Μεσημέρι με τρεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Καλησπέρα. Θα διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη στα δεκαοκτώ μου. Ήταν καιρός που παιζόταν κάτι με μια συμμαθήτρια μου στην Τρίτη Λυκείου. Αυτή έκανε παρέα με άλλες δύο κοπέλες όχι ωραίες.

Η πρώτη, η δικιά μου, ήταν κοντή μελαχρινή, πεταχτό κώλο και τεράστιο βυζί. Είχε μεγάλα τσιμπουκόχειλα αλλά δεν ντυνόταν όπως όλα τα κορίτσια στην ηλικία μας. Ντυνόταν συντηρητικά, και δεν ήθελε καθόλου συζητήσεις για σεξ.

Οι άλλες δύο, η μία πετσί και κόκαλο και η άλλη αφράτη. Η αδύνατη, άσχημη με σπυράκια και γενικώς πολύ ντεκαυλέ. Η χοντρή είχε τρίχες σε όλο της το σώμα, σε λογικά πλαίσια βέβαια.

Μια μέρα, καλοκαίρι, είχαμε πάει για καφέ και γυρνώντας, η πρώτη, η μουνάρα διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά της και γι’ αυτό της είπα:

-    «Έλα σπίτι μου που είμαι μόνος μου».

Ανέβηκαν και οι τρεις, και σε κάποια φάση καθόμασταν και η μία, η άσχημη, μου πετάει κάτι υπονοούμενα. Εγώ αρπάχτηκα στην αρχή και στην πλάκα τσιμπούσα. Μπαίνει στο παιχνίδι και η ωραία και σιγά - σιγά άρχισα να φτιάχνομαι.

Λέγανε ότι ξέρανε κοπέλες που τους είχαν βάλει δάχτυλο λες και αυτό ήταν μόνο. Τις πρότεινα να τους βάλω και η μία η χοντρή δέχτηκε. Οι άλλες με έβρισαν. Γδύνεται η άλλη και ξεκινάω… της τρίβω ταυτόχρονα τις ρώγες της για να καυλώσει.

Γούσταραν και οι άλλες και μόλις έχυσε αυτή μου γδύνονται. Ξεκινάω και τις δύο ταυτόχρονα με δάχτυλο. Πρώτη χύνει η πολύ αδύνατη που σας είπα, και κάνει squirt. Ξέρετε, ποτάμι τα υγρά.

Εντυπωσιάζονται και οι άλλες και φτιάχνονται ακόμα παραπάνω. Η τρίτη που δεν είχε χύσει ακόμα, βλέπει που μου είχε σηκωθεί και μου τον πιάνει. Γδυμένες και οι τρεις τις λέω να κάνουν λεσβιακά παιχνίδια να φτιαχτώ.

Δέχονται και γλείφουν τα μουνάκια τους. Προς έκπληξη μου ήταν ξυρισμένες και οι τρεις. Μου τον πιάνει η αδύνατη και μου λέει:

-    «Θέλω να με πάρεις από τον κώλο».

Την προειδοποιώ ότι επειδή είναι πολύ αδύνατη θα πονέσει και πρώτη φορά κιόλας. Με τσιγκλάει λέγοντας:

-    «Τι να πονέσει; Αφού τον έχεις μικρό…»

13 εκατοστά τον είχα τότε (14 τώρα) αλλά τον έχω πολύ χοντρό. Της τον βάζω κι αυτή τσίριζε και μου φώναζε:

-    «Γάμα με, γάμα με!!!»

Οι άλλες την έγλειφαν. Γυρνάει από την άλλη και την παίρνω από μουνί. Πόνος και μόνο. Έκλαιγε αλλά μου άρεσε, και αυτής της άρεσε αλλά είχε γεμίσει τον τόπο αίμα. Τελικά έχυσα στα βυζιά της και μετά τα έγλειφε.

Εμένα ήταν η τρίτη φορά που πήδαγα και έτσι μπορούσα να συγκρατηθώ και δεν έχυνα αμέσως. Μου πιάνει τον πούτσο η χοντρή και μου παίρνει τσιμπούκι. Επί μισή ώρα με τον πούτσο μου στο στόμα και στον κώλο της και δεν έχυνα με τίποτα.

Τελικά την έχυσα στο στόμα γιατί δεν ήθελα μουνί. Τώρα ήρθε η σειρά της τρίτης. Της λέω ότι για να χύσω ξανά τώρα θέλει προσπάθεια και υπομονή και αυτές ξεκίνησαν άλλη να μου γλείφει τα αρχίδια και άλλη τον πούτσο και η τρίτη να μου τρίβει τα βυζιά στη μάπα.

Σε μια ώρα καρφώνει η τρίτη το μουνάκι της στο καυλί μου και ξεκινάμε. Πάνω - κάτω τρία τέταρτα τα κατάφερα… έχυσα τρίτη φορά σε δυο ώρες. Τώρα η δεύτερη που ήθελε να μείνει παρθένα, βλέποντας και τις άλλες δύο να ξεπαρθενιάζονται, γούσταρε και ήθελε και αυτή.

Τα παίρνω κι εγώ και της λέω:

-    «Μπουκάλι».

Αφού την έκανα να κλαίει από τον πόνο της ξέσκισα το μουνί με ένα μπουκάλι μπίρας και την έκανα να χύσει ξανά φωνάζοντας.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")