Ερωτικό πάρτι ζευγαριών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Αφού συνέβηκε την πρώτη φορά και δεν με χάλασε καθόλου, αλλά απεναντίας απελευθερώθηκα πιο πολύ στον ερωτικό μου τομέα, ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου. Φυσικά δεν έψαχνα σαν λιγούρης να βρω αγοράκια να πηδήξω, αλλά ήμουν σίγουρος πως δεν θα έλεγα όχι σ’ ένα τρυφερό αγορίστικο κωλαράκι.

Η ευκαιρία παρουσιάστηκε στα γενέθλια της συγκατοίκου μου, της Ισμήνης. Θα καλούσαμε λίγους φίλους της στο διαμέρισμα για φαγητό και ποτό. Εγώ ανέλαβα τα σουβλάκια και η Ισμήνη τις υπέροχες σαλάτες που ήξερε να φτιάχνει.

Αφού ήρθαν καμιά δεκαριά άτομα, φάγαμε και καθίσαμε να δούμε κανένα έργο. Μετά έφυγαν όλοι εκτός από δύο φίλες της και ένα αγόρι, που και οι τρεις έμεναν σε άλλη πόλη και έτσι τους είπαμε να μείνουν σε εμάς για να μην έχουν να οδηγούν πίσω. Τα δυο κορίτσια θα έμεναν στο δεύτερο δωμάτιο και ο άλλος θα κοιμόταν στον καναπέ.

Αφού ξαπλώσαμε, έδωσα κι εγώ με την σειρά μου το "δώρο" της Ισμήνης, το οποίο περιλάμβανε ένα γλειφομούνι που την οδήγησε σε ένα δυνατό οργασμό. Αφού τελειώσαμε και την πέσαμε για ύπνο σε κάποια στιγμή ξύπνησα και σηκώθηκα να πιω νερό. Λίγο η ένταση που προηγήθηκε με την Ισμήνη, λίγο το ότι δεν ήμουν μαθημένος να φιλοξενώ κι άλλους κατευθύνθηκα στην κουζίνα γυμνός ξεχνώντας πως υπήρχαν και άλλοι στο σπίτι…

Άνοιξα το ψυγείο και έβαλα νερό και αφού άναψα τσιγάρο κάθισα στα σκοτεινά σε μια καρέκλα της κουζίνας για να το καπνίσω. Εκεί όπως ήμουν διαπίστωσα ότι στο δεύτερο δωμάτιο ακούγονταν πνιχτές κραυγές. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ήταν ότι και η Κατερίνα με την Ελένη το "διασκέδαζαν" και ασυναίσθητα το άλλο μου χέρι πήγε στον πούτσο μου, άρχισε να τον χαϊδεύει και σύντομα καύλωσα και πάλι. Στο μυαλό μου ήρθαν οι σκηνές που πέρασα με την Ισμήνη και την Ελένη, όταν μου χάρισαν για πρώτη φορά τον λεσβιακό τους έρωτα. Τις σκέψεις μου διέκοψε η φωνή του Γιώργου...

-    «Μπορώ να έχω κι εγώ ένα ποτήρι νερό κι ένα τσιγάρο γιατί δεν βρίσκω τα δικά μου;», μου είπε.

Εγώ σάστισα προς στιγμής αλλά σύντομα βρήκα την ηρεμία μου και του απάντησα να έρθει. Κάθισε απέναντί μου και παρατήρησα ότι φορούσε μόνο ένα αντρικό σλιπάκι. Το κορμί του ήταν άτριχο και φαινόταν ότι έκανε γυμναστική. Προσπάθησα να είμαι διακριτικός στον τρόπο που τον παρακολουθούσα, αλλά είδα το βλέμμα του να πέφτει πάνω στον αντρισμό μου, που ακόμα στεκόταν σχεδόν προσοχή.

-    «Ελπίζω να μην σου προκαλώ αμηχανία έτσι που σε βλέπω γυμνό…», μου είπε.

-    «Όχι!», του απάντησα. «Εξάλλου στο σπίτι κυκλοφορούμε γυμνοί με την Ισμήνη».

-    «Έτσι πρέπει να είναι. Το ωραίο πρέπει να θαυμάζεται! Αν και απ’ ότι βλέπω σου έπεσε λίγο…», μου λέει.

-    «Πάντως η Κατερίνα και η Έλενα το διασκεδάζουν ακόμα. Τι λες; Να κάνουμε ακόμα ένα τσιγάρο και να πάμε να πάρουμε μάτι;», απάντησα εγώ.

-    «Ωραία ιδέα! Αν όμως μας παρεξηγήσουν;»

-    «Δεν το νομίζω. Αλλιώς δεν θα έκαναν τίποτα…», απάντησα εγώ.

