Περίεργα συμπλέγματα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δύο ξαδέρφια με τον κολλητό τους, συναντιούνται πάλι στις καλοκαιρινές διακοπές. Μια μέρα στην παραλία, καυλωμένοι οι δύο κολλητοί, παίζουν μαλακία και δεν έχουν προσέξει ότι τους βλέπει η ξαδέρφη του ενός. Η συνέχεια είναι απρόσμενη καθώς μπαίνει και η κοπέλα στο παιχνίδι και φτάνουν και οι τρεις σε μια απίστευτη παρτούζα όπου δεν έχει σημασία ποιος κάνει τι και σε ποιον. Η καύλα τους έχει παρασύρει και ξεπέρασαν όλα τα ταμπού και τις αναστολές τους…

Η ιστορία:

Η παρέα στο νησί του Αργοσαρωνικού, γνωστή από τα μικράτα της. Μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί, αφού από τα πέντε μου θυμάμαι δυο αγοράκια και ένα κοριτσάκι, να είναι η μόνιμη παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από πάνω από δέκα χρόνια τίποτε δεν προμήνυε αυτά που θα συνέβαιναν το καλοκαίρι αυτό…

Το μέρος που η παρέα είχε το ορμητήριο της, ήταν το περίπτερο του συγκροτήματος, όπου τα μεσημέρια και αφού βάζουμε για ύπνο τους γονείς μας, μαζευόμαστε για να απολαύσουμε την μεσημεριανή ελευθερία.

Είχαμε μεγαλώσει πλέον. Εγώ, Γιώργος, και ο Πέτρος ήμασταν στα δεκαοκτώ και η ξαδέλφη του η Έλλη, στα δεκαεννέα. Ποτέ φανερά δεν είχαμε σκεφτεί κάτι σεξουαλικό ο ένας για τον άλλον, αν και δεν το κρύβω ότι προσωπικά είχα τραβήξει άπειρες μαλακίες για την φοιτήτρια μας πια, την Έλλη.

Η σεξουαλική μας ζωή, τουλάχιστον η δική μου και του Πέτρου, ήταν στα εμβρυακά πλαίσια. Μια - δυο φορές ολοκληρωμένο σεξ και πολλά μπαλαμουτιάσματα και αν είμαστε τυχεροί κανένα τσιμπούκι. Η Έλλη είχε ήδη πλήρη σεξουαλική ζωή, αφού τα είχε με τον Στράτο από το φροντιστήριο ακόμη, πέρασαν στην ίδια σχολή και δευτεροετείς φοιτητές πλέον, ήταν ακόμη μαζί.

Η μόνη κοινή μας «δράση» με τον Πέτρο ήταν η συνήθεια που είχαμε εδώ και δύο χρόνια να εξαφανιζόμαστε από την παρέα και να πηγαίνουμε στα βράχια στην παραλία για να τραβήξουμε μαζί μαλακία, κάνοντας διαγωνισμό ποιος θα κρατηθεί περισσότερο και θα χύσει τελευταίος.

Καλοκαίρι λοιπόν και η παρέα ξαναβρέθηκε σε πλήρη σύνθεση αφού πέρυσι η Έλλη δεν ήρθε στο ραντεβού. Μεσημεράκι στο περίπτερο και η συζήτηση με τον Πέτρο μετά από πολλά θέματα περιστράφηκε στην Έλλη. Πως είχε μεγαλώσει και ομορφύνει, τι όμορφό κορμί είχε κάνει και πόσο τυχερός ήταν ο Στράτος που μπορούσε να χαίρεται αυτό το κορμί.

Ήμασταν και οι δύο πολύ καυλωμένοι από την συζήτηση και ο Πέτρος κατέβασε το μαγιό του και λέγοντας με παράπονο «Αχ και να μην ήταν ξαδέλφη μου!», άρχιζε να παίζει τον πούτσο του. Τον ακολούθησα κι εγώ. Ήταν σίγουρο ότι και οι δυο είχαμε στο μυαλό μας τα κάλλη της Έλλης.

