Η θεία μου κι όμως γυναικάρα (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά από εκείνη την φλογερή νύχτα, όλα είχαν μπει στο δρόμο τους χωρίς ενοχές και χωρίς δεσμεύσεις. Ξέραμε τι θέλαμε και το παίρναμε… Μερικές μέρες αργότερα χτυπάει μήνυμα στο κινητό. Εγώ στην δουλειά, μεσημέρι Παρασκευής, και διαβάζω:

«Το Σαββατοκύριακο είναι δικό μας από απόψε. Ανέκτησε δυνάμεις. Το μωρό σου».

Δεν κρύβω ότι καύλωσα στιγμιαία και δεν μπήκα στην σκέψη να απαντήσω, παρά μόνο να προετοιμάζομαι ψυχολογικά… η διάθεση στο ζενίθ.
Παρασκευή βράδυ ώρα δέκα, ετοιμάζομαι. Βάζω δυο - τρία εσώρουχα σε μια τσάντα και μερικά άνετα ρούχα και βάζω πλώρη για το σπίτι. Λίγα μέτρα πιο κάτω από μένα, κάνω στάση στην κάβα και παίρνω δυο μπουκάλια κόκκινο κρασί.
Χτυπάω κουδούνι, ανεβαίνω και η θεία με περιμένει στην πόρτα άνετα ντυμένη, τζινάκι κολλητό, πουκάμισο λευκό, χωρίς εσώρουχο και διακρίνονται τα κάλλη της. Την πλησιάζω και την χαζεύω. Κολλάω το βλέμμα μου πάνω της και εκείνη με τραβάει μέσα λέγοντας:

-    «Άργησες…»

-    «Δεν ήθελα να αργήσω..»

-    «Άργησες όμως!», μου λέει. «Κανονικά θα έπρεπε να είσαι εδώ από το απόγευμα. Σου είπα ότι οι μέρες είναι για εμάς μιας και ο μικρός έχει πάει εκδρομή. Χάνουμε ώρες..»

Σκέφτηκα πόσο αναμμένη και λυσσασμένη μπορεί να είναι, όμως αυτό μου ανέβαζε την λίμπιντο. Την ήθελα πιο πολύ και αυτό που με καύλωνε ήταν ότι μου το έπαιζε άνετη.

Κάθομαι στον καναπέ, με πλησιάζει, κάθεται πάνω μου και με φιλάει με πάθος. Οι ρώγες της έχουν πετρώσει και διακρίνονται ξεκάθαρα μέσα από το πουκαμισάκι. Σηκώνεται και μου λέει:

-    «Να βάλω λίγο κρασί να πιούμε; Έχεις φάει ή να σου φτιάξω κάτι;»

-    «Όχι ευχαριστώ. Μόνο κρασί θέλω Φωτεινούλα μου….»

Απομακρύνεται προς την κουζίνα και θαυμάζω την κωλάρα της που την ανασηκώνει το στενό τζιν. Επιστρέφει με δυο ποτήρια κρασί και ένα κουμπί ανοιγμένο στο πουκάμισο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το παιχνίδι με το μυαλό που μου έπαιζε, ήταν απίθανο.

Κάθεται δίπλα μου, πατάει και ανοίγει μουσική και αρχίζουμε να μιλάμε για διάφορα. Η κουβέντα δεν έχει προοπτική και εγώ δεν μπορώ να κρατηθώ και αρχίζω να την χαϊδεύω και να την φιλάω. Εκείνη ανταποκρίνεται και με διακόπτει λέγοντας μου:

-    «Ακολούθησε με στο μπάνιο…»

Την ακολουθώ, μπαίνω στο μπάνιο και έχει προνοήσει να γεμίσει την μπανιέρα, δυο κεράκια αναμμένα, και μια καταπληκτική μυρωδιά που εξιτάρει τις αισθήσεις αναβλύζει…

-    «Μπες κι έρχομαι!», μου λέει.

