Το καλύτερο ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Υπόθεση: Η ιστορία αναφέρεται σ’ έναν… ‘μυστικό’ γάμο όπου η βραδιά του μπάτσελορ καταλήγει σε λεσβιακό πάρτι για τη νύφη και τις φίλες της και σ’ ένα γκέι όργιο για το γαμπρό αντίστοιχα. Η βραδιά του γάμου φτάνει και επιφυλάσσει εκπλήξεις για τη νύφη και το γαμπρό… Τι απαιτήσεις είχε ο… παράξενος ‘παπάς’; Τι ρόλο θα παίξει ο κουμπάρος και οι κρυφές επιθυμίες της νύφης; Τι επιπτώσεις έχει το «Ησαΐα χόρευε» και πως τους ‘ευλόγησε’ ο ‘παπάς’; Μια πρωτότυπη ιστορία που οι πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο οι άνθρωποι αλλά και… κάποια ιδιαίτερα βοηθήματα καθώς και βιντεοσκόπηση για να μην ξεχάσει κανείς το γεγονός…
Η ιστορία:
Το ζευγάρι γνωριζόταν καιρό μέχρι που αποφάσισαν να παντρευτούν. Ανακοίνωσαν την ημερομηνία θρησκευτικού γάμου στους γονείς τους και φίλους και την όρισαν.. να γίνει με τις πρώτες δροσιές του Φθινοπώρου. Δίνοντας έτσι το προβάδισμα σε έναν άλλο γάμο, ένα μυστικό γάμο που θα γινόταν σε κλειστό κύκλο από στενές φίλες και φίλους.

Το ζευγάρι μας δεν ήταν σαν τα άλλα, ήταν ένα kinky ζευγάρι με πείρα στα παιχνίδια και τις ερωτικές εκπλήξεις.

Ο γάμος θα γινόταν στο σπίτι του κουμπάρου τους που τους είχε γνωρίσει κιόλας. Έχοντας δοκιμάσει και τους δύο σεξουαλικά, θεώρησε ότι σαν ζευγάρι, θα συμπλήρωναν ο ένας τα χαρίσματα της άλλης. Και δεν έπαιξε έξω. Αγαπήθηκαν τα παιδιά και έδωσαν λόγο. Σε λίγους μήνες θα ήταν και νόμιμα, παντρεμένοι..

Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να αγορασθεί το νυφικό που αποτελείτο από ένα κιλοτάκι στρινγκ, ένα κορμάκι άσπρο διαφανές που έδενε με μακρύ φιόγκο στα οπίσθια και έτσι κάλυπτε και τη σχισμή, ένα ζευγάρι λευκές γόβες, κάλτσες με καλτσοδέτες και ένα κολιέ από λευκή δαντέλα. Δεν είναι όμορφο;

Ο γαμπρός θα φορούσε κάτι πιο απλό.. Ένα λευκό κολλητό σακάκι και άσπρο κολλητό παντελόνι, λίγο διαφανές. Χωρίς εσώρουχο βέβαια. Ώστε να διαγράφεται η πούτσα του και ο πισινός του να τουρλώνει.

Παραμονή του μυστικού γάμου, οι φίλες της νύφης πήγανε για φαγητό σε ένα κλαμπ, μετά σε ένα στριπ σόου για γυναίκες όπου άντρες γδύνονται εντελώς και μετά κουρασμένες και καυλωμένος, κατέληξαν στο σπίτι της νύφης για να επιδοθούν σε λεσβιακό σεξ, χωρίς δονητές. Μόνο με τα χέρια τους και πολύ γλώσσα. Στο τέλος αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένες.

Οι φίλοι του γαμπρού αντίστοιχα πήγαν για φαγητό και ποτό, γίνανε λιώμα και μετά πήγαν στο σπίτι του κουμπάρου όπου επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο gay orgy. Ο γαμπρός πήρε πίπες σε όλους και κάθισαν και τον γάμησαν όλοι.

Παλιά αυτός κυρίως πήδαγε κώλους, αλλά τώρα που θα παντρευτεί, τον κουτούπωσαν για να ισοφαρίσουν. Και επειδή ο κώλος του δεν ήταν “ανοιγμένος”.. με προσοχή.. τον ξεπαρθένεψαν.. Να έχουν να ξεπαρθενέψουν και κάτι.. Ήταν πραγματικά ένα αξέχαστο προ-γάμου όργιο.

