Με την αδελφή μου και την γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Γεια σας είμαι ο Γιώργος που έχω γράψει την ιστορία με την Τόνια την αδερφή μου, «Φαντασίωση ετών πραγματοποιείται». Με την Τόνια, αν και παντρεμένοι και οι δύο, όποτε μας δινόταν η ευκαιρία γαμιόμασταν σαν τρελοί. Είχαμε καλές σχέσεις σαν οικογένειες και κάναμε καλή παρέα οπότε είχαμε πολλές ευκαιρίες.

Ακόμη θυμάμαι το γαμήσι που ρίξαμε σε τουαλέτα εστιατορίου ενώ ο άντρας της και η γυναίκα μου έτρωγαν αμέριμνοι στο τραπέζι. Αυτό το γαμήσι ήταν και η αφορμή να μου ζητήσει η Τόνια να γαμηθούμε σαν ζευγάρια.

Στην αρχή δεν ήθελα φοβόμουν πως θα το πάρουν η γυναίκα μου και ο γαμπρός μου. Πίστευα ότι θα αντιδράσουν άσχημα και ότι θα χαλάσουμε τις οικογένειες μας. Η Τόνια όμως επέμενε και τελικά με έπεισε να το κάνουμε. Κανονίσαμε να πάμε διακοπές παρέα και να μείνουμε μαζί στο ίδιο διαμέρισμα.

Όλα ήταν κανονισμένα όμως συνέβη κάτι αναπάντεχο και ο άντρας της Τόνιας δεν μπορούσε να έρθει μαζί μας. Ένας συνάδελφος του αρρώστησε και έπρεπε να τον αντικαταστήσει. Της ζήτησα να το ακυρώσουμε αλλά επέμενε πως ίσως έτσι ήταν καλύτερα. Τελικά με έπεισε.

Φύγαμε χωρίς τον άντρα της και μου είπε να τα αφήσω όλα πάνω της. Αυτή θα έπειθε την Μαρία να κάνουμε τρίο. Άφησα τον έλεγχο πάνω της και περίμενα… την έβλεπα που έπαιζε με την γυναίκα μου και καύλωνα. Διαλέξαμε μια μικρή ερημική παραλία για να κάνουμε το μπάνιο μας και έβλεπα την Τόνια να προσπαθεί να αποπλανήσει την Μαρία.

Την έπεισε να κάνουν γυμνισμό αφού στην παραλία ήμασταν μόνοι μας και της ζήτησε να την βοηθήσει να βάλει στην πλάτη της αντηλιακό. Η Μαρία το έκανε και έπειτα η Τόνια προσφέρθηκε να την βοηθήσει κι αυτή. Ξάπλωσε την Μαρία στην πετσέτα, έβαλε λίγο αντηλιακό στην πλάτη της και άρχισε να το απλώνει αργά και αισθησιακά, ενώ παράλληλα μου έκανε νόημα να τις αφήσω μόνες.

Έπιασα το νόημα και είπα στην γυναίκα μου ότι θα γυρνούσα για λίγο στο σπίτι να πάρω τα σύνεργα του ψαρέματος. Απομακρύνθηκα λιγάκι και κρύφτηκα πίσω από ένα βράχο για να δω τι θα ακολουθήσει. Έβλεπα την Τόνια να χαϊδεύει την γυναίκα μου και καύλωσα. Τα χέρια της ακουμπούσαν κάθε σπιθαμή του κορμιού της και δεν άργησαν πολύ να περάσουν και ανάμεσα στα πόδια της και να ακουμπήσουν το βελούδινο μουνάκι της…

Η Μαρία τότε ξαφνιάστηκε πετάχτηκε όρθια και προσπάθησε να φύγει, όμως η Τόνια την έπιασε από το χέρι και την ακινητοποίησε, ενώ παράλληλα το άλλο της χέρι συνέχισε να τρίβει το μουνάκι της. Η αντίσταση της Μαρίας δεν κράτησε για πολύ και ξάπλωσε πάλι στην πετσέτα, με την Τόνια από πάνω της, χαϊδεύοντας η μ;iα την άλλη.

