Καυλιάρα πεθερά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Γεια σας. Είμαι ο Νίκος, τριάντα χρονών, πρόσφατα αρραβωνιασμένος με μια υπέροχη γλυκιά κοπέλα. Μένουμε στο σπίτι των πεθερικών μου. Μια Κυριακή πρωί ξύπνησα κατά τις δέκα και πάω στην τουαλέτα… Η γυναίκα μου κοιμόταν και ο πεθερός είχε βγει. Άκουσα νερά να τρέχουν και είπα: «Τώρα είναι η ευκαιρία μου!». Η πεθερά μου, Νανά στο όνομα, είναι πενήντα χρονών, ξανθιά με λίγα παραπάνω κιλά και μεγάλα υπέροχα στήθη.

Τρίβω λίγο την πούτσα μου που είναι 19 εκ. και 7εκ πάχος, για να φαίνεται ότι είμαι καυλωμένος και μπαίνω μέσα. Μόλις είχε βγει απ’ το μπάνιο και σκουπιζόταν. Μόλις με είδε τρόμαξε και προσπαθούσε να κρυφτεί, μάταια όμως… ήταν μικρή η πετσέτα. Την πλησιάζω και της φιλώ τον λαιμό και η πούτσα μου χώθηκε μέσα στα κωλομάγουλα της. Τα έχασε τελείως και της έπεσε κάτω η πετσέτα. Άρχισε να με σπρώχνει και να αγριεύει. Τότε έβγαλα το σορτσάκι μου και άφησα την ψωλή μου να ανεμίζει. Τα έχασε και άρχισε να ηρεμεί.

-    «Μη! Σταμάτα! Είναι η κόρη μου δίπλα και ο πεθερός σου…»

-    «Ηρέμησε… είναι όλα ok».

Άρχισα να χουφτώνω τις βυζάρες της και να της τρίβω την μούνα της που ήταν αξύριστη. Καύλωσε και αφέθηκε στα χέρια μου. Τη σπρώχνω απαλά και της ακουμπάω τα χέρια στον νιπτήρα να έχω καλό οπτικό πεδίο. Άρχισα να την γαμάω με τα δάχτυλα κι αυτή να μουγκρίζει. Άρχισαν να έρχονται τα πρώτα υγρά της και να τρέμει από την καύλα. Η πούτσα μου ήταν έτοιμη να εκραγεί, δεν άντεχα άλλο, ήθελα να την ξεκωλιάσω. Με τα υγρά της άρχισα να της βάζω κωλοδάχτυλο και ούρλιαξε από πόνο.

-    «Σταμάτα!», μου λέει. «Όχι εκεί! Δεν το έχω κάνει ποτέ…»

Εκεί τρελάθηκα από την καύλα!

-    «Ήρθε η ώρα σου!», της λέω.

Και ακουμπάω την πούτσα μου στη σφιχτή της τρύπα. Σταμάτησε να αναπνέει. Έβαλα με δυσκολία το κεφάλι μέσα της και το άφησα εκεί να συνηθίσει η σούφρα της. Της ανοίγω τα κωλομέρια της και αρχίζω να σπρώχνω μέχρι που βρήκα πάτο.  Η πούτσα μου πονούσε από το σφιγκτήρα της.

-    «Αυτό ήταν!», της λέω.

Και άρχισα να την γαμάω βίαια και γρήγορα, ήθελα να την ξεσκίσω. Πονούσε και έτρεμε από καύλα και ηδονή και κρατιόταν από όπου μπορούσε.  Η πούτσα μου ήταν έτοιμη να εκραγεί… Την βγάζω από τον γαμημένο κώλο της και τον καρφώνω κατευθείαν στο μουνί της. Άρχισα να τη χύνω βαθιά μέσα στο μουνί της. Πήγε να τραβηχτεί αλλά την έπιασα από τη μέση και έχυσα μέσα της. Έκανε ένα μήνα να κάτσει σε καρέκλα,  αλλά από τότε με την πρώτη ευκαιρία την ξεσκίζω.