Η νύχτα του γάμου έφτασε. Το “μυστήριο” θα γινόταν στο σπίτι ενός φίλου του ζευγαριού, με “παπά” τον ίδιο. Η ιεροτελεστία ήταν να γονατίσει το ζευγάρι μπροστά στον παπά που κρατούσε μια βίτσα και να ακουμπήσουν το κεφάλι τους στα παπούτσια του.

Ο κουμπάρος κατέβασε το παντελόνι του γαμπρού ώστε να φανεί ο γυμνό του κώλος. Ο παπάς έδωσε από τέσσερα χαϊδευτικά χτυπηματάκια στα πισινά των μελλόνυμφων.. για να διάγουν σωστή ζωή.. Μετά ο κουμπάρος έβαλε ζελέ στις κωλοτρυπίδες τους και τους έχωσε ένα χοντρό δονητή, στιλ τάπας.

Ο γαμπρός (που πόναγε από την προηγούμενη γαμηστράδα), έβγαλε μια φωνή πόνου.. που είχε σαν αποτέλεσμα να φάει άλλα τέσσερα χτυπηματάκια στον ποπό απ’ τον “παπά”.. Η νύφη κρυφογελούσε με το πάθημά του.. Και πώς να μη γελούσε, αφού “το ξεπαρθένεμα” ήταν δική της ιδέα..; Το είχε πει και στον κουμπάρο τους που φρόντισε να το κάνει.. και τράβηξαν και βίντεο το όλο θέμα.. Θα το βλέπανε αργότερα.. χα χα!

Σηκώθηκαν απ’ τον άμβωνα και σήκωσαν και το παντελόνι του γαμπρού.. τώρα η τάπα του ερχόταν πιο βαθιά. Χορέψανε το Ησαΐα χόρευε, δέκα φορές, με πηδήματα και σκυψίματα και πολλά τσακίσματα ώστε ο γαμπρός να ιδρώσει μούσκεμα, αλλά και η νύφη.. Μετά ο ίδιος ο “παπάς”, τους ευλόγησε.

Γονάτισε μπροστά στη νύφη και της έγλειψε το μουνί της που έσταζε και πήρε πίπα στο γαμπρό, χωρίς όμως να τον αφήσει να τον χύσει. Με χαρά και πολλά τσουγκρίσματα.. άρχισε η γαμήλια ζωή του ζευγαριού.. ανάμεσα από τους κολλητούς τους φίλους.. που ξεκίνησαν να τους γδύνουν, λίγο - λίγο πασπατεύοντας και γλείφοντας τα μέρη που αποκαλύπτονταν..

Τα βυζιά τους και τα πουλιά τους, βγήκαν πρώτα στον αέρα.. μετά τα υπόλοιπα, μέχρι που τους ξεγύμνωσαν τελείως. Τα συζυγικά καθήκοντα της πρώτης νύχτας έλαβαν χώρα αμέσως…

Ο σύζυγος πήδηξε τη γυναίκα του, σε όποια στάση ήθελε, απ’ όποια πλευρά.. ενώ οι φίλοι μαζεμένοι γύρω τους, πίνανε, σχολιάζανε, γελάγανε, χτυπούσαν κανένα κωλαράκο, έπιαναν και τίποτα.. και βάζανε βέβαια στοιχήματα για το πότε θα κουραζόντουσαν και δεν θα μπορούσε ο γαμπρός να κουνηθεί..

Μετά θα ανελάμβαναν εκείνοι.. να καλο-πηδήξουν τη νύφη (ιδιαίτερα το κώλο της που ήταν ανοιγμένος από τον κουμπάρο) και οι φίλες της να “ξυπνήσουν” το πούτσο του γαμπρού για περαιτέρω γαμήσια και παιχνίδια.. Και επειδή ο “μυστικός γάμος” έγινε Παρασκευή βράδυ, είχαν όλο το σαββατοκύριακο.. να το ρίξουν στο αχαλίνωτο σεξ.

(Copyright protected OW ref: 8340)