Ο εξευτελισμός του κερατά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είχα πηδήξει την γυναίκα μου και την αδελφή της προσπαθώντας να εκδικηθώ για το κεράτωμα που μου έριχνε. Έβγαλα παλιά απωθημένα. Συνειδητοποίησα ότι είχα σαδιστικές τάσεις…

Είχα κάνει πράγματα πέρα από τα όρια που είχα μέχρι τότε. Είχα φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα ηδονής. Ήταν ολοφάνερο ότι η γυναίκα μου έβγαζε ψυχολογία σκλάβας και έπρεπε να γίνω ο αφέντης της για να μη την χάσω.

Από την άλλη είχα ζήσει ένα καταπληκτικό αισθησιακό σεξ με την κουνιάδα μου. Αυτό είχε γίνει ταυτόχρονα… ήμουν μπερδεμένος και αρκετά θυμωμένος. Ζητούσα εξηγήσεις γιατί από νωρίς τις είχα πιάσει να κάνουν παρτούζα στο περιφερειακό δασάκι.

Άρχισε να απολογείται και να μου λέει ότι ο ένας, μάλλον ο τριαντάρης, ήταν συνάδελφος της, την έψησε σε μια στιγμή αδυναμίας. Το είχαν κάνει πέντε φορές και αυτή ήταν η δεύτερη παρτούζα. Η αδελφή της είχε πάει από περιέργεια. Δεν είχε γκόμενο πολύ καιρό και την έβγαζε με πλαστικά. Της άρεσε η φάση, όμως ξενέρωσε αργότερα.

Οι τύποι την ήθελαν και έγινε ότι έγινε. Οι άλλοι δύο ήταν φίλη του από διπλανά γραφεία. Τους φώναζε επειδή αυτός τελείωνε γρήγορα να του δίνουν χρόνο και να έχει δεύτερο γύρο. Είχαν γαμήσει σχεδόν όλες τις γυναίκες του γραφείου. Και οι τρεις ήταν παντρεμένοι. Αυτό μου ταίριαζε.

Τώρα θα ξεκινούσε η δεύτερη φάση του σχεδίου μου… Της ζήτησα το e-mail του και ετοιμάστηκα να στείλω τέσσερις - πέντε φωτογραφίες. Μετά ζήτησα να του τηλεφωνήσει και πήρα εγώ το ακουστικό. Του εξήγησα ποιος είμαι και ενώ ήταν αιφνιδιασμένος ακόμα, είπα ότι τους περιμένω την επομένη το βράδυ να τελειώσουν αυτό που άρχισαν…

Τον κατάλαβα που ανακουφίστηκε από τον τόνο της φωνής του και εκείνη την ώρα χτύπησα κόκκινα και του τόνισα ότι τους περιμένω με τις γυναίκες τους. Θα πρέπει να τινάχτηκε λες και τον τσίμπησε φίδι. Μου έλεγε διάφορα…

Έστειλα το e-mail και του είπα να το ανοίξει. Το είδε και κατάλαβε. Είπα στις δέκα και έκλεισα το ακουστικό. Χτύπησε το τηλέφωνο σε δέκα λεπτά. Ήταν αυτός και μου είπε σε δύο μέρες. Δέχτηκα. Είχα κάνει ένα μεγάλο λάθος όμως… θα το διαπίστωνα.

Στις δέκα το βράδυ την συγκεκριμένη ημέρα άνοιγα την πόρτα και ψέλλισα μια καλησπέρα. Η γυναίκα που στεκόταν μπροστά μου φορούσε ένα καλοραμμένο ταγέρ μαύρο, ψηλοτάκουνες γόβες, ήταν γύρω στο 1.70 είχε τα μαλλιά πιασμένα κότσο. Η όλη εμφάνιση απέπνεε έναν ερωτισμό και μια αυστηρότητα.

Μου έριξε μια περίεργη ματιά γεμάτη θα έλεγα επίπληξη περιφρόνηση και θα έλεγα ότι με ζύγιζε κιόλας. Σχεδόν με έσπρωξε, μπήκε και ακολούθησαν οι άλλοι. Έκλεισα την πόρτα και όταν γύρισα είδα να έχει σηκώσει την κουνιάδα μου και να την φιλάει ερωτικά και επιτακτικά με ένα βαθύ φιλί.

