν σαν να ήταν στρινγκάκι, με την διαφορά ότι άφηναν εκτεθειμένα και το μουνί αλλά και τον περισσότερο κώλο σου. Τέλος, πάντα με ιεροτελεστικές κινήσεις, οι κοπέλες σου φόρεσαν ένα ζευγάρι μαύρες δικτυωτές κάλτσες που έφταναν μέχρι ψηλά στα μπούτια σου. Κοίταξες τον εαυτό σου στον καθρέπτη. Το είδωλο σου έκανε την καρδιά σου να χτυπήσει ξανά δυνατά. Σχεδόν ένιωσες πόθο για τον εαυτό σου.

Παρατήρησες ότι υπήρχαν διάφοροι κρίκοι στα περισσότερα σημεία των δερμάτινων ντυσιμάτων. Ήξερες τον προορισμό τους όμως. Μια έντονη ανατριχίλα διαπέρασε την σπονδυλική σου στήλη και απλώθηκε σε όλο το κορμί σου προσπαθώντας να μαντέψεις τι θα επακολουθούσε σε λίγο. Ένιωσες τα στήθη σου να φουσκώνουν και τις ρώγες σου να σκληραίνουν απότομα. Η κλειτορίδα σου άρχισε να πάλλεται ενώ ένιωσες τα πρώτα υγρά της καύλας σου μέσα στο μουνί σου. Ήσουν έτοιμη; Έτσι τουλάχιστον ένιωθες αν και είχες έντονο τρακ και αγωνία.

Τινάχτηκες τρομαγμένη καθώς από το πουθενά εμφανίστηκε ο Αφέντης σου. Στάθηκε κοντά στον καθρέπτη και σε παρατήρησε με έντονο βλέμμα. Αν και συνηθισμένη να σε βλέπει γυμνή ένιωσες τα μάγουλα σου να κοκκινίζουν από ντροπή. Γιατί αυτή τη φορά σε εξέταζε με διαφορετικό ύφος στο βλέμμα του. Κάτι που δεν μπορούσες να το εξηγήσεις. Ήταν σαν να σε κοιτούσε για πρώτη φορά γυμνή. Δάγκωσες τα χείλη σου και αργά - αργά έκανες μια στροφή γύρω από τον εαυτό σου στο νόημα του.

Όταν γύρισες και το βλέμμα του συνάντησε το δικό σου, ένιωσες ένα αίσθημα κολακείας να σε πλημμυρίζει καθώς αδιόρατα σχεδόν σου έγνεψε επιδοκιμαστικά. Ήταν ευχαριστημένος από την όλη εμφάνιση σου. Τα κορίτσια στο μεταξύ, έχοντας μαζέψει τα ρούχα σου, είχαν εξαφανιστεί. Άκουσες την μουσική στην αποθήκη να σταματά. Κάποιοι θόρυβοι από διακόπτες που ανοιγόκλειναν ακούστηκαν και ξαφνικά απόλυτη σιωπή.

-    «Έτοιμη;» σε ρώτησε.

-    «Μάλιστα αφέντη. Πανέτοιμη να σε ικανοποιήσω. Εσένα και όλους τους άλλους. Έτοιμη να ικανοποιήσω την κάθε σου επιθυμία!»

Ο Αφέντης σου έβγαλε τότε από μια σακούλα που είχε μαζί του μια χρυσή αλυσίδα σαν αυτές που χρησιμοποιούν για να δένουν στο περιλαίμιο των σκυλιών. Σε πλησίασε και κούμπωσε το ένα της άκρο στο δικό σου περιλαίμιο. Την άφησε να κρεμάσει απαλά πάνω σου ανάμεσα από τα στήθη σου. Μετά έβγαλε μια δερμάτινη μάσκα. Αυτό σε τάραξε. Δεν ήξερες ότι θα ήσουν «τυφλή». Ότι δεν θα έβλεπες τίποτε. Δεν θα έβλεπες το ποιος σου κάνει τι. Ήταν μια από τις εκπλήξεις που σου έκανε κατά καιρούς ο Αφέντης σου. Ένιωσες κάποια απογοήτευση μέσα σου αλλά τα λόγια του σε έκαναν να φουντώσεις.

-    «Σαν αντικείμενο ηδονής δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τους «χρήστες» σου!»

Αυτά τα λόγια ανέβασαν την λίμπιντο σου στα ζενίθ της. Η σκέψη και μόνο ότι πλέον θα ήσουν ένα άβουλο πιόνι στην ερωτική αυτή σκακιέρα των οργίων που σου έχει ετοιμάσει, ότι θα ήσουνα ένα άψυχο υποχείριο του καθενός, μούδιαζε τα μέλη σου.


Το πρώτο στάδιο: Φάλαγγα

Τα πάντα σκοτείνιασαν γύρω σου. Δεν έβλεπες τίποτα. Η μάσκα στερεώθηκε και σφίχτηκε ανάλογα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Για λίγο ένιωσες τον Αφέντη σου να μένει ακίνητος. Δεν έβλεπες αλλά ένιωθες το βλέμμα του να σε κοιτάζει για άλλη μια φορά εξονυχιστικά.

-    «Τέλεια!» ψιθύρισε. «Πάμε. Δεν κάνει να αφήσουμε τους άλλους να περιμένουν».

