Το πάθος

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι παντρεμένος εδώ και δεκαπέντε χρόνια, είμαι 46 χρονών και η γυναίκα μου 36, έχουμε δηλαδή δέκα χρόνια διαφορά. Η γυναίκα μου έχει μια αδελφή, που είναι σαράντα χρονών.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια έχω μέσα μου μια άσβεστη φωτιά που μου καίει τα σωθικά μου. Ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να μου την σβήσει δεν είναι παρά η αδελφή της γυναίκας μου. Όταν γνώρισα την γυναίκα μου (πριν δεκαπέντε χρόνια), γνώρισα και την αδελφή της. Ήταν όμως κάπως απόμακρη (η αδελφή της), έτσι έμεινα με την γυναίκα μου με την ελπίδα ότι θα μπορούσα να πλησιάσω εκείνη, την μία.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα ποτέ. Ίσως γιατί ήμουνα δειλός; Δεν ξέρω, αλλά αυτή η γυναίκα μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Έτσι πολλές φορές το πάθος μου γι’ αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να πηγαίνω κατά καιρούς με γυναίκες που κάπως της έμοιαζαν, αλλά κάθε φορά που τελείωνα με κάποια, ένιωθα ότι αυτό το πάθος εξακολουθούσε να με καίει.

Δυστυχώς για μένα αναγκάζομαι να την βλέπω κάθε μέρα. Αυτό γίνεται γιατί μένουμε σε μια τριώροφη μονοκατοικία, εκείνη μένει στον τρίτο όροφο, εγώ με την γυναίκα μου στον δεύτερο και στο ισόγειο μένουν τα πεθερικά μου. Εδώ και πέντε χρόνια έχει βρει έναν παντρεμένο και ζει μαζί του. Ζει μαζί του; Ας το πούμε έτσι.

Αυτός έχει χωρίσει από την γυναίκα του, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο. Έχει και ένα παιδί, όπως έκανε και ένα παιδί με την κουνιάδα μου. Η δουλειά του είναι τέτοια που έρχεται σχεδόν κάθε δεκαπέντε μέρες στο σπίτι. Αυτή της όμως η σχέση και πάνω απ’ όλα ότι έκανε μια κόρη με έχει κάνει ράκος, γιατί κατάλαβα ότι τώρα πια δεν έχω καμιά ελπίδα.

Από τότε λοιπόν κάνω πράγματα που μπορεί να τα κάνει μόνο ένα παιδί. Τι κάνω; Έχω πέσει πολύ χαμηλά. Πολλές φορές μέχρι τώρα, μόλις αντιλαμβάνομαι ότι εκείνη δεν είναι στο σπίτι, μπαίνω μέσα στο σπίτι της (άλλες φορές από κάποιο ανοιχτό παράθυρο, άλλες φορές από την πόρτα μιας και αφήνει τα κλειδιά επάνω στην πόρτα).

Όταν μπω στο σπίτι της, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τρέξω στα άπλυτα ρούχα της, να βρω ένα φορεμένο κιλοτάκι της. Τότε το παίρνω, αρχίζω να το φιλάω σαν τρελός, το βάζω στο στόμα μου, μετά πάνω στο καυλί μου και αρχίζω να τον παίζω παθιασμένα. Δεν αντέχω πάνω από δύο λεπτά και χύνω. Τέλος πάντων, αυτό συνέβαινε μέχρι προχθές, γιατί την Κυριακή συνέβη αυτό που επί δεκαπέντε χρόνια με έκαιγε.

Το Σάββατο λοιπόν, εγώ η γυναίκα μου και η κουνιάδα μου, πήγαμε σε μια έκθεση. Εκείνη είχε αφήσει την κόρη της στην γιαγιά. Μετά από την έκθεση πήγαμε να πιούμε κάπου καφέ. Είχε ντυθεί υπέροχα. Φορούσε (όπως πάντα σχεδόν) μια κοντή φούστα, με ένα άσπρο κολλητό μακό (αν και έχει μικρά βυζάκια, αλλά στητά), που έκανε το μικρό υπέροχο στήθος της να φαίνεται καθαρά μιας και δεν φορούσε σουτιέν.

Στα πόδια φορούσε πέδιλα από αυτά που αφήνουν όλο το πόδι ακάλυπτο και πιάνονται ανάμεσα στο μεγάλο δάκτυλο και στον δείκτη του ποδιού με ένα μικρό κορδονάκι. Ήταν υπέροχη, έχει πραγματικά πολύ όμορφα πόδια και σε κάθε ευκαιρία τα δείχνει.

