Τέσσερις στο κρεβάτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Αυτό που θα περιγράψω είναι αληθινή ιστορία. Είχα πάει στο χωριό να μείνω μαζί με ένα φιλαράκι μου. Εκεί ήταν ήδη τα δύο μεγαλύτερα ξαδέλφια μου μαζί με τις κοπέλες τους.

Ένα πρωί που αυτοί έφυγαν, ενώ ακόμα δεν είχα ξυπνήσει για τα καλά, μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, με είχαν πιάσει κάτι καύλες, ξέρετε άμα δεν έχεις γαμήσει ακόμα. Κοιμόμουν στο δωμάτιο που βάζαμε τα σκεπάσματα και αφού έλειπαν όλοι τα μάζεψε η γκόμενα του ξαδέλφου μου η Ελένη.

Εγώ με κλειστά μάτια, δεν την πήρα χαμπάρι και έτριβα τον πούτσο μου. Αυτή φώναξε την άλλη και μάλλον με έδειξε και χαζογέλασαν. Σε δύο λεπτά ξανάρθαν και η ξάπλωσαν δίπλα μου. Άρχισαν να μου τον τρίβουν έντονα και έχυσα μες το μποξεράκι.

Τότε ξύπνησα και τις είδα. Δεν ήξερα τι να πω. Ψιλοντράπηκα αλλά μου άρεσε κιόλας και πιάνουν και οι δύο και φιλιούνται μεταξύ τους και μετά γλείφουν τα χύσια μου από όπου είχαν κολλήσει.

Σε λίγο μου σηκώθηκε ξανά, και αυτές κοιτιόντουσαν και χαζογελούσαν για το μέγεθος του πούτσου μου. Άρχισαν να με γλείφουν σε όλο το σώμα και γδύθηκαν.

Η μία, η μικρή, μελαμψή, σχεδόν μαύρη, με κατάμαυρες ρωγίτσες, και μικρά βυζάκια, αξύριστο μουνί, και πουτανιάρικο κώλο. Η άλλη ψηλή, με τεράστια πόδια και κωλάρα αλλά και τεράστια βυζιά αλλά όχι στητά.

Άρχισαν να μου τρίβονται και η μικρή κάθεται πάνω στον πούτσο μου και πάλλεται πάνω κάτω. Σε λίγο έχυσα μες το μουνάκι της και από τα βογκητά ξύπνησε και ο το φιλαράκι μου ο Νίκος.

Μόλις με είχε ξεπαρθενέψει. Ο φίλος μου είχε τεράστιο πούτσο (19 εκ.) ενώ εγώ 13 και ήταν εμφανής η διαφορά. Μπλεχτήκαμε και οι τέσσερις πάνω στο κρεβάτι και σε κάποια στιγμή βρέθηκα να γαμάω από τον κώλο την ψηλή και ο άλλος να την τσιμπουκώνει ενώ η μικρή μου έγλειφε τα αρχίδια μου που κουνιόντουσαν.

Ξαναέχυσα στο κωλαράκι τις και ο άλλος στο στόμα της και τα ήπιε όλα. Αργότερα βρέθηκα εγώ με τον πούτσο του Νίκου στον κώλο μου. Εννοώ πως μου ψιλοάρεσε.

Μετά από αυτό οι μουνάρες γαμιόντουσαν λεσβιακά για κανένα μισάωρο ώσπου τις χύσαμε στα βυζιά και τα γλείψανε η μία από τα βυζιά της άλλης.

Τώρα καρφώνω τον πούτσο μου στο μουνί της μικρής και την γαμούσα για μιάμιση ώρα αλλά δεν έχυνα άλλο. Μόλις τον έβγαλα μου έπεσε κιόλας και με δούλεψαν οι άλλοι αλλά άρχισα να την παίζω σαν μανιασμένος και στο τέλος είχα έναν εκπληκτικό οργασμό χωρίς να χύσω.

Ακόμα μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα παρόμοιο ούτε μόνος μου ούτε με γυναίκα. Ακόμα και τώρα που το θυμάμαι και το γράφω μου σηκώθηκε. Πάω να χύσω.

Ξαναγύρισα.

Για δυο ώρες καθόμασταν εκεί. Μετά από λίγο του Νίκου του ξανασηκώθηκε και πήδηξε την ψηλή η οποία φώναζε η πουτάνα τόσο που πρέπει να ακουστήκαμε τουλάχιστον στους γείτονες.

Την άλλη μέρα το πρωί που ξανάφυγαν όλοι με ξύπνησαν πάλι. Η μικρή είχε ένα μπουκάλι στο μουνάκι της, το οποίο έτρεχε χύσια. Της το έσπρωξα πιο μέσα και άρχισα να της τραβάω τις τρίχες και να της τσιμπάω τις ρώγες.

Ξυπνάει και ο Νίκος και μας λένε σήμερα πιο πολύ να τις δείρουμε παρά να τις γαμήσουμε. Τότε τις βάζουμε και τις δύο πάνω σε σκουπόξυλα και τις σηκώνουμε όρθιες. Τις κλωτσούσαμε στα πόδια και όπως μετακινούνταν τα πόδια τους το σκουπόξυλο καρφωνόταν όλο και πιο βαθιά.

Ώσπου άρχισε να τρέχει αίμα αλλά ευτυχώς σταμάτησε γρήγορα. Τις γυρίσαμε ανάποδα και τις χαστουκίζαμε στον κώλο, τις γρατζουνούσαμε με μανία και έκλαιγαν αλλά τους άρεσε και ήθελαν κι άλλο. Το κωλαράκι τους είχε ματώσει.

Οι ρωγίτσες τους είχαν σκληρύνει και τις τσίμπαγα με μανταλάκια. Μετά άρχισα να τις δαγκώνω με μανία. Μετά αρχίσαμε να τις φιλάμε συνεχόμενα σε όλο το σώμα και από την καύλα την έχυσα εγώ στα μάτια και ο άλλος έχυσε εμένα στα αρχίδια κατά λάθος.

Η μικρή έγλειψε τα χύσια του Νίκου από τα αρχίδια μου και πήγε και έφερε ένα ξυραφάκι και αφρό για να της ξυρίσουμε τη μουνάρα. Αφού τελειώσαμε ρίξαμε άλλο ένα γαμήσι και μετά φύγανε.

Από εκεί και πέρα ήμασταν κάθε λίγο υπονοούμενα και γελάκια αλλά αυτές δεν αρκούνταν μόνο σε μας. Τις άκουγα το βράδυ. Τον έπαιρναν νόμιμα το βράδυ και παράνομα το πρωί.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")