Διακοπές με τη μητριά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Γιώργο και είμαι δεκαεννιά χρονών. Θα ήθελα να πω κι εγώ την περιπέτεια που έζησα πέρσι το καλοκαίρι.

Ο πατέρας μου είναι οδηγός σε μια μεταφορική εταιρεία. Έχει χωρίσει με την μάνα μου και ξαναπαντρεύτηκε την μητριά μου την Ρένα.

Πέρσι το καλοκαίρι θα έφευγε για ένα ταξίδι στην Γερμανία από την δουλειά και θα έκανε είκοσι με τριάντα μέρες να γυρίσει. Μου ζήτησε να πάω διακοπές με την μητριά μου για να έχει κι αυτή παρέα. Συμφώνησα λοιπόν και φύγαμε με την Ρένα για την Μήλο.

Η μητριά μου να πω ότι είναι 42 χρονών. Έχει καστανόξανθα μακριά μαλλιά και έχει σώμα που κολάζει και Άγιο. Ψηλή γυναίκα με λεπτή μέση και τεράστια βυζιά με τρομερές ρώγες.

Φτάσαμε στο νησί το πρωί και τραβήξαμε για το ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει. Ήταν ένα υπέροχο δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι. Φτάσαμε και αρχίσαμε να τακτοποιούμε τα πράγματα μας. Όταν τελειώσαμε η Ρένα είπε πως θα έκανε ένα μπανάκι για να χαλαρώσει από το ταξίδι. Πήγε στο μπάνιο.

Καθώς άκουγα το νερό να τρέχει δεν άντεξα και σηκώθηκα να δω. Έσκυψα και είδα από την κλειδαρότρυπα. Ο πούτσος μου μεγάλωσε αμέσως μ’ αυτό που είδα. Εντελώς γυμνή κάτω απ’ το νερό να τρίβει τα υπέροχα βυζιά της κι από το ξυρισμένο μουνί της να τρέχουν τα σαπούνια. Έχυσα μέσα στο μαγιό μου και έτρεξα να αλλάξω για να μην καταλάβει τίποτα…

Βγήκε από το μπάνιο φορώντας μόνο μια πετσέτα. Καθώς ήμουν στο μπαλκόνι έβαλε το μαγιό της και με φώναξε μέσα. Το μαγιό ίσα - ίσα που έκρυβε αυτά τα τεράστια βυζιά με τις στητές ρώγες.

-    «Θέλεις να πάμε για μπάνιο;», με ρώτησε.

-    «Γιατί όχι;», της είπα.

-    «Πριν πάμε όμως θα σε παρακαλούσα να μου αλείψεις την πλάτη με λάδι…»

Ξάπλωσε στο κρεβάτι και πήγα από πάνω της. Καθώς άλειφα την πλάτη της ο πούτσος μου κόντευε να βγει έξω και να σκάσει. Με μια γρήγορη κίνηση γυρνάει απότομα για να σηκωθεί. Θα πρέπει να ήταν τυφλή για να μην δει την τρελή στύση που είχα. Έκανε όμως πως δεν είδε και μου είπε να ξαπλώσω κι εγώ για να μου βάλει λάδι.

Με δυσκολία ξάπλωσα γιατί ο πούτσος μου ήταν στέκα. Άρχισε να μου χαϊδεύει με το λάδι την πλάτη. Κάθισε επάνω μου όση ώρα με άλειφε. Ξαφνικά ξαπλώνει επάνω μου και αισθάνομαι τα βυζιά της με τις καυλωμένες ρώγες της πάνω στην πλάτη μου.

-    «Σ’ αρέσει;», ρωτάει. «Γύρνα να σε αλείψω κι από μπροστά…»

Γυρνάω και βλέπω πως έχει πετάξει το μαγιό και τα υπέροχα μεγάλα βυζόμπαλα της κρέμονται μπροστά μου. Δεν άντεξα. Σήκωσα τα χέρια μου και τα έσφιξα μέσα στις παλάμες μου. Έπιασα και έτριψα τις ρώγες της κι αυτή φώναξε από καύλα. Τα έφερα στο στόμα μου και άρχισα να τα ρουφάω να τα γλείφω και να τα δαγκώνω…

-    «Το κάνεις πολύ καλά!», φώναξε και έπιασε τον πούτσο μου και τον έβαλε στο υγρό μουνάκι της.

Άρχισε να πηδάει πάνω του και τα βυζιά της να πηγαίνουν πέρα - δώθε. Την γύρισα στα τέσσερα και μπήκα από τον κώλο της καθώς τα χέρια μου έφερναν αντίσταση από τις βυζάρες της.

Την γαμούσα μια ώρα και όταν ήθελα να τελειώσω τον πήρε και τον έβαλε μέσα στα βυζιά της και τον έπαιξε εκεί μέχρι να χύσω. Τον πήρε στο στόμα της και ρούφηξε όλα τα ζουμιά που μείνανε.

«Θα περάσουμε υπέροχα εμείς οι δύο!», είπε και μου χάιδεψε τον πούτσο.

Γύρισα και την φίλησα καθώς το χέρι μου είχε χωθεί μέσα στο μουνάκι της.

-    «Το ίδιο πιστεύω κι εγώ…», απάντησα.

Την ίδια μέρα το κάναμε άλλες δύο φορές.