Ο ίδιος ο Αφέντης σου φόρεσε κάτι που έμοιαζε με καπαρντίνα με κουκούλα αλλά καμωμένη από πολύ λεπτό ύφασμα. Ήξερες ότι ήταν κατάμαυρο σατέν. Ήξερες ότι τα αποκαλυπτήρια σου θα γίνονταν αμέσως μετά τον σύντομο λόγο που θα έβγαζε. Την επόμενη στιγμή ένιωσες την αλυσίδα να τεντώνεται και ένα ελαφρό τράβηγμα σε έκανε να ξεκινήσεις να περπατάς αβέβαια μιας και δεν έβλεπες τίποτε. Το χέρι του όμως, που σε έπιασε σφιχτά από το μπράτσο, σε έκανε να νιώσεις σιγουριά. Σε καθοδηγούσε με τον τρόπο του. Φτάνοντας στην πόρτα της τουαλέτας το σφίξιμο του χαλάρωσε. Ενστικτωδώς σταμάτησες να περπατάς. Άκουσες την πόρτα να ξεκλειδώνει και να ανοίγει. Ξανά το σφίξιμο στο μπράτσο σου έγινε πιο έντονο.

Φτάνοντας στο άνοιγμα της αποθήκης ο Αφέντης πήρε το χέρι του από πάνω σου. Απομακρύνθηκε λίγο και τον άκουσες να ξεροβήχει για να καθαρίσει την φωνή του. Μετά τον άκουσες να λέει τον λόγο που είχε ετοιμάσει. Σαν επιβράβευση που του ήσουν υπάκουη σκλάβα τόσο καιρό, δέχτηκε να εκτελέσει μια σου επιθυμία πριν λίγες μέρες. Και η επιθυμία σου ήταν ακριβώς αυτή. Να απαγγείλει μπροστά σου τον λόγο αυτό. Μια φορά τον άκουσες αλλά θυμώσουν κατά γράμμα τι έλεγε. Ένιωσες πιο έντονη ανατριχίλα από εκείνη τη στιγμή γιατί τώρα όλα συνέβαιναν πραγματικά. Πλησιάζοντας στο τέλος του λόγου του ένιωσες κάποια χέρια να πιάνουν τον μανδύα που φορούσες. Άκουγες τα τελευταία λόγια του…

-    «Φίλες και φίλοι μου, απολαύστε τώρα το τελευταίο απόκτημα και δημιούργημα μου. Απολαύστε την τέλεια σκλάβα μου. Δική σας!»

Ακούστηκαν διακόπτες που άναβαν φώτα και με έμπειρες κινήσεις τα χέρια που κρατούσαν τον μανδύα τον έβγαλαν με μιας από πάνω σου. Ψίθυροι, επιφωνήματα θαυμασμού, ακούστηκαν από πολλά στόματα που καλύφθηκαν από ένα παρατεταμένο και έντονο χειροκρότημα. Πάλι το κορμί σου ανατρίχιασε. Παρόλο που ο ρόλος σου ήταν να γίνεις υποχείριο τους, ένιωσες ότι είχες γίνει το επίκεντρο της προσοχής όλων κι αυτό σε γέμιζε με ένα αίσθημα περηφάνιας. Η μάσκα στα μάτια σου σε εμπόδιζε να δεις. Ήθελες να κοιτάξεις τα βλέμματα αυτών που παρατηρούσαν και σχολίαζαν το κορμί σου. Να νιώσεις τα συναισθήματα που τους δημιουργούσες παρατηρώντας το γυμνό σχεδόν κορμί σου. Αλλά κι έτσι «τυφλή» πάλι η ταραχή σου ήταν σε μεγάλα ύψη. Ένιωσες την παρουσία του Αφέντη σου δίπλα σου. Αυτός έβγαλε την αλυσίδα που είχε κουμπώσει στο περιλαίμιο σου.

-    «Ας ξεκινήσουμε…», τον άκουσες να λέει δυνατά. «Πρώτο στάδιο είναι η φάλαγγα γνωριμίας!»

Ανατρίχιασες στο άκουσμα της λέξης. Δεν ήξερες τι σήμαινε η λέξη «φάλαγγα» αλλά αποφασισμένη να υπακούσεις και να εξυπηρετήσεις τις επιθυμίες του Αφέντη σου όσο γινότανε καλύτερα, πήρες μια βαθιά ανάσα και περίμενες. Τότε η μία κοπέλα σου ψιθύρισε:

-    «Η φάλαγγα είναι μια πρώτη γρήγορη επαφή του καθενός χωριστά με το κορμί σου. Το κάθε άτομο θα έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε μέρος του κορμιού σου με όποιο τρόπο θέλει. Δεν επιτρέπεται ακόμα σε αυτό το στάδιο η χρήση των ερωτογενών περιοχών τους πάνω σου. Μόνο με χέρια ή με το στόμα!»

Και λέγοντας αυτά η κοπέλα έστριψε το πρόσωπο σου προς το μέρος σου ρουφώντας λαίμαργα τα χείλη και την γλώσσα σου. Γρήγορα όμως τραβήχτηκε. Ήρθε η σειρά της άλλης κοπέλας. Αυτή σε πόνεσε. Άρπαξε ένα σου βυζί σφίγγοντας το μέσα στα δάχτυλα της και αμέσως δάγκωσε την εξογκωμένη ρώγα του. Δεν κατάφερες να κρατήσεις ένα μικρό βογγητό πόνου καθώς τα δοντάκια της μπήχτηκαν στην σκληρή αλλά ευαίσθητη σάρκα της ρώγας σου. Άρχισαν να περνάνε ένα - ένα τα άτομα από μπροστά σου. Ένιωθες να βιάζεσαι περισσότερο ψυχικά παρά σωματικά, καθώς ο καθένας γρήγορα ερχόταν σε κάποιου είδους επαφή με το κορμί σου. Άλλες επαφές ήταν απαλές και άλλες έντονες. Ο στιγμιαίος πόνος παραμεριζόταν από το καλμάρισμα κάποιου σχετικά απαλού χαδιού ή φιλιού ή και γλειψίματος.

