Η πρώτη μου φορά με τον γαμπρό μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Πήρα το θάρρος να γράψω την δική μου ιστορία που μου έτυχε πριν κανένα μήνα περίπου. Είμαι ξανθιά 1.75, 30 ετών, πολύ εμφανίσιμη, με πολύ καλό κορμί και μεγάλο στήθος. Είμαι παντρεμένη χωρίς παιδιά με έναν άντρα κατά 13 χρόνια πιο μεγάλο μου που, για να λέω την αλήθεια δεν περνάω και τέλεια. Είμαι σχεδόν όλη ημέρα σπίτι και σπάνια βγαίνουμε έξω γιατί πάντα βαριέται και γενικώς είναι μιας άλλης κουλτούρας. Δεν πάει σε μπουζούκια μπαράκια αλλά δεν αφήνει να πάω και εγώ πουθενά μόνη μου και έτσι κάτι τέτοια τα έχω ξεχάσει προ πολλού.

Έχω άλλα δυο αδέλφια έναν αδερφό και μια αδερφή 28 ετών, παντρεμένη με ένα παιδάκι, που εκείνο τον καιρό μόλις είχε γεννήσει. Με έναν άντρα τέλειο ψηλό καστανόξανθο γαλανομάτη, με λίγα γκρίζα μαλλιά στο πλάι, καλό κορμί, 35 ετών, και πάνω από όλα γλεντζέ. Δώσε του χορό και πάρε του την ψυχή. Μαζί κάναμε του κόσμου τον χαβαλέ και πάντα με φώναζε μωρό του.

Εκείνη την εποχή έπρεπε να πάμε σε ένα τραπέζι που έκανε ένας συγγενής σε έναν αρραβώνα. Ο άντρας μου δεν θα ερχόταν, έλειπε επαγγελματικό ταξίδι και η αδερφή μου είχε γεννήσει πρόσφατα και δεν θα ερχόταν κι αυτή. Έτσι, αποφασίσαμε να πάμε εγώ ο γαμπρός μου και ο αδερφός μου. Ντυθήκαμε με τα καλά μας και φύγαμε για το μαγαζί.
Όλα ήταν καλά. Είχε πολύ κέφι και όλη την ώρα ήμασταν στην πίστα. Η ώρα ήταν περίπου 1:00 όταν ο αδερφός μου είπε ότι θέλει να φύγει τον περίμενε η κοπελιά του στο σπίτι της. Θα ήταν μόνη της και θα έμενε εκεί το βράδυ και είπε στον γαμπρό μου να με πάει αυτός στο σπίτι, και έφυγε.

Κάποια στιγμή εκεί που καθόμασταν πετάει ο γαμπρός μου:
-    Πάμε για ένα ποτό στα μπουζούκια;
Δέχτηκα αλλά όχι για πολύ, έτσι και φύγαμε.

Πήγαμε σε ένα πολύ γνωστό στην παραλιακή. Δεν είχε τραπέζι και ανεβήκαμε στο πατάρι στο μπαρ αλλά και εκεί γινόταν χαμός. Πολύ στριμωξίδι! Ο ένας πάνω στον άλλο. Καταφέραμε και πιάσαμε μια γωνία στο μπαρ και πίναμε το ποτάκι μας. Είχα πάρα πολύ καιρό να βγω έξω και είχα απίστευτη όρεξη για χορό και ποτό. Εκεί που ήμουν όρθια και χόρευα τσιφτετέλι, ο γαμπρός μου όλο με κοιτούσε και γελούσε..

