Η καυλιάρα κοκκινομάλλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Μίνα δυσκολεύεται να καταλάβει αν είναι όνειρο ή πραγματικότητα αυτό που νιώθει.. Μια κοκκινομάλλα κι ένας άγνωστος άντρας την έδεσαν στο κρεβάτι της και την έκαναν να τρελαίνεται από ηδονή. Εξηγώντας αυτό που έγινε λίγο αργότερα στον σύντροφο της, και μη μπορώντας να ξεχάσει την ηδονή που της προσέφερε η ξανθιά, τον ανάβει με αποτέλεσμα να έχει η βραδιά διαφορετικές εξελίξεις...

Η ιστορία:

Με ένα τρελό πονοκέφαλο λόγω διαβάσματος κι ενώ η ώρα ήταν ήδη μιάμιση, αποφάσισα να ξαπλώσω για να κοιμηθώ. Έδινα μάθημα την επόμενη μέρα και το άγχος με είχε κυριεύσει, αλλά έπρεπε τουλάχιστον να προσπαθήσω να χαλαρώσω λίγο, αφού με περίμενε πολύ πρωινό ξύπνημα κι έπρεπε να έχω καθαρό μυαλό για να γράψω.

Γδύθηκα λοιπόν και ξάπλωσα, σβήνοντας όλα τα φώτα και την τηλεόραση. Στην αρχή έκανα σβούρες σαν τρελή πάνω στο κρεβάτι, αλλά ευτυχώς γρήγορα βυθίστηκα σ’ ένα γλυκό λήθαργο που με παρέλυσε. Και τότε μεταφέρθηκα σ’ ένα άλλο σκηνικό, ονειρικά πλασμένο, στο οποίο μια εντυπωσιακή γυναίκα με μακριά ίσια κατακόκκινα μαλλιά, με φιλούσε στο στόμα και με χάιδευε.. Είχε τέλειο σώμα με υπέροχα, στητά και ζουμερά βυζάκια, ενώ ο κώλος της ήταν κυριολεκτικά σαν δύο μισοφέγγαρα.

Η μυρωδιά της ήταν τελείως μεθυστική, ενώ το δέρμα της ήταν λευκό σαν πορσελάνινο. Με φίλαγε αισθησιακά παντού, ενώ η γλωσσίτσα της με έκανε να θέλω να ουρλιάξω από ηδονή. Ξεκίνησε φιλώντας με στο στόμα, μα σταδιακά άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω, δαγκώνοντας απαλά τις ρώγες μου, ενώ εγώ της χάιδευα τα μαλλιά και τα βυζάκια.

Σύντομα έφτασε ανάμεσα στα πόδια μου και την ένιωσα να με γλείφει από πάνω ως κάτω, γεμίζοντας υγρά τόσο το μουνάκι μου, όσο και το κωλαράκι μου.. ένιωθα τα δαχτυλάκια της να με γεμίζουν, καθώς η γλωσσίτσα της έγλειφε αχόρταγα την πίσω τρυπούλα μου..

Ξαφνικά, την ένιωσα να με γυρίζει απότομα μπρούμυτα και πριν προλάβω να αντιδράσω με δύο μαντίλια μου είχε δέσει τα χέρια στα σιδερένια κάγκελα του κρεβατιού. Η φάση είχε αρχίσει να με φτιάχνει πολύ, ενώ η αίσθηση των χεριών της που άνοιγαν τα κωλομέρια μου όσο πιο πολύ γινόταν για να μπορέσει η γλωσσίτσα της να συνεχίσει αυτό που έκανε πριν με άναβε ακόμα περισσότερο.

Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό για λίγο ακόμα και τότε ένας άντρας εμφανίστηκε στο σκηνικό. Ένας άντρας του οποίου το πρόσωπο δεν μπορούσα να δω, μα σίγουρα μπορούσα να νιώσω το μέγεθος και την καύλα του πούτσου του. Τον ένιωσα να με ακουμπά εκεί πίσω απαλά, ενώ η πανέμορφη κοκκινομάλλα κρατούσε ακόμα ανοιχτά τα κωλομέρια μου, δίνοντας του πλήρη πρόσβαση.

Δεν αντέδρασα καθόλου, όλα φαινόντουσαν απολύτως φυσικά. Και όταν εκείνος αργά, αλλά σταδιακά μπήκε ολόκληρος μέσα μου, μια κραυγή τρελής ηδονής βγήκε από τα χείλια μου. Έσφιξα τα χέρια μου στα μαντίλια που τα κρατούσαν σφιχτά σε ένα σημείο και δάγκωσα τα χείλια μου, καθώς εκείνος άρχισε να μπαινοβγαίνει με αργούς ρυθμούς μέσα στο κωλαράκι μου.

