Πάρτι με ούζα με 4 ξαδέρφια

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Τι νομίζεις ότι γίνεται αν βρεθούν μαζί τέσσερα πρώτα ξαδέρφια αν βρεθούν σε κατάλληλες συνθήκες όλοι μαζί;

Η ιστορία μου αφορά εμένα τον αδερφό μου και τα δυο πρώτα μας ξαδέρφια: την ξαδέλφη μου δηλαδή και τον ξάδερφο μου.

Όλα ξεκίνησαν καθώς μια κολλητή μου τα έφτιαξε με τον πρώτο μου ξάδερφο και δεν σταματούσε να μου λέει για το μέγεθος του πέους του. Είχα φτάσει σε βαθμό να ζηλεύω πάρα πολύ. Με την ξαδερφούλα έχουμε τέλειες σχέσεις και κάνουμε πολύ παρέα. Ξέρω πως είναι πολύ ανοιχτό μυαλό, πολύ προκλητική γυναίκα, δέχεται την πλάκα και γενικά της αρέσει πολύ ο χαβαλές. Τα λέμε όλα μεταξύ μας και γενικά περνάμε πολύ καλά.

Με το που έμαθα για το μέγεθος του ξαδέρφου άρχισα να σκέφτομαι διάφορα και μερικές φορές συνέλαβα το μυαλό μου να συγκρίνει τον πούτσο του ξαδέρφου Κώστα με τον πούτσο του αδερφού μου Τάκη, και να αναρωτιέμαι αν και ο «δικός μας» πούτσος είναι ανάλογου μεγέθους και γενικά αν όλο το σόι μου ήταν προικισμένο. Πολλές φορές προσπαθούσα μα δω τον πούτσο του αδερφού μου να δω τι γίνεται. Ο Κώστας είναι στην ηλικία μου ενώ ο αδερφός μου είναι ενάμιση χρόνο μεγαλύτερος από μένα και η Γιάννα δυο χρόνια μικρότερη μου. Εγώ είμαι στα 25!

Επειδή όπως είπα η Γιάννα ήταν ανοιχτό μυαλό τελικά βρήκα την ευκαιρία και της είπα μια μέρα στην πλάκα, πως η κολλητή μου έχει δεινοπαθήσει από τον πούτσο του αδερφούλη της και στην πλάκα και καλά, ότι ένιωθα περήφανη για το σόι μας και πως ήλπιζα και ο Τάκης να έχει ανάλογο μέγεθος. Τότε λοιπόν έφαγα την πρώτη φλασιά όταν με πολύ φυσιολογικό ύφος μου είπε πως ξέρει για τα προσόντα του αδερφού της. Είχε λέει πολλές φορές καμαρώσει τον πούτσο του σε διαφορές φάσεις. Τα πρωινά όταν πήγε να τον ξυπνήσει, στην θάλασσα και άλλες φάσεις.

Τότε άρχισε να με κοροϊδεύει και να μου λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση και εγώ να μην έχω κοιτάξει πονηρά τον πούτσο του αδερφού μου. Δεν το είχα κάνει αλλά τελευταία όπως σας είπα το έκανα κάτι το οποίο της είπα και τότε έφαγα την μεγαλύτερη πλάκα την ζωή μου (μέχρι την επόμενη) όταν μου έκανε την εξής τρελή εξομολόγηση.
«Θυμάσαι, μου λέει, μια φορά που έκανα ένα παρτάκι στο σπίτι; Τότε που ο Κώστας είχε γίνει τύφλα στο μεθύσι και εγώ είχα πιει αρκετά; Τότε όταν φύγατε όλοι, μπήκα να κάνω μπάνιο και ξαφνικά μπουκάρει μέσα ο αδερφός μου.

