Ο γλυκοκαύλης πεθερός

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαστε πρόσφατα παντρεμένοι και μένουμε στο σπίτι των γονιών του άντρα μου. Ο πεθερός μου, παρά τα πενήντα του χρόνια είναι ένας ωραίος και γοητευτικός άντρας κι η γυναίκα του μια καλοστεκούμενη συνομήλική του.

Ένα πρωινό, πηγαίνοντας στο λουτρό, πέρασα έξω από το δωμάτιό τους. Η πόρτα του ήταν μισάνοιχτη κι έστρεψα το βλέμμα μου μέσα. Το θέαμα που είδα με έκανε να καυλώσω.


Η πεθερά μου ήταν πεσμένη στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι κι ο άντρας της πίσω της κρατώντας την από τους γοφούς μπαινόβγαινε μέσα της. Έμεινα για λίγο ακίνητη κι έφυγα τη στιγμή που εκσπερμάτωσε με πνιχτές κραυγές ηδονής πάνω στον κώλο και την πλάτη της.

Πήγα στο δωμάτιό μας και καθώς ο άντρας έλειπε στην δουλειά, έπαιξα με το μουνί μου με τη σκέψη πως στη θέση της πεθεράς μου ήμουν εγώ, γιατί αν και νιόπαντρη δεν είμαι καλογαμημένη.

Το απόγευμα ήμουν μόνη στο σπίτι με τον πεθερό μου και πίναμε τον καφέ μας καθισμένοι στον καναπέ. Σε μια στιγμή, όπως καθόμασταν, πλησίασε κοντά μου και πέρασε το χέρι του πάνω στους ώμους μου.

-    «Σ’ άρεσε αυτό που είδες το πρωί;», μου ψιθύρισε στ’ αφτί καθώς το άλλο του χέρι χούφτωνε το στήθος μου.

Γύρισα και τον κοίταξα έκπληκτη. Δεν ήξερα ότι με είχε δει. Όπως τον κοίταζα έγειρε και με φίλησε. Η γλώσσα του εξερευνούσε το στόμα μου και τα χέρια του το κορμί μου. Ανταπόδωσα το φιλί κι άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι.

Φιλιόμασταν και γδυνόμασταν από τη μέση και πάνω. Τα χείλια του κατέβηκαν από το στόμα στο λαιμό και μετά στα βυζιά μου, όπου άρχισε να τα γλείφει και να δαγκώνει τις ρώγες τους.

Ξάπλωσα στον καναπέ και τον βοήθησα, κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις, να μου βγάλει το τζιν μαζί με το κιλοτάκι. Φίλησε το μουνί μου κι άρχισε να το γλείφει. Όσο η γλώσσα του εξερευνούσε τα ενδότερά του, τα χέρια του δεν έπαυαν να χαϊδεύουν και να τσιμπάνε τις ρώγες μου.

-    «Μη σταματάς… γάμα με… κάνε με να χύσω…», έλεγα ανάμεσα στους ηδονικούς αναστεναγμούς μου και πίεζα το κεφάλι του πάνω στο μουνί μου.

Τράβηξε το ένα χέρι από το στήθος μου κι έχωσε δυο δάχτυλά του μέσα μου. Η γλώσσα του βρήκε την κλειτορίδα μου κι άρχισε να παίζει μαζί της. Την πιπίλαγε και τη δάγκωσε ελαφρά. Το σώμα μου τεντώθηκε και με μια κραυγή τελείωσα στο πρόσωπό του.

Όσο τον καθάριζα με το κιλοτάκι και τη γλώσσα από τα υγρά μου είχε μείνει γυμνός. Με σήκωσε στον αέρα και με μια κίνηση με κάρφωσε στον πούτσο του. Τύλιξα τα χέρια στο σβέρκο του και τα πόδια στη μέση του…

Με τα χέρια του στον κώλο μου άρχισε να με ανεβοκατεβάζει πάνω στο καυλί του, ενώ τα στόματά μας έκαναν το δικό τους ερωτικό παιχνίδι. Ο πούτσος του μεγάλος και χοντρός άνοιγε γλυκά το στενό μουνί μου.

-    «Σκίσε με… άνοιξε κι άλλο το μουνί μου… τρύπα μου τη μήτρα!!!», έλεγα ανάμεσα στα ρίγη ηδονής που με συγκλόνισαν.

Σε λίγο με στήριξε στον τοίχο κι άρχισε να με γαμάει πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Ο οργασμός μου ήρθε πιο νωρίς από τον δικό του και οι κραυγές της ηδονής μου τον έκαναν να αυξήσει τον ρυθμό των διεισδύσεών του.

Σε μια στιγμή σταμάτησε και βγήκε από μέσα μου. Μ’ έβαλε να κάτσω στα γόνατα μπροστά του κι έπαιξε τον πούτσο του μέχρι να εκσπερματώσει πάνω στα βυζιά μου. Πήρα το καυλί του στο στόμα και γεύτηκα τις τελευταίες σταγόνες του.

«Είσαι πολύ γλυκοκαύλης!», του είπα. «Αλλά την επόμενη φορά θέλω να χύσεις στο στόμα μου…»

Συνέχισα και του χάιδεψα τρυφερά τον πούτσο. Συμφώνησε και πήγαμε μαζί για ντους.

<p>(Copyright protected OW ref: 7253 "Εrotic stories archive")</p>