Το κέρατο η μάνα και η λεσβία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Μπήκα από νωρίς στον πειρασμό αλλά μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να γράψω μια δική μου (πραγματική) εμπειρία.

Ότι διαβάσετε θα σας φανεί υπερβολή αλλά κάθε λέξη είναι πραγματικότητα, κάθε γεγονός συνέβη.

Και συνέβη σε κάποιο από τα πανέμορφα νησιά μας, που για λόγους προφανείς δεν θα αναφέρω, αν και είμαι σίγουρη πως όσοι ζούσαν εκείνη την περίοδο εκεί, κάτι θα θυμηθούν. Λεπτομέρειες σίγουρα δεν γνωρίζουν ή τουλάχιστον δεν γνώριζαν…

Τα γεγονότα ξεκίνησαν με τον αρραβώνα μου, που ήταν κατάληξη μιας σχέσης τριών χρόνων. Εγώ 25 (τότε) κι αυτός 29. Έμενα με τη μητέρα μου, χήρα στα 48 της τότε. Υπάλληλος εγώ σε κάποια υπηρεσία, με εμπόριο ο δικός μου.

Με την οικογένειά του είχα άριστες σχέσεις. Κάτι παραπάνω από εγκάρδιες. Ειδικά με την μεγαλύτερη αδερφή του. Κι ο ίδιος ερχόταν και πολλές φορές έμενε στο σπίτι μας, ειδικά αν το ξενυχτούσαμε. Ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο και την οικειότητα της μητέρας μου απέναντί του. Το θεωρούσα φυσιολογικό και λογικό (άλλωστε είμαι μοναχοκόρη).

Κι όλα κυλούσαν ομαλά, οικογενειακά θα έλεγα, μέχρι την ημέρα που ένιωσα να γκρεμίζεται ο κόσμος κάτω από τα πόδια μου…

Είχα ξεκινήσει να πάω στην Αθήνα, αεροπορικώς. Ιανουάριος και πολύ κακοκαιρία. Έπρεπε όμως να πάω για κάποιο υπηρεσιακό σεμινάριο και δεν ήταν δυνατόν να το αποφύγω. Με πήγε ο Νίκος (ας τον πούμε έτσι) στο αεροδρόμιο, πήγα στο check-in και πέρασα στις αναχωρήσεις. Αυτός έφυγε για τις δουλειές του.

Μετά από λίγη ώρα ακούστηκε στα μεγάφωνα η ακύρωση της πτήσης και η επόμενη ήταν αρκετές ώρες μετά κι έτσι αποφάσισα να πάρω ταξί και να πάω σπίτι μέχρι τότε. Από συνήθεια μπήκα από την πόρτα της κουζίνας και μπαίνοντας, άκουσα θόρυβο στο δωμάτιο της μητέρας μου και μια αντρική φωνή.

Έμεινα ακίνητη για λίγο, μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι δεν έκανα λάθος. Πράγματι ακούστηκε πάλι μια αντρική φωνή αλλά δεν κατάλαβα τι έλεγε. Η περιέργεια με έκανε να πλησιάσω αθόρυβα και να κρυφοκοιτάξω από τη μισάνοιχτη πόρτα. Και τότε ήταν που τρελάθηκα…!

Η μητέρα γονατιστή να έχει στο στόμα της τον πούτσο του. Χαμένοι και οι δύο στο κόσμο τους δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία μου. Τα έχασα. Ο κόσμος έφυγε κάτω από τα πόδια μου.

Μέχρι να συνέλθω, την έριξε στα τέσσερα κι άρχισε να μπαίνει μέσα της από πίσω. Αυτή μούγκρισε καθώς μπήκε μέσα της. Ένα μουγκρητό πόνου και ευχαρίστησης. Έβαλα τις φωνές, γύρισαν και με κοίταξαν. Αυτοί απτόητοι συνέχισαν ενώ εγώ έφυγα τρέχοντας και κλαίγοντας…

Παρά την κακοκαιρία, περπάτησα αρκετή ώρα στους δρόμους πριν καταλήξω στο σπίτι της αδερφής του και της εξιστορήσω τα συμβάντα…

Τα άκουσε με ταραχή. Δεν απάντησε αμέσως. Μου έδωσε ένα ποτό να συνέρθω από το σοκ και το κρύο. Με παρακάλεσε να μείνω εκεί για λίγες μέρες για να δούμε τι θα γίνει. Εγώ ανένδοτη.. για μένα όλα είχαν τελειώσει. Κι όπως αποδείχτηκε και για τον ίδιο.