Απορροφημένοι δεν πήραμε είδηση την Έλλη, που ήρθε στο περίπτερο. Βλέποντας μας να τραβάμε μαλακία, και ενώ και οι δύο ήμασταν σε μια φάση μεταξύ αμηχανίας και μεγάλης καύλας, η Έλλη έκανε κάτι που δεν το περίμενε κανείς… Γονάτισε και άρχισε εναλλάξ να παίρνει ο στόμα της τις πούτσες μας, προσφέροντας μας ένα τσιμπούκι που προσωπικά δεν είχα ακόμη γευτεί, από τα συνομήλικα ή ένα χρόνο μεγαλύτερα μου κορίτσια που μου είχαν κάνει τσιμπούκι μέχρι σήμερα.

Έβαζε τις πούτσες μας βαθιά μέχρι το λαρύγγι της, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε το πουτσοκέφαλο να ακουμπάει τις αμυγδαλές της και μετά τις έφερνε στα χείλια της και τις ρουφούσε γλείφοντας μετά το πουτσοκέφαλο. Έβαζε τη μία στο στόμα της, ακολουθώντας πάντα την ίδια ιεροτελεστία, ενώ με τα χέρι της τράβαγε μαλακία στην άλλη πούτσα. Κάποια στιγμή προσπάθησε να τις βάλει και τις δυο στο στόμα της αλλά πνίγηκε και δεν το ξαναπροσπάθησε.

Ήμουν έτοιμος να χύσω, και το είπα αλλά η Έλλη άφησε τον πούτσο του Πέτρου και έχωσε μέσα στο στόμα την δική μου ρουφώντας την και παίζοντας που μαλακία ταυτόχρονα, ενώ συνέχισε να παίζει μαλακία στον Πέτρο. Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο στην απόλαυση του ζεστού στόματος της Έλλης και έχυσα μια μεγάλη ποσότητα, που η Έλλη μας την ήπιε όλη προσαρμόζοντάς τα χειλάκια της στην βάλανο, έχοντας το πουτσοκέφαλο μέσα στο στόμα της για να μπορεί να δεχθεί την ποσότητα του σπέρματος μου.

Πρώτη φορά μου συνέβαινε αυτό, να χύσω δηλαδή μέσα στο στόμα και να την βλέπω να τα πίνει όλα. Αμέσως μετά ο Πέτρος είπε ότι ήταν έτοιμος κι αυτός να χύσει. Η πούτσα μου δεν είχε ακόμη πέσει και τότε η Έλλη στράφηκε στο ξάδελφο της και μπούκωσε την πούτσα του, με τον ίδιο τρόπο για να μην χάσει ούτε σταγόνα.

Η έκπληξη μου, όμως ήταν μεγάλη όταν ο Πέτρος με το που η ξαδέλφη του άρχισε να τον τσιμπουκώνει, έσκυψε στο πλάι και άρχισε να καθαρίζει την πούτσα μου. Στην αρχή τραβήχτηκα, αλλά κάτω από την επήρεια της καύλας που μου είχε προσφέρει η Έλλη, αφέθηκα στο γλείψιμο του Πέτρου, που τώρα είχε μετατραπεί σε ένα δεύτερο τσιμπούκι, όχι τόσο καλό όσο της Έλλης, αλλά μου πρόσφερε μια δεύτερη μεγάλη καύλα, με την σκέψη και μόνο ότι ένας άντρας και μάλιστα ο κολλητός μου παιδικός φίλος μου έπαιρνε τσιμπούκι.

Μόλις ο Πέτρος έχυσε στο στόμα της Έλλης, σταμάτησε έβγαλε από το στόμα του την πούτσα μου και μου ζήτησε συγνώμη. Από ότι μας είπε μετά ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια και δεν το είχε ξανακάνει ποτέ… όπως και πολλά από αυτά που θα ακολουθούσαν… Η Έλλη μας σηκώθηκε όρθια, κατακόκκινη από την καύλα, είπε μόνο: «Τα αγόρια μου μεγάλωσαν!» και κατέβασε το χέρι της και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της πάνω από το μαγιό της, μέσα από το παρεό που φορούσε.