Καθίσαμε στη καφετέρια, οι δύο αδελφές δίπλα - δίπλα κι εγώ απέναντι τους. Τα μάτια μου όμως ήταν αδύνατον να ξεκολλήσουν από τα φανταστικά πόδια της κουνιάδας μου. Ύστερα κοίταγα τα υπέροχα μαλλιά της και κάθε τόσο ήθελα να της τα πιάσω. Όσο κοιτούσα τα πόδια της τόσο με φανταζόμουν να της γλείφω τα υπέροχα δάκτυλα των ποδιών της. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που ο πούτσος μου δεινοπαθούσε μέσα στο παντελόνι μου.

Τελικά όταν γυρίσαμε στο σπίτι είχα απίστευτες καύλες. Κάναμε έρωτα με την γυναίκα μου, αλλά εγώ με την φαντασία μου νόμιζα ότι γαμούσα την κουνιάδα μου. Έτσι πέρασε το Σάββατο. Την Κυριακή όμως το πρωί η γυναίκα μου έπρεπε να πάει στην δουλειά (έχει δική της δουλειά) για να τελειώσει κάποιες εκκρεμότητες. Μου είπε αν ήθελα να πάω μαζί της, αλλά βαριόμουν. Έτσι έμεινα στο σπίτι. Τα δε πεθερικά μου είχαν φύγει πολύ πρωί για να πάνε σε ένα μνημόσυνο για τον θάνατο του αδερφού του πεθερού μου.

Ήμουν μόνος σε ολόκληρο το σπίτι. Βγήκα στον κήπο, κάθισα και απολάμβανα τον καφέ μου, όταν την είδα να κατεβαίνει με την μικρή της. Ήταν όπως πάντα υπέροχη. Τα ξανθά (βαμμένα), μαλλιά της έπεφταν στους γυμνούς ώμους της, το φόρεμα της φυσικά ήταν πάλι κοντό. Πήγαινε την μικρή σε ένα πάρτι παιδικό. Την είδα να μπαίνει στο αυτοκίνητο της και το φόρεμα σηκώθηκε τόσο πολύ που σχεδόν κόντεψε να φανεί η κιλότα της. Έφυγε, αλλά εμένα με είχε κάνει για μια ακόμα φορά τούρμπο.

Μια περίπου ώρα μετά, σκέφτηκα να ανέβω στο σπίτι της, όλο και κάποια φορεμένη κιλότα της θα υπήρχε στα άπλυτα. Ήθελα με κάθε τρόπο να χύσω για πάρτι της. Πραγματικά, τα κλειδιά ήταν στην πόρτα. Μπήκα, πήγα αμέσως στο καλάθι με τα άπλυτα, βρήκα αυτό που ήθελα, το έβαλα στο στόμα μου, βρήκα και μια της φωτογραφία, κάθισα στον καναπέ, έβγαλα το καυλωμένο μου καυλί και με την κιλότα της πάνω στο πουτσοκέφαλο μου, με την φωτογραφία που φορούσε πάλι μια κοντή φούστα κι άρχισα να μαλακίζομαι σαν τρελός.

Ξαφνικά άκουσα να ανοίγει η πόρτα και μου κόπηκε η ανάσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν εκείνη, ευτυχώς χωρίς το παιδί. Τα χέρια μου έτρεμαν. Με είχε πιάσει με το καυλί στο χέρι και με την άπλυτη κιλότα της πάνω στο πουτσοκέφαλο μου. Είχε μείνει να με κοιτάει χωρίς να μπορεί να αρθρώσει ούτε μια λέξη. Το θέαμα την είχε αφήσει άναυδη. Πρέπει να πέρασαν κάπου δέκα λεπτά χωρίς να μιλάμε…

Εντωμεταξύ ο πούτσος μου συνέχιζε να στέκεται σαν κοντάρι σημαίας, ενώ είχε αρχίσει να στάζει προσπερματικά υγρά. Άφησα την κιλότα της δίπλα μου στον καναπέ, ενώ το καυλί μου έσταζε. Χωρίς να πει τίποτα, με πλησίασε. Περίμενα να με αρχίσει στα χαστούκια αλλά τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Την είδα να με πλησιάζει και ξαφνικά, κάθισε στα γόνατα μου με ανοιχτά τα πόδια, με αγκάλιασε κι έβαλε την γλώσσα της στο στόμα μου. Την ρούφηξα σαν υπνωτισμένος, ενώ η καρδιά μου ήταν έτοιμη να πεταχτεί από το στήθος μου.

Τα χέρια μου άγγιζαν εκείνα τα υπέροχα πόδια της ενώ ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Κατέβηκε από τα γόνατα μου, γονάτισε μπροστά μου, έπιασε το καυλί μου απαλά κι ύστερα το έβαλε στο στόμα. Δεν χρειάστηκε παρά μόνο μια φορά να μου κατεβάσει το πετσάκι. Μόλις το έκανε, άρχισα να αδειάζω τα αρχίδια μου μέσα στο στόμα της. Μου στράγγισε κάθε υγρό μου, μέχρι την τελευταία σταγόνα. Κι όμως ήταν τόσο μεγάλο το πάθος μου, που μου ήταν αδύνατον να ξεκαυλώσω.

