Ταξίδι με την θεία

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το όνομά μου είναι Κώστας είκοσι τριών χρονών και μπορώ να πω, ότι η εμφάνισή μου δεν είναι και τόσο ιδανική, ώστε να τραβάει αμέσως μια γυναίκα. Το αντίθετο θα έλεγα. Είμαι μεν ψηλός 1.86 μ. αλλά μέχρι εκεί. Για το ύψος μου, τα 97 κιλά είναι αρκετά πολλά κι από μυϊκές διαστάσεις, όχι και τόσα πολλά. Δε γυμνάζομαι ποτέ, παρά μόνο όταν παίζω ποδόσφαιρο. Τέλος πάντων, καταλάβατε τι εννοώ. Η μητέρα μου, που με γέννησε πολύ μικρή, έχει μια αδελφή η οποία είναι τέσσερα μικρότερή της. Η «θεία» μου, που ποτέ δεν την είπα θεία, με περνάει μόλις δέκα τρία χρόνια, δηλαδή τώρα είναι τριάντα έξι χρονών. Περιττό να σας πω, ότι από εμφάνιση σκίζει. 1.75 ύψος, ξανθά μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση, κορμί θανατηφόρο, στητό και σφιχτό κι αρκετά μεγάλο στήθος, μα το καλύτερο απ’ όλα είναι το τέλειο κωλαράκι της, τουρλωτό-τουρλωτό και ολοστρόγγυλο.

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι πρόστυχο και πονηρό για τη θεία μου, μιας κι όταν ήμουν μικρός, ουσιαστικά αυτή ήταν που με μεγάλωσε, όταν η μητέρα μου δούλευε. Αλλά τότε ήμουν μικρός χωρίς πολλές εξάψεις. Όμως τώρα… Η θεία μου η Χαρά, έτσι τη λένε, είχε έρθει στην Αθήνα για κάτι εξετάσεις και πριν γυρίσει πίσω εκεί που μένει, στη Ναύπακτο, ήθελε να δει λίγο την αδελφή της. Έτσι, με πήρε τηλέφωνο και πήγα να τη φέρω στο σπίτι. Μου είπε από πού να την πάρω και πήγα. Μόλις την αντίκρισα, έπαθα πλάκα. Φορούσε ένα αεράτο πράσινο φόρεμα, μέχρι τη μέση από τα γυμνασμένα της μπούτια, με ένα βαθύ ντεκολτέ, που ανεδείκνυε το ήδη τέλειο στήθος της, που ήταν στητό και στη θέση του, χωρίς να φοράει σουτιέν. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο, έσκυψε να με φιλήσει ,που είχε πολύ καιρό να με δει και τότε αντίκρισα από πολύ κοντά το στήθος της, που φάνηκε μόλις έσκυψε. Δε φαντάζομαι να το έκανε επίτηδες, γιατί δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Τέλος πάντων, πήγαμε σπίτι, φάγαμε κι ήρθε η ώρα να φύγει. Τη ρωτήσαμε πως θα έφευγε και μας είπε με ΚΤΕΛ. Τότε η μητέρα μου πρότεινε, να την πάω εγώ με το αυτοκίνητο, μιας και μου αρέσει να οδηγώ, αλλά να πάει κι αυτή ξεκούραστα και άνετα. Το αποφασίσαμε και ξεκινήσαμε. Πήρα το αυτοκίνητο του πατέρα μου, τη BMW, μιας και δεν ήθελα να κάνω πάνω από τέσσερις ώρες πήγαινε-έλα. Σε όλη τη διαδρομή μιλούσαμε για διάφορα θέματα. Με ρωτούσε για τη σχολή, για το αν έχω γκόμενα, πότε θα πάω στρατό και τέτοια. Όση μιλούσαμε, κατάλαβα ότι με περιεργαζόταν με τα μάτια της κι αρκετές φορές κοιτούσε και προς το πούτσο μου. Μάλλον ήθελε να καταλάβει το μέγεθος. Αλλά εγώ δεν μπορούσα να μείνω με τα μάτια μόνο στο δρόμο με τέτοια γυναίκα δίπλα μου.

Το κοντό της φόρεμα είχε ανέβει λίγο πιο πάνω καθώς είχε τραβήξει το κάθισμα προς τα πίσω κι είχε κατεβάσει την πλάτη ώστε να είναι ξαπλωμένη. Έτσι, φαινόντουσαν τα πολύ όμορφα πόδια της κι εγώ δεν μπορούσα να μην τα κοιτάζω. Είχα την τέλεια θέα δίπλα μου. Το στήθος της δυστυχώς δεν μπορούσα να το βλέπω και τόσο καλά, γιατί ήταν αρκετά πιο πίσω κι έπρεπε να γυρίσω το κεφάλι, αλλά δεν ήθελα να με καταλάβει ότι τη γδύνω με τα μάτια μου.