Ήμουν ήδη καυλωμένος από το τσιμπούκι του Πέτρου, αλλά η κίνηση αυτή της Έλλης με καύλωσε ακόμη παραπάνω. Πέταξα μακριά το μαγιό μου και τράβηξα την Έλλη ανάμεσα σε μένα και τον Πέτρο που είχε απελευθερωθεί κι αυτός από το μαγιό του και η πούτσα του είχε γίνει και πάλι κάγκελο.

Δεν μπορώ να θυμηθώ αν εγώ ή ο Πέτρος βγάλαμε το πάνω μέρος του μαγιό της Έλλης. Δύο στητά βυζάκια μεσαίου μεγέθους ξεπρόβαλαν από το στηθόδεσμο. Εκείνο που με τρέλανε ήταν οι τεράστιες καφετιές ρώγες της, που από την καύλα ήταν στητές και περίμενα τα χείλια μας να τις ακουμπήσουν.

Αναλάβαμε από μία ο κάθε ένας, ενώ το χέρι της Έλλης αντικαταστάθηκε από το δικό μου, που σιγά - σιγά παραμέρισε το μαγιό και άρχισε να χαϊδεύει τα μονόχειρα της και την κλειτορίδα της.

Έξι χέρια όργωναν τα κορμιά μας. Χουφτώναμε ο ένας τον άλλον, με την Έλλη να έχει παραδοθεί στα χέρια μας και το στόμα μας και να παίζει τα καυλιά μας και χαϊδεύει τα αρχίδια μας αλλά και τις πίσω παρθένες τρυπούλες μας, προσπαθώντας να παραβιάσει τους καφετί σφικτήρες μας με τα δάκτυλα της.

Καθώς χάιδευα το υγρό της μουνάκι, από την κλειτορίδα μέχρι το διαχωριστικό της πίσω τρυπούλας της, ένιωσα ένα άλλο χέρι να ακουμπάει το δικό μου. Ήταν το Πέτρος που πολιορκούσε την κωλοτρυπίδα της ξαδέλφης του, προσπαθώντας να βάλει κι αυτός κάποια δάκτυλα μέσα της.

Άφησα το στήθος της Έλλης και κατέβηκα χαμηλά, να κάνω κάτι που η μικρή εμπειρία μου, μου έμαθε ότι τρελαίνει τις γυναίκες, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι μου άρεσε (και μου αρέσει ακόμη) ειδικά αν καταλήγει στο να γεύομαι τα χύσια τους.

Έλυσα το παρεό, αφαίρεσα και το κάτω μέρος του μαγιό και άρχισα αργά και μεθοδικά να γλείφω το μουνάκι της Έλλης, ενώ ο Πέτρος εξακολουθούσε να ασχολείται με τις ρώγες της και την κωλοτρυπίδα της. Η Έλλη ήταν σε κατάσταση νιρβάνα. Είχε αφεθεί στα παιχνίδια μας και απλά απολάμβανε την ηδονή τους τις προσφέραμε.

Σε λίγο ανασήκωσε τους γλουτούς της, διευκολύνοντας και τον Πέτρο να βάλει στην κωλοτρυπίδα της δύο δάκτυλα, και έχυσε από τον γλείψιμο που της έκανα και τα κωλοδάκτυλα που της έβαζε ο Πέτρος. Έχυσε δύο φορές σχεδόν συνεχόμενα αφού ούτε εγώ σταμάτησα το γλείψιμο ούτε ο Πέτρος σταμάτησε να της γαμάει την κωλοτρυπίδα με τα δάκτυλα του.

Ξέπνοοι και οι τρεις μείναμε ξαπλωμένοι στο γκαζόν. Μετά από μια ανάσα η Έλλη πήρε είδηση τις καυλωμένες ακόμη πούτσες μας.

-    «Αγόρια μου τι έγινε; Θέλετε και συνέχεια;», είπε και γέλασε. «Γιωργάκη το κάνεις καλά!», είπε απευθυνόμενη σε μένα. «Καλλιέργησε το. Αρέσει πολύ στις γυναίκες. Έχεις κάνει ποτέ 69;»

-    «Όχι…», απάντησα.

