Παρτούζα στο ΤΕΙ Λάρισας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το μόνο που θα σας πω γι’ αυτήν την ιστορία είναι ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή. Τα πρόσωπα τα γεγονότα είναι και τα ονόματα είναι τα πραγματικά, δεν θα αλλοιωθεί τίποτα. Και τώρα στο ζουμί…

Το γεγονός που θα σας πω έγινε στα ΤΕΙ της Λάρισας το 2002 όπου σπούδαζα κι εγώ εκεί σαν ηλεκτρολόγος. Ήταν η περίοδος που μας βάλανε ασύρματο δίκτυο στης εστίες ( ξέρετε τώρα ο ένας να μπαίνει στο pc τους αλλού κτλ.). Μια μέρα έρχεται ο Παύλος (συγκάτοικος) στο δωμάτιο και μου λέει:

-    «Μάκη το βράδυ θα δούμε live τσόντα μέσα στο pc».

-    «Για πες…», του λέω.

-    «Το βράδυ στο δωμάτιο του ο αλβανός πληροφοριακού θα πάρει την δικιά του μαζί με την φιλενάδα της και θα το δούμε live μέσα από το κοινό δίκτυο».

-    «Δηλαδή;», του λέω.

-    «Θα τραβάει με την web camera και θα το πάρουμε από τα κοινόχρηστα. Στην όλη φάση συμμετέχουν κι άλλα επτά άτομα».

Περιμέναμε πως και πως να έρθει το βράδυ. Κατά τις 11:30 έπεσε το σύρμα. Όλοι τα μάτια στις οθόνες. Ξαφνικά, εκεί που ήταν όλα σκοτάδι, βλέπουμε φως, να ανοίγει η πόρτα του δωματίου και να μπαίνει ο αλβανός με την δικιά του και με μια άλλη κοπέλα.

Η δικιά του ήταν μια πρωτοετής του τμήματος φυτικής παραγωγής, λίγο κοντή αλλά με ξανθό φυσικό μαλλί και πολύ ωραίο πρόσωπο. Η άλλη δεν ήταν και τόσο καλή, το μόνο που είχε ήταν μεγάλο στήθος, από το ίδιο τμήμα αλλά μεγαλύτερο εξάμηνο.

Κάθισαν στο κρεβάτι και οι τρεις. Στην αρχή δεν λέγανε τίποτα για κανένα πεντάλεπτο, απλά κοίταζε ο ένας τον άλλον. Ξαφνικά λέει ο αλβανός:

-    «Κορίτσι, αυτό το βράδυ θα είναι το κάτι άλλο!»

-    «Ξέρεις Γιώργο, έχω μια αμφιβολία για το αν πρέπει να γίνει…», λέει η δικιά του.

Αμέσως η άλλη κοπέλα πέρασε το χέρι της από πίσω και της πιάνει τον ώμο και καθώς την τραβάει πως το μέρος της, της λέει:

-    «Θα δεις, θα σου αρέσει… Κι εγώ το κάνω για πρώτη φορά αλλά μου είπε η Άννα που το έχει κάνει και της άρεσε πολύ. Ότι είναι μια καλή εμπειρία!»

Το ξανθό πήρε φόρα και άρχισε να φιλάει την άλλη στο στόμα και να κάνουν τα λεσβιακά τους. «Ωπα!» λέω, «εδώ είμαστε!».

Ο αλβανός δεν έκανε τίποτα για την ώρα, απλά κοίταζε. Άρχισε να χουφτώνει η μία τα στήθη της άλλης και να πηγαίνουν τα χέρια όλο και πιο κάτω… Ξαφνικά βλέπουμε τον αλβανό να παίρνει θέση μάχης. Πετάει γρήγορα τα ρούχα του και δίνει την πούτσα του στην δικιά του.

Εκείνη αρχίζει να τον ρουφάει με μανία και η άλλη να χώνει το πρώτο δάχτυλο μέσα στο μουνί από το ξανθό. Μετά τον πήρε και η άλλη στο στόμα… Αυτό το σκηνικό κράτησε για κανένα δεκάλεπτο περίπου.

Στην συνέχεια βλέπουμε τα δύο μωρά να έχουν ανοίξει τα πόδια τους και ο αλβανός να γαμάει ποτέ την μία και ποτέ την άλλη. Αυτές έκαναν σαν λυσσάρες, με βογκητά και άλλα πολλά κολπάκια…

Ξαφνικά ακούμε τον αλβανό να λέει:

-    «Πουτάνες, θα σας σκίσω στο γαμήσι σήμερα και τις δύο!»

Αυτές άρχισαν να βογκάνε ακόμα πιο πολύ από πριν. Μετά τις έστησε κα τις δύο στα τέσσερα και άρχισε να τις γαμάει με μανία. Αυτές οι δύο το χαβά τους, δεν μασούσαν μία.

Μετά από κανένα 45λεπτο τις έβαλε να φιλάνε η μία την άλλη και αυτός έχυσε πάνω στα πρόσωπά τους. Το video το έχω ακόμα στην κατοχή μου (είναι συλλεκτικό κομμάτι).

Αυτά έγιναν εκείνο το βράδυ. Την άλλη μέρα έγινε χαμός στις εστίες.

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")