Η μάνα μου με έκανε πουτάνα (4ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Τις επόμενες μέρες στο σπίτι ήταν όλα παγωμένα. Με κατηγορούσε πως εγώ έφταιγα για όλα. Ερχόταν ο Γιώργος και κλείνοντας στο δωμάτιό της χωρίς να κάνουν σεξ αλλά να την παρηγορεί. Ήταν καψούρα μαζί του και τον ήθελε και έτσι ξέσπαγε σε μένα.

Μέχρι που μετά από κάποιες μέρες, με φώναξε στο δωμάτιο της και χωρίς να μου εξηγήσει τίποτα μου είπε να γδυθώ και να φορέσω αυτά που είχε στο κρεβάτι. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα πως ήταν γυναικεία ρούχα και εσώρουχα.

Έφυγε και δεν ήξερα τι να κάνω… Αποφάσισα να κάνω αυτό που ζήτησε. Φόρεσα ένα σέξι σετ μαύρα εσώρουχα που είχε, κάλτσες και από πάνω ένα φουστανάκι της με τιράντες που έφτανε πάνω από τα γόνατα. Ήρθε και μου έδωσε ένα κραγιόν.

Ήμουν σαστισμένος. Πήγα να την ρωτήσω και μου είπε να μην ρωτήσω τίποτα. Μου έβαλε αυτή το κραγιόν, μου έβαψε τα μάτια πολύ έντονα και με έστειλε να περιμένω στο σαλόνι. Σε λίγο ήρθε. Πρώτη φορά έβλεπα την μάνα μου τόσο έντονα βαμμένη και τόσο προκλητικά ντυμένη.

Φόραγε ένα κολλητό μπλουζάκι που φαίνονταν οι βυζάρες της και οι ρώγες της, μια πολύ κοντή φούστα που με το που έκατσε φάνηκαν όλα. Ήταν νευρική και δεν μου μίλαγε. Κάπνισε δυο τσιγάρα απανωτά και μόλις πήγαινα να της μιλήσω μου έλεγε:

-    «Μην μιλάς!»

Χτύπησε το κουδούνι και πήγε να ανοίξει. Ήταν ο Γιώργος που μπαίνοντας απλά έκατσε και μας κοίταζε. Μάνα και γιος, δυο πουτάνες έτοιμες για τον πούτσο του. Την φίλησε και της έπιασε τον κώλο. Μου έκανε νόημα να πλησιάσω. Μου είπε να γονατίσω. Του έβγαλα έξω τον πούτσο και άρχισα να τον πιπώνω.

Φίλαγε τη μάνα μου ακόμα και της είπε να δει τι καλή πουτάνα με έχει κάνει. Δίσταζα να δω αν με κοίταζε. Την είδα να γονατίζει δίπλα μου. Πήρε τον πούτσο του στο στόμα της. Την έβλεπα να τον ρουφάει δίπλα μου πια.

-    «Γλείψε μου τα αρχίδια!», της είπε.

Κι αυτή το έκανε.

-    «Φίλα την πουτάνα την μάνα σου!», μου είπε.

Τον κοίταξε και του είπε:

-    «Όχι!»

Της έδωσε ένα χαστουκάκι και της είπε:

-    «Κάντο τώρα πουτάνα!»

Και έτσι γονατισμένοι μπροστά στο πούτσο του γαμιά μας, πρωτοφίλησα στο στόμα την μάνα μου. Είχα κλειστά μάτια αλλά ένιωθα πως δεν τελείωνε αυτό το φιλί. Με είχε καυλώσει με πρωτόγνωρο τρόπο…

Μετά το φιλί έκατσε ο Γιώργος στον καναπέ και την έβαλε στα τέσσερα ανάμεσα στα πόδια του. Τον πίπωνε. Όπως είχε τουρλωμένο τον κώλο της μου είπε να της κατεβάσω την κιλότα. Το έκανα. Μου είπε να της πιάσω το μουνί. Το έκανα. Ήταν υγρό και μούσκεμα. Το πρώτο μουνί που έπιανα στη ζωή μου.

-    «Σου αρέσει;», με ρώτησε.

-    «Πολύ!», του είπα.

-    «Θες να το γαμήσεις;», μου είπε.

Εκεί η μάνα μου αντέδρασε.

-    «Όχι αυτό!», του είπε.

Την έφτυσε στο πρόσωπο και της κατέβασε το κεφάλι στον πούτσο του.

-    «Σκάσε και ρούφα! Θα σε γαμήσει ο γιος σου πριν σας γαμήσω και τους δύο!», είπε και μου έκανε νόημα.

Σήκωσα το φουστανάκι μου, έβγαλα έξω το καυλάκι μου και μπήκα όλος απότομα στο υγρό μουνί της μάνας μου. Ήταν κάτι μοναδικό. Γάμαγα την ίδια μου την μάνα. Ο γαμιάς μας μου έλεγε:

-    «Ξέσκισε την πουτάνα την μάνα σου! Ρίξε της χαστούκια στον κώλο!»

-    «Θέλω να χύσω…», του είπα.

-    «Χύσε μέσα της και ρούφα τα μετά!», μου είπε.

Κατάλαβα την μάνα μου να κλαίει. Με χάλασε αυτό και πήγα να βγω αλλά άκουσα τον Γιώργο να της λέει:

-    «Σκάσε γαμιόλα! Ο γιος σου σε γαμάει!»

Και εκεί έχυσα μέσα στο μουνί της μάνας μου για πρώτη φορά…

Συνεχίζεται…


Σημ.: Τα τρία προηγούμενα μέρη της ιστορίας είναι στην κατηγορία Gay.

 

(Copyright protected OW ref: 7253 "Erotic stories archive")