-    «Έλα πάνω μου ανάποδα!», μου είπε κι εγώ ακολούθησα την εντολή.

Βρέθηκα με τα μουνάκι της μπροστά μου ενώ εκείνη είχε βάλει ήδη το καυλί μου στο στόμα της και το τρομπάριζε. Ενώ έγλειφα το μουνάκι της μέχρι πίσω την κωλοτρυπίδα της όσο έφτανα δηλαδή, εκείνη ρουφούσε πότε τον πούτσο μου και πότε τα αρχίδια μου, βάζοντας τα ένα - ένα στο στόμα της.

Κάποιες στιγμές σήκωνα το κεφάλι μου, προσπαθώντας να πάρω ανάσα από τη μία και δύναμη για να μπω πιο βαθιά στο μουνάκι της, να την γαμήσω με την γλώσσα μου, όσο ποιο βαθιά, μπορούσα. Απέναντί μου έβλεπα τον Πέτρο να παίζει με τον καυλωμένο πούτσο του, ώσπου κάποια στιγμή τον έχασα.

Δευτερόλεπτα μετά αισθάνθηκα μια γλώσσα να παίζει με την κωλοτρυπίδα μου. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά η Έλλη είχε γραπώσει με το στόμα της τον πούτσο μου, που το μόνο που κατάφερα ήταν να αισθανθώ τα δόντια της πάνω στο πουτσοκέφαλο.

Συνέχισα το γλειφομούνι προσθέτοντας και μερικά κωλοδάχτυλα, στον δουλεμένο κώλο της Έλλης, ενώ παράλληλα ο Πέτρος ασχολιόταν με την δική μου κωλοτρυπίδα. Τα γλειψίματα είχαν γίνει τώρα κωλοδάχτυλα. Εγώ ήμουν έτοιμος να χύσω και αισθανόμουν ότι και η Έλλη ήταν στην ίδια κατάσταση, αφού είχα ήδη γευτεί τα προκαταρτικά χύσια της.

Και ενώ όλοι μας βρισκόμαστε σε κατάσταση έκστασης, αισθάνθηκα τον πούτσο του Πέτρου να πολιορκεί την κωλοτρυπίδα μου. Έκανα να τραβηχτώ… η Έλλη, με τον πούτσο μου στο στόμα της, με άρπαξε από τη μέση και με καθήλωσε σ’ αυτή την στάση, ενώ ο Πέτρος ψιθύρισε:

-    «Άσε λίγο… δεν θα μπω μέσα…»

Την ώρα που ο Πέτρος άνοιγε λίγο τον σφιγκτήρα μου με το πουτσοκέφαλο του, αισθάνθηκα τα χύσια μου να αδειάζουν από τον πούτσο μου, στο στόμα της Έλλης και το στόμα μου να γεμίζει από τα δικά της υγρά. Έχωσα τρία δάκτυλα στο κωλαράκι της την ώρα που τα χύσια του Πέτρου, από το ανοιγμένο σφικτήρα μου έπεφταν μέσα στο κωλάντερο μου και στα κωλομέρια μου.

Η Έλλη άφησε τον πούτσο μου και άρχισε να καθαρίζει το καυλί του ξαδέλφου της, ενώ ο Πέτρος καθάριζε τα κωλομέρια και την κωλοτρυπίδα μου, μαζεύοντας με την γλώσσα του τα χύσια του.