Μετά από κάμποση ώρα ησυχίας κατάλαβα ότι η Χαρά είχε αποκοιμηθεί. Ευκαιρία να τη χαζέψω περισσότερο, σκέφτηκα. Κι έτσι κι έγινε, με λοξές ματιές στο δρόμο εξερευνούσα με τα μάτια μου όλο το κορμί της. Το στήθος της, τα πόδια της, το στόμα της, τα πάντα. Ήταν τέλεια έτσι όπως κοιμόταν. Γι’ αυτό και δεν άντεξα άλλο.

Όπως είχα το χέρι μου στο λεβιέ των ταχυτήτων, σιγά-σιγά το πλησίαζα προς το αριστερό της πόδι. Το ακούμπησα κι ανατρίχιασα. Πήρα περισσότερο θάρρος αφού η Χαρά δεν αντέδρασε και άπλωσα όλη την παλάμη μου στο μπούτι της κι άρχισα να τη χαϊδεύω απαλά πάνω κάτω. Ούτε τότε αντέδρασε, έτσι νόμιζα. Είχε κλειστά τα μάτια της. Ανέβηκα πιο πάνω, κατευθύνοντας το χέρι μου προς το εσωτερικό των μηρών, χαϊδεύοντας μεγαλύτερη περιοχή τώρα. Συνέχισα ανεβάζοντας λίγο ακόμη το φόρεμά της, ώσπου φάνηκε το λευκό της κιλοτάκι και το χέρι μου τώρα ήταν μια ανάσα από το μουνάκι της. Η Χαρά συνέχιζε να έχει κλειστά τα μάτια και φαινόταν ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα και κοιμόταν βαριά. Τότε, έκανα την κίνηση και ακούμπησα το χέρι μου στην ευαίσθητη περιοχή, πάνω από το κιλοτάκι κι άρχισα να την τρίβω.

Τότε η Χαρά κουνήθηκε βγάζοντας κάτι σαν αναστεναγμό. Πήγα να τραβηχτώ και τότε μου λέει:

-    «Μ’ έχεις ανάψει. Μη σταματάς. Συνέχισε…»

Τα έπαιξα. Δεν το περίμενα. Το καθυστέρησα για λίγο και τότε μου ξαναλέει, ανοίγοντας τα μάτια και κοιτώντας με:

-    «Γιατί σταμάτησες; Συνέχισε…»

Βρήκα πάλι το θάρρος μου και συνέχισα από κει που σταμάτησα. Έτριβα το μουνί της θείας μου κι εκείνη αναστέναζε στο διπλανό κάθισμα του αυτοκινήτου. Ένιωσα το χέρι μου να υγραίνεται από το μουνί της και τότε έβαλα τα χέρι μου μέσα από το κιλοτάκι κι άρχισα να την τρίβω. Το μουνί της ήταν μούσκεμα. Ανοίγει λίγο τα πόδια της για να με διευκολύνει περισσότερο. Βάζω ένα δάκτυλο μέσα κι ένα βογγητό ακούγεται από δίπλα μου. Της άρεσε και σε λίγο θα έχυνε. Γαμούσα τη θεία μου με το δάκτυλό μου. Σε λίγο βάζω και δεύτερο. Τα πόδια της είχαν ανοίξει, όσο μπορούσε να τα ανοίξει. Το ένα ακουμπούσε την πόρτα και το άλλο τις ταχύτητες. Το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της έκανε παιχνίδι και την γαμούσε. Εκείνη αναστέναζε και βογκούσε, ώσπου ένα βαθύ και μακρύ βογγητό ακούστηκε και το χέρι μου πλημμύρισε από τα υγρά της. Ένιωσα τους σπασμούς της στο χέρι μου. Βγάζω τα δάκτυλα από μέσα της γεμάτα υγρά και τα γλύφω. Τέλεια αίσθηση.

Γύρισα το κεφάλι μου ολοκληρωτικά στο δρόμο, χωρίς να πω τίποτα και συνέχισα να οδηγώ. Σπάω πρώτος τη σιωπή

-    «Συγνώμη Χαρά. Δε θα ξαναγίνει. Παρασύρθηκα με τέτοια γυναικάρα δίπλα μου…»

-    «Μην ανησυχείς. Να’ σαι σίγουρος ότι δε θα μάθει κανείς τίποτα. Εξάλλου κι εγώ παρασύρθηκα. Αλλά μου άρεσε. Καιρό είχα να νιώσω έτσι. Με το θείο σου έχω καιρό να το κάνω κι έτσι βρίσκω ευχαρίστηση μόνη μου τις περισσότερες φορές. Το χρειαζόμουν. Αλήθεια το εννοείς;»

-    «Ποιο;»

-    «Το ότι είμαι γυναικάρα…»

-    «Μα και το ρωτάς; Ούτε οι συμφοιτήτριές μου δεν είναι έτσι κουκλάρες, όπως εσύ. Τέτοιο στήθος, τέτοια πόδια… Όλα τέλεια» της είπα κοιτώντας την και γδύνοντάς την ταυτόχρονα με τα μάτια και σαν κάπως να κοκκίνισε από τα κομπλιμέντα.

