Γαμήσι με την πεθερά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν ένα χρόνο. Είμαι παντρεμένος με μια κοπέλα πάρα πολύ όμορφη, τριάντα χρονών. Από την πρώτη μέρα φάνηκε ότι για να με κρατήσει ήθελε να γίνει πουτάνα στο κρεβάτι.

Κάναμε κάθε μέρα έρωτα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Έκανε τα πάντα ή μάλλον σχεδόν τα πάντα… Δεν μου έδινε με τίποτα τον κώλο της.

Αυτό το πρόβλημα το συζήτησα με την πεθερά μου ( 68 χρονών, κοντούλα, γεματούλα με πολύ μεγάλα βυζιά).

Της άρεσε πάντα να φοράει γόβες και ποτέ να μην φοράει εσώρουχα γιατί όπως έλεγε την πνίγανε. Ο άντρα της ήταν ναυτικός και έλειπε για έξι με δώδεκα μήνες.

Όπως καταλαβαίνετε η γυναίκα ήταν στερημένη.

Ένα Σάββατο που πήγα σπίτι της, γιατί η γυναίκα μου δούλευε, εκείνη μόλις είχε βγει από το μπάνιο.
Ήταν τελείως γυμνή, μόνο τις γόβες της φόραγε.

Η καύλα μου είχε φτάσει στα ουράνια. Με καύλωναν τα τεράστια βυζιά της, η μεγάλη κωλάρα και το άτριχο μουνάκι της. Τι μουνάκι… εκεί μέσα έμπαιναν τρένα.

Της είχα πει ότι η κόρη της δεν μου δίνει τον κώλο να την γαμήσω και μου υποσχέθηκε ότι θα μου καλύψει εκείνη το κενό που έχω.

Αφού έπεσε στα γόνατα, έβγαλε τον πούτσο μου έξω και μου πήρε την καλύτερη πίπα μέχρι που την στράγγιξε όλη. Πριν μου δώσει τον κώλο της μου είπε ότι μου είχε μια έκπληξη.

Αφού πήγα για μπάνιο και βγήκα έξω, εκείνη έπαιζε με το δονητής της και οι φωνές ακουγόταν στην διπλανή πολυκατοικία.

Μου είπε ότι από εδώ και πέρα θα μου κάθεται αυτή με τον όρο πριν την γαμήσω να βάζει το δονητή στον κώλο μου.

Αν και στην αρχή αντέδρασα μετά με έπεισε…

Από τότε και σχεδόν κάθε μέρα πηγαίνω και αφού την γαμήσω από τον κώλο, με γαμάει εκείνη. Η γυναίκα μου δεν έμαθε ποτέ τα ξεσκίσματα που κάνω με την πεθερά μου…