Έμεινα μαζί της. Κάθε μέρα προσπαθούσε να με κάνει να ξεχάσω, να το ξεπεράσω. Δύσκολο πράγμα. Έκανε τα πάντα, ότι μπορούσε. Δεν ήξερα όμως ότι από καιρό είχε άλλες σκέψεις για μένα… και ένα βράδυ, καθώς ήμασταν ξαπλωμένες κοιτάζοντας το ταβάνι και το οινόπνευμα είχε χαλαρώσει τις αναστολές, άρχισε να τις "εξομολογείται".

Έτσι άκουσα για πρώτη φορά ότι προτιμάει τις γυναίκες, έχοντας αρκετές εμπειρίες. Άκουσα ότι δεν ήμουν η μέλλουσα σύζυγος του αδερφού της αλλά μια πρόκληση πάθους για την ίδια. Και πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό μου άρεσε και με προκάλεσε.

Δεν άντεξα στην πρόκληση και όταν έμεινα μόνη "περιποιήθηκα" τον εαυτό μου, το κορμί μου. Έσβησα όσο μπορούσα την κάψα μου παίζοντας για ώρα μαζί του…

Όσο περνούσαν οι μέρες άρχισαν τα πράγματα να γίνονται πιο τολμηρά. Και μια μέρα, μεταξύ σοβαρού και αστείου (μάλλον σοβαρά το εννοούσε), μου πρότεινε να κρυφοκοιτάζω όταν θα έκανε σεξ με κάποια.

Ήμουν σίγουρη ότι το είχαν συζητήσει ήδη και τις ερέθιζε το γεγονός να τις κοιτάζουν. Ίσως να το είχαν σκεφτεί νωρίτερα αλλά να μην τολμούσαν να το ζητήσουν από κάποια άλλη ή ακόμη και να το είχαν δοκιμάσει.

Τέλος πάντων. Ο πειρασμός ήταν μεγάλος για να μείνω απαθής. Έτσι, θέλεις λόγω περιέργειας, θέλεις λόγω του ότι η σκέψη με ερέθιζε, δέχτηκα.

Όταν βράδιασε δεχτήκαμε μια επίσκεψη. Μια πολύ όμορφη γυναίκα. Καλοντυμένη,. εντυπωσιακή και αισθησιακή, μέσα στη μαύρη φούστα της και το λευκό της πουκάμισο. Παντρεμένη, την ήξερα. Δεν ήξερα όμως τις ερωτικές της προτιμήσεις.

Ξαφνιάστηκα αλλά δεν το έδειξα. Έμεινα για λίγο στην παρέα συζητώντας ότι πιο αδιάφορο υπήρχε εκείνη την ώρα και μετά με μια δικαιολογία έφυγα, έτσι όπως είχαμε συμφωνήσει.

Γύρισα μετά από μισή ώρα περίπου, αθόρυβα. Άκουσα τα λαχανιάσματά τους στο καθιστικό και πήγα προς τα εκεί. Το θέαμα με συγκλόνισε.

Η "επισκέπτρια" σε μια πολυθρόνα έχοντας ακουμπισμένα τα πόδια της στα μπράτσα, ορθάνοικτα, έτσι που να ξεχωρίζει το ορθάνοικτο από την καύλα μουνί της. Τα υγρά της να ξεχωρίζουν και να τρέχουν σαν σιγανό ποταμάκι προς την κωλοτρυπίδα της… Εκεί που η (παρολίγον) κουνιάδα μου είχε βάλει μέσα της ήδη τα δάκτυλά της ενώ η ίδια έτριβε την πρησμένη κλειτορίδα της.

-    «Έτσι...!», έλεγε μέσα στα μουγκρητά της καύλας της. «Σκίσε με! Το θέλω, μου αρέσει να μου το κάνεις εσύ!», συνέχισε.

Η άλλη γονατισμένη μπροστά της, ολόγυμνη, είχε ανοίξει τα πόδια της και με το ένα χέρι της χάιδευε το μουνί της, όση ώρα είχε το άλλο στον πανέμορφο ορθάνοιχτο κώλο της φίλης της.

Είχα καυλώσει αφάνταστα. Γονάτισα, άνοιξα όσο μπορούσα τα πόδια μου κι άρχισα να χαϊδεύομαι. Κοιτούσα με τρόπο κι όσο μπορούσα να διακρίνω χωρίς να γίνω αισθητή. Ήταν απίστευτο.

Σε λίγο, ξαπλώνοντας στο πάτωμα, ήρθαν σε στάση 69. Η μια έγλειφε την άλλη και ταυτόχρονα της έτριβε την τρυπούλα του κώλου της.

Δεν ξέρω πόσες φορές τελείωσα παρακολουθώντας. Έφυγα και τα πόδια μου έτρεμαν. Δεν μπόρεσα να μείνω άλλο. Γύρισα μετά από καμιά ώρα στο σπίτι, κανονικά αυτή τη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")