Παρτούζα με τη νύφη μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Με τη γυναίκα μου εδώ και πολύ καιρό ακoλουθούμε διαφορετικούς δρόμους στην ερωτική μας ζωή. Έχω γράψει σε παλαιότερες αναφορές μου ότι δεν κόλλησα με την ερωτική συντροφιά- παρέα που βρήκε δεν μου βγαίνουν ορισμένα πράγματα και έτσι έχω απομονωθεί.

Κρεβάτι βέβαια δεν μου αρνείται ποτέ αλλά λείπει αυτή η πεμπτουσία, αυτό το κάτι άλλο που όταν το έχεις ζήσει το αναζητάς. Σε αυτή την αναζήτηση έμπλεξα με τη γυναίκα του αδελφού μου, όπως έγραψα στην προηγούμενη εμπειρία.

Ενώ με την οικογένεια του αδελφού μου δεν είχαμε πολλά, δεν συμφωνεί με τον τρόπο ζωής μας, όταν άρχισαν τα τηλέφωνα από τη νύφη μου. Η γυναίκα μου είπε να το προσέξω αλλά της εξήγησα ότι εγώ ήμουν η τρίτη πλευρά του τριγώνου και ότι προϋπήρχε σχέση οπότε και ησύχασε.

Η νύφη μου πίεζε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερο σχήμα. Πρότεινα στη γυναίκα μου να μπει και δεν είχε καμία αντίρρηση. Στον Δημήτρη που το είπα (την δεύτερη πλευρά του τριγώνου) δέχτηκε με προθυμία και είπε ότι θα έβαζε και τη δική του γυναίκα στο κόλπο. Ήταν κάτι που το ήθελαν από καιρό… Άλλωστε κι αυτή είχε παράλληλο δεσμό.

Κανονίστηκε να πάμε ένα διήμερο στο εξοχικό μας που ήταν πολύ μεγαλύτερο από το στούντιο της νύφης μου. Ξεκινήσαμε λίγο νωρίτερα από τους άλλους γιατί το σπίτι το είχε χρησιμοποιήσει η γυναίκα μου με την παρέα της για μια συνεύρεση τους.

Όταν μπήκα μέσα δεν πίστευα στα μάτια μου! Είχαν αφαιρέσει όλα τα έπιπλα και είχαν τοποθετήσει όργανα, δεν ξέρω την ακριβή έκφραση, τέλος πάντων για σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Υπήρχαν και δύο σακίδια που μάντευα τι περιείχαν… Ήταν καθαρά και περιποιημένα.

Σε λίγο κατέφθασε ο Δημήτρης με τη γυναίκα του και η γυναίκα μου αμέσως έδειξε ενδιαφέρον γι’ αυτήν. Ενώ αυτή άρχισε να την ρωτά για τα όργανα, η δικιά μου απαντούσε και δήθεν τυχαία την άγγιζε. Σε λίγο της τα έριχνε κανονικά και εκείνη άλλο που δεν ήθελε, όπως κατάλαβα.

Εμείς βλέπαμε και απολαμβάναμε το αναψυκτικό μας. Σε κανένα μισάωρο έφτασε και η νύφη μου. Ενδιαφέρθηκε κι αυτή για τον εξοπλισμό. Δεν είχα ιδέα και ρώτησε τις κυρίες. Εκεί άρχισε το πανηγύρι. Οι άλλες δύο προθυμοποιήθηκαν και σε λίγο βρέθηκε δεμένη με τα χέρια ψηλά σε ένα ξύλο που κρεμόταν από τα ταβάνι. Της έβγαλαν τα ρούχα και η γυναίκα μου πήρε μια βέργα και χτυπούσε τις θηλές της εναλλάξ. Η άλλη γυναίκα πήρε ένα μαστίγιο και το κατέβαζε με δύναμη στα κωλομέρια της.

Βογκητά πόνου και ηδονής γέμισαν το δωμάτιο. Εγώ με τον Δημήτρη βγάλαμε τα ρούχα μας και παίζαμε με τις πούτσες μας. Η γυναίκα μου πέταξε τα ρούχα της, έσκυψε και άρχισε να γλείφει το μουνί της δεμένης. Το μαστίγιο σφύριξε και κατέβηκε στα κωλομέρια της. Αυτό της πρόσφερε μεγάλη ηδονή και το απολάμβανε με όλη της την δύναμη. Βύθισε την γλώσσα της στο μουνί της άλλης και περίμενε το επόμενο χτύπημα…

Τα χτυπήματα έρχονταν διαδοχικά. Σηκώθηκε, σήκωσε τα χέρια της, αγκάλιασε το κεφάλι της δεμένης και ξεκίνησε ένα μακρύ φιλί. Το μαστίγιο άλλαξε… είχε τώρα μακριές ουρές και τώρα όταν κατέβαινε αγκάλιαζε και τα δύο σώματα που ήταν ενωμένα σαν ένα. Κόμποι ιδρώτα εμφανιστήκαν στο μέτωπο της γυναίκας που χτυπούσε. Σηκώθηκα, της πήρα το μαστίγιο και άρχισα να χτυπώ αργά… βασανιστικά.