Πήγαμε στο κρεβάτι, χωρίς ακόμα να ανταλλάξουμε ούτε μια κουβέντα. Ήμασταν δύο κολασμένα κορμιά που δεν θέλαμε να ομολογήσουμε το πάθος μας, τον τρομερό παράνομο έρωτα μας. Γδυθήκαμε κι άρχισα να την γλείφω παντού. Πέρασα και ξαναπέρασα όλο το σώμα της που επί δεκαπέντε τώρα χρόνια μόνο στα όνειρα μου μπορούσα να το κάνω. Της έπλυνα με την γλώσσα μου ένα - ένα τα δάκτυλα και των δύο ποδιών της.

Έγλειψα μέσα έξω τα υπέροχα μπούτια της, τις υπέροχες γάμπες της, μέχρι που έχωσα την γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα… της ρούφαγα όσα υγρά μου έδινε στο στόμα… έπινα από την υπέροχη πηγή της, ενώ εκείνη κάθε τόσο σπαρταρούσε αφήνοντας τα υγρά της στην γλώσσα μου, μέχρι που την άκουσα να μου λέει με σβησμένη φωνή:

-    «Μπες μέσα μου. Τώρα. Σε θέλω τώρα. Δεν αντέχω… Κάνε με δική σου…»

Έβαλε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου, ενώ εγώ βυθιζόμουν στο μουσκεμένο και ζεστό μουνί της. Έσκυψα και πήρα στο στόμα μου τις μεγάλες ρώγες που ξεφύτρωναν από τα μικρά αλλά στητά, σχεδόν παιδικά βυζιά της. Έπαιρνα βαθιές ανάσες προσπαθώντας να κάνω τον πούτσο μου να αντέξει.

Δεν ήθελα με τίποτα να χύσω γρήγορα, ήξερα ότι αν άφηνα τον εαυτό μου, τότε σίγουρα θα έχυνα μέσα σε δευτερόλεπτα. Ήταν τόσο μεγάλο το πάθος μου γι’ αυτή τη γυναίκα που μπορούσα να χύνω σαν παιδί του γυμνασίου που πήγαινε για πρώτη φορά με γυναίκα. Κι όμως… όσο και αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να κρατηθώ. Άρχισα να χύνω σαν τρελός μουγκρίζοντας κοντά στο αφτί της. Το κατάλαβε ότι δεν μπορούσα άλλο και μου ψιθύρισε:

-    «Μη, όχι ακόμα, μη!»

Είχα χύσει, μέσα της, αλλά συνέχισα να την γαμάω. Δεν είχα βγει… ο πούτσος μου ήταν ακόμα μέσα στο ζεστό μουνί της και συνέχισε να κάνει παλινδρομικές κινήσεις. Ήταν η δεύτερη φορά που είχα χύσει, αλλά ήταν αδύνατον να χορτάσω αυτό το πλάσμα… Ήθελα να πεθάνω πάνω της, μέσα της… Συνέχισα λες και δεν είχα χύσει καθόλου ακόμα.

Τελικά κατάφερα να χύσω άλλες δύο φορές, μία μέσα της και μία ακόμα φορά στο στόμα της. Τα αρχίδια μου δεν είχαν πλέον άλλα υγρά να βγάλουν… έτσι, την τέταρτη πλέον φορά που έχυνα στο στόμα της, δεν έβγαλα παρά μόνο μερικές σταγόνες αραιό σπέρμα. Χωρίς να πούμε κουβέντα, ντύθηκα και κατέβηκα στο σπίτι μου. Δεν ξέρω αν θα επαναλάβουμε αυτό που είχαμε κάνει, αλλά έχω την εντύπωση ότι τη θέλω ακόμα πιο πολύ.

Το απόγευμα που ήμασταν στον κήπο όλοι μαζί, ανταλλάσσαμε κάθε τόσο κρυφές ματιές, σαν να μη μπορούσαμε και οι δυο μας να πιστέψουμε τι είχε συμβεί το μεσημέρι. Πάντως το πάθος μου παραμένει άσβεστο ακόμα γι’ αυτό το πλάσμα.. δεν ξέρω γιατί… Ίσως να μου αρέσει ότι μπορώ να έχω δική μου την αδελφή της γυναίκας μου.

Τώρα και πάλι θα προσπαθώ να σβήνω (όταν δεν μπορώ μαζί της) το πάθος μου με γυναίκες που είναι γύρω στα πενήντα και πάνω, μιας κι αυτές δεν έχουν ενδοιασμούς και ξέρουν τι θέλουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")