-    «Αλήθεια όμως είναι αυτό που είπες πριν;» τη ρώτησα.

-    «Ποιο εννοείς;»

-    «Να, το ότι δεν το κάνετε με τον θείο».

-    «Έχω τρεις μήνες να νιώσω, όπως πριν με τον θείο σου. Συνέχεια λέει πως είναι κουρασμένος από τη δουλειά και δεν έχει όρεξη. Γι’ αυτό κι εγώ μαλακίζομαι μόνη μου κι έχω πάρει κι ένα δονητή για να ευχαριστιέμαι…»

-    «Εγώ πάντως, αν σε είχα γυναίκα μου και είχα ένα τέτοιο κορμί να κοιμάται κάθε βράδυ δίπλα μου, δε θα άντεχα να μην κάνω τίποτα. Κάθε βράδυ θα σε πήδαγα μέχρι το πρωί…»

-    «Έλα, σταμάτα. Δεν τα εννοείς αυτά που λες…»

-    «Και βέβαια τα εννοώ. Αν δεν ήσουν αδελφή της μάνας μου, σίγουρα θα σε πήδαγα χωρίς δισταγμό. Όσο για το προηγούμενο, αυτό ήταν μια βλακεία, που σου υπόσχομαι ότι δε θα ξαναγίνει. Πω πω και να το μάθει κανείς… Θα γίνω ρεζίλι των σκυλιών!»

-    «Σου είπα ότι για πριν δε χρειάζεται να ανησυχείς. Δε θα μάθει κανείς τίποτα. Πάντως σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου».

Αυτά ειπώθηκαν κι εν τω μεταξύ είχαμε φτάσει ήδη στη γέφυρα του Ρίο και πληρώναμε τα διόδια. Μόνο επτά χιλιόμετρα και θα φτάναμε σπίτι της και θα την άφηνα. Στο μυαλό μου έρχονταν διάφορες σκέψεις.

«Τι κι αν είναι θεία μου; Αν το θέλει κι αυτή, γιατί να μην το κάνουμε; Ένα γαμήσι θα είναι, τίποτα παραπάνω. Άσε που έχει να γαμηθεί και τόσο καιρό… Θα της την πέσω και θα δούμε. Εξάλλου το είπε και η ίδια, πως δε θα μάθει κανείς τίποτα και την εμπιστεύομαι σε αυτό». Αυτά σκεφτόμουν.

Στο μεταξύ η Χαρά είχε αρχίσει να ζεσταίνεται, καθώς μεσημέριαζε και φαινόταν στις κινήσεις της. Άρχισε να σηκώνει το φόρεμα πιο πάνω για να παίρνει αέρα. Της πρότεινα να ανοίξω τον κλιματισμό, αλλά δε θέλησε. Εγώ άναψα και πάλι στη θέα των ξεσκέπαστων ποδιών της κι έριχνα κλεφτές ματιές προς αυτή. Το κατάλαβε εκείνη κι έβαλε το πόδι πάνω στην πόρτα, έξω από το παράθυρο, για να αερίζεται καλύτερα. Τότε ήταν, που ο πούτσος μου έγινε κάγκελο. Σε αυτή τη στάση το φόρεμα έφτασε μέχρι τη μέση, με αποτέλεσμα να φανεί και πάλι το κιλοτάκι της. Εκείνη έκανε σα να μην τρέχει τίποτα. Μήπως κάπου το πήγαινε τελικά; Τι ήθελε να πετύχει; Ό, τι κι αν ήθελε εγώ ήθελα να τη γαμήσω κι αμέσως μάλιστα. Έκανα να της χουφτώσω το πόδι κι εκείνη δεν αντέδρασε. Ο δεύτερος γύρος μόλις είχε αρχίσει.

Αφού της χάιδεψα για λίγο το μπούτι και το εσωτερικό τους, μου πιάνει το χέρι και το βάζει πάνω στο στήθος της. Αυτό πριν, δεν το είχα αγγίξει καθόλου. Το στήθος της ήταν πραγματικά τέλειο. Σφιχτό και λίγο μεγαλύτερο από την χούφτα μου. Δε χωρούσε όλο. Άρχισα να της μαλάζω έξω από το φόρεμα τα βυζιά και να της τσιμπάω τις ρώγες. Εκείνη παράλληλα είχε βάλει μέσα από το κιλοτάκι το χέρι της κι έπαιζε με το μουνί της. Θέλοντας να νιώσω την υφή των βυζιών της, έβαλα το χέρι μου μέσα από το φόρεμα. Απίστευτα απαλά και οι ρώγες να είναι πολύ σκληρές, που φαινόντουσαν ότι θα έσκιζαν το φόρεμα να πεταχτούν έξω. Άρχισε τους αναστεναγμούς. Εγώ καύλωσα πολύ και το φούσκωμα της, έκανε εντύπωση.