Εγώ άναψα ένα τσιγάρο και πήγα και έκατσα στον διθέσιο καναπέ για να το τελειώσω. Ο Γιώργος με ακολούθησε αλλά αντί να καθίσει στον μεγάλο καναπέ ήρθε δίπλα μου. Κάθισε σχεδόν κολλητά με μένα, αφού οι μηροί μας σχεδόν άγγιζαν.

-    «Σε πειράζει να βγάλω κι εγώ το σλιπάκι μου;» με ρώτησε.

-    «Φυσικά και όχι. Όπως είπαμε σ’ αυτό το σπίτι νιώθουμε όλοι άνετα…»

Αφού το αφαίρεσε παρατήρησα πως είχε ένα όμορφο πούτσο, γύρω στα 15-16 εκατοστά, λίγο πιο μικρό από τον δικό μου. Αφού τελειώσαμε το τσιγάρο μας, σηκώθηκα και του είπα πως θα πάω να δω αν είναι εντάξει η Ισμήνη. Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη όταν παρατήρησα πως το δωμάτιο ήταν άδειο. Πήγα πίσω στο καθιστικό και του το είπα.

Πρόσεξα ένα χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπο του και την πούτσα του να μεγαλώνει. Φτάνοντας έξω από την πόρτα του δωματίου που ήταν τα κορίτσια είδαμε πως ήταν μισάνοιχτη. Κοντέψαμε εκεί και προσπαθούσαμε να δούμε όσο καλύτερα γινόταν. Ευτυχώς το φως από τον δρόμο ήταν ικανοποιητικό για να βλέπουμε τι συνέβαινε.

Η Ισμήνη ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα και έκανε γλειφομούνι στη Κατερίνα που ήταν από πάνω της σε στάση 69 και η Έλενα έτριβε το μουνάκι της. Ο πούτσος μου ξύπνησε αμέσως και ο Γιώργος δεν πήγαινε πίσω. Τότε ήρθε και στάθηκε μπροστά μου και όπως μου είχε την πλάτη γυρισμένη, πήρε τον πούτσο μου στα χέρια του και τον έβαλε κάτω από τα σκέλια του. Έκλεισε τα πόδια του και μου τον έσφιξε ανάμεσα τους.

Το κεφάλι του εργαλείου μου τριβόταν κάτω από τ’ αρχίδια του και έκανε αργές κινήσεις για να με κρατά καυλωμένο. Η καύλα που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγάλη. Μια ανάλαφρη κραυγή βγήκε από τον Γιώργο που όμως έγινε αντιληπτή από την Έλενα.

-    «Κοπιάστε!», μας είπε. «Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί».

Εγώ όμως πρότεινα να πάμε στο άλλο υπνοδωμάτιο που ήταν πιο μεγάλο το κρεβάτι και όλοι συμφώνησαν. Μόλις μπήκαμε μέσα, η Ισμήνη ανέλαβε ρόλο αρχηγού και μας είπε:

-    «Ξαπλώστε αγοράκια και αφήστε μας να αναλάβουμε εμείς να σας περιποιηθούμε».

Έτσι κι έγινε. Μας έβαλαν τον ένα δίπλα στον άλλο και η Κατερίνα με την Έλενα μας χάιδευαν κι έγλειφαν τους πούτσους, ενώ η Ισμήνη πήρε από το συρτάρι του κομοδίνου της το στραπόν της και αφού το φόρεσε πήγε πίσω από τα κορίτσια. Έτσι όπως είχαν τα κωλαράκια τους προς τα πάνω άρχισε να τις γαμάει εναλλάξ.

Ο πούτσος μου έγινε τούρμπο από αυτό που έβλεπα και ζούσα εκείνη την στιγμή. Εγώ κόντευα να χύσω, ενώ έβλεπα και τον Γιώργο που και η δική του καύλα είχε φτάσει στα ύψη. Η Κατερίνα τότε ήρθε από πάνω μου, γύρισε ανάσκελα, πήρε τον πούτσο μου στα χέρια της και τον έχωσε μέσα στο κωλαράκι της. Η Ισμήνη χωρίς να χάσει ευκαιρία άρχισε να γλείφει το μουνί της και να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου.

Η Κατερίνα εκείνη την στιγμή άρχισε να σφίγγει και να χαλαρώνει τον σφικτήρα της και όταν η Ισμήνη άρχισε να μου βάζει κωλοδάχτυλο. Ένιωσα να είμαι στον παράδεισο. Μετά από δέκα λεπτά φώναζα ότι χύνω. Όταν η Κατερίνα κατάλαβε πως στράγγιξα από χύσια σηκώθηκε από πάνω μου και κάθισε στο πρόσωπο του Γιώργου.