Είχα ετοιμάσει ένα πλάνο αλλά αυτή η γυναίκα με τις πρωτοβουλίες της το ανέτρεπε. Άλλο περίμενα, άλλο έβγαινε… Όταν τελείωσε με το φιλί, γύρισε στους υπόλοιπους και πέταξε ένα: «Ξεντυθείτε!». Ένας άφησε το σάκο που κρατούσε και υπάκουα όλοι άρχισαν να ξεντύνονται.

Αυτή απάλλαξε την κουνιάδα μου από ένα φορεματάκι και την άφησε με ένα μικρό εσώρουχο. Αργά νωχελικά σίγουρη για τον εαυτό της και τα βλέμματα που είναι στραμμένα πάνω της, κατέβασε το φερμουάρ της φούστας και την άφησε να γλιστρήσει στο πάτωμα.

Απαλλάχθηκε από το σακάκι το πουκάμισο και έμεινα να χαζεύω ένα καταπληκτικό κορμί που φορούσε ένα μαύρο πολύ ιδιαίτερο σουτιέν, μικροσκοπικό μαύρο κιλοτάκι, ζαρτιέρες, μαύρες κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Εάν με ακουμπούσε μόνο θα τελείωνα εκείνη την στιγμή.

Γύρισε, με είδε, δεν είπε τίποτε και διέταξε τις γυναίκες: «Ετοιμάστε τους!». Οι άνδρες γονάτισαν στα τέσσερα, αυτές πήγαν από πίσω και έγλειφαν γλυκά απαλά τις τρυπούλες τους, είχαν τραβήξει προς τα πίσω τα γεννητικά τους όργανα και τα πιπιλούσαν με μεγάλη φροντίδα. Αυτή ξάπλωσε την κουνιάδα μου στον καναπέ και βύθισε το πρόσωπο της στο γλυκό μουνάκι της. Το δωμάτιο γέμισε αναστεναγμούς.

Έκανα έναν απολογισμό. Είχα προκαλέσει αυτή την παρτούζα για να εκδικηθώ και τούτη η γυναίκα με απλές κινήσεις με εξουδετέρωσε. Μου γαμούσαν πάλι την γυναίκα, την κουνιάδα που το απολάμβανε ιδιαίτερα, κι εγώ έμεινα τιμωρία στην πολυθρόνα. Την ήθελα σαν τρελός αυτή την γυναίκα και ήξερα πως δεν μπορώ να την έχω. Είχα κάνει λάθος και με τιμωρούσε. Δεν έπρεπε να στείλω τις φωτογραφίες.

Με έπιασε σύνδρομο αυτοκαταστροφής. Κανείς δεν με πρόσεχε. Σηκώθηκα, πήγα έβαλα ένα διπλό τσίπουρο και το κατέβασα μονορούφι. Έβαλα άλλο ένα κατέβασα κι αυτό. Σε λίγο αισθάνθηκα να με ζεσταίνει, να χαλαρώνω λίγο. Κοπάνησα από το μπουκάλι. Έπεσα στην πολυθρόνα και έβλεπα. Μετά τον απολογισμό οι αισθήσεις είχαν νεκρωθεί. Έβλεπα λες και ήταν ταινία.

Σηκώθηκε από το μουνί της κουνιάδας μου, την έπιασε από το χέρι, πήγαν στο σάκο, έβγαλε δύο στραπόν, φόρεσαν από ένα και είπε στους άλλους να κάνουν 69 με τους άνδρες από πάνω. Πλησίασε έναν από πίσω και με μια κίνηση τον κάρφωσε. Με κοιτούσε βαθιά στα μάτια λες και κάτι περίμενε από μένα. Καταλάβαινα ότι υποχωρούσα. Τράβηξα άλλη μία από το μπουκάλι… και να ήθελα πια δεν μπορούσα να συμμετέχω. Ήταν μια καταστροφή.

(Τώρα που το γράφω το ξαναζώ και δεν μπορώ να βγάλω τον ερωτισμό που υπήρχε. Οι υπόλοιποι είχαν τρελαθεί. Το σταματάω εδώ θα συνεχίσω αύριο πιο αποστασιοποιημένα).