Μείναμε ακίνητοι ξαπλωμένοι στο γρασίδι για πολλή ώρα. Είχε γίνει κάτι που κανείς δεν περίμενε να γίνει, κανείς δεν είχε σκεφτεί ότι θα γινόταν ποτέ. Πρώτη σηκώθηκε η Έλλη, μάζεψε από κάτω τα ρούχα της, μας έδωσε από ένα ρουφηχτό γλωσσόφιλο και έφυγε λέγοντας περιπαικτικά:

-    «Εγώ πάντως δεν έχω γαμηθεί ακόμη από κανέναν σας. Το βράδυ πάλι εδώ. Εντάξει;»

Βάλαμε τα μαγιό μας κι εμείς, αμίλητοι. Ξέραμε ότι μια αγνή φιλία πάνω από δέκα χρόνια είχε τελειώσει. Την σιωπή έσπασε ο Πέτρος:

-    «Δεν ξέρω τι με έπιασε. Δεν τα έχω ξανακάνει όλα αυτά και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα γίνουν…»

Να πω την αλήθεια ήμουν χολωμένος μαζί του, αν και μπορώ να πω ότι όντως κράτησε την υπόσχεσή του δεν με γάμησε κανονικά απλά, έβαλε μόνο λίγο το πουτσοκέφαλο στον κώλο μου.

-    «Κοίτα…», είπα. «Το βράδυ, μόνο την Έλλη!!!»

Φτάσαμε στα διαμερίσματα μας, αμίλητοι, αλλά ήμουν σίγουρος ότι κι εκείνος, όπως κι εγώ, σκεφτόμαστε το βράδυ με την Έλλη. Η μέρα είχε μικρύνει, τέλος Αυγούστου πια, και με το που έπεσε το σκοτάδι ξεκίνησα για το περίπτερο. Έφτασα πρώτος. Σε λίγο έφτασαν και η Έλλη με τον Πέτρο. Φαίνεται ότι είχαν συζητήσει τα μεσημεριανά, γιατί η Έλλη προσπάθησε να ανοίξει κουβέντα.

Ήρθε δίπλα μου και μετά από μερικά γλωσσόφιλα, χαϊδεύοντας τον ήδη καυλωμένο πούτσο μου, άρχιζε να λέει ότι στο ερωτικό παιχνίδι δεν υπάρχουν φραγμοί και ταμπού, εξιστορώντας μας μια ερωτική περιπέτεια με τον Στράτο και ένα ακόμη ζευγάρι στο Πανεπιστήμιο. Η ιστορία μας καύλωσε ακόμη περισσότερο, από όσο είμαστε καυλωμένοι από την σκέψη και την προσμονή της αποψινής βραδιάς…

Βρέθηκα στα γόνατα, τρίβοντας τα μπουτάκια της Έλλης ενώ εκείνη συνέχιζε την ιστορία με την παρτούζα και κατεβάζοντας την φόρμα που φορούσε διαπίστωσα ότι δεν φορούσε τίποτε από μέσα. Άρχισα να γλείφω το μουνάκι της, ενώ ο Πέτρος την σήκωσε όρθια και άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα της. Μέσα σε μεγάλη καύλα η Έλλη προσπαθούσε να τελειώσει την ιστορία της και παράλληλα ψέλλιζε:

-    «Ναι αγόρια μου… έτσι αγόρια μου… Κάντε με την πουτάνα σας! Τι ευτυχία να έχεις δυο γαμιάδες για πάρτη σου! Θέλω απόψε να γαμηθώ και από τις δύο τρυπούλες μου ταυτόχρονα!»

Ο Πέτρος ξάπλωσε κάτω και τράβηξε την Έλλη επάνω του. Με μια κίνηση έχωσε τον πούτσο του στο υγρό από το γλείψιμο μουνί της, ενώ ο έτοιμος από το γλείψιμο κώλος της περίμενε τον πούτσο μου. Μπήκα μέσα της μέχρι τη μέση και αφού δεν βρήκα καμιά ιδιαίτερη αντίσταση (ο Στράτος φαίνεται ότι είχε οργώσει καλά το «χωράφι»), άρχισα να σφυροκοπώ το κωλάντερο της, προσπαθώντας παράλληλα να έχω τον ίδιο ρυθμό με τον Πέτρο.