-    «Γλείψε τα. Θέλω να τα πιεις όλα!», του είπε.

Αυτός πρόθυμα ακολούθησε την "προσταγή" της. Η Ισμήνη με την σειρά της ήρθε από πάνω μου, και αφού παραμέρισε τα λουριά από το στραπόν της, βύθισε τον πούτσο μου που ακόμα ήταν ολόρθος στο μουνάκι της. Κυριολεκτικά έχασα την αίσθηση του χρόνου.

Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε, αλλά μόνο ότι ένιωθα καύλα. Στην συνέχεια η Ισμήνη μου γύρισε πλάτη για να βλέπει την υπόλοιπη παρέα ενώ μετά από λίγο την είδα να σκύβει και να μου λέει με φωνή:

-    «Άνοιξε τα πόδια σου!»

Μαγεμένος από την καύλα την υπάκουσα και τότε κατάλαβα πως ήθελε να μου βάλει δάχτυλο στο κωλαράκι μου. Πήρε λιπαντικό και αφού ύγρανε την τρυπούλα μου, μου το έβαλε. Η πίεση στο πουτσοκέφαλο μου αυξήθηκε κατακόρυφα. Όπως ήταν γερμένη μπροστά μου έδινε μια υπέροχη θέα από το κωλαράκι της και δεν άντεξα να μην σαλιώσω ένα δάχτυλο μου και να της το χώσω.

Τότε αυτή σηκώθηκε από πάνω μου και κάθισε με το κωλαράκι της. Μετά από λίγα λεπτά ένιωσα τον πούτσο μου να χαλαρώνει λίγο. Ισμήνη τότε σηκώθηκε και μου λέει:

-    «Ξέρω τι θες και θα σ’ το δώσω!», και μου έκλεισε το μάτι κάνοντας νόημα προς την μεριά των φιλοξενουμένων μας.

Εγώ πρόσεξα τον Γιώργο στα τέσσερα να κάνει γλειφομούνι στην Κατερίνα, ενώ η Ελένη τον πηδούσε μ’ ένα άλλο στραπόν.

-    «Λοιπόν; Του άνοιξες λίγο το κωλαράκι;», ρώτησε η Ισμήνη και η Ελένη απάντησε θετικά.

Τον πρόσταξε τότε να έρθει και να καθίσει στον πούτσο μου, με πρόσωπο προς εμένα. Αυτός, σαν υπάκουος που ήταν το έπραξε, αφού πρώτα μου έκανε τσιμπούκι με την Ελένη και μετά μου έβαλαν προφυλακτικό. Μετά κάθισε αργά - αργά πάνω στον πούτσο μου και η Ελένη του έκανε τσιμπούκι, κάτι που απολαμβάναμε και οι τρεις.

Η Κατερίνα και η Ισμήνη απολάμβαναν ένα λεσβιακό. Στην πρώτη ευκαιρία πήρα τον πούτσο του Γιώργου στα χέρια μου και άρχισα να του τον παίζω. Φάνηκε και στους δύο πόσο πολύ μας άρεσε που μετά από λίγα λεπτά χύσαμε και οι δύο. Εγώ μέσα στα βάθη του κώλου του και αυτός πάνω στο στήθος μου.

Η Ελένη με "καθάρισε" με πολλή μαεστρία από τα χύσια του και στην συνέχεια άρχισε να του γλείφει τον πούτσο, που δεν έλεγε να του πέσει, αφού μου έβγαλε το προφυλακτικό. Η Ελένη του ζήτησε να χαλαρώσει το κωλαράκι του και να σηκωθεί από πάνω μου. Όταν το έκανε, έτσι όπως ήρθε μπροστά, ήρθα "αντιμέτωπος" με τον πούτσο του.

Δεν έχασα ευκαιρία και τον πήρα στο στόμα μου. Μόλις μας είδαν τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν και μπήκαν και αυτές στο παιχνίδι. Η Ισμήνη με την Κατερίνα μου έκαναν τσιμπούκι, ενώ η Έλενα έβαλε το στραπόν και πήγε πίσω από τον Γιώργο.

Τον κάρφωσε απότομα, χωρίς να χρειαστεί λιπαντικό, αφού τα χύσια μου έκαναν καλά την δουλειά τους. Δεν πέρασε πολλή ώρα όταν ο Γιώργος άρχισε να μου χύνει στο στόμα και εγώ στα δύο κορίτσια. Η Ισμήνη ήρθε και μου πήρε τα χύσια του Γιώργου από το στόμα μου. Μετά από αυτό ξαπλώσαμε και οι πέντε μαζί...

Περιττό να σας πω ότι τους φιλοξενήσαμε για μια βδομάδα... αλλά τα άλλα θα σας τα πω σε άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")