Παρτούζα με έναν παλιό και έναν καινούργιο φίλο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Γεια σας και πάλι. Είχα γράψει παλιότερα την ιστορία "Τρίο με τον γυμναστή μας" και θα' θελα να περιγράψω μια εκπληκτική βραδιά που περάσαμε εγώ, η γυναίκα μου, ο Κώστας (ο φίλος μας ο γυμναστής) και ένας νέος φίλος ο Νίκος.

Πριν φτάσουμε εκεί να σας πω ότι τα τρίο μας με τον Κώστα συνεχίστηκαν και ήταν καταπληκτικά (το μόνο που δεν έγινε, ήταν να βάλει ο Κώστας στην παρέα μας την τύπισσα που πήδαγε).

Κάποια στιγμή ενώ πίναμε καφέ ο Κώστας μας λέει ότι έχει ένα φίλο από το γυμναστήριο, εργένη, 35άρη που απ’ ότι του είχε πει γούσταρε τις παρτούζες. Εμείς τον είχαμε δει, ήταν ένα ωραίο, σοβαρό παιδί αλλά αφού είχαμε τον Κώστα ούτε σκεφτήκαμε ποτέ να τον βάλουμε στο κρεβάτι.

Έτσι με αρκετή επιφύλαξη του είπαμε να τον γνωρίσουμε πρώτα σαν παρέα και βλέπουμε. Πράγματι για δύο μήνες περίπου κάναμε παρέα οι τέσσερις μας και τελικά προτείναμε στον Κώστα να προχωρήσει και να του πει για τα τρίο μας και αν θέλει να μπει στην παρέα μας.

Ο Νίκος απάντησε καταφατικά με μεγάλο ενθουσιασμό στην πρόταση του Κώστα για σεξ όλοι μαζί και κανονίσαμε έτσι να βρεθούμε το Σάββατο, τέλος Ιουλίου στο σπίτι του Κώστα για ένα ποτό, έξοδο και ότι άλλο βγει.

Πράγματι εγώ και η δικιά μου κατά τις δέκα το βράδυ φτάσαμε στο σπίτι του Κώστα που μας κέρασε ένα ποτό και μέχρι να έρθει ο Νίκος, η γυναίκα μου με όλο το θάρρος, αφού βρίσκονταν μαζί με τους γνωστούς γαμιάδες της, είχε αρχίσει να μας χουφτώνει πάνω από τα παντελόνια μας ενώ εμείς είχαμε αρχίσει να την δαχτυλογαμάμε από το μουνί ανεβάζοντας τη φούστα της και βγάζοντας το στρινγκάκι της.

Έφτασε και ο Νίκος και αφού τον κέρασε ο Κώστας ένα ποτό, βλέπω την γυναίκα μου να ζητάει από τον Κώστα να την χορέψει ένα χορό μπλουζ. Κατάλαβα ότι έξοδος δεν θα υπήρχε και θα άρχιζε η βραδιά της παρτούζας…

Η γυναίκα μου ξέροντας πλέον ότι ο καινούριος γνώριζε για τις προτιμήσεις μας στο σεξ και ότι το βράδυ είχε κανονιστεί με τρεις πούτσες για τις τρύπες της, έσκυψε έβγαλε τον πούτσο του Κώστα και άρχισε να τον τρομπάρει στο στόμα της. Εγώ αραγμένος χάζευα εκτός από το τσιμπούκι της δικιάς μου τον νέο μας φίλο για να δω τις αντιδράσεις και βέβαια τα προσόντα του.

Ο Νίκος προς μεγάλη μου ευχαρίστηση δεν άργησε καθόλου να πλησιάσει το ζευγάρι, να σηκώσει τη φούστα της πουτανίτσας μου και να αρχίσει γλειφομούνι. Η γυναίκα μου γύρισε τότε προς το νέο αίμα και άρχισε να τον γδύνει.

Είχε ωραίο γυμνασμένο κορμί με λίγες τρίχες, ενώ όταν του έβγαλε έξω την πούτσα του μας αποκαλύφθηκε ένα χοντρό καυλωμένο ήδη εργαλείο, ανάλογου μήκους με τα δικά μας, και εντελώς ξυρισμένο. «Καλό!», σκέφτηκα.

Η γυναίκα μου έπιασε αμέσως δουλειά ενώ ο Κώστας πλησίασε κι αυτός στο στόμα της ζητώντας μερίδιο από το τσιμπούκι της. Η δικιά μου χούφτωσε τα αρχίδια τους και άρχισε να κάνει τσιμπούκι πότε στον έναν, πότε στον άλλον, μέχρι που μετά από λίγο άρχισε το διπλοτσίμπουκο με τις δύο πούτσες να τρίβονται μεταξύ τους και μέσα στο στόμα της.

Τρομερή σκηνή που έδειχνε ακόμη ότι τον Νίκο δεν τον ενοχλούσε καθόλου η άμεση επαφή της πούτσας του με άλλη, κάτι που σιγούρεψα ακόμα περισσότερο όταν η δικιά μου ενώ τους πίπωνε άρχισε να ψαχουλεύει τις κωλοτρυπίδες τους.

Εμένα πάντα μου την άνοιγε, του Κώστα είχε αρχίσει πλέον να την γαμάει ενώ η αντίδραση του Νίκου σ' αυτή την κίνησή της ήταν όχι μόνο αποτρεπτική αλλά αντίθετα άνοιξε ακόμα περισσότερα τα πόδια του για να την διευκολύνει πιο πολύ.

Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι θα έχουμε ένα καταπληκτικό ολονύχτιο πάρτι αφού διαφάνηκε ότι εκτός από τις τρύπες της γυναίκας μου θα γαμούσαμε και τις τρύπες του καινούριου μας φίλου.

