Εγώ η Άργυ και ο Δημήτρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας εξομολογείται στην κοπέλα του την πρώτη του ερωτική εμπειρία με τον Δημήτρη, έναν άντρα που γνώρισε μέσα στο chat. Κάποια στιγμή της είπε ότι θέλει να βάλουν ανάμεσα τους κι έναν άντρα για τρίο. Κανονίζει λοιπόν με τον Δημήτρη και συναντιούνται όλοι μαζί. Η εμπειρία και για τους τρεις είναι πρωτόγνωρη και πολύ καυλωτική…

Η ιστορία:

Γεια σας. Έχω γράψει και παλαιότερα την πρώτη μου φορά με την Άργυ. Τώρα θα σας πω την καλύτερη μας εμπειρία. Η Άργυ είναι ένα κορίτσι 24 ετών, 1.60, 55 κιλά, ξανθούλα και ο Δημήτρης 1.75, 80 κιλά, καστανόξανθος.

Ένα διάστημα, πριν την Άργυ και έχοντας να κάνω σεξ αρκετό καιρό, μέσα από chat γνώρισα τον Δημήτρη με τον οποίο τα λέγαμε αρκετό καιρό και κάποια στιγμή, μετά από διάφορες συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, βρεθήκαμε και το κάναμε, πρώτη φορά με άντρα εγώ, κάτι που ίσως πούμε σε κάποια άλλη ιστορία.

Με την Άργυ λοιπόν, μία από τις πολλές φορές που το κάναμε, έτυχε να έρθει στις φαντασιώσεις μας και ένα τρίτο υποθετικό άτομο, άντρας, κάτι το οποίο μας καύλωνε τρελά και τους δύο. Έτσι πήρα την απόφαση να το ρισκάρω και να της το φέρω σιγά - σιγά. Της είπα ότι μια φορά είχα εμπειρία με άλλον άντρα και ότι κάναμε λίγα βασικά πράγματα και έδειξε πολύ ενδιαφέρον. Ρωτούσε τι κάναμε πως ήταν κτλ. και σιγά - σιγά της έλεγα όλο και περισσότερα.

Για αρκετό καιρό μετά κάναμε σεξ και λέγαμε ελεύθερα τις φαντασιώσεις μας, του τύπου να με παίρνουν πίπα και οι δύο μαζί και το αντίθετο. Η Άργυ ήταν από άλλη πόλη.

Ένα βράδυ συναντήθηκα τυχαία με τον Δημήτρη σε ένα μπαρ της πόλης μου. Τα είπαμε, ήπιαμε και μας βρήκε μετά το βράδυ στο αυτοκίνητο μου κάνοντας πίπες ο ένας στον άλλον, όπου μετά του είπα και την συζήτηση μας με την Άργυ, ο οποίος δεν το πίστευε πως δέχθηκε τέτοιο πράγμα κοπέλα. Πλέον το είχα βάλει σκοπό να οργανώσω ένα τρίο μεταξύ μας.

Κάποια στιγμή είχαμε κλείσει ένα δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με την Άργυ και ενώ το κάναμε, της είπα ότι είχα μιλήσει με τον Δημήτρη και ότι αν συμφωνεί να κανονίσουμε κάτι. Εκεί μου είπε το μεγάλο ναι. Τον παίρνω τηλέφωνο και μου λέει ότι σε δύο ώρες θα είναι εκεί. Εμείς κάναμε το ντουζάκι μας και τον περιμέναμε.

Μετά από δύο περίπου ώρες χτυπάει η πόρτα και ο Δημήτρης μπήκε. Τα είπαμε λίγο και υπήρχε έντονη αμηχανία και από τους τρεις μας. Έβαλα ποτάκια και αρχίσαμε να συζητάμε για το σεξ και εκεί είπα:

-    «Άντε ρε παιδιά, να κάνουμε και κάτι…»

Εγώ ήμουν λίγο πιο άνετος λόγω του ότι είχα κάνει κάτι και με τους δύο ξεχωριστά. Εγώ και η Άργυ καθόμασταν στο κρεβάτι και ο Δημήτρης στο καναπεδάκι απέναντι. Άρχισα να ψιλοφιλάω την Άργυ κι αυτή άρχισε αμέσως να καυλώνει. Της έβγαλα σιγά - σιγά την μπλούζα και τα υπέροχα βυζάκια της ξεχύθηκαν. Εκεί ήταν που έγινε και το πρώτο βήμα…

Ο Δημήτρης από απέναντι άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του (17 cm περιποιημένος). Εγώ έβγαλα τη φόρμα της και έμεινε με το στρινγκάκι μόνο κι αυτό μες στα υγρά. Ο Δημήτρης έβγαλε τα ρούχα του και ήρθε και άρχισε να της γλείφει το μουνί της και πετάχτηκε λες και την χτύπησε ρεύμα, ενώ μου είχε βγάλει τον πούτσο μου και με πίπωνε.

