Η μάνα μου με έκανε πουτάνα (5ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Στη συνέχεια με έβαλε να γλύψω το μουνί της. Υγρά του μουνιού της ανακατεμένα με το σπέρμα μου γέμισαν το στόμα μου. Ο Γιώργος της είπε να με φιλήσει. Γύρισε και την είδα με δάκρυα στα μάτια.

Με αγκάλιασε τρυφερά χωρίς να με φιλήσει. Με έσφιγγε στην αγκαλιά της. Καθισμένοι στα γόνατα αγκαλιαζόμασταν χωρίς να κάνει κάτι. Ο Γιώργος της ξαναείπε να με φιλήσει και χτύπαγε τον καυλωμένο πούτσο του στο κεφάλι της.

Με φίλησε τρυφερά. Χάιδευε το πρόσωπό μου και με φίλαγε και μου έλεγε:

-    «Αγάπη μου, μωρό μου…»

Σε λίγο έχωνε όλη τη γλώσσα της στο στόμα μου. Παθιασμένα με φίλαγε. Με έπνιγε.
Μου είπε να την γδύσω. Το έκανα. Μου είπε να βυζάξω όπως όταν ήμουν παιδί και με τάιζε. Έγλειφα και δάγκωνα με λύσσα τις ρώγες της. Μου πίεζε το κεφάλι μου στις βυζάρες της.

Οι ρώγες της είχαν γίνει πέτρα. Είχε καυλώσει πια και το ένιωθα. Ο Γιώργος μας έβριζε και μας ξεφτίλιζε. Που και που με έβαζε να τον γλείφω και της έλεγε να δει πόσο καλά το κάνω.
Της είπε να ξαπλώσει στο πάτωμα.

-    «Γάμησε πάλι την μάνα σου!», μου είπε και κυριολεκτικά καρφώθηκα μέσα της.

Από το φιλί της ακόμα σκεφτόμουν πότε θα ξαναμπώ στη μουνάρα της και ήμουν πάλι καυλωμένος. Με έσφιγγε πάνω της ενώ την γάμαγα δυνατά. Ο Γιώργος μου έριχνε χαστούκια ν κώλο και με πίεζε να μπαίνω πιο βαθιά μέσα της.

Ξαφνικά μου έβαλε ένα δάκτυλο μέσα στον κώλο. Καρφώθηκα στο μουνί της μάνας μου και έμεινα εκεί νιώθοντας δεύτερο δάκτυλό του να με ανοίγει. Σταμάτησε και μου είπε να κάτσω στα τέσσερα στον καναπέ και να σηκώσω το φορεματάκι μου. Την έβαλε στα γόνατα δίπλα στην τρύπα μου.

-    «Κοίτα πως τον έχω ανοίξει…!», της είπε και άρχισε να με πηδάει με δάκτυλα.

Όταν έβαλε το τρίτο μέσα μου με ρώτησε αν μου αρέσει. Του είπα ναι και έβαλε την μάνα μου να τον πιπώσει.

-    «Ρούφα καριόλα τον πούτσο που θα σκίσει το γιο σου!», της είπε.

Της γάμαγε το στόμα με τον πούτσο του και τον κώλο μου με τα δάκτυλά του. Σε λίγο την έβαλε να μου γλείψει την τρύπα. Η γλώσσα της γάμαγε τον κώλο μου. Την ένιωθα μέσα μου υγρή. Της πίεσε το κεφάλι να κολλήσει στα κωλομέρια μου.

-    «Και τώρα κοίτα πόσο πούστρα στον έχω κάνει!», της είπε.

Μόλις τον ακούμπησε, γλίστρησε μέσα μου…

-    «Κοίτα πόσο ανοιχτό είναι το πουτανάκι σου!», της είπε και άρχισε να με γαμάει δυνατά.

Μας έβριζε και τους δύο. Μου έριχνε χαστούκια και της έλεγε πως μου το κοκκινίζει κάθε φορά όπως κάνει και με το δικό της. Το έβγαλε και το έχωσε στο στόμα της. Μου είπε να την δω. Άρχισε να γαμάει μία το στόμα της, μία τον κώλο μου.

Σε λίγο με σήκωσε… Είχα πόδια ανοικτά και με έβαλε να σκύψω. Ανάμεσα στα πόδια μου έβαλε την μάνα μου να με γλείφει και συνέχισε να με γαμάει.

-    «Ρούφα το καυλί του γιου σου μέχρι να στα χύσει όλα!», της έλεγε.

Και γυρίζοντας προς εμένα:

-    «Και εσύ πουστράκο μου χύσε την ψωλού την μάνα σου όπως σε γαμάω!»

Δεν άργησα να χύσω στο στόμα της. Τα ήπιε όλα και πια καθάριζε με τη γλώσσα της τον πούτσο μου όπως της έλεγε να κάνει ο γαμιάς μου. Σταμάτησε να με γαμάει και με έστειλε να του φτιάξω καφέ. Πήγε με την μάνα μου στο δωμάτιο. Εκεί την βρήκα στα τέσσερα και με έβαλε να της γλείψω μόνο τον κώλο.