Το πιο χαρακτηριστικό ιδίωμα αυτής της φάσης ήταν ότι ο καθένας περίμενε υπομονετικά τη σειρά του. Μόνο όταν το άτομο που σε «γνώριζε» απομακρυνόταν από κοντά σου, τότε σε πλησίαζε κάποιο άλλο. Μεσολαβούσαν πάντα αρκετά δευτερόλεπτα χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Όλες σου η τρύπες παραβιάζονταν. Άλλοτε γλυκά και απαλά, είτε από κάποια γλώσσα είτε από σαλιωμένα δάχτυλα, άλλοτε πάλι βίαια, σκληρά, αμείλικτα, δημιουργώντας πόνο.

Κάποια άτομα χαστούκισαν δυνατά τα κωλομέρια σου. Η κλειτορίδα σου άλλες φορές έλιωνε από γλυκά φιλιά και γλειψίματα κι άλλες φορές σπαρταρούσε από κάποια βάναυσα δόντια μεταδίδοντας τον πόνο στον εγκέφαλο σου. Αυτές οι εναλλαγές πόνου, καύλας, σε έκαναν να φουντώσεις τρομερά. Ήδη ένιωθες τα υγρά σου να γλιστράνε στα μπούτια σου. Μετά από αρκετά λεπτά, αφού πέρασε και ο τελευταίος παρευρισκόμενος από μπροστά σου, έπεσε ξαφνικά σιγή…


Όπου όλα τα συναισθήματα και αισθήματα γίνονται ένα ολοκαύτωμα

Εντελώς απρόσμενα η φωνή του Αφέντη σου δυνατή και ξεκάθαρη έσπασε την ησυχία.

-    «Είναι όλη δική σας. Μέχρι τελικής πτώσης και του τελευταίου από εσάς!»

Ανατρίχιασες για πολλοστή φορά ενώ η καρδιά σου χτύπησε πολύ δυνατά. Χέρια σε άρπαξαν και σε σήκωσαν στον αέρα. Άκουσες μεταλλικούς θορύβους, κάτι σαν αλυσίδες που σερνόντουσαν και κατρακυλούσαν. Σε δευτερόλεπτα ένιωσες να αιωρείσαι στο κενό. Αλυσίδες περασμένες από τροχαλίες στο ταβάνι, προσαρμοσμένες στους κρίκους που αποτελούσαν αξεσουάρ του «ντυσίματος» σου, σε κάνανε μαριονέτα στον αέρα. Βρέθηκες μπρούμυτα με τα πόδια σου μισοσηκωμένα και ορθάνοιχτα. Τα χέρια σου ήταν κι αυτά κρατημένα από αλυσίδες σε έκταση μακριά από το κορμί σου. Ένιωθες ότι οι αλυσίδες ανεβοκατέβαιναν από μόνες τους ρυθμίζοντας την κλίση και την στάση του κορμιού σου. Κάποιοι μάλλον τις έλεγχαν…

Κάποιο χέρι άρπαξε τον κότσο από τα μαλλιά σου και την επόμενη στιγμή ένας χοντρός πούτσος μπούκωσε το στόμα σου. Κόντεψες να πνιγείς από το απότομο κάρφωμα του πούτσου αυτού καθώς ακούμπησε το λαρύγγι σου. Την ίδια στιγμή δόντια μπήχτηκαν στις ρώγες σου βάναυσα και άγρια καυλωμένα για τη γεύση αυτών των δίδυμων κουμπιών του ερωτισμού σου. Τινάχτηκες μουγκρίζοντας από τον πόνο, όσο μπορούσες φυσικά, από το γαμήσι που σου έκανε ο πούτσος στο στόμα σου. Κάποιοι είχαν αρχίσει να μαστιγώνουν τον κώλο και τα μπούτια σου. Ένιωθες τα χτυπήματα να πέφτουν διαδοχικά πάνω στο κορμί σου. Ο πόνος συσσωρευόταν αμείλικτος. Αλλά τα χτυπήματα έπεφταν με τέτοιο τρόπο που η τεχνική τους να μην κάνουν τον πόνο να αποτελεί το μόνο σου συναίσθημα.

Ένιωθες πίσω από τον πόνο σου η καύλα σου να καραδοκεί και να φουντώνει. Τα μάτια σου είχαν γεμίσει δάκρυα. Βογκούσες μπουκωμένα από τον πούτσο στο στόμα σου. Ο τύπος δεν έλεγε να χαλαρώσει. Κουνούσε το κεφάλι σου με δύναμη πάνω στον πούτσο του καρφώνοντας τον μέχρι την βάση του μέσα στο στόμα σου. Τον ένιωθες να πρήζεται ξαφνικά και κατάλαβες ότι θα έχυνε γρήγορα. Συγκεντρώθηκες σε αυτό ακριβώς όσο κι αν οι πόνοι από τα μαστιγώματα και τα δαγκώματα στις ρώγες σου δεν σε άφηναν. Έσφιξες όσο μπορούσες τα χείλη σου και κατάφερες να ελέγξεις την αναγούλα που σου προκαλούσε όχι από την απέχθεια αλλά από το τριβέλισμα που έκανε το πουτσοκέφαλο του στο λαρύγγι σου.

