Έρωτας για τρεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Αρχές Αυγούστου κανονίσαμε με την κοπελιά μου να μείνουμε ένα βράδυ στην φίλη της επειδή θα έλειπαν οι γονείς της και επειδή φοβόταν να μείνει μόνη της είπαμε να πάμε να φάμε να δούμε καμιά ταινία και να κοιμηθούμε.

Πρέπει να σας πω ότι η Λίτσα (φίλη) ήταν 1.65 αλλά απίθανη και με τρομερότατο κώλο. Από ότι είχα μάθει πρέπει να ήταν νυμφομανής.

Αφού φάγαμε πήγαν τα κορίτσια να βάλουν κάτι πιο άνετο και να έρθουν να δούμε μια ταινία. Η Λίτσα είχε βάλει ένα ολόσωμο νυχτικό χωρίς σουτιέν και ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι.

Είχε κάτσει απέναντι μου με ελαφρώς τα πόδια ανοιχτά και τα έβλεπα όλα. Με πήρε χαμπάρι και η πουτανίτσα είχε βάλει το χέρι της ανάμεσα και χαϊδευόταν. Είχα καυλώσει και με δυσκολία κρατιόμουν να μην μαλακιστώ μπροστά τους.

Είπα ότι πάω τουαλέτα λόγω ανάγκης αλλά η ανάγκη να τον παίξω ήταν μεγάλη. Βρήκα τα ρούχα παρατημένα επάνω στο πλυντήριο που φόραγε και πήρα τα εσώρουχα και έγλειφα τραβώντας μαλακία.

Ξαφνικά ακούω βήματα και μόλις που προλαβαίνω και κάθομαι στην τουαλέτα. Ήταν η Πόπη (γκόμενα μου).

-    «Πού είσαι τόση ώρα;», μου λέει. «Πάω για ύπνο».

-    «Έρχομαι κι εγώ μόλις τελειώσω…», της λέω.

Πράγματι πήγα κατευθείαν για να μην υποψιαστεί τίποτα. Μόλις ξαπλώνω δίπλα της με νιώθει και με αγκαλιάζει αυτομάτως και μου λέει:

-    «Καυλίτσες έχουμε;»

Βλέπετε ήταν πέτρα και με πήρε χαμπάρι.

-    «Τι έγινε; Καυλώσαμε με την Λίτσα;»

-    «Τι λες μωρέ;», της λέω.

Άρχισε να με χαϊδεύει γύρω από τον πούτσο μου χωρίς να τον πιάνει. Της λέω:

-    «Τι θα γίνει; Θα τον πάρεις στο στόμα σου;»

Και ακούω την Λίτσα να λέει:

-    «Αυτό θα το κάνω εγώ!»

Τα είχαν κανονίσει οι καριόλες. Έρχεται με το αεράτο νυχτικό ανοιχτό μπροστά να βλέπουμε τα βυζιά της και πέφτει επάνω στον σκληρό πούτσο μου ρουφώντας τον και τα αρχίδια πάνω - κάτω. Με είχε τρελάνει! Η Πόπη μας έβλεπε παίζοντας με το μουνάκι της.

Έρχεται και κάθεται πάνω στο πρόσωπο μου η Πόπη γλείφοντας την και πίνοντας τα ζουμιά της ενώ η Λίτσα με ρούφαγε. Γυρνάει η Λίτσα στα τέσσερα και μου λέει:

-    «Σκίσε μου την κωλάρα που τόσο σου αρέσει ψωλαρά μου!»

Ενώ μπαίνω μέσα της η Πόπη βγάζει ένα δονητή και τον βάζει στην μουνάρα της ενώ την γλείφει και η Λίτσα. Ενώ χύνω μέσα στην κωλάρα της Λίτσας σκύβει η Πόπη και μαζεύει όσα χύσια μπορεί και γλείφεται με την φίλη της.

-    «Τώρα έλα να γαμήσεις εμένα από τον κώλο!», μου λέει η Πόπη.

Πέφτει κι αυτή στα τέσσερα και μπαίνω μέσα της ενώ έρχεται από πίσω μου η Λίτσα να μου γλείφει τα αρχίδια.

Σε κάποια φάση μου βάζει δάχτυλο καυλώνοντας με περισσότερο, και βλέποντας να μην αντιδρώ, μου βάζει τον δονητή στον κώλο ενώ γαμούσα την Πόπη. Έμεινα μαλάκας ενώ έχυσα ταυτόχρονα μέσα στην καύλα.

Το τι έγινε το υπόλοιπο βράδυ φανταστείτε το...

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")