Αφού πετύχαμε τον ίδιο ρυθμό με τον Πέτρο, το μόνο που γέμιζε τον αέρα ήταν ο ρόχθος ηδονής που έβγαινε και από τους τρεις μας και κύρια από την Έλλη, που με δυο πούτσες να γεμίζουν την πίσω και την μπρός τρύπα της και τα χέρια μας να παίζουν με τις θεϊκές εκείνες ρώγες ήταν στα ουράνια. Την σφυροκοπούσαμε περίπου ένα τέταρτο και τότε ο Πέτρος έκανε προσπάθεια να σπάσει την αλυσίδα, μη θέλοντας να χύσει στο μουνί της ξαδέλφης του.

-    «Μην σταματάς… παίρνω χάπι!», ακούστηκε και συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό.

Αισθανόμουνα τον πούτσο που Πέτρου να κινείται στο μουνί της ξαδέλφης του και καύλωνα ακόμη περισσότερο. Το ίδιο μάλλον θα αισθανόταν κι εκείνος. Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα με την Έλλη να χύνει από μπρός και από πίσω (ελάχιστές φορές τα επόμενα χρόνια είδα γυναίκα να χύνει από τον κώλο). Βγήκαμε από μέσα της και εκείνη καθάρισε τους πούτσους μας γλείφοντας με την γλωσσούλα της τα καυλιά μας.

-    «Δεν τελειώσαμε αγόρια μου ακόμα… Πάρτε μια ανάσα και αλλάξτε θέσεις!», είπε η Έλλη, που ήταν εμφανές ότι είχε τα ηνία του παιχνιδιού.

Μείναμε για λίγο ξαπλωμένοι στο γκαζόν, αλλά η Έλλη μας βιαζόταν, και επιτάχυνε την σκλήρυνση των καυλιών μας, άρχισε να μας κάνει ένα τρελό τσιμπούκι. Μόλις διαπίστωσε ότι είμαστε έτοιμοι, με τοποθέτησε στο χορτάρι και βύθισε μόνη της τον πούτσο μου στο μουνί της που ήταν ακόμη υγρό. Πήρε την θέση του και ο Πέτρος και αρχίσαμε πάλι στον ίδιο ρυθμό να σφυροκοπούμε την Έλλη μας.

Προσπάθησα, πέρα από τα φιλιά που της έδινα να πάρω και το ένα στήθος στο στόμα μου και να γευτώ αυτή την θεϊκή ρώγα. Αφού το κατόρθωσα, άρχισα να την πιπιλάω και να την δαγκώνω, ενώ εκείνη είχε βάλει το χέρι της στην κλειτορίδα της και παράλληλα μου χάιδευε τον πούτσο κάθε φορά που έβγαινε από το καυτό μουνάκι της. Χύσαμε και πάλι όλοι μαζί και για μια ακόμη φορά η Έλλη μας καθάρισε με την γλώσσα της τα καυλιά μας.

Μείναμε για κάμποση ώρα ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι στο χορτάρι, απολαμβάνοντας την ησυχία της βραδιάς. Είμαστε εξαντλημένοι από το ερωτικό παιχνίδι, αλλά όλα έδειχναν ότι δεν είχαμε ακόμη τελειώσει γιατί δεν είχαμε καθίσει ήσυχη ούτε ένα λεπτό.

Η Έλλη μας χάριζε φιλιά και χάδια στα μαλλιά μας, λέγοντας συνέχεια: «Αγόρια μου!», κι εμείς χαϊδεύαμε το κορμί της. Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα στόμα να καταπίνει το καυλί μου. Γύρισα δίπλα μου και είδα την Έλλη να με χαϊδεύει και να με φιλάει, λέγοντας μου:

-    «Η οικογένεια σου χρωστάει κάτι…»

Ανασήκωσα το κεφάλι και είδα το Πέτρο να μου κάνει τσιμπούκι ενώ η Έλλη είχε καθίσει στα γόνατα της και με φιλούσε σε όλο μου το σώμα. Έπαιζε με τις ρώγες μου, τις πιπιλούσε με πήρε το χέρι μου και το κατεύθυνε στο μουνάκι της.