Τον άκουσες να σε βρίζει και την επόμενη στιγμή ένιωσες το καυτό σπέρμα να ξεπηδάει κατευθείαν μέσα στο λαρύγγι σου. Ο τύπος τραβήχτηκε προς τα έξω αφήνοντας μόνο το πουτσοκέφαλο του μέσα στο στόμα σου. Χάρηκες κατά βάθος γι’ αυτό γιατί σου άρεσε η γεύση του σπέρματος. Έμπειρα τα χείλη και η γλώσσα σου, τρέλαναν το πουτσοκέφαλο του, κάνοντας τον τύπο να χάνει τα λογικά του, καθώς έχυσε αρκετές φορές μέσα στο στόμα σου. Τραβήχτηκε αμέσως σχεδόν και κάποιος άλλος πούτσος πήρε την θέση του. Αυτός ο τύπος ήταν ευτυχώς κάπως πιο ήρεμος από τον άλλον. Του άρεσε να νιώθει τις περιποιήσεις από τη γλώσσα και τα χείλη σου πάνω στο πουτσοκέφαλο του.

Δύο γλώσσες ξαφνικά βάλθηκαν να σκαλίζουν και να εξερευνούν η μία το μουνί σου και η άλλη την κωλότρυπα σου. Δεν ήξερες αν ήταν αντρικές ή γυναικείες ή μία και μία. Δεν σε ένοιαζε όμως. Η γλύκα που ένιωθες κάλμαρε τον πόνο και το τσούξιμο φέρνοντας στην επιφάνεια την καύλα σου. Ο τύπος που τον ρουφούσες, τώρα τραβήχτηκε από μέσα σου. Γύρισε τον κώλο του προς το μέρος σου. Ή μήπως ήταν κάποιου άλλου ο κώλος; Δεν είχε σημασία. Με το που αισθάνθηκες τα τριχωτά κωλομέρια να ακουμπάνε το πρόσωπο σου η γλώσσα σου από μόνη της τινάχτηκε έξω και αναζήτησε την κωλοτρυπίδα του. Έγλειψες αρκετές φορές κι άλλες τόσες προσπάθησες να την χώσεις όσο πιο βαθιά μπορούσες μέσα σε αυτόν τον κώλο.

Ακριβώς εκείνη την στιγμή η καύλα σου κορυφώθηκε μιας και όλες σου οι ερωτογενείς ζώνες ήταν κάτω από πολιορκία γλωσσών και δαχτύλων. Βόγκηξες απαλά καθώς ο οργασμός σου γέμισε την ύπαρξη σου. Σχεδόν άκουσες τον χαρακτηριστικό ρουφηχτό ήχο από το στόμα που ήταν στο μουνί σου καθώς κατάπινε τα υγρά του οργασμού σου. Ένιωθες ακόμα καυλωμένη. Ένιωθες ότι γρήγορα θα έχυνες ξανά. Δεν σταμάτησες όμως στιγμή να γλείφεις αυτόν τον κώλο. Ή μήπως ήταν κάποιος άλλος τώρα; Μέσα στη δίνη του οργασμού σου άλλαξαν θέσεις... Τώρα ήταν ένας γυναικείος κώλος αυτός που έγλειφες... ή τουλάχιστον κάποιος άλλος αντρικός άτριχος.

Δεν σε ενδιέφερε. Γινόσουνα σιγά - σιγά αυτό που απαίτησε ο Αφέντης σου. Γινόσουνα ένα απλό ‘Αντικείμενο Ηδονής’ αλλά ένα αντικείμενο ηδονής που κι αυτό καύλωνε κι έχυνε. Ο δεύτερος οργασμός σου σε γέμισε με πόνο μαζί, καθώς κάποιος άντρας, λίγα δευτερόλεπτα πριν, ξέσκισε την κωλοτρυπίδα σου με ένα όχι τόσο χοντρό αλλά πολύ μακρύ πούτσο. Τον ένιωσες να καρφώνεται στα σωθικά σου. Τον ένιωσες να σε ξεσκίζει στα δύο. Και τον έχυσες αμέσως. Φυσικά τα υγρά σου έτρεξαν από το μουνί σου πάνω σε κάποιο στόμα. Δεν μπορούσες να καταλάβεις αν τόση ώρα ήταν το ίδιο στόμα ή είχαν περάσει κι άλλα…

Κάποιοι άρπαξαν τους καρπούς των χεριών σου κρατώντας τους από τις αλυσίδες. Την επόμενη στιγμή τα δάχτυλα σου εγκλώβισαν μέσα στις χούφτες σου από έναν καυλωμένο πούτσο. Δεν χρειαζόταν να κουνάς τα χέρια σου. Οι δύο άντρες κουνιόντουσαν για σένα. Γαμούσαν δυνατά και γρήγορα τις χούφτες σου. Τους ένιωθες να φουσκώνουν απότομα ανάμεσα στα δάχτυλα σου κι αυτό σε έκανε να τα σφίξεις περισσότερο. Άκουσες τον έναν να σου φωνάζει:

-    «Τι τέλεια πουτάνα που είσαι! Έχεις εκπαιδευτεί άψογα! Χύνω βρώμα! Άρμεξε την ψωλάρα μου. Ρούφα τα χύσια μου με την παλάμη σου!»