Έρχεται πιο κοντά μου, με πιάνει από την μέση και χόρευε μαζί μου. Μου άνοιξε δυο σαμπάνιες και κάλεσε την κοπέλα και μου πέταξε δυο καλαθάκια λουλούδια. Φορούσα ένα μαύρο φόρεμα στράπλες λίγο πάνω από το γόνατο, με ένα σκίσιμο μικρό στην αριστερή πλευρά. Παίρνω ένα λουλούδι και το βάζω ανάμεσα στα στήθη μου στο φόρεμα και εξακολουθούσα να χορεύω. Κάποια στιγμή με τραβάει ο γαμπρός μου από την μέση και με κολλάει πάνω του. Μας είχε κεράσει η κοπέλα του μπαρ σφηνάκια για να τσουγκρίσουμε. Τότε κατάλαβα με μια ματιά, ότι η κοπέλα έκανε καμάκι στον γαμπρό μου όση ώρα εγώ χόρευα. Τα πήρα στο κρανίο και του λέω:
-    Αυτά κάνεις όταν βγαίνεις έξω μόνος εεε; Και μου λέει:
-    Άσε τις βλακείες. Σιγά την γκόμενα…
-    Ναι, καλά. Εσάς αυτές σας αρέσουν που τα μισά τα έχουν έξω! Του λέω.
-    Έλα τώρα… μην κάνεις έτσι. Χέσ’ την. Μου λέει.

Δεν ξέρω γιατί αλλά έφαγα φλας και άρχισα να ζηλεύω που τον κοιτούσε. Γυρίζω και του λέω:
-    Αν δεν ήμουν εγώ και ήσουν μόνος, θα πέρναγες καλά απόψε γαμπρούλη μου!
Τότε τον πιάνουν τα γέλια και αμέσως μου λέει:
-    Μωρό μου άμα θέλεις πάμε να φύγουμε…
Εγώ παραγγέλνω άλλα δυο ποτά και του λέω:
-    Θα σου την κάνω εγώ απόψε να τρέχει και να μην φτάνει!
Δεν ήξερα τι έκανα… το ποτό άρχιζε να με πειράζει και πάω και κολλάω πάνω του και του λέω στο αυτί:
-    Έλα να κάνουμε ότι έχουμε σχέση. Αγκάλιασε με για να δω αν την πειράζει η όχι;

Με κοιτάει απορημένος και γελάει. Τον αγκαλιάζω και του δίνω ένα φιλί στο μάγουλο.
-    Με τέτοιο φιλί σιγά μην μας περάσει για ζευγάρι…!
Μου λέει, και τον πιάνω από το λαιμό και του φιλάω τα χείλη. Τότε αυτός κολλάει το κορμί του πάνω στο δικό μου και όπως είναι κολλημένα τα χείλη μας, με την γλώσσα του ψάχνει την δική μου. Δεν κάνω τίποτα και τον αφήνω να το κάνει… μόλις νιώθω την γλώσσα του στην δική μου, με πιάνει μια ανατριχίλα! Μου κρατάει την μέση με τα δυο του χέρια με σφίγγει… εξακολουθεί να με φιλάει… νιώθω το καυλί του να ακουμπάει σκληρό πάνω στην κοιλιά μου… λέω στον εαυτό μου: «κοίτα τι θα πάθουμε στα καλά καθούμενα!» Όταν επιτέλους ξεκολλάμε, μας φωνάζει η κοπέλα και μας κερνάει κι άλλο σφηνάκι.

Δεν ξέρω πως να φερθώ την ώρα που παίρνουμε τα ποτά. Μου λέει «στην υγειά σου» και μου κλείνει το μάτι. Η ώρα είναι 3:00 και του λέω:
-     Πάμε να φύγουμε.
Αμέσως παίρνει το σακάκι του και ζητάει από την κοπέλα τον λογαριασμό.  Πληρώνει, με πιάνει από την μέση και φεύγουμε. Δεν λέμε κουβέντα μέχρι το αυτοκίνητο.

Όταν μπαίνουμε μέσα, κάποια στιγμή με ρωτάει:
-    Θέλεις να σταματήσω να πάρουμε κάτι να φας μην σε πειράξει το ποτό;
-    Όχι, είμαι οκ. Του λέω.
Πιάνουμε μια άσχετη κουβέντα και κάποια στιγμή του λέω απλά αν θέλει να πάει πιο σιγά να μην τρέχει γιατί ζαλίζομαι. Το κάνει αμέσως. Από μέσα μου, παρόλο το μεθύσι που έχω, σκέφτομαι αυτό που έγινε στο μαγαζί και νιώθω τύψεις…

Κάποια στιγμή φτάσαμε στο σπίτι μου. Κατεβαίνει και αυτός ενώ παραπατάει… έχουμε κατεβάσει αρκετά ποτά και οι δυο. Μου λέει:
-    Έλα να σε πάω επάνω. Και του κάνω πλάκα…
-    Καλά, να δούμε ποιος θα πάει τον άλλο… είμαστε και οι δυο γκολ!