Η κουνιάδα μου είχε μπει στον τριαντάρη και τον σφυροκοπούσε μανιασμένα. Αυτός ρουφούσε το μουνί της γυναίκας μου, είχε βάλει ότι χωρούσε στο στόμα του, είχε χώσει ένα δάχτυλο στον κώλο της και την έβλεπα που σπαρταρούσε σαν ψάρι. Άλλαξαν θέση. Τώρα η κουνιάδα μου γαμούσε αυτόν που δεν τον είχε φάει ακόμα. Τον κάρφωσε απότομα και τινάχτηκε γουρλώνοντας τα μάτια. Η γυναίκα από κάτω του είχε πιάσει τα αρχίδια και τα έστριβε, τα τραβούσε…

Μούγκρισε από πόνο και ηδονή. Έχωσε την γλώσσα του στο μουνί που είχε μπροστά του και με ένα ξέφρενο ρυθμό το γαμούσε με την γλώσσα. Η γυναίκα από κάτω είχε βάλει ολόκληρο τον πούτσο του στο στόμα. Πρέπει να τον δάγκωνε και τίναζε το κεφάλι της δεξιά - αριστερά. Άλλαξαν πάλι παρτενέρ…

Εγώ κάθε λίγο σήκωνα την μπουκάλα και κατέβαζα από λίγο. Έβριζα μέσα μου και έβλεπα. Τώρα σταμάτησαν… Η κυρίαρχος τους πέταξε ένα:

-    «Γαμηθείτε τώρα!», και γυρνώντας είπε στην κουνιάδα μου: «Εσύ εκεί!», και της έδειξε τον καναπέ.

Ήρθε σε μένα και κατάλαβα ότι είχε πρόθεση να μου τον βάλει στο στόμα. Έσπρωξα το πλαστικό πέος με το χέρι και της είπα:

-    «Άντε γαμήσου!»

Χαμογέλασε ψυχρά και πήγε να γαμήσει την κουνιάδα μου. Ήπια μια γερή γουλιά. Ήμουν στουπί.

Η κουνιάδα μου είχε βγάλει το πλαστικό πέος και περίμενε με τα πόδια ανοιχτά. Την πλησίασε και την φίλησε γλυκά τρυφερά στο στόμα, στο στήθος, κατέβηκε χαμηλά, πήρε απαλά στο στόμα της την κλειτορίδα και το σώμα της κουνιάδας μου τεντώθηκε σαν τόξο. Της σήκωσε με αγάπη τα πόδια, πήρε θέση από πάνω της και μπήκε μέσα της αργά - αργά. Έσκυψε και άρχισε να την φιλάει ατέλειωτα.

Οι υπόλοιποι είχαν κάνει ένα σύμπλεγμα. Ένας ξάπλωσε κάτω, από πάνω του η γυναίκα μου, από πίσω της μπήκε ένας δεύτερος… Ο ρυθμός της ήταν ξέφρενος και αναζητούσε να χώσει στο στόμα το καυλί του τρίτου. Της το έβαλε με μεγάλη ευχαρίστηση και αυτή το κατάπιε όλο.

Η μία γυναίκα κάθισε στο πρόσωπο του ξαπλωμένου και προσπαθούσε να πάρει μέρος στο τσιμπούκι. Η άλλη γυναίκα κάθισε απέναντι μου στην πολυθρόνα άνοιξε επιδεικτικά τα πόδια και άρχισε να τρίβει το μουνί της. Με κοιτούσε και χαμογελούσε ειρωνικά. Ήταν η απόλυτη ξευτίλα.

Η μπουκάλα είχε αδειάσει και έπρεπε να αδειάσω το στομάχι μου. Αργά βγήκα και πήγα στο μπάνιο. Σε πέντε λεπτά ξαναγύρισα. Είχα ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο μου. Το σκηνικό είχε αλλάξει. Αυτή είχε σηκωθεί από την κουνιάδα μου. Καθόταν, ένας άνδρας την έγλειφε και έπαιζε το πουλί του, οι άλλοι δύο είχαν βάλει τα καυλιά τους στο στόμα της. Τα έγλειφε με απέραντη ευχαρίστηση και με κάρφωσε με εκείνο το περιπαικτικό βλέμμα.