Το μουνάκι μου είχε γεμίσει υγρά, ενώ η αίσθηση του καυτού του πούτσου μ’ έκανε να νιώθω σαν ένα φθηνό πουτανάκι που το χρησιμοποιούσαν ως σκεύος ηδονής. Και μ’ άρεσε!

Η κοκκινομάλλα δεν άφηνε λεπτό τα κωλομέρια μου, τα άνοιγε διαρκώς όσο πιο πολύ μπορούσε εντείνοντας την καύλα μου. Το «παιχνιδάκι» όμως αυτό δεν κράτησε πολύ και γρήγορα εκείνος βγήκε από μέσα μου για να συνεχίσει εκείνη ότι έκανε και νωρίτερα.. ένιωθα δάχτυλα να μπαινοβγαίνουν μέσα μου και τρελαινόμουν.

Τα χέρια της κοκκινομάλλας ακόμα με κρατούσαν ορθάνοιχτη και το κωλαράκι μου είχε αρχίσει να καίει, όταν ένιωσα ξανά τον ίδιο καυτό πούτσο να με διαπερνά. Την σκηνή αυτή της εισόδου θυμάμαι πως την είδα πολλές φορές και πως κάθε φορά ένιωθα μια πρωτόγνωρη ηδονή και παρακαλούσα να μη σταματήσει..

Δυστυχώς το κακό μου ξυπνητήρι είχε άλλη γνώμη και πριν προλάβει να ολοκληρωθεί το όνειρο (ή έστω να ολοκληρώσω εγώ!) με ξύπνησε επαναφέροντας με στην σκληρή πραγματικότητα. Ευτυχώς τουλάχιστον το απόγευμα είχα κανονίσει να βρεθώ με τον φίλο μου που θα ήταν μοναχούλης σπίτι αφού οι δικοί του θα έλειπαν..

Στο λεωφορείο σκεφτόμουν διαρκώς το όνειρο κι ενώ ήθελα να κάνω επανάληψη τις σημειώσεις μου, η εικόνα της κοκκινομάλλας δεν έφευγε δευτερόλεπτο από τις σελίδες μου, κάνοντας αδύνατο το διάβασμα. Έτσι, το πρώτο που έκανα μόλις έφτασα στον προορισμό μου ήταν ν ανάψω τσιγάρο και να παραγγείλω ένα δυνατό καφέ από την καντίνα που ήταν απέναντι από την σχολή.

Έπρεπε οπωσδήποτε να ξεκολλήσω το μυαλό μου από το όνειρο που είχα δει, αλλιώς δεν θα έγραφα τίποτα ή ίσως να έγραφα καμιά ιστορία σαν αυτή εδώ, που όμως αμφιβάλλω ότι θα με οδηγούσε στο πολυπόθητο επταράκι!

Ευτυχώς το άγχος εκείνης της στιγμής δεν μ’ άφησε να χαλαρώσω και η κοκκινομάλλα εγκατέλειψε την σκέψη μου δίνοντας την θέση της στην αγωνία για την επαλήθευση των απαντήσεων από τα σκονάκια που είχα μαζί. Στο λεωφορείο της επιστροφής ο Μορφέας με πήρε, ευτυχώς χωρίς όνειρα αυτή τη φορά, κι έτσι η κοκκινομάλλα επανήλθε στην σκέψη μου λίγο αφότου είχα βρεθεί με τον φίλο μου και οδεύαμε προς το σπίτι του. Δεν ανέφερα τίποτα εκείνη την στιγμή, όμως το μουνάκι μου είχε ήδη αρχίσει να γεμίζει υγρά.

Μετά από μια σύντομη στάση σ' ένα σουβλατζίδικο, γρήγορα βρεθήκαμε να τρώμε χαζεύοντας τηλεόραση, με ιδιαίτερη όρεξη ομολογώ, αφού η ώρα ήταν ήδη έξι το απόγευμα. Η συνέχεια δόθηκε στο κρεβάτι, όπου ξαπλώσαμε για λίγο να χωνέψουμε και να χαλαρώσουμε.

Αντ’ αυτού, αρχίσαμε να βγάζουμε τα μάτια μας με μια ιδιαίτερης έντασης μανία που όμως σε καμία περίπτωση δεν προμήνυε όσα θα συνέβαιναν. Ιδρωμένη και γεμάτη σπέρμα σηκώθηκα να κάνω ένα ντουζάκι και τότε η αίσθηση εκείνου του πούτσου που πηδούσε το κωλαράκι μου ξανάρθε. Κι ένιωσα πως έπρεπε να την νιώσω στ’ αλήθεια. Εκείνος είχε μόλις τελειώσει όμως και δεν ήμουν και τόσο σίγουρη πως θ’ άντεχε για ένα δεύτερο γύρο καπάκι.