Άπλωσε το χέρι της και μου τον έπιασε πάνω από τη φόρμα που φορούσα και το χάιδευε. Με μια κίνηση έβαλε το χέρι της από μέσα κι άρχισε να μου τον παίζει. Όλα αυτά γινόντουσαν, ενώ οδηγούσα και δε θέλαμε παραπάνω από πέντε λεπτά να φτάσουμε σπίτι της. Μου τον έβγαλε από τη φόρμα και άρχισε να μου τον παίζει. Βρισκόμαστε στη φάση που εγώ με το ένα χέρι να χαϊδεύω τα βυζιά της κι εκείνη με το ένα να τρίβει το μουνί της αναστενάζοντας και με το άλλο να παίζει την πούτσα μου. Ξαφνικά μου λέει…

-    «Θέλω να σε ευχαριστήσω για πριν και για τα καλά σου λόγια»

-    «Πως;»

-    «Θα δεις…» κι αμέσως σκύβει και παίρνει τον πούτσο όλο στο στόμα.

Άρχισε να μου παίρνει πίπα ενώ οδηγούσα. Μια φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα… από τη θεία μου. Η οδήγηση είναι δύσκολη κάτω από τέτοιες συνθήκες, αλλά ευτυχώς σε λίγο θα σταματούσαμε, γιατί φτάναμε. Και πράγματι σε ένα λεπτό φτάσαμε. Το σπίτι είναι πάνω στο δρόμο για Ναύπακτο. Έκανα δεξιά έξω από το μπαλκόνι της. Εκείνη συνέχιζε να με τσιμπουκώνει και να μου γλύφει τον πούτσο, που είχε γίνει πέτρα.

-    «Φτάσαμε» της λέω. Εκείνη συνέχιζε. «Χαρά φτάσαμε!»

-    «Μη μιλάς» μου κάνει και συνεχίζει τη δουλειά της χαϊδεύοντάς μου και τα αρχίδια.

Μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι αφού είχα και τα δύο χέρια ελεύθερα. Με το ένα έπαιζα με τα βυζιά της και με το άλλο, έτσι όπως ήταν σκυφτή πάνω μου, της σηκώνω το φόρεμα από πίσω και της χούφτωνα τον απίστευτο κώλο, που είχε ένα λευκό κορδόνι ανάμεσα στα κωλομέρια να αχνοφαίνεται. Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Και ο κίνδυνος να μας δει κάποιος, με ερέθιζε ακόμη περισσότερο.

-    «Αν βγει ο θείος;»

-    «Μην ανησυχείς. Κοιμάται κάθε μεσημέρι» και συνέχισε.

-    «Θα χύσω!!!», της λέω κάποια στιγμή, όμως εκείνη δε τον έβγαλε από το στόμα της.

Κατάπιε όλα τα χύσια κι επειδή ήταν πολλά κάποια της έφευγαν και έτρεχαν στα αρχίδια μου και στα δάκτυλά της. Αφού τα κατάπιε όλα μου τον γυάλισε και σηκώθηκε.

-    «Ήταν το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν κάνει ποτέ» της λέω, «Ευχαριστώ Χαρά. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Θα πρέπει να σε κάνω να με ευχαριστείς πιο πολλές φορές…»

-    «Μα δεν τελείωσα…» μου είπε.

-    «Γιατί; Τι άλλο θα κάνεις;»

Κι αμέσως βγάζει το κιλοτάκι της και το πετάει κάτω στα πατάκια. Εγώ κατάλαβα. Ανοίγω τον κλιματισμό, κλείνω τα παράθυρα μη μας δει κανείς (έχω πολύ σκούρα φιμέ), τραβάω το κάθισμα τέρμα πίσω και κατεβάζω και τη φόρμα μέχρι τα γόνατα. Εκείνη πηδάει πάνω από το λεβιέ των ταχυτήτων και βρίσκεται πάνω στα γόνατά μου, κοιτώντας με στα μάτια. Παρότι έχυσα πριν λίγο, έχοντας στα γόνατα μια υπέροχη κορμάρα, τη θεία μου, με ένα sexy φόρεμα μη φορώντας κιλότα, με καύλωσε και ο πούτσος φούσκωσε όπως ήταν πριν. Εκείνη το αντιλήφθηκε.

-    «Είσαι σίγουρη Χαρά, ότι θέλεις να το κάνουμε; Γιατί εγώ είμαι»

-    «Σκάσε και γάμα με… την πουτάνα».