Καλεί το ασανσέρ. Όταν φτάνουμε έξω από το διαμέρισμα δεν βλέπω να βάλω το κλειδί… μου πιάνει το χέρι και ανοίγει αυτός… και μπαίνοντας μου λέει:
-    Τυχερούλα! Λείπει ο άντρας σου και θα κοιμάσαι αύριο μέχρι το μεσημέρι…

Εγώ με μια κίνηση βγάζω τα παπούτσια και ξαπλώνω στον καναπέ ενώ αυτός πάει και ανοίγει το ψυγείο βάζει νερό και έρχεται κοντά μου…
-    Θέλεις να σου κάνω ένα καφέ; Μου λέει και μου χαϊδεύει τα μαλλιά.
-    Όχι, εντάξει είμαι. Μήπως τώρα που θα φύγεις δεν πας σπίτι και πας πάλι εκεί να την βρεις; Του λέω και γελάει.
-    Δεν είσαι καλά μου φαίνεται… έχεις κολλήσει!
Μου λέει και κάθεται πολύ κοντά μου στον καναπέ. Το φόρεμα έχει ανέβει αρκετά έχει και το σκίσιμο, και το ένα μπούτι μου είναι όλο έξω. Τα μάτια του έχουν κολλήσει εκεί! Κάνω να σηκωθώ αλλά δεν έχω δυνάμεις… με πιάνει από την μέση και με βοηθάει να σηκωθώ.

-    Τι θέλεις να κάνεις; Μου λέει.
-    Να πάω να αλλάξω.
Του απαντάω κι εκείνος με πάει σιγά-σιγά μέχρι το δωμάτιο. Ανοίγει την πόρτα και καθώς μπαίνω, κολλάει πίσω μου και μου πιάνει σφικτά την μέση και μου λέει κοντά στο αυτί:
-    Θέλεις να σε βοηθήσω να ντυθείς;
Και μου δίνει ένα φιλί στον ώμο. Ανατριχιάζω ολόκληρη και κάνοντας πλάκα του λέω:
-    Ναι, σιγά μην κάνουμε και μαζί μπάνιο….

Και προσπαθώ να ανοίξω την ντουλάπα αλλά ακόμα από πίσω μου -και καλά μην πέσω-. Με γυρνάει προς το μέρος του, με παίρνει στην αγκαλιά του και κολλάει τα χείλη του πάνω στα δικά μου…. μου δίνει ένα φιλί… δεν αντιστέκομαι… μετά βάζει την γλώσσα του στην δική μου…
-    Εεεε…! Φύγαμε από το μαγαζί!
Του λέω και αμέσως μου πιάνει το κεφάλι να μην μπορώ να τραβηχτώ με δύναμη και μου λέει:
-    Σε θέλω πολύ! Και του απαντάω:
-    Έχεις τρελαθεί ! Ξέρεις τι λες;;; Και με σφίγγει κι άλλο.
-    Αφού και εσύ το θέλεις… έλα…
μου λέει και αμέσως τον φιλάω στο στόμα αμέσως με χουφτώνει στον κώλο… και με μια κίνηση μου κατεβάζει το φόρεμα στα γρήγορα, μου πετάει και το σουτιέν και είμαι μόνο με το μαύρο στρινγκάκι…