Το θέαμα αυτό δεν με άφησε αδιάφορο και ξέροντας τι θα ακολουθήσει, άρχισα να παίζω τον πούτσο μου που είχε καυλώσει για τα καλά πλέον. Φαινόταν καθαρά πως η Τόνια είχε την πρωτοβουλία τον κινήσεων αφού είχε βυθισμένο το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια της Μαρίας και έγλειφε το μουνάκι της ενώ με το ένα της χέρι χούφτωνε τα υπέροχα ζουμερά βυζάκια της αδερφής μου και με το άλλο έπαιζε με την ερεθισμένη της κλειτορίδα.

Τα αρχίδια μου κόντευαν να σπάσουν από το θέαμα που έβλεπα και από την συνέχεια που ονειρευόμουν. Η γυναίκα μου τώρα έγλειφε το μουνάκι της αδερφής μου και ήταν γυρισμένη με την πλάτη σε μένα δείχνοντας μου τα υπέροχα ζουμερά μουνόχειλα της. Δεν άντεξα άλλο και έχυσα αλλά συνέχισα να τον παίζω αφού ο πούτσος μου δεν έπεφτε με τίποτα από την καύλα.

Αποφάσισα τότε πως ήταν ώρα να πάω κοντά τους. Προχώρησα προς το μέρος τους και πήγα πίσω από την γυναίκα μου που περιποιούνταν την αδερφή μου. Ήταν τόσο καυλωμένη και αφοσιωμένη σ’ αυτό που έκανε που δεν κατάλαβε ότι ήμουν πίσω της έτοιμος να μπω στο μουνάκι της. Κάθισα στα γόνατα πίσω της και ακούμπησα τον πούτσο μου στο υγρό μουνάκι της μπαίνοντας μέσα της με μιας.

Γύρισε τότε και όταν με είδε σάστισε. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί αλλά δεν την άφησα να μιλήσει… έβαλα τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στο στόμα της ενώ ο πούτσος μου μπαινόβγαινε αργά στο μουνάκι της. Και η Τόνια όμως δεν της άφησε περιθώρια να αντιδράσει… ξάπλωσε από κάτω μας και άρχισε να γλείφει την κλειτορίδα της ενώ έκανε ένα απαλό μασάζ στα αρχίδια μου.

Η γυναίκα μου έδειχνε να τα έχει χαμένα όμως η καύλα της είχε φτάσει στα ύψη και σπρώχνοντας το κωλαράκι της προς το μέρος μου με παρακαλούσε να την γαμήσω δυνατά. Επιτάχυνα το ρυθμό μου και αυτή ακολουθούσε αναστενάζοντας από ηδονή ενώ η αδερφή μου έγλειφε μία τα αρχίδια μου και μία το μουνάκι της γυναίκας μου.

Δεν άργησα να καταλάβω τα ζεστά υγρά του μουνιού της να λούζουν τον πούτσο μου και να καταλήγουν στο στοματάκι της αδερφής μου. Αισθάνθηκα το σπέρμα μου να έρχεται… βγήκα από μέσα της και σηκώθηκα όρθιος… κάθονταν και οι δύο στα γόνατα και έγλειφαν τον πούτσο μου από το κεφαλάκι ως τη βάση του, ενώ τα χέρια τους έπαιζαν με τα αρχίδια μου.

Έβλεπα τις δύο γυναίκες της ζωής μου να γλείφουν με τόσο πάθος τον πούτσο μου και να φιλιούνται μεταξύ τους ενώ με παρακαλούσαν να χύσω για να γευτούν το σπέρμα μου. Έχυσα στα στοματάκια τους ενώ συνέχισαν να μου τον γλείφουν ώσπου τον στράγγιξαν εντελώς.

Πήραμε τα πράγματα μας και φύγαμε για το διαμέρισμα. Όταν φτάσαμε η αδερφή μου πήγε να κάνει ένα ντουζάκι και η γυναίκα μου άρχισε να κλαίει και προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι δεν έφταιγε αυτή για ότι έγινε και πως όλα τα ξεκίνησε η Τόνια.

-    «Σταμάτα να κλαις…», της είπα. «Ότι έγινε το θέλαμε και έγινε».

-    «Ναι, το θέλαμε πάνω στην καύλα μας, αλλά η Τόνια είναι αδερφή σου. Δεν είναι σωστό λοιπόν να γλείφει το μουνάκι της γυναίκας σου και να ρουφάει τον πούτσο σου καταπίνοντας μάλιστα και τα χύσια σου…!», μου είπε.