Ο πούτσος τινάχτηκε θυμωμένος μέσα στη χούφτα σου σαν να ήθελε να ξεφύγει από το βάναυσο σφίξιμο της. Αμέσως ένιωσες πίδακες καυτού σπέρματος να γεμίζουν το χέρι σου μέχρι ψηλά το μπράτσο σου. Την ίδια στιγμή έχυσε ο πούτσος μέσα στον κώλο σου γεμίζοντας το κωλάντερο σου με υπερβολική δόση σπέρματος. Τον ένιωθες να χύνει χωρίς σταματημό. Τινάχτηκε πολλές φορές βαθιά μέσα σου πριν αποχωρήσει. Ένιωσες αμέσως μια γλώσσα λαίμαργη να χώνεται βαθιά μέσα στην ξεχειλωμένη κωλότρυπα σου και να ρουφάει αυτά τα χύσια. Ίσως να ήταν και ο ίδιος που το έκανε. Ίσως κάποιος άλλος ή κάποια άλλη.

Ένα μουνί κόλλησε στην μούρη σου. Μύριζε έντονα καύλα... αλλά όχι μόνο γυναικεία. Με την πρώτη γεύση που πήρες κατάλαβες ότι αυτό το μουνί είχε πρόσφατα γαμηθεί και το είχαν χύσει. Πόσοι; Άγνωστο. Πάντως ήταν πλημμυρισμένο από σπέρμα μέχρι ακόμα στην κοιλιά και στα μπούτια. Πειθήνια έγλειφες με χείλη και με γλώσσα καθαρίζοντας τα χύσια αυτά. Το κεφάλι σου ήταν ακίνητο. Η κάτοχος του μουνιού αυτού κουνούσε το κορμί της ανάλογα ώστε η γλώσσα και τα χείλη σου να την καθαρίσουν παντού. Άκουσες βογγητά δεξιά και αριστερά σου και ενώ συνέχιζες να γλείφεις και να καθαρίζεις το μουνί αυτό, νέοι πίδακες καυτού σπέρματος μαστίγωσαν τα μούτρα σου και από τις δύο πλευρές.

Εντωμεταξύ η στάση σου άλλαξε και τώρα δύο καυλωμένοι πούτσοι όργωναν το μουνί και τον κώλο σου ταυτόχρονα. Ένιωσες να ανασηκώνεται το μπροστινό μέρος του κορμιού σου και να χαμηλώνει πολύ το πίσω. Τα πόδια σου άγγιξαν με τα γόνατα το πάτωμα αλλά ακόμα κρεμιόσουν από τις αλυσίδες. Το γαμήσι που σου κάνανε οι δύο αυτοί πούτσοι σε τρέλανε. Ήταν απόλυτα συγχρονισμένοι. Σε γαμούσαν γρήγορα και δυνατά σαν να ήταν ένας. Βόγκηξες δυνατά, καθώς ακόμα ένας οργασμός τράνταξε τα σωθικά σου, ενώ οι τύποι δεν σταματούσαν να σε ξεσκίζουν. Ή μήπως είχαν αλλάξει;

Το μαστίγιο πάλι έκανε την εμφάνιση του. Αυτή τη φορά όμως το δέχτηκες ευχάριστα μιας και η καύλα σου ήταν φουντωμένη. Σχεδόν σε έκανε να φτάσεις στον οργασμό καθώς γαμιόσουν από παντού τώρα. Ένας πούτσος όργωνε το μουνί σου, άλλος ένας σε ξεκώλιαζε άγρια, ένας τρίτος γέμιζε το στόμα σου και δύο άλλοι απασχολούσαν τις χούφτες σου. Ο κώλος σου είχε πάρει φωτιά, όχι μόνο από τα μαστιγώματα αλλά και από το συνεχόμενο γαμήσι που έτρωγε. Το μουνί σου ένιωθες ότι κόντευε να πάθει αφυδάτωση από το πολύ χύσιμο που έριχνε. Ευτυχώς που το σπέρμα συμπλήρωνε την υγρασία κάπως.

Μια γυναίκα ακούμπησε το μάγουλο στο δικό σου. Την ίδια στιγμή ο άνδρας που του ρουφούσες τον πούτσο τραβήχτηκε και έχυσε και στα δύο πρόσωπα, στο δικό σου και της άγνωστης δίπλα σου. Η κοπέλα άρχισε να σε φιλάει και να σε γλείφει σαν τρελή καθαρίζοντας το σπέρμα από το πρόσωπο σου. Αρκετό από αυτό όμως αναγκαστικά το κατάπινες κι εσύ καθώς ανταλλάσσατε φιλιά με τις γλώσσες σας να παλεύουν. Στιγμές γεμάτες ηδονή πόνο και οργασμούς. Η ατμόσφαιρα της αποθήκης αρχίζει να βαραίνει από τους ιδρώτες και τα υγρά των οργασμών, γυναικείων και αντρικών. Ήδη κάποιοι ανυπόμονοι, μην αντέχοντας την σειρά τους, χύνουν πάνω σου όπου βρουν.

Τα μαστιγώματα έχουν σταματήσει πια. Όλοι τους ενδιαφέρονται πότε θα έρθει η σειρά τους και να χύσουν με κάποιο τρόπο πάνω ή μέσα σου… Άντρες και γυναίκες. Στο μεταξύ έχουν δημιουργηθεί πολλά ζευγάρια. Τρίβονται και χαϊδεύονται, γλείφονται και γαμιούνται, περιμένοντας να έρθει η σειρά τους. Η κούραση από την συνεχόμενη ένταση αρχίζει να καλύπτει το κορμί σου. Όμως συνεχίζεις… Ξέρεις ότι ακόμα είναι νωρίς για να σταματήσει όλο αυτό το πανδαιμόνιο. Παρακαλάς μέσα σου όμως να σε αλλάξουν θέση για να είσαι πιο άνετα και πιο ξεκούραστα. Κατά διαστήματα νιώθεις βρεμένες πετσέτες να σε καθαρίζουν βιαστικά από τα χύσια των άλλων αλλά γρήγορα πασαλείβεσαι με νέα.