Κάπνιζε και έπινε καφέ και μου έλεγε να της βάζω και δάκτυλα μέσα στην τρύπα της. Μου είπε να βγάλω το φορεματάκι, έμεινα μόνο με τις κάλτσες και με έβαλε να ξαπλώσω. Η μάνα μου άρχισε να με ρουφάει, αν και δεν ήθελα πολύ για να καυλώσω και ο Γιώργος άρχισε να την γαμάει πισωκολλητά.

-    «Σου αρέσει πουστράκο μου που γαμάω το μουνί της μάνας σου;», με ρώτησε.

-    «Πάρα πολύ!», του απάντησα.

-    «Κοίτα πως της σκίζω και τον κώλο!», είπε και μπήκε με τη μία πίσω της.

Η μάνα μου τινάχτηκε αλλά δεν σταμάτησε να με ρουφάει. Μετά, ξάπλωσε ο Γιώργος και της είπε να κάτσει πάνω του. Την γάμαγε, χαστούκιζε τις βυζάρες της και εγώ την απολάμβανα.

-    «Γαμιόλα! Ο γιος σου θα χύσει μέσα και στην άλλη τρύπα σου! Θα σε γκαστρώσει από παντού! Ζήτησε το εσύ…», της είπε.

Και άκουσα την μάνα μου να μου λέει να της γαμήσω τον κώλο. Ξανά της είπε να το πει και ξανά να με παρακαλέσει. Το έκανε. Η μάνα μου με παρακάλαγε να της γαμήσω τον κώλο.


-    «Τι περιμένεις ρε πούστρα; Γάμησέ την. Εγώ θα της γαμάω τη μουνάρα της κι εσύ τον κώλο της!», μου είπε.

Ήμουν έτοιμος να την γαμήσω και άκουγα τον γαμιά μας να της λέει:

-    «Δύο πούτσες δεν ήθελες πουτάνα; Με δύο θα γαμηθείς τώρα!»

Μπήκα μέσα της. Ένιωθα τον πούτσο του Γιώργου που ήταν στο μουνί της. Την γάμαγα γρήγορα και δυνατά. Την άκουγα να αναστενάζει και να βογκάει. Το απολάμβανε. Μου έλεγε να την γαμήσω πιο δυνατά. Είχε πια αρχίσει να απολαμβάνει ότι κάναμε. Ο Γιώργος την χαστούκιζε στο πρόσωπο, εγώ στον κώλο και η μάνα μου γαμιόταν από δύο πούτσες σαν σκύλα.

Σε λίγο ο Γιώργος βγήκε, έβαλε στα τέσσερα την μάνα μου και εγώ συνέχισα να της καρφώνω τον κώλο. Ήρθε πίσω μου και ακούμπησε το καυλί του στην τρύπα μου. Με κάρφωσε δυνατά.

-    «Νιώσε πουτάνα πως γαμάω τον γαμιά τον γιο σου!», της είπε.

Με γάμαγε δυνατά, έτσι την γάμαγα κι εγώ. Αυτός έδινε το ρυθμό. Με έβριζε και εγώ πια έβριζα την μάνα μου.

-    «Σου αρέσει πουτάνα;», της έλεγα. «Σου αρέσει που σε γαμάω μανούλα;»

Και οι απαντήσεις της ήταν μέσα στην καύλα.

-    «Πιο δυνατά!», μου έλεγε. «Γάμα με αγόρι μου. Ξέσκισε με γιε μου!»

Ενώ ο γαμιάς μου πότε μας έβριζε και τους δύο και πότε μας ειρωνευόταν λέγοντάς μας:

-    «Τι ωραία οικογένεια είσαστε! Πουτάνα μάνα και γιος. Δυο γαμιόλες για τον πούτσο μου!», μας έλεγε.

Δεν άντεχα άλλο. Της είπα πως θα χύσω.

-    «Μέσα στον κώλο μου χύσε αγόρι μου!», μου είπε.

Άδειαζα μέσα της το σπέρμα μου για τρίτη φορά. Είχα γαμήσει και είχα χύσει και τις τρεις τρύπες της. Ο Γιώργος μου είπε να της γλείψω το σπέρμα μου από τον κώλο της. Το έκανα και ήρθε σε λίγο μόνη της και με φίλησε.

Στη συνέχεια ήρθε από κάτω μου ανάποδα σε στάση 69 και καθάριζε το καυλί μου ενώ και εγώ έγλειφα πάλι το μουνί της. Ο Γιώργος με κάρφωνε δυνατά τώρα, έτοιμος να χύσει.
Έχυσε κάποια μέσα στο κώλο μου και τα υπόλοιπα στο πρόσωπο της μάνας μου.

-    «Έλα, καθάρισε την!», μου είπε.

Το έκανα με χαρά. Με αγκάλιασε δυνατά και με φίλαγε…

-    «Σε αγαπάω αγόρι μου…», μου έλεγε.

-    «Κι εγώ μανούλα…», της είπα.

-    «Ξεκουραστείτε…», μας είπε ο γαμιάς μας. «Σε λίγο συνεχίζουμε…»