Για να την ηρεμήσω της είπα να κάνει ένα ντουζάκι και ότι θα μιλήσω εγώ στην Τόνια για ότι έγινε. Στην πραγματικότητα όμως ήθελα να μπει στο μπάνιο και βγαίνοντας να με δει να γαμάω την Τόνια. Η Τόνια βγήκε από το μπάνιο φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μαύρο δαντελωτό στρινγκάκι και κάθισε απέναντι μας στον καναπέ. Είπα στην γυναίκα μου να μπει στο μπάνιο και να μην ανησυχεί.

Μπαίνοντας η γυναίκα μου στο μπάνιο σηκώθηκα και κάθισα δίπλα στην αδερφή μου. Εκείνη δεν έχασε ευκαιρία και χούφτωσε τον πούτσο μου πάνω από το μαγιό μου. Της είπα τότε αυτά που μου είπε η Μαρία και της ζήτησα να κάνει κάτι για να την πείσει να συνεχίσουμε.

-    «Άστο πάνω μου αδερφούλη. Τώρα που κάναμε την αρχή δεν έχει γυρισμό. Θα μας πηδάς και τις δύο μαζί, θα δεις…», μου είπε ενώ πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. «Χαλάρωσε και όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο…»

Με ξάπλωσε τον καναπέ, έκανε στην άκρη το στρινγκάκι της και καβάλησε τον πούτσο μου. Καύλωσα αμέσως με την ιδέα να με δει η γυναίκα μου να γαμάω την αδερφή μου. Έβλεπα και τα βυζάκια της Τόνιας να κουνιούνται ρυθμικά μπροστά μου και σφυροκοπούσα με μανία το μουνάκι της. Έβαζα τον πούτσο μου μέχρι τον πάτο της μήτρας της αδερφής μου περιμένοντας την γυναίκα μου να βγει από το μπάνιο…

-    «Τι κάνεις εκεί παλιο-ανώμαλε;», ακούστηκε η φωνή της όταν μας είδε και έφυγε τρέχοντας προς την κρεβατοκάμαρα.

-    «Μη σταματάς, συνέχισε…», μου είπε η αδερφή μου. «Αν σταματήσεις τώρα δεν θα γίνει ποτέ αυτό που θέλουμε».

Την γύρισα ανάσκελα και μπαινόβγαινα μέσα της με δύναμη ενώ φώναζε και με παρακαλούσε να την γαμήσω πιο γρήγορα.

-    «Έτσι γαμιά μου… σκίσε με ψωλαρά μου! Μη σταματάς… πιο βαθιά, πιο γρήγορα πουτσαρά μου!», μου έλεγε ενώ τη γαμούσα.

Ακούω τότε τη γυναίκα μου πίσω μας να φωνάζει.

-    «Παλιοπουτάνα! Γαμιέσαι με τον αδερφό σου σκύλα, πόρνη, ξεκωλιάρα!»

Αυτό με άναψε περισσότερο και πήδαγα την αδερφή μου με περισσότερη μανία. Η Μαρία συνέχισε να φωνάζει αλλά εμείς γαμιόμασταν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα η αδερφή μου της έλεγε:

-    «Κοίτα πως με πηδάει ο άντρας σου. Κοίτα πόσο βαθιά μου τον καρφώνει. Έτσι πουτσαρά μου, σκίσε την αδερφούλα σου!»

Ένιωθα το σπέρμα μου να έρχεται και αποφάσισα να χύσω μέσα στη μήτρα της αδερφής μου μπροστά στην γυναίκα μου.

-    «Χύνω, χύνω καυλιάρες μου!!!», φώναξα ενώ τεράστιες ποσότητες σπέρματος έβγαιναν από τα αρχίδια μου.

Σηκώθηκα από την αδερφή μου και πήγα προς το μέρος της γυναίκας μου η οποία πλέον με κοίταζε σαστισμένη.

-    «Γλείψε!», της είπα και πιάνοντας τον πούτσο μου τον ακούμπησα στο στόμα της.

Προσπάθησε να αντισταθεί αλλά δεν της άφησα περιθώρια. Πίεσα τον πούτσο στο στόμα της και τον κράτησα εκεί καρφωμένο. Μην έχοντας άλλη επιλογή άρχισε να γλείφει και να ρουφάει την ψωλή μου.

