Το όμορφο γαμήσι της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας. Με λένε Πάνο, είμαι 37 χρονών και την γυναίκα μου Φώφη 35 χρονών. Είναι ένα θεσπέσιο μουνί, καυλιάρα όσο δεν πάει. Παλιά είχαμε κάνει παρτούζα με έναν φίλο και μας άρεσε πολύ.

5 Ιουνίου πήγαμε διακοπές στην Ίο. Τα μπανάκια μας, ταβερνούλα και όλα μια χαρά. Ένα βραδάκι λοιπόν βγήκαμε για τη βολτούλα μας μπήκαμε σε ένα κλαμπάκι με ωραίο περιβάλλον, μουσικούλα και έναν μπάρμαν φοβερό.

Της πρότεινα ένα τραπεζάκι για να κάτσουμε και μου λέει:

-    «Πάμε στο μπαρ να κάτσουμε;» της λέω

-    «Γιατί εκεί;», της λέω.

-    «Καλά, δεν βλέπεις έναν υπέροχο ψωλαρά μπάρμαν;», μου απαντά.  

-    «Μμμ… τον μπάνισες ε;», της κάνω.

Αφού πήραμε τα ποτάκια μας, μου λέει πως θα ήθελε να ξεσκιστεί μαζί του. Εγώ δε, τον τελευταίο καιρό, δεν την πολυγαμάω, προτιμώ να την γλείφω και να τον παίζω.

Πιάσαμε κουβέντα μαζί του και γνωριστήκαμε. Τον έλεγαν Μάνο, 24 χρονώ, ξανθός και πολύ όμορφος. Το βράδυ κύλαγε και στις τρεις η ώρα έκλεινε. του λέω.

-    «Βρε Μάνο, από τώρα κλείνετε;», του λέω. μου κάνει

-    «Ναι. Το αφεντικό μέχρι εκεί κρατάει…», μου κάνει.

Λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη τον κάλεσα στο δωμάτιο μας για ένα ποτάκι και δέχτηκε αμέσως, διότι κάτι είχε καταλάβει όλο το βράδυ απ’ τη συζήτηση μας. Στο δρόμο για το δωμάτιο μιλάγαμε… μπροστά εγώ, λίγο πιο πίσω η γυναίκα μου κι ο Μάνος.

Τον ρώτησα για κάτι και δεν απάντησε. Γυρνάω να δω αν με άκουσε και τι να δω; Προχωρούσα σαν βλάκας μόνος μου και εκείνοι ήταν λίγα μέτρα πιο κάτω αγκαλιά και φιλιόντουσαν σαν τρελοί. Αμέσως κατακαύλωσα. Πάω κοντά του και τους λέω:

- «Άντε ρε παιδιά, μην το καθυστερείτε. Πάμε στο δωμάτιο!»

Και έτσι έγινε. Κάνανε έρωτα λες και ήταν ερωτευμένοι από καιρό. Τα βογκητά της γυναίκας μου με είχαν ξετρελάνει. Ο πούτσος του Μάνου ήταν απίθανος! Όλο μα όλο το υπόλοιπο βράδυ την γαμούσε σαν τρελός μέχρι που ξημέρωσε.

Κατά τις δώδεκα το μεσημέρι που ξυπνήσαμε, ήταν πάλι καυλωμένος η γυναίκα μου ανέβηκε επάνω του και του έδινε το όμορφο μουνάκι της. Το έγλειφε, το ρούφαγε, το πιπίλαγε λες και δεν είχε ξαναδεί, τόση καύλα είχε.

Κι εγώ δε, του τον είχα πάρει στο στόμα και τον τσιμπούκωνα λαίμαργα. Κάτσαμε επτά ημέρες, τις τρεις από αυτές δεν βγήκαμε απ’ το δωμάτιο παρά μόνο για φαγητό κι ο Μάνος δεν πήγε στη δουλειά.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")