Της βγάζω τα βυζιά από το φόρεμα κι αρχίζω να τα γλύφω και να δαγκώνω τις ρώγες. Τα γλωσσόφιλα πάνε κι έρχονται. Παράλληλα της χουφτώνω και τον κώλο. Όλα αυτά τα κάναμε εκστασιασμένοι από την καύλα και την ηδονή. Ξέρετε την αίσθηση. Ο πούτσος να ακουμπά το μουνί της. χωρίς να το βάζω μέσα της. Το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα και μούσκευε και τον πούτσο μου.

-    «Μη με τυραννάς άλλο…» μου λέει.

-    «Σκάσε πουτάνα!» της λέω και τη σηκώνω και της βάζω με τη μία, δύο δάκτυλα μέσα στο μουνί της.

Τη γαμάω λίγο με τα δάκτυλα και μετά της δίνω να τα γλύψει. Στη συνέχεια ανασηκώνεται μόνη της μου πιάνει τον πούτσο και τον κατευθύνει προς την τρύπα της. Τη βρίσκει και με μια βίαιη κάθοδο ο πούτσος μου εξαφανίζεται μέσα της κι ευθύς ένα βογγητό ακούστηκε κι από τους δυο μας. Αυτό ήταν. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σαν τρελή κι ο πούτσος μου να φτάνει μέχρι τη μήτρα της. Γαμιόμασταν και φιλιόμασταν ταυτόχρονα στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Δεύτερη φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα κι αυτή από τη θεία μου. Εγώ πάντως δεν πίστευα στο γεγονός, όχι ότι γαμούσα τη θεία μου, αλλά το ότι γαμούσα μια τέτοια μουνάρα. Το μουνί της δεν ήταν πολύ «έμπειρο» μιας και δεν είχε απατήσει ποτέ τον θείο κι αν σκεφτείτε ότι το κάνανε μια στο τόσο, φανταστείτε τι τέλειο μουνί γαμούσα. Καθώς μπαινόβγαινα μέσα της και φιλιόμασταν και της χάιδευα τα βυζιά και τα έγλυφα και τα δάγκωνα, της δίνω να γλύψει τα δάκτυλά μου.

-    «Τώρα θα δεις καύλα!» της λέω και κατευθύνω τα δάκτυλα προς την κωλοτρυπίδα.

-    «Δεν το έχω ξανακάνει αυτό…» μου λέει.

-    «Συνέχισε κι απόλαυσε τη στιγμή…» της απάντησα.

Κι έτσι κι έκανε. Συνέχισε να χοροπηδάει με τον πούτσο μου μέσα της ν’ ακουμπάει μήτρα με όση μαεστρία μπορούσε, κουνώντας τη λεκάνη της σε κύκλο και κάποιες φορές στηριζόμενη πάνω μου κούναγε μόνο τη λεκάνη πάνω-κάτω. Που τα έμαθε αυτά η θεία; Τέλος πάντων, όπως είχα τα δάκτυλα σαλιωμένα, βρήκα την πίσω τρύπα κι άρχισα να την υγραίνω. Τα βογγητά της Χαράς αυξήθηκαν. Προσπαθώ σιγά-σιγά να βάλω ένα δάκτυλο μέσα. Μπήκε δύσκολα και μόλις το έβαλα, η Χαρά τινάχτηκε βογκώντας. Της άρεσε όμως και γαμιόνταν με περισσότερη ένταση τώρα. Μπαινόβγαζα κι εγώ το δάκτυλο από πίσω και η καύλα της ήταν στα ύψη. Δεν άντεξε για πολύ και μ’ ένα «Χύνωωωωωω» άρχισε να τρέμει και να πλημμυρίζει τον πούτσο μου με τα υγρά της. Μέχρι τα αρχίδια μου έφτασαν. Σταμάτησε το χοροπηδητό η Χαρά, μέχρι να ηρεμήσει και να πάψει να τρέμει. Μετά συνέχισε με αργούς ρυθμούς να ανεβοκατεβαίνει κι αυτό με άναψε πάρα πολύ.

-    «Θα χύσω κι εγώ» της λέω «τραβήξου!»

-    «Μην ανησυχείς. Συνέχισε…»

Τότε από το αργό, το πήγαμε στο πολύ γρήγορο, κουνώντας κι εγώ τη λεκάνη μου, αυτή τη φορά. Η Χαρά φώναζε από πόνο και καύλα, ώσπου της γέμισα την τρύπα με τα χύσια μου. Το μουνί της ήταν πολύ καυτό τώρα με τα υγρά μας να έχουν γίνει ένα. Ο πούτσος μου κολυμπούσε εκεί μέσα. Σταματήσαμε να ηρεμήσουμε, με εμένα να είμαι ακόμη μέσα της κι εκείνη να μου δίνει πολύ ερεθιστικά γλωσσόφιλα. Μόλις ηρεμήσαμε, η Χαρά πέφτει στα γόνατά μου στο πατάκι μπροστά μου κι αρχίζει να μου καθαρίζει την πούτσα από τα υγρά μας.