Γδύνομαι και μπαίνω στην μπανιέρα. Είμαι καυλωμένος και χαϊδεύομαι… Εκείνη μπαίνει και είναι ακόμα ντυμένη και αρχίζει να γδύνεται μπροστά μου… αργά και αισθησιακά… Πρώτα το πουκάμισο και ξεπηδούν τα στήθη της στητά και καυλωμένα, και ύστερα το παντελόνι με αργές κινήσεις.

Διακρίνεται το κόκκινο στρινγκάκι της. Το βγάζει και μπαίνει στην μπανιέρα. Με το πόδι της με παρενοχλεί… εγώ δεν αντέχω από καύλα και την πλησιάζω, την αγκαλιάζω και της χαϊδεύω με το ένα χέρι την μουνάρα της και το άλλο το στήθος της.

Ασθμαίνει και είναι καυλωμένη… τα μουνόχειλα είναι φουσκωμένα κι εγώ τρίβω τον πούτσο μου πάνω της. Εκείνη απλώνει το χέρι της, μου τον πιάνει και τον σφίγγει. Μου τον παίζει αργά και βασανιστικά…

Με μια κίνηση κάθεται πάνω μου και ανεβοκατεβαίνει… Φωνάζει από καύλα και εγώ ζω πρωτόγνωρες εμπειρίες με την θεία..

-    «Με καυλώνεις πολύ!», της λέω.

-    «Κι εσύ το ίδιο μωρό μου. Θέλω πολύ να σκιζόμαστε συνέχεια. Είσαι η λύτρωση μου. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο όλη μέρα εκτός από σένα….»

Παράλληλα γαμιόμαστε… Ανεβοκατεβαίνει με ένταση πάνω στο καυλί μου και χαϊδεύει τις βυζάρες της. Την παίρνω αγκαλιά και την φιλάω στον λαιμό, στο στήθος, στην κοιλιά και πέφτω πιο χαμηλά… Την ανασηκώνω από το νερό και της γλείφω τη μουνάρα. Ξυρισμένη, κόκκινη και καυλωμένη…

-    «Πάμε στο δωμάτιο…», μου λέει.

Βγαίνουμε από το μπάνιο, την τυλίγω με μια πετσέτα, την παίρνω στα χέρια μου και στην διαδρομή μέχρι το δωμάτιο φιλιόμαστε με πάθος. Στην μέση της διαδρομής πηδάει από την αγκαλιά μου, πέφτει στα γόνατα και με πιπώνει άγρια, με ένταση…

Την ανασηκώνω μετά από λίγο, την γυρνάω πλάτη σε ορθή γωνία, στηρίζεται στην πόρτα και μπαίνω μέσα της. Την γαμάω με δύναμη και ένταση. Ουρλιάζει από ηδονή και καύλα και φωνάζει:

-    «Σκίσε με καύλα μου, μωρό μου. Μόνο εσύ με γαμάς έτσι!»

Φτάνουμε στο κρεβάτι χωρίς να βγω από μέσα της και συνεχίζω να την γαμώ στα τέσσερα. Κάποια στιγμή δεν αντέχω άλλο, είμαι έτοιμος να χύσω και της λέω:

-    «Αγάπη μου θα χύσω!»

-    «Μέσα μου μωρό μου, μέσα μου…»

Δεν το σκέφτομαι πολύ αφού ξέρω ότι παίρνει αντισυλληπτικά και αδειάζω την καύλα μου μέσα της. Εκείνη αναστενάζει και γυρνάει, με κοιτάει και ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά.

Πέφτω πάνω της και την γλείφω με ένταση. Σε δυο - τρία λεπτά ένιωθα να πάλλεται το μουνί της. Ολόκληρη ήταν σε έκσταση και φωνάζει:

-    «Χύνω αγόρι μου, χύνω για εσένα!»

Συνεχίζεται...

<p>(Copyright protected OW ref: 7253 "Εrotic stories archive")</p>