Ένιωσα τις ρώγες μου να σκληραίνουν καθώς το κρύο νερό έτρεξε πάνω στο στήθος μου, ενώ το μουνάκι μου δεν φαινόταν να θέλει να ηρεμήσει. Στο μεταξύ είχε έρθει κι εκείνος στο μπάνιο να πλυθεί και με κοίταζε με ένα πολύ γλυκό και τρυφερό βλέμμα ικανοποίησης, χωρίς φυσικά να μπορεί να φανταστεί τι περνούσε από το μυαλό μου.

-    «Είδα ένα πολύ παράξενο κι ερωτικό όνειρο χτες..», άνοιξα την κουβέντα.

-    «Ναι; Τι είδες δηλαδή;», τσίμπησε εκείνος.

-    «Ήμουν κάπου μόνη με μια πολύ ωραία κοκκινομάλλα γκόμενα, τρομερό μουνάκι κι εκείνη μ’ έγλειφε αχόρταγα..»

-    «Γυμνές ήσασταν δηλαδή και κάνατε σεξ;»

-    «Ναι, μπορείς να το πεις κι έτσι.. Και ξαφνικά έσκασε μύτη ένας τύπος τον οποίο δεν μπορούσα να δω, αλλά είχε έναν πούτσο ίδιο με τον δικό σου και ήταν πολύ καυλωμένος…», συνέχισα.

-    «Εγώ ήμουν;»

-    «Δεν ξέρω αγάπη μου, δεν μπορούσα να δω πρόσωπο, αλλά πάντως ο πούτσος σου ήταν σίγουρα!», απάντησα γελώντας.

-    «Και μετά τι έγινε;», συνέχισε τις ερωτήσεις εκείνος.

-    «Βασικά η μουνάρα που σου ‘λεγα πριν, είχε βάλει δαχτυλάκι στον κώλο μου και παραδόξως μου άρεσε πολύ.. Ε, όταν ήρθε ο τύπος, εκείνη μου άνοιξε τα κωλομέρια κι εκείνος με μια κίνηση μπήκε ολόκληρος μέσα μου…»

Τον είδα πως του άρεσε η περιγραφή, όποτε πήρα θάρρος και συνέχισα:

-    «Το παράξενο είναι πως είχα καυλώσει τρομερά και φώναζα συνέχεια να με γαμήσει πιο δυνατά, πιο βαθιά.. Και κάθε φορά που έβγαινε και ξανάμπαινε μετά, η αίσθηση της εισόδου του ήταν… αχ, τι να σου λέω τώρα.. Τόσο γλυκιά και ηδονιστική. Ένιωθα πουτανάκι, αλλά μου άρεσε…», μα πριν προλάβω να συνεχίσω μίλησε εκείνος,

-    «Δεν πάμε να κάτσουμε λίγο μέσα τώρα να κάνουμε και κανένα τσιγάρο;»

Γαμότο. Το ήξερα πως θα έλεγε κάτι και θα με ξενέρωνε. Αν δεν το κάνει, δεν μπορεί. Δεν έδωσα σημασία όμως και τον ακολούθησα μέσα, ενώ το μυαλό μου ήταν ακόμα κολλημένο στις εικόνες του ονείρου.

Έφτιαξα καφέ και κάθισα απέναντι του. Άναψα τσιγάρο κι άρχισα να κάνω ανελέητο ζάπινγκ. Τίποτα. Παντού έβλεπα την κοκκινομάλλα. Έπρεπε να κάνω κάτι να ξεκαυλώσω αλλιώς θα τρελαινόμουν!

Εκείνος καθόταν ατάραχος στον καναπέ και χαλάρωνε καπνίζοντας το τσιγαράκι του, ενώ το δικό μου μυαλό έτρεχε με χίλια προσπαθώντας να βρει την λύση για να ξανακάνουμε έρωτα στο καπάκι και μάλιστα όπως μου έκανε εκείνος ο τύπος στο όνειρο, δηλαδή άγρια, δυνατά, βαθιά και το κυριότερο: από πίσω!

Δεν μου πήρε ώρα να αποφασίσω. Έτσι γυμνός όπως ήταν ακόμα, τον πλησίασα και χωρίς να πω κουβέντα, έσκυψα ανάμεσα στα πόδια του κι άρχισα να γλείφω τον πούτσο του, ο οποίος αν και είχε πλέον χαλαρώσει, δεν άργησε καθόλου ν’ ανταποκριθεί στα φιλιά μου.