Ήμουν τελείως γυμνή και προσπάθησα να κρυφτώ γυρνώντας πλάτη προς αυτόν, αλλά τότε άρχισε να μου κάνει μια ερωτική εξομολόγηση τρελή και να μου λέει διάφορα τρελά: ότι ζει τόσα χρόνια για να δει το μουνάκι μου ότι είμαι πολύ προκλητική ότι τον έχει παίξει πολλές φορές για την πάρτη μου και άλλα τέτοια εξωφρενικά. Τότε, με γύρισε προς το μέρος του, πέταξε τα ρούχα του και μπήκε στην μπανιέρα. Πήρε το χέρι μου από το μουνάκι μου όπου το κάλυπτα ασυναίσθητα και έσκυψε και μου το φίλησε. Σε λίγο άρχισε να μου το γλύφει ενώ με το άλλο χέρι του έπαιζε τον πούτσο του». Τότε τον είδε μου λέει πρώτη φορά και τα έπαιξε.

Τελείωσε εκεί μέσα στην μπανιέρα και το σπέρμα του έπεσε πάνω στα πόδια της. Μου είπε πως μετά το συμβάν ήταν αυτή που έκανε την πρώτη κίνηση. Αυτός κώλωνε αλλά αυτή ήταν που μια μέρα που βγήκαν έξω τον πήγε σε ένα απόμερο μέρος με το αυτοκίνητο και του έκανε την πρώτη πίπα.

«Όταν τον έβαλα στο στόμα μου, λέει, τότε κατάλαβα για το τι μιλάμε. Έχυσε σχεδόν αμέσως στο στόμα μου μέσα και καθώς τραβήχτηκα κάποια έπεσαν στα μούτρα μου. Τσαντίστηκα αλλά δεν έκανα τίποτα μιας και πρώτη φορά το έκανα αυτό, απεναντίας έδειξα να το ευχαριστιέμαι. Από τότε μιλήσαμε και από αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε αλλά από μεριά του έπεσε μια ιδέα και αντικαταστήσαμε την πράξη με το λεγόμενο «ισπανικό». Πρώτα με γλύφει μέχρι να τελειώσω και μετά βάζει τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά μου και με γαμάει μέχρι που χύνει πάνω μου!!! Αν δεις θα πάθεις πλάκα και πραγματικά την λυπάμαι την Σοφία, την κοπελιά του, μιας και μόνο πίπα που του κάνω με τρομάζει όχι να με πηδήξει κιόλας».

Αδυνατούσα να πιστέψω τα όσα άκουγα. Η ξαδερφούλα μου να χαμουρεύεται με το αδερφό της!!!
Εγώ έχω μείνει κάγκελο και δεν μπορώ να πιστέψω τι ακούω!!  Συνεχίζει και μου λέει πως κάποιες φορές φτάσανε μια ανάσα από το να την πηδήξει αλλά τελικά δεν έγινε. Να πω την αλήθεια μου με αυτά που άκουγα δεν ξέρω αν την πίστευα. Την είχα ικανή να έχει πηδήξει τον αδερφό της. Συνέχισε να μου λέει κάποιες φάσεις με τον αδερφό της τελείως απίστευτες. Τελειώνοντας μου είπε πως τελευταία φορά που έκανε κάτι με τον αδερφό της ήταν πριν τρεις μέρες ένα απόγευμα όταν οι δικοί τους ήταν στο μαγαζί. Όπως μου είπε χαρακτηριστικά, του έκανε μια πίπα μέχρι που τον «στέγνωσε»!!!

Περνάνε κάνα δυο μέρες και συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάνει σκέψεις σεξουαλικού περιεχομένου με τον…. αδερφό μου! Τρέλα. Το συζητώ με την Γιάννα και το βρίσκει απολύτως φυσιολογικό. Κάθομαι ένα απόγευμα με την μάνα μου και με παίρνει τηλέφωνο η Γιάννα και μου λέει στην πλάκα μην με ενοχλήσεις έχω μείνει μόνη στο σπίτι με τον Κώστα και λέμε να περάσουμε καλά!!!!!!!