Αυτό που αισθανόμουν δεν περιγράφεται με λόγια. Ήθελα να φωνάξω, να βρίσω, να χτυπήσω, να σπάσω… Ούρλιαζα από μέσα μου, ήθελα να αφήσω τα δάκρυα να τρέξουν στα μάτια μου αλλά έμενα απαθής, βιδωμένος στην πολυθρόνα να βλέπω. Είχα ξεμεθύσει τελείως.

Η γυναίκα μου και η κουνιάδα μου, χρησιμοποιώντας τα πλαστικά, επιδόθηκαν σε ένα λεσβιακό με τις άλλες δύο. Είχαν μπλεχτεί τέσσερα κορμιά σε ένα σύμπλεγμα. Τις άκουγα που γουργούριζαν σαν γατούλες, άκουγα τους βαθύς αναστεναγμούς τους, τα βογκητά τους… Δεν άντεχα άλλο, κόντευε να μου φύγει το μυαλό.

Οι δύο άνδρες κόντευαν να τελειώσουν. Της έλεγαν διάφορες κουβέντες και έπαιζαν τα καυλιά τους. Σηκώθηκε και ο τρίτος και την έπαιζε και αυτός με μανία. Τελείωσαν ένας - ένας στο πρόσωπο της. Οι άνδρες έγειραν να πάρουν μια ανάσα. Αυτή σκούπιζε με το δάχτυλο το σπέρμα και το έγλειφε και με κοιτούσε με εκείνο το καταραμένο βλέμμα. Όταν τελείωσε, το βλέμμα έγινε ερωτηματικό. Της έδειξα προς τα που να πάει να πλυθεί.

Σκέφθηκα να την ακολουθήσω αλλά έμεινα στην πολυθρόνα μου. Άκουσα το νερό του μπάνιου να τρέχει. Είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα και πάλι δεν κουνήθηκα. Οι τρεις άνδρες με κοιτούσαν και χαμογελούσαν ειρωνικά. Σηκώθηκαν και πήγαν στο σύμπλεγμα των γυναικών.

Αυτή βγήκε από το μπάνιο τυλιγμένη σε μια πετσέτα. Είχε φροντίσει η γυναίκα μου… Την πέταξε στα μούτρα μου και κάθισε απέναντι. Δεν άντεχα να την βλέπω. Σηκώθηκα, πήρα τα κλειδιά μου και βγήκα.

Περπατούσα μόνος και ήθελα να τακτοποιήσω τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου… δεν ήξερα τι ήθελα και τι αισθανόμουν. Αποδείχθηκε ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση. Η αντίπαλος ήταν ανώτερη. Έπρεπε να περισώσω ότι μπορούσα. Κάθε εγωισμός έπρεπε να πάει στην πάντα αλλά δεν είχα κανένα εργαλείο, κανέναν τρόπο να κάνω κάτι…

Έπρεπε να γυρίσω σπίτι. Δεν ήξερα τι να πω στην γυναίκα μου, στην κουνιάδα μου. Ήξεραν ότι κάτι δεν πήγε με μένα καλά… το τι όμως, κι εγώ δεν το ήξερα. Οι άλλοι πάλι θα θεωρούσαν ότι είμαι αποκλειστικά και μόνο μαλάκας. Αυτό με πείραζε, με ξέσκιζε, αλλά δεν γινόταν και τίποτε.

Γύρισα πίσω. Είχαν φύγει οι δύο γυναίκες. Με ρώτησαν τι έγινε, τι έπαθα… ανησύχησαν. Είπα ότι κώλωσα, δεν μου βγήκε. Ήταν πρώτη μου φορά. Κάτι ψέλλισα για την χημεία… τουλάχιστον αυτές πέρασαν καλά. Ήθελα να ξεφύγω… είχα πολύ άσχημη ψυχολογία.

Τότε έκπληκτος άκουσα να λέει η γυναίκα μου ότι αφού δεν υπάρχει χημεία και δεν μπορώ, θα ακυρώσει την κανονισμένη συνάντηση του ελεύθερου διήμερου στο εξοχικό. Πήδησα μέχρι το ταβάνι.

-    «Όχι!», φώναξα.

Είχα κάνει ένα λάθος, δεν θα το ξανάκανα…

(Copyright protected OW ref: 8320 "Erotic stories archive")