Έβαλα τον Δημήτρη να την χαϊδεύει με τα ακροδάχτυλα του… μετά τραβιόταν και το μαστίγιο σφύριζε και κατέβαινε εκεί που πριν λίγο την ακουμπούσε. Η γυναίκα μου φώναξε τη γυναίκα του Δημήτρη και κάτι της είπε στο αφτί. Σε λίγο γύρισε με έξι κλυσματάκια μιας χρήσης. Η γυναίκα μου ξεκόλλησε από την άλλη και την λύσαμε κι αυτήν.

Έκανα και στις τρεις από δύο κλύσματα. Στη μία άρχισα να κάνω γλειφομούνι και να πιέζω ταυτόχρονα την κοιλιά της. Ο Δημήτρης έκανε το ίδιο σε μια άλλη και η τρίτη καθόταν στο πρόσωπο της και έτριβε με δύναμη το μουνί της. Σε λίγο δεν άντεχαν και μία - μία έφυγαν να κάνουν την τουαλέτα τους.

Γύρισαν όλες μαζί και η γυναίκα του Δημήτρη κάτι του είπε στο αφτί. Έφυγε κι αυτός και οι τρεις γυναίκες έπαιζαν μεταξύ τους. Τριβόντουσαν, φιλιόντουσαν… Με αγνοούσαν κανονικά κι εγώ έπαιζα τον πούτσο μου.

Γύρισε ο Δημήτρης και έπεσαν και οι τρεις επάνω του. Τον φιλούσαν και τον έγλειφαν σαν λυσσασμένες. Με τρόπο τον οδήγησαν στο ξύλο που κρεμόταν από το ταβάνι και εκεί τον έδεσαν, τράβηξαν το ξύλο ψηλά και του άνοιξαν τα πόδια. Η νύφη μου πήγε από πίσω και του έγλειφε τον κώλο ενώ η γυναίκα μου του έσπερνε τσιμπούκι.

Εγώ εξακολουθούσα να την παίζω και η γυναίκα του Δημήτρη έβαλε έναν πλαστικό πούτσο, πήρε μια μικρή κόκκινη τάπα στο χέρι και ένα σωληνάριο λιπαντικό. Τους άφησε να παίξουν αρκετή ώρα. Ο Δημήτρης βογκούσε από την ηδονή και η νύφη μου του έβαζε και δαχτυλάκι.

Η γυναίκα μου έβαλε τα αρχίδια του στο στόμα… είναι κάτι που της αρέσει πολύ αλλά της αρέσει να τα πιέζει με την γλώσσα, να ρουφάει, να δαγκώνει και όταν ο πόνος γίνεται αφόρητος και αρχίζεις να χτυπιέσαι, τα απελευθερώνει, παίρνει γλυκά το κεφαλάκι στο στόμα και με την γλώσσα το γλείφει γύρω - γύρω. Έπειτα χαϊδεύει με την γλώσσα όλο το μήκος της πούτσας, τον βυθίζει ολόκληρο στο στόμα της και αφού έχεις ηρεμίσει αρκετά, στρέφεται πάλι στα αρχίδια για νέο κύκλο. Το ζω καθημερινά και τώρα θα το ζούσε ο Δημήτρης… Σε λίγο σπαρταρούσε από πόνο και ηδονή.

Η νύφη μου σηκώθηκε από πίσω του, ξάπλωσε κάτω από τη γυναίκα μου και της άρχισε το γλειφομούνι. Αυτό θα την απογειώσει. Η γυναίκα του Δημήτρη άρχισε να τον γλείφει από πίσω. Του έβαλε λιπαντικό και αργά, απαλά και σταθερά, του έβαλε στην τρυπούλα. Σηκώθηκε και πήρε ένα μαστίγιο. Στην αρχή τον χάιδεψε με την άκρη του μαστίγιου και μετά άρχισε να τον χτυπάει απαλά στα κωλομέρια.

Η γυναίκα μου άφησε την πούτσα του και άρχισε ένα ατελείωτο λεσβιακό με τη νύφη μου. Σε λίγο τα κορμιά τους είχαν ενωθεί και το φιλί τους έμοιαζε ότι δεν θα τελείωνε ποτέ. Το χάϊδεμα και οι μαλάξεις στα βυζιά έδιναν και έπαιρναν… Όταν τελείωσαν, πήραν μια τέτοια στάση ώστε να τρίβει η μία το μουνί της άλλης με το μουνί της. Ξεκίνησαν αργά και σε λίγο ο ρυθμός είχε γίνει ξέφρενος. Η ηδονή ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους και οι οργασμοί διαδέχονταν ο ένας τον άλλο… Το θέαμα ήταν απίστευτο.

Η γυναίκα του Δημήτρη τον έλυσε κι αυτός με μια κίνηση την πέταξε στο πάτωμα, την έστησε στα τέσσερα και με μια βίαιη κίνηση καρφώθηκε στον κώλο της. Την χτυπούσε με δύναμη στα κωλομέρια που κοκκίνισαν πολύ γρήγορα ενώ αυτή του φώναζε να την ξεσκίσει. Βγήκε από μέσα της ξάπλωσε και την έβαλε να καθίσει πάνω του. Ο κώλος της ήταν ελεύθερος…

-    «Σκίσε την από πίσω!», μου πέταξε.