-    «Ήταν το καλύτερο γαμήσι, που έχω κάνει ποτέ μου!» της είπα.

-    «Κι εγώ!» μου είπε.

-    «Όμως, δεν πρέπει να το μάθει κανείς…» της λέω.

-    «Συμφωνώ, αλλά με έναν όρο…

-    «Τι;»

-    «Όποτε βλεπόμαστε, να το κάνουμε αυτό, γιατί το έχω ανάγκη, να πηδιέμαι έτσι που και που…»

-    «Οκ, αλλά έχω κι εγώ έναν όρο. Να σε γαμάω μόνο εγώ και κανείς άλλος. Ούτε κι ο θείος. Κάτι θα βρίσκεις να του λες για να μην το κάνετε.»

-    «Εντάξει!» μου λέει και με φιλάει.

Φτιαχνόμαστε λίγο να μη φαινόμαστε αναμαλλιασμένοι και παίρνουμε τα πράγματα από το πορτ-μπαγκάζ και μπαίνουμε σπίτι. Ο θείος ακόμη κοιμόταν. «Κοιμήσου κι η τύχη σου δουλεύει» είπα από μέσα μου. Κάθομαι στον καναπέ και περιμένω τη Χαρά να μου φέρει ένα ποτήρι νερό, να ξεκουραστώ λίγο, γιατί έπρεπε να γυρίσω πίσω στην Αθήνα. Όπως καθόμουν στον καναπέ, βλέπω τη Χαρά να σκύβει και να ψάχνει κάτι μέσα στη βαλίτσα της. Όπως ήταν σκυφτή πρόσεξα ότι δε φορούσε το κιλοτάκι της. Το είχε αφήσει στο αυτοκίνητο για μένα.

Η σκέψη αυτή και σε συνδυασμό με την εικόνα που είχα μπροστά μου, τη Χαρά που πριν λίγο είχαμε γαμηθεί, να είναι σκυφτή χωρίς κιλοτάκι και να φαίνεται το μουνί της φάτσα φόρα κάτω από το φόρεμα, με έκαναν να καυλώσω και πάλι. Σηκώνομαι, κατεβάζω τη φόρμα κι ο πούτσος μου κάγκελο, την πλησιάζω από πίσω χωρίς να με πάρει χαμπάρι κι όπως ήταν της καρφώνω τον πούτσο μέσα στο μουνί της, που ήταν ακόμη γεμάτο από τα υγρά μας. Αυτό με έκανε να γλιστρήσω πολύ εύκολα μέσα της. Τινάζεται πάνω χωρίς να βγω από μέσα της.

-    «Μη! Τι κάνεις εκεί; Είσαι τρελός; Είναι ο θείος μέσα…»

-    «Σου είπα, πως αν σε είχα εγώ, θα σε ξέσκιζα στο γαμήσι. Κι αυτό κάνω.

Στην πραγματικότητα είχα θολώσει από την καύλα και δε σκεφτόμουν καθαρά. Αν ξυπνούσε ο θείος, θα γινόταν κόλαση κι εκεί μέσα αλλά και όλη η οικογένεια. Αλλά είχα μαγευτεί από το κωλαράκι της Χαράς κι έπρεπε να το πάρω κι αυτό. Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι την επόμενη φορά που θα την έβλεπα για να τη γαμήσω από πίσω. Την παίρνω και την κατευθύνω προς το σαλόνι. Τη βάζω να στηρίζεται με τα χέρια σε ένα από τους καναπέδες και της καρφώνω δυνατά τον πούτσο μέσα στο μουνί της μέχρι τη μήτρα. Πολύ δυνατά όμως αυτή τη φορά. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Θα αργούσα και να χύσω οπότε…

Η Χαρά ήθελε και δεν ήθελε να γίνει, όμως ξανακαύλωσε κι αυτή και τώρα το ευχαριστιόταν. Άρχισε να αναστενάζει και να βογκάει γι’ αυτό και της έκλεισα το στόμα. Με το ένα μου χέρι της είχα κλειστό το στόμα και με το άλλο μάλαζα τα βυζιά της έξω από το φόρεμα και έτριβα την κλειτορίδα της. Αυτό την άναβε πολύ. Όπως ήμασταν κολλημένοι, την πλησιάζω στο αυτί και της ψιθυρίζω:

-    «Σήμερα θα χάσεις την παρθενιά σου από πίσω. Αυτό θα είναι το ευχαριστώ σου για πριν»

Εκείνη μούγκριζε γιατί ήξερε ότι θα πόναγε και κατάλαβα ότι έλεγε «Όχι, όχι» μέσα απ’ το χέρι μου.

