Αδερφικές αμαρτίες

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Σόφη και είμαι 30 ετών σήμερα. Έχω έναν αδερφό δύο χρόνια μικρότερο και τον λένε Κώστα. Η ιστορία μου είναι πολύ παλιά, αρκετά χρόνια πριν. Τα καλοκαίρια πηγαίναμε στο Σούλι για μπάνια με τους γονείς μας. Περνούσαμε τέλεια!

Ο αδερφός μου στη μετάβαση που από παιδί γινόταν άντρας πλέον. Άρχισε να ψηλώνει και να ομορφαίνει. Δεν είχα ακόμα σεξουαλική εμπειρία αλλά γνώριζα πολλά από φίλες μου. Δεν είχα καν αγόρι ακόμα. Μόνο φλερτ.

Το σπίτι μας ήταν αρκετά ευρύχωρο και με τον Κώστα είχαμε κοινό δωμάτιο. Κάποια βράδια, παρατήρησα ότι ο Κώστας αργούσε να κοιμηθεί. Σβήναμε όλα τα φώτα και εκείνος στριφογύριζε στο κρεβάτι του. Τα κρεβάτια μας ήταν πάνω κάτω αλλά δεν έβλεπα κάτω τι κάνει, μόνο ένιωθα πότε κουνιέται το κρεβάτι.

Είχα ακόμα παρατηρήσει πως ο Κώστας με κοιτούσε περίεργα όταν κυκλοφορούσα σπίτι με τιραντάκια, επίμονα θα έλεγα, στο μικρό αλλά στητό μου στήθος.

Έσκασα από περιέργεια… Ήθελα απλά να δω γιατί δεν κοιμάται τα βράδια... Έβαλα λοιπόν φωτάκι δωματίου απέναντι μας. Δεν διέκρινες πρόσωπα αλλά έβλεπες φιγούρες και ξεχώριζες τα πράγματα στον χώρο.

Εκείνη την νύχτα παραξενεύτηκε. Έκανε πως κοιμήθηκε αμέσως και μου κίνησε την περιέργεια. Έκανα το ίδιο. Γύρισα πλευρό και έκανα πως κοιμάμαι. Ένιωσα πάλι να δονείται το κρεβάτι.

Γύρισα σιγά - σιγά και κοίταξα κάτω. Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν αργά και απαλά. Σοκαρίστηκα στην αρχή και μετά θύμωσα κιόλας. Σε λίγο σταμάτησε και κοιμήθηκε.

Δεν έκλεισα μάτι εκείνη την νύχτα. Απλά σκεφτόμουν. Τον παρακολουθούσα κάθε βράδυ από κείνη την νύχτα. Μια νύχτα αποφάσισα να μιλήσω:

-    «Κώστα…;» του είπα ψιθυριστά.

Εκείνος τρελάθηκε! Αμέσως τινάχτηκε και άλλαξε πλευρό πως κοιμόταν.

-    «Ρε συ μην τρελαίνεσαι!», του είπα. «Σε είδα, δεν τρέχει τίποτα…»

Δεν μιλούσε. Κατέβηκα κάτω και πήγα δίπλα του.

-    «Ρε χαζό σε είδα. Η αδερφή σου είμαι, μίλα μου…»

Σήκωσα το σεντόνι του και τον είδα με κατεβασμένο σλιπ.

-    «Σ’ αρέσει αυτό που κάνεις;», τον ρώτησα.

-    «Ναι ρε Σόφη…», μου είπε.

-    «Θες να βοηθήσω κι εγώ;»

-    «Πώς;», μου είπε.

Έπιασα το πουλί του και άρχισα να τον χαϊδεύω. Ηλεκτρίστηκε! Άρχισα πιο δυνατά, πιο δυνατά, μέχρι που ένιωσα πως ήρθε η ηδονή γι’ αυτόν. Τελείωσε πάνω στο χέρι μου. Όχι παραπάνω από μια σταγόνα...

Τρελάθηκε. Ήταν η πρώτη του φορά. Τον φίλησα και τον σκέπασα ξανά και κοιμήθηκε. Το ίδιο κι εγώ!

Άρχισε λοιπόν να μου το ζητάει εκείνος πια, και σχεδόν κάθε βράδυ τον βοηθούσα και τελείωνε. Μια νύχτα διαφορετική από τις άλλες άρχισε να με πιάνει... να με χαϊδεύει.

Επιτέλους ηλεκτρίστηκα κι εγώ! Έβαλε το χέρι του από μέσα και πέτρωσε τις μεγάλες ρώγες μου. Τρελάθηκα! Χωρίς να ξέρω και χωρίς να σκεφτώ, θέλησα να τον γλείψω χαμηλά... Πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Πέτρωσε ο Κώστας. Ξάπλωσα και ήρθε από πάνω μου. Δυσκολευτήκαμε αλλά βρήκαμε τον δρόμο... Πονούσα πολύ αλλά η ηδονή που ένιωθα ήταν κάτι μοναδικό για μένα.

Δεν κράτησε πολύ το όνειρο, τελείωσε μέσα μου και ένιωσα την ζεστή του σταγόνα να κυλά μέσα μου. Τον φίλησα και πέσαμε για ύπνο.

Αυτό συνεχίστηκε για πολλά χρόνια. Κάθε φορά γινόταν και πιο όμορφα. Τώρα πια είμαστε και οι δύο παντρεμένοι και έχουμε και παιδάκια. Ακόμα μιλάμε μεταξύ μας γι’ αυτά και γελάμε.

Κάποια στιγμή θα ήθελα να ξαναγίνει η ένωση με τον Κώστα. Έχουν περάσει κάποια χρόνια... Θα ήθελα πολύ να τον νιώσω ξανά μέσα μου... να τελειώνει...

<p>(Copyright protected OW ref: 7253 "Εrotic stories archive")</p>