Ανταγωνιστικές γυναίκες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φίλη χώρισε από μια σχέση ενός έτους και παρόλο που είναι σε άλλη σχέση, εξακολουθεί να συναντιέται ερωτικά μαζί του γιατί τη βρίσκουν πολύ στο σεξ. Κάνουν θεϊκά γαμήσια μαζί. Αποφάσισαν τώρα να βάλουν και την κοπέλα του στην παρέα για να κάνουν παρτούζες. Την ώρα όμως που έφτασαν σ’ αυτό το σημείο, έγινε μια ανατροπή…

Η ιστορία:

Πολλές φορές η πραγματοποίηση μιας φαντασίωσης μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση. Ιδιαίτερα όταν έχουμε πολλά ταμπού γύρω από τον έρωτα. Συζητώντας με το Μάνο παρίστανα την απελευθερωμένη. Κάτι που δεν είμαι όμως στην πραγματικότητα. Εγώ είμαι ανταγωνιστικό θηλυκό. Δεν κάνω για συνεργασίες. Όταν όμως γουστάρουμε πολύ κάποιον πολλές φορές δυσκολευόμαστε να είμαστε ο εαυτός μας.

Με το Μάνο γνωριστήκαμε όταν ήταν ακόμα στην Καλαμάτα. Δεν είχα σκοπό να κάνω τίποτε μαζί του όμως είχαμε αυτή τη σπίθα, το μαγνητισμό που λένε. Κάναμε μια μονοετή σχέση παράλληλη και για τους δύο μέχρι που χωρίσαμε και πήγε για δουλειά στην Αθήνα. Που και που κατέβαινε στην Καλαμάτα για να με δει και ανέβαινα κι εγώ στην Αθήνα. Κάναμε τα ξενοδοχεία πλούσια.

Εγώ όμως παραμένω στη σχέση μου και εκείνος στη σχέση του με μια καλή κοπέλα. Την απατά συστηματικά όλα τα χρόνια. Εγώ δεν τα κάνω αυτά με σύστημα. Σκέφτηκα να τον διεκδικήσω όμως ο Μάνος ήταν πολυγαμικός και επομένως ακατάλληλος. Ωστόσο, τα γαμήσια μας είναι θεϊκά, σε βαθμό που να αναρωτιέμαι: Αν δεν είναι κατάλληλος για σχέση ένας άντρας που το σεξ μαζί του γίνεται μέχρι δακρύων τότε ποιος είναι;

Σε κάθε άγγιγμά του έτρεμα. Σε κάθε άγγιγμά μου τρελαινόταν. Αυτή η σεξουαλική χημεία απλώς δεν πιστεύεις ότι υπάρχει μέχρι να τη ζήσεις. Μετά από ευκαιριακό σεξ για χάρη του παλιού καιρού αποφασίσαμε να εμπλουτίσουμε την ερωτική μας ζωή με ένα τρίτο άτομο, τη Ρίτα. Η Ρίτα ήταν το καινούργιο του μωρό, με το οποίο είχε τη δεύτερη παράλληλη σχέση.

Μια καλή κοπελίτσα, έξυπνη, με άσχημο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα. Η Ρίτα είναι πολύ καλός άνθρωπος έτοιμος να υποχωρήσει σε όλα προκειμένου να βρει ένα γκόμενο της προκοπής. Ο Μάνος εξαιρετικός στα παιχνίδια των χειρισμών την έφερε μαζί του στην Καλαμάτα. Μας έβγαλε έξω σε μια βραδιά με φαγητό και ποτά. Αυτό με βόλευε γιατί η κοινωνία στην Καλαμάτα είναι μικρή. Βγαίνοντας με ένα ζευγάρι ποιος θα μπορούσε να με δει και να με ρουφιανέψει στο σύντροφό μου;

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τσάρκα στα μπαράκια και νυχτερινό μπάνιο. Φορούσα ότι πιο ξέκωλο για την περίσταση. Ένα μίνι φορεματάκι, μαύρο στρινγκάκι και τα βυζιά ελεύθερα στο καφέ φορεματάκι μου. Η Ρίτα ένα σορτς πιο κοντό από το μπλουζάκι της. Ξαπλώσαμε σε μια ευρύχωρη ξαπλώστρα και οι τρεις και αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε. Γλείφαμε το λαιμό του Μάνου και τους έδειξα πρώτη το μουνάκι μου. Όπως πήγε να με χουφτώσει και είδα το χέρι του στο μουνί της προς στιγμή τραβήχτηκα. Μετά από λίγο όμως άρχισα να βρίσκω όλη αυτή την κατάσταση ερεθιστική.

Άρχισα να γλείφω το Μάνο σε πλήρη ανταγωνισμό με τη Ρίτα. Εκείνη άπλωσε το χέρι της στα βυζιά μου. Με κώλωσε και την ακούμπησα κι εγώ. Αρχίσαμε να τη βρίσκουμε μεταξύ μας αλλά δεν μπορούσα να τη φιλήσω στο στόμα. Έτσι άρχισα να φιλάω το Μάνο. Χώθηκα στην αγκαλιά του και έσπρωξα τη Ρίτα πίσω. Έβαλα στα γρήγορα την πούτσα του στο στόμα μου και μετά στο μουνί μου. Η Ρίτα μου κρατούσε τα χέρια και μου χάιδευε το στήθος ενώ εγώ είχα στο στόμα μου τη ρώγα της και ο Μάνος χούφτωνε τον κώλο της. Στήθηκε και της γάμησε τον κώλο μπροστά μου.

Η Ρίτα ούρλιαζε από την ηδονή, ενώ εγώ χαϊδευόμουν. Συνέχισα να τους παρατηρώ πίνοντας μια μπίρα. Δεν ήθελα να συμμετέχω άλλο. Στην επιστροφή είμαστε αμήχανα. Η Ρίτα είχε κλείσει ξενοδοχείο. Εγώ όμως ήμουν αποφασισμένη να τους τη σπάσω. Την άφησα στο ξενοδοχείο με το πρόσχημα ότι θα επιστρέφαμε λίγο αργότερα.

Ο Μάνος θα με συνόδευε στο σπίτι να πάρω τα πράγματά μου. Τον παρέσυρα πάνω στο σπίτι, του έκανα μπάνιο και του πέταξα τα μάτια έξω. Του χάιδεψα όλο το σώμα με τις ρώγες μου και τον δάγκωσα παντού. Εκείνος με πήρε άγρια από το μουνάκι και τον κώλο. Έκλαιγα από ηδονή.

Στο μεταξύ το τηλέφωνο του Μάνου χτυπούσε υστερικά. Έχυσε στον κώλο μου και κοιμήθηκε γλυκά στην αγκαλιά μου. Ήξερα πια κάτι σημαντικό. Οι ανταγωνιστικές γυναίκες δεν κάνουν για τρίο…

(Copyright protected OW ref: 9831)