Παράνομος έρωτας

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν φοιτήτριά του και παντρευτήκαμε, όταν 23άχρονη αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο. Ήταν μεγαλύτερος μου, αλλά είχε έναν ιδιαίτερο τύπο και μου άρεσε. Από τον πρώτο γάμο του έχει έναν γιο συνομήλικό μου, που από καιρό με αναστάτωνε. Ακόμα και τα όνειρα στον ύπνο μου ήταν γεμάτα με τρελές ερωτικές περιπτύξεις μαζί του.

Προσπάθησα με τη λογική να καταπνίξω τις επιθυμίες μου, γιατί η ηθική μου με ανάγκαζε να απορρίψω την ιδέα να κάνω έρωτα με τον γιο του άντρα μου. Όμως είναι αδύνατο κανείς όχι μόνο να αποφύγει το πεπρωμένο, αλλά και να αντισταθεί στις απαιτήσεις της ψυχής και του σώματος.

Ήταν μια ανοιξιάτικη ημέρα. Ο άντρας μου ήταν στην εργασία του κι ήμουν μόνη με τον πρόγονό μου στο σπίτι. Κάπως τα αστεία είχαν γίνει περισσότερα από το συνηθισμένο. Κάποιος ηλεκτρισμός υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Ήθελε να διαβάσει ένα βιβλίο κι εγώ δεν τον άφηνα.

Του το άρπαξα από το χέρι κι έτρεξα λέγοντας πως δεν μ’ αρέσουν οι άνθρωποι, που διαβάζουν μπροστά σε μια γυναίκα. Με κυνήγησε να μου το πάρει. Με πρόφτασε μπροστά στον καναπέ. Με τη φόρα που είχε πέσαμε κι οι δυο στο φαρδύ έπιπλο. Ένιωσα το κορμί μου να τρέμει στα χέρια του. Κοιταχτήκαμε στα μάτια…

Έκανε να σηκωθεί και δεν τον άφησα. Τύλιξα τα χέρια μου στο σβέρκο του και με κλειστά τα μάτια τού πρότεινα το μισάνοιχτο στόμα μου. Η ανταπόκρισή του ήταν άμεση. Με τις γλώσσες μας να ψάχνουν ξέφρενα η μία την άλλη δώσαμε το πρώτο ερωτικό φιλί. Καθώς με φιλούσε με έγδυσε από τη μέση και πάνω.

Έσκυψε πάνω στο στήθος μου και τα χείλη του άρχισαν να φιλάνε και να δαγκώνουν ελαφρά τις ρώγες του που πέτρωσαν από τον έντονο ερεθισμό τους. Τα βογκητά της ηδονής μου τον έκαναν να σταματήσει και σηκώθηκε να με φιλήσει. Μου έβγαλε το τζιν που φορούσα και μαζί το κιλοτάκι. Τον βοήθησα ν’ απαλλαγεί απ’ τα δικά του ρούχα και γονάτισε ανάμεσα στα ανοιγμένα πόδια μου.

Έσκυψε και φίλησε τα γόνατά μου και συνέχισε να ανεβαίνει τους μηρούς μου με υγρά φιλιά και μικρά δαγκώματα. Έφτασε στο σημείο που ενώνονται οι μηροί με το σώμα και ανέβηκε με το στόμα στη κοιλιά μου, γλείφοντας τον αφαλό μου και μετά προς το στήθος μου.

Αργά ανέβηκε τα λοφάκια και φτάνοντας στις ρώγες τους, πετάρισε τη γλώσσα του πάνω τους ενώ μάλαζε τα βυζιά με τα χέρια του. Τις γρατσούνισε με τα δόντια και μετά τις ρούφηξε δυνατά και τις δάγκωσε απαλά.

-    «Έλα... » του είπα ανάμεσα στους μικρούς αναστεναγμούς που ξέφευγαν απ’ τα χείλη μου, «πάρε με...»

Άρχισε να ξανακατεβαίνει προς το μουνί μου. Η γλώσσα του μπήκε ανάμεσα στα μουνόχειλα και ανέβηκε προς τα πάνω προσέχοντας να μην ακουμπήσει την κλειτορίδα. Η λεκάνη μου ανασηκώθηκε προσπαθώντας να μη χάσει την επαφή.