Πλέον είχε φύγει κάθε αναστολή και Βρεθήκαμε και οι τρεις στο κρεβάτι γυμνοί. Εκεί πλέον ακουμπάω την πούτσα του Δημήτρη και αρχίζω να του την γλείφω. Η Άργυ κάνει στην άκρη θέλοντας να απολαύσει αυτό που τόσο καιρό φανταζόταν… εμάς να κάνουμε 69.

Αρχίσαμε να γλειφόμαστε λες και δεν μας έβλεπε κανείς και οι δύο μπουκωμένοι και γεμάτοι πάθος, ενώ η Άργυ έκατσε δίπλα και έτριβε το αποτριχωμένο μουνάκι της. Μετά από λίγο μας διέκοψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της μαζί με τον Δημήτρη. Εκεί ήταν που δεν άντεξα και έχυσα. Τα ήπιε όλα η Άργυ ενώ φιλούσε και τον Δημήτρη στο στόμα. Ο Δημήτρης πάντα άντεξε περισσότερο από μένα.

Έκανα τώρα λοιπόν εγώ άκρη και τους άφησα να πηδιούνται μόνοι τους στο κρεβάτι. Ο Δημήτρης την είχε βάλει ανάσκελα και της έσκιζε το μουνί ενώ αυτή κοιτούσε εμένα στα μάτια και έδειχνε να το ευχαριστιέται. Μετά την έστησε στα τέσσερα και της ξέσκισε το κωλαράκι, το οποίο είχα γευτεί κι εγώ πριν έρθει και ήταν έτοιμο.

Εγώ χαϊδευόμουν και σιγά - σιγά άρχισε να μου ξανασηκώνεται. Είναι πολύ ωραίο η γκόμενα σου να δοκιμάζει άλλη πούτσα και να σε κοιτάει στα μάτια. Τώρα πλέον ο Δημήτρης ήταν ανάσκελα και η Άργυ από πάνω του. Πήγα και άρχισα να γλείφω την βάση της πούτσας του κάθε φορά που ανασηκωνόταν η Άργυ και άφηνε τα υγρά της. Φανταστικό. Μου έκανε εντύπωση που ακόμη δεν είχε χύσει.

Παίρνω την Άργυ, της ανοίγω τα πόδια και ξεκινάω να την ξεσκίζω ενώ σηκώθηκε όρθιος ο Δημήτρης και του έπαιρνα πίπα. Μετά κάναμε 69 με την Άργυ και εκεί ήταν που για πρώτη φορά αισθάνθηκα κάτι στην τρύπα μου… ήταν ο Δημήτρης και μου το έβαζε σιγά - σιγά μιας και ως τώρα εγώ είχα αυτόν τον ρόλο μεταξύ μας.

Σιγά - σιγά άρχισε να με πηδάει και μου άρεσε τρελά. Εκεί πάνω στα βογκητά καύλα ήταν που άρχισε να ουρλιάζει η Άργυ και να χύνει σαν τρελή. Μετά από λίγο ξαπλώσαμε τον Δημήτρη εγώ και η Άργυ και αρχίσαμε να του κάνουμε και οι δυο μας μια πίπα που δεν έχει ξαναγίνει. Εκεί επιτέλους ο Δημήτρης δεν άντεξε και ένιωσα. ενώ τον είχα στο στόμα μου. να πρήζεται όλο και περισσότερο και να πετάγονται τα πρώτα χύσια του στον λάρυγγα μου…

Τον παίρνει αμέσως και η Άργυ. Αυτός συνέχισε να χύνει ασταμάτητα. Εμείς πλέον τον πιπώναμε αυτός μας έχυνε και ανταλλάσσαμε τα χύσια του με φιλιά. Σε λίγο βρέθηκα να χύνω κι εγώ για δεύτερη φορά στο στόμα του Δημήτρη και η Άργυ να προσπαθεί να κλέψει μερικές σταγόνες.

Εκεί ήταν που κάναμε και το πρώτο μας διάλειμμα για ένα γρήγορο ντουζάκι, ένα ποτάκι και μια δεύτερη συνέχεια…

Μετά από αυτή τη φορά βρεθήκαμε δυο - τρεις φορές ακόμη... Ήταν πάντως ότι πιο ελεύθερο και καυλωτικό έχω ζήσει ως τώρα.

(Copyright protected OW ref: 10126)