Έχεις μουδιάσει από την συνεχή καύλα. Ο πόνος που νιώθεις τώρα, είτε από τα χαστούκια στα κωλομέρια σου, είτε από τα δαγκώματα, ειδικά στις ρώγες και την κλειτορίδα σου, είτε από τις άγριες επιδρομές πολλαπλών δαχτύλων αλλά και κατακαυλωμένων πούτσων στο μουνί και στον κώλο σου, έχει μειωθεί και επειδή τον συνήθισες αλλά και από το μούδιασμα γενικά του κορμιού σου. Σκέφτεσαι ότι αν δεν σε αφήσουν να χαλαρώσεις θα λιποθυμήσεις κι αυτό σε γεμίζει με απελπισία και στεναχώρια γιατί δεν θα φανείς αντάξια της εμπιστοσύνης του Αφέντη σου.

Προσπαθείς να επισπεύσεις τους οργασμούς αυτών που έρχονται σε επαφή μαζί σου. Συγκεντρώνεσαι στο να κάνεις τους μύες του κόλπου σου να δουλεύουν πιο σφιχτά. Το ίδιο κάνεις και με την κωλοτρυπίδα σου. Ρουφάς με όλη σου την δύναμη κάθε πούτσο που χώνεται στο στόμα σου. Καταπίνεις γρήγορα ότι χύνεται μέσα στο στόμα σου. Γλείφεις με μανία μουνιά και κώλους. Τα δάχτυλα σου προσπαθούν να συνθλίψουν όποιον πούτσο αρπάζουν. Αλλά η κούραση, μαζί με την συνεχόμενη καύλα και τον επαναληπτικό πόνο, ενώνονται και σε κυριεύουν. Νιώθεις τα πάντα να γυρνάνε γύρω σου. Νιώθεις ότι αρχίζεις να πέφτεις σε ένα κενό. Και μετά τίποτε…


Η επιβράβευση

Ανοίγεις τα μάτια σου προσπαθώντας να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι. Γρήγορα οι αναμνήσεις επιστρέφουν. Πόση ώρα ήσουν λιπόθυμη; Δεν το ξέρεις. Συναισθήματα στεναχώριας και φόβου σε γεμίζουν καταλαβαίνοντας ότι δεν στάθηκες αντάξια της εμπιστοσύνης του Αφέντη σου. Τότε μόνο αντιλαμβάνεσαι ότι δεν φοράς την μάσκα και είσαι ξαπλωμένη στον καναπέ. Δυο - τρεις γυναίκες είναι κοντά σου. Σε κοιτάζουν και χαμογελάνε. Είσαι γυμνή... αλλά τελείως γυμνή τώρα και καθαρισμένη.

Βλέπεις να σε πλησιάζει ο Αφέντης σου και αμέσως χαμηλώνεις το βλέμμα σου. Περιμένεις να σε φτύσει με τις λέξεις του γεμάτες απογοήτευση και αγανάκτηση. Θέλεις να του μιλήσεις.. να του μιλήσεις... να του ζητήσεις συγγνώμη, να του δώσεις να καταλάβει πόσο πολύ στεναχωρήθηκες που δεν τα κατάφερες, αλλά δεν τολμάς. Δεν σου επιτρέπεται. Ο Αφέντης σου σταματά μπροστά σου και γονατίζει δίπλα στο πρόσωπο σου. Ακουμπάει τα δάχτυλα του στο πιγούνι σου και το ανασηκώνει προς το βλέμμα του. Κρατάς τα μάτια σου κλειστά. Τον ακούς να μιλάει και η καρδιά σου φτερουγίζει.

-    «Κοίτα με. Μίλα μου…»

Δεν πιστεύεις στα αφτιά σου. Ο Αφέντης σου έδινε την άδεια να τον κοιτάξεις και να του μιλήσεις μόνο όταν ήταν πολύ ικανοποιημένος από κάτι. Δισταχτικά ανοίγεις τα μάτια σου και τον κοιτάς βαθιά μέσα στα δικά του.

-    «Αφέντη μου εγώ...»

Τα δάχτυλο του, που ακουμπά σταυρωτά στα χείλη σου, κόβουν την φράση σου.

-    «Με έκανες πολύ υπερήφανο μικρή μου σκλάβα. Είσαι η πρώτη που άντεξε τόσο πολύ πριν λιποθυμήσει και μάλιστα με πολύ μεγάλη χρονική διαφορά από τις άλλες!»

Έσκυψε στη συνέχεια και ακούμπησε τα χείλη του στα δικά σου ενώ την ίδια στιγμή ένας καταιγισμός από χειροκροτήματα γέμισε την αποθήκη. Δάκρυα γέμισαν τα μάτια σου. Ίσως ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου.

-    «Πως νιώθεις;», σε ρώτησε με τρυφερή φωνή. «Είσαι έτοιμη να συνεχίσεις;»

Τον κοίταξες βαθιά ξανά στα μάτια του.

-    «Είμαι έτοιμη Αφέντη μου...»