-    «Ρούφα τα μωρό μου. Τα ψωλοχύματα του άντρα σου είναι. Έτσι… τρομπάρισε τον καύλα μου. Σάλιωσε τον για να μπει στην κωλάρα σου μωρό μου!», της έλεγα καθώς την έστηνα στα τέσσερα και ακουμπούσα την σούφρα της.

Πίεζα το κεφαλάκι του πούτσου μου στην τρυπούλα της και την έβλεπα να ανοιγοκλείνει από καύλα, ώσπου με μια κίνηση μπήκα όλος μέσα της. Σφυροκοπούσα το κωλαράκι της γυναίκας μου ενώ έβλεπα την αδερφή μου να έρχεται προς το μέρος μας φορώντας ένα στραπόν τουλάχιστον 25 πόντους.

-    «Κάντε χώρο και για μένα…», μας είπε ενώ σάλιωνε τον τεράστιο πλαστικό πούτσο.

Ξάπλωσε κάτω από την γυναίκα μου και έπαιζε με το μουνάκι της. Σταθεροποίησε το στραπόν και το πίεσε στον κόλπο της γυναίκας μου. Μούγκριζε από ευχαρίστηση και φώναζε να της σκίσουμε πιο δυνατά τις τρύπες της.

-    «Έτσι… σκίστε με από μπρός και από πίσω! Σκίστε με δυνατά! Πιο δυνατά… μη σταματάτε… Τι καύλα είναι αυτή που νιώθω η γυναίκα! Τι εργαλεία είναι αυτά που με καβαλάνε! Τι έχανα τόση ώρα…»

Αλλά και αδερφή μου φώναζε από καύλα.

-    «Σου σκίζω την γυναίκα αδερφούλη, όπως έσκιζες πριν την μουνάρα μου. Κοίτα την πουτανάρα σου… το απολαμβάνει να τρώει δύο πούτσους μαζί. Τόση ώρα φώναζες πουτανάκι να σταματήσουμε… τώρα το θες κι εσύ γαμηθείς, ε;» έλεγε η αδερφή στην γυναίκα μου.

Αυτή συνέχιζε να μουγκρίζει από ευχαρίστηση ενώ έλεγε:

-    «Ναι μωρό μου… γουστάρω που με γαμάνε ο άντρας μου με την αδερφή του. Πιο δυνατά! Χύνω! Χύνω!!!», φώναζε ενώ έπεφτε στην αγκαλιά της αδερφής μου.

Έβγαλα τον πούτσο μου από την κωλοτρυπίδα της και τους τον έδωσα να τον καθαρίσουν.

-    «Όχι αδερφούλη μου…», είπε η Τόνια. «Δεν θα χύσεις στα στοματάκια μας…»

Γυρίζοντας την κολάρα της προς το μέρος μου με διέταξε να της τον βάλω λέγοντας παράλληλα στην γυναίκα μου να γλείψει το μουνάκι της. Η Μαρία υπάκουσε και άρχισε να γλείφει το μουνί της αδερφής μου με μανία ενώ φώναζε σε μένα να τον καρφώσω στον κώλο της.

-    «Γάμα την κωλάρα της αδερφής σου όσο εγώ θα γλείφω το μουνάκι της!», μου έλεγε.

Σφυροκοπούσα με δύναμη την αδερφή μου και η γυναίκα μου έπαιζε με τα αρχίδια μου ενώ η αδερφή μου έλεγε:

-    «Αχ… μη, μη σταματάτε, μη! Σκίστε με την πουτάνα! Σκίστε με! Κάντε με να χύσω. Ναι, ναι! Με γαμάνε η νύφη μου και ο αδερφός μου και γουστάρω! Αχ… ναι! Γλείψε με πουτανάκι!», έλεγε στην γυναίκα μου. «Γλείψε με! Ναι! Ναι! Χύνω, χύνω! Πιες τα υγρά μου. Πιες τα νυφούλα μου!», φώναζε καθώς έχυνε.

Αλλά κι εγώ δεν άργησα να χύσω. Τα αρχίδια μου πρήστηκαν και καυτές ποσότητες σπέρματος χύνονταν στον πάτο της αδερφής μου η οποία μου κουνούσε ρυθμικά το κωλαράκι της από ευχαρίστηση. Κουρασμένοι πια καθίσαμε και οι τρεις στον καναπέ και παίζαμε.

-    «Θέλω όταν γυρίσουμε στην Αθήνα να φέρεις και τον Κώστα…», είπε η γυναίκα μου στην αδερφή μου.

Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")