Μέσα στην καύλα μου, κάτι τον άκουσα να λέει ψιλογκρινιάζοντας, κάτι σαν «Δεν μπορείς να περιμένεις λίγο ακόμα βρε μωρό μου;», μα δεν έδωσα σημασία, αντιθέτως άνοιξα πιο πολύ το στόμα μου για να τον βάλω πιο βαθιά, μέχρι που ένιωσα πως θα πνιγώ, οπότε έμεινα λίγο ακίνητη, έχοντας τον ολόκληρο μες στο στόμα μου και μετά τον έβγαλα πάλι έξω κι άρχισα να γλείφω την βάλανο και να του δίνω φιλάκια ρουφηχτά σε όλο το μήκος του.

Εκείνος είχε μείνει άναυδος με το πάθος μου και την ένταση με την οποία είχα επιδοθεί στο ευγενές σπορ της… πίπας, τόσο που σύντομα πνιχτές κραυγές άρχισαν να ακούγονται, κραυγές που μ’ έκαναν να παθιαστώ ακόμα περισσότερο, οπότε άρχισα να βγάζω και να βάζω ολόκληρο τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου, ενώ ταυτόχρονα τον έπαιζα με το χέρι.

-    «Σ’ αρέσει ο τρόπος που το πουτανάκι σου σε γλείφει;», είπα με φωνή που ίσα που ακουγόταν από την ηδονή που με είχε κυριεύσει.

-    «Με τρελαίνει!», απάντησε εκείνος αναστενάζοντας.

-    «Θα ‘θελες να του δείξεις πόσο καλό πουτανάκι μπορεί να γίνει πηδώντας το από τον κώλο;», συνέχισα εγώ με την ίδια φωνή, ελπίζοντας σε καταφατική απάντηση,

-    «Αυτό θέλει το πουτανάκι μου λοιπόν, ε; Είδε το όνειρο και καύλωσε και τώρα θέλει να με νιώσει μέσα της να της ξεσκίζω το κωλαράκι, ε; Γι’ αυτό δεν μπορείς να περιμένεις καύλα μου;», είπε εκείνος.

Κι εγώ σαν απάντηση έβαλα όσο πιο βαθιά γινόταν τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου, χαρούμενη που τα είχα καταφέρει..

-    «Για να δούμε λοιπόν…», τον άκουσα να λέει.

Πριν προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε με είχε βουτήξει, με είχε σηκώσει και με είχε βάλει να σκύψω πάνω στον καναπέ, έτσι ώστε το σώμα μου να σχηματίσει ορθή γωνία κι εκείνος να αποκτήσει ελεύθερη πρόσβαση στο κωλαράκι μου.

-    «Για να δούμε… είσαι έτοιμη για μένα;»

Ένιωσα το δάχτυλο του γεμάτο σάλιο να ακουμπά εκεί πίσω και ο γνώριμος φόβος του πόνου με έκανε για μια στιγμή να διστάσω και να αναρωτηθώ αν όντως ήθελα να πραγματοποιήσω το όνειρο. Πριν καλά - καλά το συνειδητοποιήσω, εκείνος απαλά καρφώθηκε ολόκληρος μέσα στο κωλαράκι μου, ενώ τα χέρια του τον κρατούσαν ανοιχτό για να είναι πιο εύκολη η είσοδος.

Μια κραυγή πνιχτή βγήκε από τα χείλια μου, μια κραυγή που ήταν μίξη πόνου και ηδονής, ενώ τα χέρια μου έσφιξαν τα μαξιλάρια του καναπέ στην προσπάθεια μου να μείνω ακίνητη για να τον διευκολύνω. Ήταν προφανές πως εκείνος είχε καυλώσει όσο δεν πήγαινε και σύντομα άρχισε να με πηδάει με ανείπωτη μανία, κάνοντας με να ουρλιάζω από την ηδονή κάθε φορά που έμπαινε μέσα μου.

-    «Πήδα με, γαμιά μου.. Πήδα με σου λέω.. Δυνατά, έτσι.. Αχ, πόσο μ’ αρέσει..»

-    «Ναι, καύλα μου, έτσι.. Θα μου δίνεις το κωλαράκι σου και θα με παρακαλάς να στο γαμήσω. Έτσι.. Δυνατά και βαθιά.. Αυτό δεν ήθελες άλλωστε πουτανάκι μου;», τον άκουσα να λέει.

Εγώ ένιωθα πως το κωλαράκι μου είχε πάρει φωτιά από την ένταση με την οποία εκείνος το έπαιρνε.. Όπως ήταν φυσικό, δεν του πήρε ώρα για να χύσει, φωνάζοντας πως είμαι το καλύτερο πουτανάκι που είχε ποτέ και πως μακάρι να βλέπω πιο συχνά τέτοια όνειρα και να θέλω να τα κάνω πραγματικότητα..

Το όνειρο πάντως αυτό ήταν αληθινό, τα υπόλοιπα δεν ξέρω..

«Μωρό μου, σε θέλωωωω!»

(Copyright protected OW ref: 9029)