Ο τρόπος που σταμάτησες την φράση σου τον έκανε να σε ξαναρωτήσει.

-    «Αλλά; Τι θέλεις; Ζήτα μου!»

Αυτό ήταν ακόμα ένα συν που δήλωνε την ικανοποίηση του. Σου έδινε την άδεια να του ζητήσεις κάποια χάρη. Τώρα αν στην πραγματοποιούσε αυτό ήταν καθαρά στη δική του απόφαση.

-    «Μπορώ να συνεχίσω σε κάποια κάπως πιο άνετη θέση; Δεν θέλω να λιποθυμήσω ξανά πριν τελειώσω με όλους…»

Σε κοίταξε χαμογελώντας πλατιά αλλά δεν μίλησε. Με ένα του νόημα οι γυναίκες δίπλα σου σε βοήθησαν να σηκωθείς. Μετά σε οδήγησαν σε ένα δωμάτιο που στην πραγματικότητα ήταν ένα λουτρό με μια τεράστια μπανιέρα. Μπήκαν μέσα μαζί σου και βάλθηκαν να σε σαπουνίσουν και να σε καθαρίσουν παντού. Αφού τελείωσαν και με τα μαλλιά σου, σε σκούπισαν, στέγνωσαν στα γρήγορα με ένα πιστολάκι τα μαλλιά σου και μετά ρίχνοντας πάνω σου έναν μανδύα, σε οδήγησαν πίσω στην αποθήκη. Τότε είδες κάτι που σε έκανε να χαρείς σκεφτόμενη: «Δέχτηκε την χάρη που του ζήτησα!».

Στο άνοιγμα της αποθήκης είχε τοποθετηθεί ένα υπόβαθρο στρογγυλό. Πάνω του υπήρχε ένα στρώμα που το κάλυπτε σε όλη την επιφάνεια του και μερικά μαξιλάρια. Εντόπισες ότι το ύψος του ήταν τόσο ώστε οι περισσότεροι άντρες να μπορούσαν όρθιοι να χώνουν τους πούτσους μέσα σου. Ξερόγλειψες ασυναίσθητα τα χείλη σου καθώς το συναίσθημα της καύλας άρχισε να εμφανίζεται ξανά. Διάφορα χέρια σε έπιασαν γερά αλλά τρυφερά και σε ανέβασαν πάνω στο υπόβαθρο. Είδες τον Αφέντη σου να σε κοιτάζει χαμογελώντας. Αμέσως τα κορίτσια έβγαλαν τον μανδύα αφήνοντας σε γυμνή. Σε έβαλαν να ξαπλώσεις ακουμπώντας το κεφάλι σου στα μαξιλάρια με τα πόδια ανοιχτά.

Σχεδόν αμέσως διάφορα άτομα σε κύκλωσαν. Φιλιά και χάδια γέμισαν το κορμί σου. Γρήγορα βογκούσες από την καύλα. Δεν μιλούσες.. απλά απολάμβανες. Ήθελες όμως και κάποια βιαιότητα σε όλες αυτές τις θωπείες. Κύρτωσες το κορμί σου όταν τα στόματα που περιποιόντουσαν τις ρώγες σου άρχισαν να τις δαγκώνουν και να τις τραβάνε. Τα δάχτυλα μέσα στο μουνί σου και τον κώλο σου ξαφνικά αγρίεψαν. Άρχισαν να σε σκαλίζουν βαθιά, να στριφογυρίζουνε, να τραβάνε τις πτυχές του κορμιού σου εκεί κάτω. Κάποιο στόμα δάγκωνε την κλειτορίδα σου. Ο πόνος δεν ήταν τρομερά δυνατός αλλά έντονος και γλυκός. Έκανε την καύλα σου να φουσκώσει και πολύ γρήγορα, μη αντέχοντας άλλο, για πρώτη φορά φώναξες:

-    «Χύνωωωωω!!! Αααχχ… Έτσι… Μη σταματάτε! Κάντε με να χύνω συνέχεια. Γλείψτε με, δαγκώστε με! Γαμήστε με! Ξεσκίστε με! Αααχχ…»

Το κορμί σου τινάχτηκε πολλές φορές από τα μαστιγώματα του δυνατού οργασμού σου. Κάποιος ακούμπησε τον καυλωμένο πούτσο πάνω στα χείλη σου. Άνοιξες το στόμα σου και τον ρούφηξες δυνατά και λαίμαργα. Άλλος ένας ακούμπησε τον δικό του από την άλλη μεριά. Το κεφάλι σου στρεφόταν από τον ένα πούτσο στον άλλον. Τα χέρια σου τους είχαν σφίξει ανάμεσα στα δάχτυλα σου και τους έπαιζαν δυνατά. Ένιωσες τη μέση σου να ανασηκώνεται. Είδες κάποιον να ξαπλώνει από κάτω σου. Την επόμενη στιγμή ένιωσες έναν χοντρό πούτσο να βυθίζεται μέσα στον κώλο σου. Βόγκηξες από καύλα και πόνο. Ένας άλλος έπεσε από πάνω σου και κάρφωσε τον δικό του πούτσο μέσα στο μουνί σου. Δύο κοπέλες συνέχισαν να ρουφάνε και να δαγκώνουν τις ρώγες σου. Κάποια δάχτυλα κυριολεκτικά τυραννούσαν την κλειτορίδα σου με δυνατά τριψίματα και τσιμπιές.