Ήταν η πρώτη φορά, αλήθεια λέω, που αυνανίστηκα στην ζωή μου. Πάω στο δωμάτιό μου και έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου, άρχισα να τρίβω με μανία το μουνάκι μου το οποίο ήταν υγρό. Άρχισα να βάζω μέσα το δάκτυλο μου και μετά και άλλο. Φανταζόμουν να κάνω παρόμοια πράγματα με τον αδερφό μου. Την άλλη να το κάνω με τον ξάδερφό μου με το τεράστιο πούτσο μέχρι που ένωσα ένα καταπληκτικό συναίσθημα και μια ανατριχίλα σε όλο μου το σώμα.

Τα σπίτια μας απέχουν μόλις ένα όροφο. Μόλις τελείωσα αποφάσισα να πάω εκεί. Μου ανοίγει την πόρτα η Γιάννα.

-    Μωρό μου, μου λέει, σε περιμέναμε. Ήξερα πως θα έρθεις.

Με παίρνει από το χέρι και με πάει μέσα στο δωμάτιό της και από πίσω ξαφνικά πετάγεται και Κώστας γυμνός και κάθεται πάνω στο κρεβάτι.

-    Ποια από τα κορίτσια μου θέλει τον πούτσο μου;

Λέει και με παίρνει η Γιάννα από το χέρι και με βάζει να κάτσω δίπλα του. Άρχισε να με φιλάει και να μου χαϊδεύει το μουνάκι μου, μιας και η Γιάννα με απάλλαξε από την φόρμα μου. Το χέρι μου ήταν πάνω στον πούτσο του. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι τελείως γυμνή και αρχίζει να με φιλάει σε όλο μου το σώμα. Πρόλαβα και είδα την Γιάννα καθισμένη σε μια καρέκλα να παίζει με το μουνάκι γιατί έχασα τον κόσμο όταν άρχισε να με πηδάει. Με πηδούσε με δύναμη και πραγματικά πονούσα πολύ.

Το Σαββατοκύριακο με ενημερώνουν τα παιδιά ότι θα οργανώσουν παρτάκι στο σπίτι και καλεσμένοι θα είμαστε εμείς οι τρεις και ο αδερφός μου μόνο. Τους γονείς τους έστειλαν στο χωριό. Πραγματικά έτσι και έγινε. Στο πάρτι καλεσμένοι μόνο τέσσερεις. Αρχίζει το παιχνίδι η Γιάννα και αρχίζει να λέει στον αδερφό μου για το συμβάν και αλλά τέτοια. Εγώ έχω πάθει σοκ και ντρέπομαι για την ζωή μου, ενώ η αντίδραση του Τάκη είναι τελείως κάτι που δεν περίμενα.

-    Αφού μου πήδηξες την αδερφή, λέει στον Κώστα, πρέπει να σε πληρώσω με το ίδιο νόμισμα!

Και γυρνάει προς την ξαδέρφη μου. Αυτή τον καβαλάει και αρχίζουν να φιλιούνται και να βγάζει τα ρούχα της. Την ξάπλωσε εκεί στον καναπέ και πηδήχτηκαν μπροστά μας. Την σκυτάλη παίρνει ο Κώστας και αρχίζει να με χαμουρεύει. Πηδηχτήκαμε σαν τα ζώα στο πάτωμα μέχρι το τέλος. Ο αδερφός μου είχε πιάσει τον πούτσο του και τον έπαιζε ενώ η Γιάννα ήταν ξαπλωμένη δίπλα του.

Ακολούθησε μια νύχτα κόλαση με πολύ σεξ. Για τις επόμενες ώρες το μόνο που ακουγόταν μέσα στο σαλόνι ήταν βογκητά, βαριές αναπνοές, και τα αισχρόλογα της Γιάννας καθώς την πηδούσε ο Τάκης. Τελειώσαμε και φύγαμε.

Από τότε έχει έχουμε βρεθεί και άλλα απογεύματα και έγιναν πάλι πολύ ιδιαιτέρες φάσεις…. Ο Τάκης έμαθε και για το τι γίνεται μεταξύ των ξαδερφών μας και κάποια στιγμή προσπάθησε να μου την πέσει. Δεν ξέρω αλλά τελικά μπόρεσα και κρατήθηκα και συμφωνήσαμε να μην γίνει τίποτα μεταξύ μας….. ως πότε όμως;;