-    Έχουμε τρελαθεί τελείως!!!
Του λέω και αρχίζω να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο και την ζώνη. Του κατεβάζω το παντελόνι και πετάγεται το καυλί του έξω… δεν το κρατάει ούτε το μποξεράκι. Το χουφτώνω και με μια κίνηση σκύβω και τον παίρνω όλο μέσα στο στόμα! Η γεύση του με τρελαίνει! Αρχίζω και του γλείφω τα αρχίδια… με πετάει πάνω στο κρεβάτι, μου ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να μου φιλάει το μουνί…

-    Ναι καύλα… έτσι… ναι… έχουν πολύ καιρό να με γλύψουν εκεί. Ναιιιιι!!!
Του λέω και αμέσως αρχίζει το σπατουλάρισμα με την γλώσσα του. Το κάνει υπέροχα! Είμαι στον έβδομο ουρανό… γυρίζει και είμαστε σε στάση 69. Εγώ από πάνω τον έχω όλο μέσα στο στόμα και αυτός με γλύφει στο μουνί και ταυτόχρονα μου βάζει δάχτυλο στον κώλο. Είναι φοβερό! Με έχει καταλάβει. Είμαι πλέον στα χέρια του και με κάνει ότι θέλει.

Με γυρίζει και με μια κίνηση τον χώνει μέσα και μου λέει:
-    Καριολάκι μου… όλος μέσα… έτσι… μέσα!!!
-    Ναι καριόλη! Ναι! Άνοιξε η μουνάρα μου για πάρτη σου!
Του λέω και τον χώνει πιο βίαια. Νιώθω το καυλί του να έχει φτάσει στο τέρμα του πάτου μου και ουρλιάζω. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    Έλα… είναι η σειρά του κωλαράκου σου μωρό μου. Έλα… γύρνα.
Γυρίζω στα τέσσερα… αρχίζει να με γλύφει στον κώλο και σιγά-σιγά σπρώχνει πρώτα το πουτσοκέφαλο… το νιώθω… και με μια κίνηση είναι όλος μέσα! Τον έχω πάρει λίγες φορές από εκεί και είναι σφικτός, και πονάω αφάνταστα… αλλά δεν θέλω με τίποτα να σταματήσει… και μου φωνάζει αυτός:

-    Καύλα! Τι κωλαράκι τρέλα είναι αυτό; Ξέρεις πόσες φορές το κοιτούσα και το ήθελα σαν πούστης;;;
Και σπρώχνει σαν τρελός! Το κάνει τέλεια! Του λέω:
-    Έλα να μπω από πάνω σου… θέλω να τελειώσουμε μαζί και να σε κοιτάω στα μάτια…
Και αμέσως μπαίνω από πάνω του. Κουνιέμαι σαν πουτάνα και τον βλέπω στα μάτια μου. Ανοίγει τα κωλομέρια με τα χέρια του για να μπαίνει πιο βαθιά και με φιλάει στο στήθος…

-    Έλα καύλα μου… έλα να χύσεις πάνω στον πούτσο μου!
Μου λέει και κουνιέμαι πιο εντατικά, με δύναμη…
-    Έρχεται… έλα… πάμε καριόλη!
Του λέω και σφίγγομαι στην αγκαλιά του. Ουρλιάζουμε και οι δυο. Έχουμε χύσει και κάθεται για λίγο μέσα μου. Τον φιλάω σαν τρελή!

Πάμε για μπάνιο… του κάνω ένα τσιμπούκι ακόμα και τελειώνει στο στόμα μου. Έπρεπε να φύγει, ήταν αργά. Με φιλάει και φεύγει. Κάθομαι και κάνω ένα τσιγάρο… ένιωθα τύψεις όταν κάποια στιγμή μου στέλνει ένα μήνυμα και μου γράφει:

«Μην σκέφτεσαι τίποτα. Η ζωή είναι λίγη… πρέπει να την απολαμβάνουμε. Θέλω να με σκέφτεσαι λίγο γιατί εγώ σε σκέφτομαι πολύ!»

Ηρεμώ κάπως και πέφτω για ύπνο...

Από τότε βρισκόμαστε στα κρυφά μια φορά τον μήνα και ξεσκιζόμαστε. Τον έχω αγαπήσει πέρα από γαμπρό, και σαν γκόμενο.

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")