Έτσι μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι αφού την πλησίασα από πίσω και άρχισα να την γαμάω από το μουνί ενώ της έβαζα ήδη κωλοδάχτυλο. Ο Νίκος έφυγε από το στόμα της, φόρεσε καπότα και ήρθε δίπλα μου. Αμέσως του παραχώρησα τη θέση μου και του έπιασα την πούτσα του που ήταν σκληρή σαν πέτρα και την έβαλα στο μουνί της γυναίκας μου.

Καμία αρνητική αντίδραση ούτε σ’ αυτή την κίνηση άντρα προς άντρα. Η γυναίκα μου, με το που μπήκε μέσα της, αναστέναξε βαθιά κάτι που αναγνώρισα ως ένδειξη επιδοκιμασίας των προδιαγραφών ενός πούτσου που έμπαινε για πρώτη φορά στο μουνί της.

Εγώ με τον Κώστα χαζεύαμε πλέον τον Νίκο να γαμάει πρώτη φορά την πουτάνα μας ξέροντας από πείρα ότι λογικά από την πολλή καύλα δεν θα βαστάξει και πολύ. Πραγματικά μετά από λίγο έχυσε πάνω στην πλάτη της και έτσι πήραμε εμείς σειρά στο μουνί της πρώτα ο Κώστας και μετά εγώ εναλλάξ.

Ο Νίκος πήγε για μπάνιο και μετά από λίγο ξαναγύρισε για να μας βρει εμένα στο μουνί της και τον Κώστα να παίζει πλέον με τον κώλο της ώστε να ξεκινήσει το σάντουιτς. Πήγε απευθείας στο στόμα της γυναίκας μου για να μπει πάλι στο παιχνίδι. Η γυναίκα μου πλέον άρχισε να τον γαμάει με δάχτυλο από τον κώλο και μετά από λίγο η πούτσα του ήταν πάλι έτοιμη.

Το μουνί, ο κώλος και το στόμα της πουτάνας μας, πλέον γέμισαν από τρεις χοντρές πούτσες που δεν έλεγαν να χύσουν. Τη θέση του Κώστα στον κώλο της πήρε ο Νίκος ενώ εγώ βγήκα από το μουνί της αποφασισμένος να παίξω λίγο με τον Νίκο.

Πήγα από πίσω του και άρχισα να χαϊδεύω τα αρχίδια του την ώρα που ήταν στο κώλο της γυναίκας μου. Τουρλώθηκε λίγο παραπάνω και έτσι πήρα θάρρος και άρχισα να τον γαμάω από τον κώλο με ένα δάχτυλο και στην συνέχεια με δύο. Ο Νίκος άρχισε να αναστενάζει βαριά και να γαμάει με περισσότερη λύσσα την δικιά μου.

Ο Κώστας βλέποντάς μας μπήκε στο νόημα και πήγε προς το στόμα της γυναίκας μου για τσιμπούκι. Σε λίγο του έκαναν πίπα η γυναίκα μου με τον Νίκο που συνέχιζε να γαμάει την γυναίκα μου από τον κώλο ενώ εγώ αποφάσισα ότι ήταν ώρα να τον πάρω από τον κώλο με την πούτσα μου.

Ήταν το τέλειο γαμήσι. Είναι κάτι καταπληκτικό να γαμάς έναν ωραίο κώλο ενός άντρα που γαμάει την ίδια ώρα την γυναίκα σου. Σε λίγο βγάζοντας τα προφυλαχτικά μας ο ένας μετά τον άλλο χύσαμε ενώ ο Κώστας έχυσε μέσα στα στόματα και στα πρόσωπα της γυναίκας μου και του Νίκου.

Ξαπλώσαμε εξουθενωμένοι με την γυναίκα μου να μας χαϊδεύει τις πεσμένες πούτσες μας (είναι αχόρταγη) και όταν βρήκαμε τις ανάσες μας και κάναμε ντους συζητήσαμε με ένα ποτάκι την βραδιά μας θέλοντας να μάθουμε αν αρέσαμε οι τρεις μας στον Νίκο. Μας κοίταξε περίεργα και είπε:

-    «Είναι δυνατόν να μην μου αρέσατε βρε παιδιά; Αφού κάθισα και με γαμήσατε κιόλας!»

Εκεί μας αποκάλυψε ότι του αρέσει πολύ να γαμάει ενώ δεν τον πειράζει καθόλου την ώρα εκείνη να τον παίρνουν από τον κώλο ή να τσιμπουκώνει άλλη πούτσα. Το αντίθετο η πούτσα του γινόταν ακόμα μεγαλύτερη και πρόσφερε μεγαλύτερη ηδονή στην γυναίκα ή στον άντρα που θα γάμαγε (κάτι που επιβεβαίωσε και η γυναίκα μου αργότερα όταν γαμιόμασταν οι δυο μας και μου είπε ότι την ώρα που τον πήδαγα εγώ η πούτσα του μέσα στον κώλο της φούσκωσε ακόμα περισσότερο).

Έτσι ο Νίκος μας ρώτησε αν τον θέλαμε στην παρέα μας έτσι όπως ήταν. Λέτε να ήθελε και ερώτημα; Όχι μόνο τον δεχτήκαμε στην παρέα αλλά ο Κώστας άρχισε να σκέφτεται σοβαρά να χαρίσει μια νύχτα τον κώλο του στους άντρες της παρέας. Θα το δείξει η πορεία. Εδώ είμαστε να σας πω την συνέχεια. Γεια σας.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")