Άρχισα να απολαμβάνω, για να πω την αλήθεια, το τσιμπούκι του Πέτρου, που δεν ήταν διαφορετικό από της ξαδέλφης του. Έβαζε βαθιά μέσα στο στόμα του το καυλί μου και μετά το έβγαζε και άφηνε μόνο το πουτσοκέφαλο. Αφού το έγλειφε με την γλώσσα του, γλώσσα πιο τραχιά από της ξαδέλφης του, μετά μου τον έπαιξε και ασχολιόταν με το να ρουφάει τα αρχίδια μου, βάζοντας τα ένα - ένα εναλλάξ στο στόμα του. Πέρα από την τραχιά γλώσσα η διαφορά στο τσιμπούκι του Πέτρου ήταν ότι με το ένα χέρι του, μου χάιδευε τα αρχίδια όσο τον είχε στο στόμα του.

Το όλο παιχνίδι με είχε καυλώσει αφάνταστα, παρόλο το μεσημεριανό και το βραδινό χύσιμο. Η Έλλη άφησε εμένα και άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα του Πέτρου. Τον γαμούσε με την γλώσσα της σιγά - σιγά και επιδέξια στην αρχή και μετά άρχισε να του βάζει τα δάχτυλά της ένα - ένα. Από εκεί που ήμουν παρατηρούσα την πούτσα του Πέτρου που είχε γίνει τεράστια από την καύλα. Η εντολή της Έλλης ήταν σαφής:

-    «Έλα… Είναι έτοιμος!»

Ξάπλωσε ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια του Πέτρου και πήρε στο στόμα της το καυλί του ενώ συνέχισε να του βάζει κωλοδάχτυλο μέχρι να βρεθώ από πίσω του. Σε κάποια στιγμή άφησε τον πούτσο του από το στόμα της και είπε:

-    «Μην τον λυπηθείς!»

Το πουτσοκέφαλο ακούμπησε την κωλοτρυπίδα του Πέτρου. Βρήκε αρκετή αντίσταση από την παρθένα κωλοτρυπίδα. Ο Πέτρος πρέπει να πόνεσε αλλά πέρα από ένα «Ωχ!» δεν είπε τίποτε άλλο.

Όταν πέρασε το πουτσοκέφαλο σταμάτησα λίγο και με ένα σπρώξιμο έχωσα το πούτσο μου μέχρι την μέση στο κωλάντερο του. Ο Πέτρος είχε χαθεί ανάμεσα στο τσιμπούκι της Έλλης και τον πούτσο μου που τώρα γαμούσε αργά αλλά σταθερά το κωλάντερο του. Πρέπει να βρισκόταν στα ύψη γιατί από κάποιο σημείο και πέρα αντί εγώ να σπρώχνω τον πούτσο μου στον κώλο του εκείνος έσπρωχνε το σώμα του, για να τον δεχθεί πιο βαθιά.

Ο Πέτρος έχυσε μετά από λίγο. Η Έλλη αφού του καθάρισε το καυλί μπήκε ανάμεσα μας και άρχισε να γλείφει τα αρχίδια μας και την κωλοτρυπίδα μου.

Μετά από δέκα περίπου λεπτά έχυσα κι εγώ μέσα στον Πέτρο, με την Έλλη να προσπαθεί να μου γλείψει τον πούτσο κάθε φορά που έβγαινε από τον κώλο του Πέτρου. Με το ένα χέρι της τράβαγε μια ακόμη μαλακία στον Πέτρο, που παρόλο που ο πούτσος του είχε μαλακώσει μετά το χύσιμο στο στόμα της ξαδέλφης του, παρέμενε ακόμη σηκωμένος όσο του γαμούσα τον κώλο.

Από την μέρα εκείνη σχεδόν κάθε μέρα κάναμε έρωτα στην Έλλη. Τα αγόρια δεν ξανακάναμε τίποτε μεταξύ μας. Η Έλλη μας όμως ένιωσε πολύ σύντομα την υπέρτατη ηδονή, αφού το επόμενο Σαββατοκύριακο κατέφθασε και ο Στράτος, και έτσι βρέθηκε με τρία καυλιά να γεμίζουν τις τρυπούλες της.

Αυτή όμως είναι μια άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 8746)