Η μητέρα τσιμπούκωνε υπέροχα (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμασταν ξαπλωμένοι στη καυτή, μεγάλη μπανιέρα, εκείνη στην αγκαλιά μου. Της χούφτωνα κανονικότατα τα βυζιά, ενώ η πούτσα μου απείχε λίγα εκατοστά απ’ το μουνί της. Τότε, της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο.

-    «Σ’ αγαπώ, μαμά, γι’ αυτό που είσαι».

-    «Κι εγώ σ’ αγαπώ, μωρό μου…»

Ο πούτσος μου ακούμπησε τα μουνόχειλα της. Με κοίταξε με ένα λάγνο βλέμμα:

-    «Κάνε με να νιώσω γυναίκα».

Δεν άντεξα άλλο. Μπήκα στο ζεστό μουνί της. Μπόρεσα να νιώσω την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη. Σιγά - σιγά και ρυθμικά, άρχισα να γαμάω τη λατρεμένη μου μαμά.

Εκείνη χαμογέλασε και μου έδωσε θάρρος. Γύρισε πρόσωπο, αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα, ενώ συνέχιζα να εξερευνώ τα βάθη του μουνιού που με γέννησε, το οποίο ήταν πολύ φιλόξενο. Δεν άργησε να έρθει το πρώτο κύμα…

-    «Μπορώ να σε χύσω μωρό μου; Μέσα σου;»

-    «Είμαι, δική σου, πουλάκι μου. Θα με κάνεις ότι θες».

Αμέσως άνοιξα τη δίοδο και ψέκασα το σπέρμα μου μέσα στο καυτό της μουνί. Εκείνη χαμογέλασε ευχαριστημένη.

-    «Πάμε στο κρεβάτι, μωρό μου. Έχουμε μπροστά μας μια αξέχαστη νύχτα».

Σε λίγα δευτερόλεπτα απολάμβανα μια μυθική πίπα. Η μητέρα τσιμπούκωνε υπέροχα. Ήξερε και έγλυφε και σάλιωνε ακριβώς στα σημεία που έπρεπε για να με κάνει πύραυλο. Της ανταπέδωσα με ένα υπέροχο γλυφομούνι. Μόνο γλείψιμο και σάλιωμα. Το φιλούσα σαν να φιλούσα την ίδια. Τρανταζόταν από ηδονή. Την άναψε κι αυτήν άγρια.

Τότε ήταν που άρχισα να της γλείφω τα βυζιά. Με την πραγματική στοργή που ένα αγόρι βυζαίνει τη μάνα του. Είχαν άψογη γεύση. Έφερα τον πούτσο μου κοντά τους. Αυτή τα έσφιξε μαζί κι εγώ άρχισα να γαμάω τα πανέμορφα βυζιά της μητέρας. Δευτερόλεπτα πριν χύσω, τραβήχτηκα.

Άρχισα πάλι να την γαμάω με το ίδιο έντονο μοτίβο, αλλά όταν ερχόμουν σε οργασμό τραβιόμουν. Εντωμεταξύ, αυτή με έλουζε δυο - τρεις φορές, πράγμα που με καύλωσε πιο πολύ.

Αφού τραβήχτηκα για δέκατη φορά, μετά άρχισα πάλι με δύναμη και βαναυσότητα την έσκιζα. Δάκρυα κυλούσαν απ’ τα όμορφα μάτια της, ουρλιαχτά έβγαιναν απ’ το καυτό στόμα της. Δεν ήθελα να βασανίζω άλλο τη μαμά μου και έτσι έδωσα ένα τέλος στο μαρτύριό της…

Άφησα τα χύσια μου να την πλημμυρήσουν, μόνο που βγήκαν σε πολλαπλάσια ποσότητα, εξαιτίας των πολλών μου τραβηγμάτων. Τόσο πολύ, που κόντεψα να λιποθυμήσω. Εκείνη χαμογέλασε. Της έδωσα να καθαρίσει το πουλί μου και αμέσως μετά τη φίλησα. Ήμουν ψόφιος, έτσι ανέλαβε αυτή δράση.

Με ξάπλωσε πίσω και εκείνη ξαναέπιασε τον πούτσο μου. Μέσα στην ίδια βραδιά απολάμβανα μια δεύτερη εκπληκτική πίπα. Χούφτωνε εκπληκτικά, έγλυφε απαλά με τη γλώσσα της. Πάλι μου ήρθε να χύσω...

Δεν τα κράτησα ούτε μια φορά. Το κεφάλι της πούτσας μου ήταν όλο μέσα στο στόμα της και σε λίγο το συνόδευε το καυτό μου σπέρμα. Τα κατάπιε, καθάρισε και την πούτσα μου.

Πέσαμε για ύπνο ευτυχισμένοι…