Η μακρινή μου ανιψιά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καταρχάς συγχαρητήρια για τις πολύ καλές σας ιστορίες. Ας πούμε πως είμαι ο Γιάννης και η Μαρία. Παλιότερα είχα ένα ατύχημα και όπως καταλαβαίνετε για αρκετό καιρό στο κρεβάτι. Είχα πολύ κόσμο στο σπίτι κάθε μέρα φίλες... και φίλους. Η Μαρία είναι παιδί μακρινής ξαδέρφης μου, τότε 21 κι εγώ 24. Είναι μια κοπέλα κοντούλα με πεταχτό κωλαράκι και πολύ μικρά αλλά ζουμερά βυζάκια. Είναι πολύ έκφυλο θηλυκό και δεν περνάει απαρατήρητο από πουθενά.

Μια μέρα που λέτε από εκεί που δεν ερχόταν με τίποτα να με δει, ήταν συνέχεια κοντά μου! Μου έδειχνε πως την πείραζε που ήταν μαζί μου η κοπελιά και πως δεν την ήθελε καθόλου. Το βράδυ έκατσε να δούμε ταινία και ξάπλωσε μαζί μου μέσα από το κρεβάτι.

Έκανα να πάρω τα τσιγάρα μου και μου έλεγε εγώ είμαι εδώ για να σε προσέχω ότι θες εγώ.  Και τέτοια πολλά. Πέρασε το βράδυ αυτό έχοντας την ανιψιά μου αγκαλιά. Την άλλη μέρα το πρωί που άνοιξα τα μάτια μου ήταν μόνο με το στρινγκ της. Της είπα δεν είναι σωστό να είναι έτσι εδώ μέσα γιατί είναι ανιψιά μου. Και μου λέει:

-    «Σιγά, δεν έχω κάτι που δεν το έχεις δει ποτέ σου».

-    «Είμαι αγοράκι…», της λέω. «Θέλω τσιγάρα μικρούλα μου…», της είπα.

-    «Θα πάω εγώ θειούλη μου!», μου είπε όλο νάζι και πουτανιά. «Δεν σου είπα πως εγώ εδώ είμαι για ότι θες;»

-    «Για ότι…;», της λέω εγώ.

-    «Ναι θείε μου, για όλα!»

Πήγε για τσιγάρα και μετά από λίγο μου είπε ότι πρέπει να πάει στο σπίτι γιατί την ήθελε η ξαδέρφη μου για μια δουλειά. Από εκείνη την ώρα το μυαλό μου ήταν στην μικρή ανιψιά μου. Το απόγευμα μου στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό και μου λέει:

«Θέλω πολύ να τα πούμε, αλλά όχι στο σπίτι σου γιατί έρχεται πολύς κόσμος…»

Όπως καταλαβαίνετε της χαλούσε το πρόγραμμα.

«Πού θέλεις να τα πούμε;», απάντησα, γιατί δεν περπάταγα και πολύ καλά για το λόγο που σας είπα και πιο πριν.

«Έλα από εδώ…», μου είπε. «Θα είμαι μόνη μου εντελώς για δυο μέρες. Θα πάνε στο χωριό οι δικοί μου».

Έκανα τα μπάνια μου και ετοιμάστηκα να πάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Έφτασα στο σπίτι και μου άνοιξε και ήταν με ένα μπέιμπι ντολ ροζ που φαινόταν πολύ καθαρά όλα από μέσα γιατί ήταν διαφανές.. Έκατσα και μου έκανε καφέ και κάθισε δίπλα μου. Την ρώτησα τι εννοούσε στο μήνυμα ότι θα κάνει τα πάντα για μένα και τότε έβαλε το χέρι της στο καυλί μου και με φίλησε στο στόμα. Άλλο που δεν ήθελα εγώ! Της λέω:

-    «Τι κάνεις εκεί; Δεν κάνει, είσαι ανιψιά μου».  

Και τότε μου λέει:

-    «Θέλω πολύ να με γαμήσεις τρελά. Καιρό τώρα σε έχω στις σκέψεις μου και φαντασιώνομαι πως με γαμάς…»

Όσο μου τα λέει αυτά, παίζει με την πούτσα μου.  Σκύβει και ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και την παίρνει όλη μέσα στα καυτά χείλια της.

-    «Έτσι πουτανάκι, όλο μέσα το θέλω. Έτσι…»

-    «Γουστάρεις θειούλη μου, πολύ;»

-    «Σαν τρελός ρε πουτανάκι, σαν τρελός!»

-    «Και που είσαι ακόμα! Να δεις τι σου έχω…»

Με την μια πάλι στο στόμα αργά και βασανιστικά συνεχίζει την πολύ καλή πίπα. Ούτε 30 χρόνια πουτάνα δεν τον έπαιρνε έτσι. Την πιάνω, της βγάζω το μπέιμπι ντολ και της γλείφω καλά το μουνάκι και την κωλότρυπα της. Ούρλιαζε από την καύλα και μου έλεγε:

-    «Ναι θείε μου, ναι! Γάμα την πουτανίτσα την ανιψιά σου! Γάμα την! Δώσε της το μουνί στο χέρι για να είναι υπάκουη!»

Όσο την άκουγα εγώ τόσο πιο πολύ καύλωνα.

-    «Έλα… δεν μπορώ άλλο. Σε θέλω μέσα μου!», μου λέει.

Της ανοίγω τα πόδια και τρίβω το καυλί μου στο καλοξυρισμένο της μουνί και ήταν σαν να την χτύπησε ρεύμα! Έτρεμε και με παρακαλούσε να μπω. Την γάμαγα με πολύ τρέλα. Ήταν πολύ καύλα το μωρό και το ήθελα πολύ. Το έχυσα πολλές φορές εκείνη την ημέρα.