Συνέχισε να γλύφει τα μουνόχειλα πηγαίνοντας γύρω απ’ την κλειτορίδα και σε κάποιες στιγμές άρχισε να βάζει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε στο μουνί μου και να τραβάει τα υγρά στο στόμα του. Το χέρι του χάιδευε το στήθος μου και σε κάποια στιγμή έβαλε δυο δάχτυλα στο στόμα μου. Τα ρούφηξα σαν να ήταν πούτσος και τα μούσκεψα με τα σάλια μου.

Κατέβασε το χέρι του κι έβαλε πρώτα ένα και μετά δεύτερο δάχτυλο βαθιά στο μουνί μου. Έπαιρνε την κλειτορίδα μου ανάμεσα στα χείλη του ρουφώντας την δυνατά με τη γλώσσα του να χορεύει πάνω της. Αναστέναζα κι έλεγα:

-    «Ναι καύλα μου... ναι μωρό μου... κάνε με να χύσω στο στόμα σου... »

Οι γοφοί μου άρχισαν ν’ ανεβοκατεβαίνουν, λες και με γαμούσε κάποιος πούτσος. Τα σιγανά βογκητά μου ακολουθούσαν τον ρυθμό της γλώσσας του και των δαχτύλων του. Όμως σαν δάγκωσε ελαφρά και φίλησε την ερεθισμένη κλειτορίδα μου τα βογκητά έγιναν κραυγές ηδονής.

Η κοιλιά μου ανεβοκατέβαινε λαχανιασμένα, το κεφάλι μου κουνιόταν πέρα - δώθε και τα μάτια μου ήταν σφιχτά κλεισμένα. Ο κώλος μου ανασηκώθηκε ολόκληρος από τον καναπέ κι ένιωσα τους μυς μου να σφίγγονται. Κατάλαβα ότι ο οργασμός μου πλησίαζε…

Καθώς δυνάμωναν τα βογκητά μου, πήρε ολόκληρη την κλειτορίδα μου μέσα στο στόμα του και άρχισε να την πιπιλάει. Τα χέρια μου έσφιξαν την πλάτη του και τα πόδια μου κόλλησαν πάνω στο κεφάλι του. Ο οργασμός μου ήταν πραγματικά συγκλονιστικός.

Τράβηξε αργά τα δάχτυλά του από μέσα μου και τα καθάρισα γλείφοντας τα, καθώς πήρε όλα τα υγρά μου στο στόμα του. Με έπιασε απ’ τα πόδια και με παρότρυνε να γυρίσω στα τέσσερα. Ακούμπησε το καυλί του στα υγρά μουνόχειλα και με μια κίνηση καρφώθηκε μέσα μου.

Έμεινε ακίνητος με τον πούτσο του να κάνει σπασμούς, καθώς τον έσφιγγα στον κόλπο μου. Άρχισε να μπαινοβγαίνει, αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα, χαϊδεύοντας τη πλάτη και τα βυζιά μου. Άπλωσα το χέρι μου και του χάιδεψα τα αρχίδια όπως χτυπούσαν πάνω στην κλειτορίδα μου.

Με είχε πιάσει απ’ τη λεκάνη και τα μαλλιά και με τραβούσε με ορμή πάνω του βγάζοντας πνιχτά βογκητά. Του έλουσα τον πούτσο με τα υγρά μου, που τον τράβηξε και τον έφερε στο πρόσωπό μου. Τον πήρα στο στόμα και με δυο - τρεις κινήσεις του χεριού μου έχυσε μέσα του. Τον έγλειφα μέχρι ο πούτσος του να χαλαρώσει.

Μείναμε αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι χωρίς να μιλάμε, ευτυχισμένοι στις σκέψεις για το αύριο της ζωή μας. Μιας ζωής που ξεκίνησε εκείνη την ημέρα και που μέχρι σήμερα συνεχίζει να μας προσφέρει ατέλειωτες φάσεις ηδονής κι ευτυχίας…