Σηκώθηκα και μπήκα από πίσω της. Αυτή πια ούρλιαζε και φώναζε διάφορα… πρέπει να έχυνε συνεχώς. Έχυσε και ο Δημήτρης. Βγήκα από πίσω της και ξάπλωσε κι αυτή στο πάτωμα. Ήταν εξουθενωμένη. Οι άλλες δύο γυναίκες είχαν αποκάμει και απολάμβαναν το θέαμα. Όλοι είχαν οργασμούς εκτός από μένα. Θα τους άφηνα να ξεκουραστούν και θα αρχίζαμε δεύτερο γύρο…

Είδα τη γυναίκα μου να κοιτάζει το μουνί της γυναίκας του Δημήτρη που ήταν γεμάτο από σπέρμα. Ήθελε να το γλείψει.. τίποτα δεν αφήνει να πάει χαμένο. Της έκανα νόημα. Σύρθηκε άνοιξε τα πόδια της άλλης και άρχισε να παίρνει στο στόμα της όλα τα υγρά. Πλησίασε και η νύφη μου. Άρχισε να κάνει το ίδιο. Η γυναίκα του Δημήτρη άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της. Ο Δημήτρης έχωσε τον πούτσο του στο στόμα της άρχισε να του κάνει μια καταπληκτική πίπα. Έβαλε το είναι της και σε λίγο πούτσος αναστήθηκε…

-    «Θα σας σκίσω πουτάνες!», είπε.

Η μουνάρα της γυναίκας μου του φάνηκε πιο βολική. Σάλιωσε τον πούτσο του και της τον έχωσε. Αυτή βόγκηξε από την αγριάδα του καρφώματος. Της άρεσε όμως της πουτάνας και συγχρονίστηκε μαζί του. Έγλειφε το μουνί της άλλης και η νύφη μου της τσιμπούσε τα βυζιά. Εγώ έπαιζα πάλι τον πούτσο μου και κατέγραφα στο μυαλό μου την κάθε σκηνή.

Ο Δημήτρης βγήκε από το μουνί της και της κάρφωσε τον κώλο. Η γυναίκα του πήγε από πίσω του και του έγλειφε τον δικό του κώλο. Σταματούσε για λίγο, απολάμβανε το γλείψιμο και μετά έσφιγγε τα κωλομέρια του και ξέσκιζε σαν τρελός τον κώλο της γυναίκας μου. Σε λίγο σταματούσε και ο κύκλος επαναλαμβανόταν. Κάποια στιγμή κουράστηκε. Άλλαξαν στάση. Αυτός ξάπλωσε και η νύφη μου άρχισε να του γλείφει τον πούτσο και η γυναίκα μου του σήκωσε τα πόδια και ασχολήθηκε με τον κώλο του και τα αρχίδια του. Αυτός τις έβριζε πουτάνες, ξεκωλιάρες και διάφορα άλλα… ήταν εκτός εαυτού.

Ξαναέστησε τη γυναίκα μου στα τέσσερα και μπήκε στην πίσω πόρτα. Ο κώλος της γυναίκας μου είχε πάρει φωτιά. Άλλαξαν θέση με τη νύφη μου. Άρχισε να σφυροκοπεί αυτή. Έβγαζε μια πρωτοφανή αγριάδα. Άρχισε να χτυπάει πάλι τα κωλομέρια, η γυναίκα μου τσιμπούσε τις ρώγες της και η νύφη μου ούρλιαζε.

Η γυναίκα του Δημήτρη ήρθε και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο. Σε λίγο άπλωσε το χέρι της στον κώλο μου. Αυτό ήταν. Έχω πάρει απόφαση να μην επιτρέψω ποτέ σε κανένα να ξανακουμπήσει τον κώλο μου. Για μένα το γλέντι είχε τελειώσει. Τραβήχτηκα. Αυτή με κοίταξε με απορία, σήκωσε τους ώμους της και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της. Ο Δημήτρης τέλειωσε μέσα σε σπασμούς ενώ εγώ είχα ντυθεί κι ετοιμαζόμουν να φύγω.

-    «Πού πάει αυτός ο μαλάκας;», είπε ο Δημήτρης.

-    «Άστο!», φώναξε η γυναίκα μου.

Είχε καταλάβει τι είχε γίνει και θα τους έλεγε. Άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω. Είχαν περάσει ώρες. Τότε φάνηκαν αυτοκίνητα. Ήταν γνωστά της παρέας της γυναίκας μου. Κατάλαβα.. θα το πήγαιναν μέχρι το πρωί. Τους χαιρέτησα. Η Μαρία μου έστειλε ένα φιλί. Δεν τους είπα τίποτε άλλο. Έφυγα.

Πήγα στην παραλία και χάζευα την τρικυμισμένη θάλασσα. Σε δέκα λεπτά ήρθε η Μαρία, κάθισε στα πόδια μου και μου πρόσφερε τα υγρά της χείλη…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")