-    «Μην αντιστέκεσαι. Θα γίνει. Κοίτα να το ευχαριστηθείς…»

Της φτύνω την κωλοτρυπίδα, τη σαλιώνω και της βάζω ένα δάκτυλο στην αρχή για να ανοίξει λίγο. Τη γάμαγα με το δάκτυλο μέχρι να ανοίξει λίγο παραπάνω η παρθένα τρύπα της. Την ξαναφτύνω και βάζω και δεύτερο δάκτυλο. Πιο δύσκολα μπήκαν τα δύο δάκτυλα, τινάχτηκε λίγο η Χαρά από πόνο…

-    «Χαλάρωσε…», της είπα.

Μόλις χαλάρωσε λίγο, τα δάκτυλά μου μπαινόβγαιναν πιο άνετα. Τώρα ήρθε η σειρά του εργαλείου μου. Τον βγάζω από το μουνί της και τότε κατάλαβε κι εκείνη.

-    «Πρόσεχε μη με πονέσεις πολύ. Να μπαίνεις σιγά-σιγά. Και πρόσεχε μην ξυπνήσει ο θείος σου!»

-    «Μην ανησυχείς, θα σε προσέχω..»

Βάζω δύο δάκτυλα στο μουνί της και βγάζω λίγα υγρά για να ετοιμάσω την τρύπα της. Ο πούτσος μου ήταν ήδη καλά πασαλειμμένος και γλιστρούσε εύκολα. Τον ακουμπάω στην κωλοτρυπίδα. Προσπαθώ να εισβάλλω από πίσω αλλά ήταν ακόμη πολύ στενή. Ούτε το ένα τέταρτο δεν μπήκε. Η Χαρά κρατιόταν και δαγκωνόταν για να μην ουρλιάξει από τον πόνο. Το ένα της χέρι το πέρασε πίσω από τη μέση μου κι έμπηζε τα νύχια της στο δέρμα μου και το άλλο κράταγε σφιχτά τον καναπέ. Αυτό με καύλωνε όμως κι ήθελα να την ξεσκίσω.

Ετοιμάζομαι για τη δεύτερη προσπάθεια. Γέρνω λίγο προς τα μπροστά, την πλησιάζω στο σβέρκο, της αφήνω μια πιπιλιά εκεί κι αρχίζω να της γλύφω το αφτί, ψιθυρίζοντας παράλληλα και πρόστυχα λόγια όπως:

-    «Θα είσαι το πουτανάκι μου θεία Χαρά. Θα έρχομαι και θα σε γαμάω από παντού! Θα σου γεμίζω όλες σου τις τρύπες με τα χύσια μου. Θα ρίχνω υπνωτικά στο μαλάκα τον άντρα σου και θα σε γαμάω δίπλα του στο ίδιο σας το κρεβάτι. Θα σου ξεσκίσω τον κώλο και δε θα μπορείς να κάθεσαι για βδομάδες!!!» κι άλλα τέτοια.

Όσο της τα έλεγα αυτά, το δεξί μου χέρι να έτριβε και έπαιζε με κάθε πτυχή του μουνιού της, το αριστερό με το στήθος της μέσα από το φόρεμα αυτή τη φορά και ο πούτσος έτοιμος να εισχωρήσει στον παρθένο κώλο της. Όλα αυτά ερέθισαν τη Χαρά με αποτέλεσμα να χαλαρώσει και η τρύπα να ανοίξει κάπως.

Ευκαιρία σκέφτηκα και καθώς της ψιθύριζα τις τελευταίες πρόστυχες κουβέντες, της τον βάζω μέσα απότομα και βαθιά. Μπήκε όλος μέσα. Δεν το περίμενε. Ήθελε να τσιρίξει και να φωνάξει από τον πόνο αλλά ευτυχώς πρόλαβα και της έκλεισα το στόμα πάλι. Πονούσε πάρα πολύ. Φαινόταν. Αλλά η αίσθηση που ένιωθα μέσα στον σκληρό της κώλο ήταν τέλεια. Γι’ αυτό και δεν έδινα σημασία στα δάκρυα που έβγαλε και στους λυγμούς της. Έμεινα για λίγο μέσα της να με συνηθίσει και σιγά-σιγά άρχισα να την γαμάω. Πολύ αργά στην αρχή. Ίσα που κουνιόταν ο πούτσος μου. Περισσότερο θα έλεγα ότι την έσπρωχνα, παρά ότι ο πούτσος μου πηγαινοερχόταν.

Για δύο λεπτά γινόταν αυτό ώσπου η τρύπα της χαλάρωσε κι άλλο και πλέον μπορούσα να κάνω αυτό, που περίμενα τόσο καιρό. Να τη γαμήσω ανελέητα από πίσω. Άρχισα να κουνιέμαι λίγο μέσα της. Και η Χαρά σταμάτησε πλέον να πονάει τόσο πολύ. Για να ξεχαστεί της έτριβα και το μουνί και της έβαζα και κάνα δάκτυλο. Ξαφνικά ένιωσα το μουνί της υγρό. Άρχιζε να νιώθει την καύλα κι αυτό που της γινόταν για πρώτη φορά από τον ανιψιό της, της άρεσε και το απολάμβανε. Ξανάρχισε τους αναστεναγμούς και τα βογγητά από ηδονή τώρα. Εγώ συνεχώς έφτυνα και σάλιωνα τον πούτσο μου και την τρύπα της, για να μπαίνω πιο άνετα. Τώρα ο πούτσος μου μπαινόβγαινε άνετα μόνο που είχε αυτή την απίστευτη αίσθηση της στενότητας, που σε κάνει να θέλεις να χύσεις αμέσως. Γι’ αυτό κι έβγαινα από μέσα της, γιατί ήθελα να διαρκέσει κάμποσο αυτό και μετά να τη χύσω στον κώλο.