Τινάχτηκες μουγκρίζοντας καθώς η μίξη πόνου-καύλας σε έκαναν να χύσεις ξανά. Την ίδια στιγμή οι δύο πούτσοι που ρούφαγες εναλλάξ εξαπέλυσαν το σπέρμα τους παντού στο πρόσωπο σου. Έκλεισες τα μάτια σου για να αποφύγεις το τσούξιμο από το σπέρμα. Ρούφαγες, έγλειφες, κατάπινες κι έχυνες… Με το που απομακρύνθηκαν οι δύο τύποι κάποιες γλώσσες καθάρισαν το πρόσωπο σου.

Αμέσως μετά, μια γυναίκα σε καβάλησε και έκατσε με τον κώλο της πάνω στο πρόσωπο σου. Έχωσες την γλώσσα σου βαθιά μέσα στον κώλο της γαμώντας την με όλη την δύναμη σου. Αυτή έχυσε γρήγορα και μετατοπίσθηκε την στιγμή που έχυνε για να ρουφήξεις τα χύσια της. Δεν άντεξες να μην της δαγκώσεις την κλειτορίδα και σε ανταπόδοση του πόνου που της έδωσες τσίμπησε δυνατά και τις δύο σου ρώγες. Χύσατε σε λίγο ξανά μαζί καθώς οι δύο τύποι που σε ξέσκιζαν γέμισαν το μουνί και τον κώλο του με τα χύσια τους. Σχεδόν αμέσως κάποια λαίμαργα στόματα όρμησαν να πάρουν τις θέσεις που άφησαν οι δύο τύποι.

Πλέον δεν βρισκόσουν στη γη… Είχες περάσει στον κόσμο της συνεχόμενης ηδονής και των ασταμάτητων οργασμών. Ούτε καταλάβαινες πότε σε άλλαζαν θέση. Βρέθηκες στα τέσσερα με κάποια να σου γλείφει το μουνί ενώ ένιωθες ένα τεράστιο εργαλείο να διαπερνά τα σωθικά σου. Ο κώλος σου κουνιόταν από μόνος του. Ενώ έγλειφες έναν γυναικείο τουρλωμένο κώλο, κάποιοι άνδρες σε πλεύρισαν και παίζοντας τους πούτσους τους εξαπέλυσαν τα χύσια τους, σημαδεύοντας την γλώσσα σου και την κωλοτρυπίδα που έγλειφες. Βρέθηκες στο πλάι. Κάποιος άλλος τώρα γαμούσε με δύναμη το μουνί σου ενώ ένιωθες δυο - τρία περίεργα δάχτυλα να σκαλίζουν την κωλοτρυπίδα σου.

Τα χύσια των ανδρών ερχόντουσαν από παντού. Είχες γεμίσει πάλι. Τώρα όμως πολλές γυναίκες λαίμαργες τα καθάριζαν από το κορμί σου με τα χείλη και τις γλώσσες τους. Μερικές σε φιλούσαν ανταλλάσσοντας το σπέρμα. Ενώ βρισκόσουν ανάσκελα σε κάποια φάση, μια γυναίκα έπεσε πάνω σου σε θέση 69. Με λαιμαργία έγλειφες το μουνί της ενώ παρακολουθούσες με μισόκλειστα μάτια τους πούτσους που γρήγορα εναλλάσσονταν χωρίς να χύνουν ξεσκίζοντας της την κωλάρα. Όποιος δεν άντεχε, έχωνε τον πούτσο του στο στόμα σου κι έχυνε. Ένιωθες όμως ότι το μουνί και ο κώλος σου διαδοχικά γέμιζαν από πούτσους.

Σχεδόν τους άκουγες να πλατσουρίζουν μέσα στην συσσωρευμένη ποσότητα σπέρματος. Αντιλαμβανόσουν ότι σιγά - σιγά η ένταση έπεφτε. Ήδη τα περισσότερα άτομα παρέδιδαν τα όπλα από την κούραση. Πλέον άρχισες να απολαμβάνεις τα γαμήσια και τα γλειψίματα πιο ήρεμα. Στο τέλος τέσσερις - πέντε άντρες συγκεντρώθηκαν γύρω από το κεφάλι σου ενώ δίπλα σου ξάπλωσαν άλλες τρεις γυναίκες. Τρόμπαραν συγχρονισμένοι τους πούτσους τους και σχεδόν ταυτόχρονα έχυσαν πάνω στα πρόσωπα, το δικό σου και των άλλων γυναικών.

Για αρκετή ώρα φιλιόσασταν και γλειφόσασταν μεταξύ σας ενώ ένιωθες κάποιες τελευταίες γλώσσες να σου χαρίζουν ένα γλυκό αποχαιρετιστήριο γλείψιμο στον κώλο, το μουνί και τα βυζιά σου. Έμεινες ακίνητη όταν και το τελευταίο άτομο αποχώρησε. Κράτησες κλειστά τα μάτια σου για να μπορέσεις να συγκρατήσεις ζωντανές όλες αυτές τις έντονες και πρόσφατες αναμνήσεις. Όμως ο ύπνος γρήγορα ήρθε να σε αγκαλιάσει. Λίγο πριν βυθιστείς στις αγκαλιές του Μορφέα, άκουσες την φωνή του Αφέντη σου να σου λέει ψιθυριστά στο αφτί:

-    «Τώρα μπορείς να ξεκουραστείς. Δεν πρόκειται να σε ανησυχήσω. Με έκανες πραγματικά περήφανο. Κέρδισες επάξια τον τίτλο της Πρώτης και πιο Ευνοούμενης σκλάβας μου!»

Τέλος