Έμπαινα μια στο μουνί και μια στον κώλο. Η Χαρά δεν ήθελε και πολύ για να τελειώσει κι έτσι σε λίγα λεπτά έχυσε, ενώ το καυλί μου χτύπαγε τη μήτρα της, ύστερα από δική της παραγγελία. Ο πούτσος μου τώρα ήταν ό, τι έπρεπε για μια καλή, τελευταία διείσδυση στον κώλο της, αφού ήταν γεμάτος με μουνόχυμα. Τη βάζω να κάτσει στα τέσσερα κάτω στο πάτωμα κι εγώ από πίσω της. Αρχίζω να μπαίνω. Μόλις μπαίνω ολόκληρος, γέρνω μπροστά της βγάζω τα βυζιά από το φόρεμα, που δεν το είχε βγάλει καθόλου και της τα πιάνω και με τα δυο χέρια. Η γλώσσα μου έπαιζε με το λαιμό και με το σβέρκο της. Σε αυτή τη στάση αρχίζω να τη γαμάω δυνατά και γρήγορα. Ο ρυθμός που τη γαμούσα συνεχώς αυξανόταν. Η Χαρά δεν άντεχε να στηρίζεται άλλο με τα χέρια κι έτσι στηρίχθηκε από τον καναπέ. Καθώς ήμουν στα γόνατα σηκώνω το κορμί μου σε όρθια στάση και της πιάνω τα μαλλιά και της τα τραβάω από πίσω. Τραβώντας της τα μαλλιά, τη γαμούσα πολύ γρήγορα, ώσπου έφτασα τελικά να χύσω μια μεγάλη ποσότητα μέσα στον κώλο της. Έπεσα κουρασμένος πάνω της χωρίς να βγάλω τον πούτσο μου μέσα από τον κώλο της.

Καθίσαμε έτσι μέχρι να ηρεμήσουμε και (δε θα πω ντυθήκαμε γιατί ήμασταν ντυμένοι) συμμαζευτήκαμε. Δεν μπορούσα όμως να αφήσω έτσι τη θεία μου απεριποίητη, ούτε κι εκείνη τον ανιψιό της. Γι’ αυτό πρώτα η Χαρά ξεκίνησε να καθαρίζει τον πούτσο μου με μια τέλεια πίπα και να μου τον κάνει γυαλί. Εγώ στη συνέχεια βάζοντας δάκτυλα σε όλες τις «περιποιημένες» τρύπες της έβγαζα από μέσα της είτε μουνόχυμα είτε σπέρμα είτε και τα δυο και της τα έδινα να τα γλύφει. Έτσι και οι δύο ήμασταν καθαροί. Μετά η Χαρά μου ετοίμασε κάποια πράγματα, για να πάρω μαζί μου για την αδελφή της, τη μάνα μου και με αποχαιρέτησε με ένα ερεθιστικό γλωσσόφιλο.

-    «Θα σε γαμούσα και πάλι αλλά αν το κάνω θα πρέπει να μείνω εδώ απόψε από την κούραση και δε γίνεται. Υπομονή μέχρι την επόμενη φορά. Και θυμήσου τους όρους που έχουμε βάλει!»

-    «Μην ανησυχείς. Δε τους ξεχνώ. Σε ευχαριστώ για όλα..»

-    «Εγώ σε ευχαριστώ!»

Με ξαναφιλάει ενώ της χουφτώνω τον κώλο, μπαίνω στο αυτοκίνητο και φεύγω.
Συναντηθήκαμε άλλες δύο φορές. Την πρώτη είχε έρθει στην Αθήνα για κάτι επαναληπτικές εξετάσεις, όπου έγινε το έλα να δεις και τη δεύτερη συναντηθήκαμε στο χωριό της μητέρας μου (δηλαδή και δικό της), όπου κι εκεί ζήσαμε πρωτόγνωρα πράγματα. Ανυπομονώ πως και πώς να την ξαναδώ.

Να με συγχωρείτε για την υπερμεγέθη ιστορία αλλά ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν λεπτομερέστερος γινόταν, ώστε να καταλάβετε πως ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Θα μπορούσα να την κόψω στα δύο την ιστορία αλλά νομίζω έτσι είναι καλύτερη.