Πάρτι μεταμφιεσμένων

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Εργάζομαι ως μεταφράστρια σε εκδοτικό οίκο, που με την ιδιοκτήτριά του είμαστε φίλες από τα φοιτητικά μας χρόνια. Είναι νονά του ήδη 20άχρονου γιου μου και με στήριξε οικονομικά να τον μεγαλώσω, όταν έχασα νωρίς τον άντρα μου. Στο σπίτι της έγινε το αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων, που άλλαξε τη ζωή μου.

Ήμουν ντυμένη τσιγγάνα κι ο άντρας με τη στολή του πειρατή με φλέρταρε και μου άρεσε. Έβρισκε τον τρόπο να είναι συνεχώς κοντά μου, να με χορεύει, ή να ανανεώνει το ποτό μου. Έτσι κι όταν έγινε η προβολή μιας ταινίας μικρού μήκους του οικοδεσπότη, βρεθήκαμε να καθόμαστε πίσω από έναν καναπέ σε μια γωνία της σάλας χωρίς άλλους δίπλα μας.

Γύρισα προς το μέρος του και του ψιθύρισα με την οικειότητα που δίνει η ανωνυμία αλλά και το μισοσκόταδο:

-    «Νομίζω ότι δεν βλέπεις ολόκληρη την οθόνη. Έλα πιο κοντά μου».

Έφερε την καρέκλα του προς το μέρος μου.

-    «Έπιασες τη φούστα μου…», του είπα χαμηλόφωνα.

Έβαλε αμέσως το χέρι του ανάμεσα στις δύο καρέκλες, τράβηξε το ρούχο κι ένιωσα την παλάμη του στο μπούτι μου. Ελευθέρωσε το ύφασμα, αλλά άφησε το χέρι του εκεί. Έκανα πως δεν κατάλαβα την πρόθεσή του κι άρχισε να κινεί τα δάχτυλά του πολύ αργά πάνω στο ύφασμα χωρίς και πάλι να αντιδράσω.

Παίρνοντας θάρρος, ανέβηκε λίγο πιο πάνω και προχώρησε δειλά ανάμεσα στους μηρούς. Τους άνοιξα ελάχιστα θέλοντας να τον ενθαρρύνω. Ανάσανα πιο γρήγορα. Το χέρι του βρισκόταν ψηλά, ανάμεσα στα μπούτια μου, σχεδόν στο ύψος του μουνιού μου. Έγειρε προς το μέρος μου και ψιθύρισε:

-    «Σου αρέσει η …ταινία;»

-    «Πολύ», του είπα γυρίζοντας το κεφάλι.

Έφερε το στόμα του κοντά στο δικό μου και φιληθήκαμε, αλλά τραβήχτηκα πολύ γρήγορα, δείχνοντας με το βλέμμα μου το ζευγάρι που καθόταν στον καναπέ μπροστά μας.

-    «Προσοχή», του ψιθύρισα κι έστρεψα τα μάτια μου στην οθόνη.

Χωρίς να διστάσει περισσότερο, τράβηξε το χέρι του από τη φούστα, το κατέβασε στα γόνατά μου και το γλίστρησε από κάτω της. Ανέβηκε πολύ γρήγορα κατά μήκος της κάλτσας, έφτασε στο δέρμα κι άγγιξε αμέσως το υγρό σλιπάκι μου. Αναστέναξα κι άνοιξα τα πόδια μου γλιστρώντας ελαφρά στο κάθισμά μου.

Παραμέρισε σχεδόν αμέσως το ύφασμα κι άρχισε να με χαϊδεύει απαλά. Δέχτηκα το χάδι του κι άπλωσα το χέρι μου στον καβάλο του, για να εξακριβώσω τη συγκίνησή του. Ήταν καυλωμένος. Τα δικά του δάχτυλα πάντως κατάφεραν να μου προκαλέσουν μια σειρά από σπασμούς τους οποίους ακολούθησαν ισάριθμοι στεναγμοί.

Τα χειροκροτήματα των θεατών που ξέσπασαν ξαφνικά λες και χαιρέτησαν αυτόν τον μυστικό οργασμό. Ελευθέρωσε το καυλί του, έπιασε το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω του. Έσφιξα στα δάχτυλά μου τον πούτσο του, που τον ένιωσα τεράστιο, κι άρχισα να του το μαλάζω.

Με χάιδεψε απαλά στο σβέρκο και πιέζοντας το κεφάλι μου, με έκανε να γείρω πάνω στο καυλί του. Αντιστάθηκα για μια στιγμή, αλλά τελικά υποχώρησα. Το πήρα στο στόμα μου. Σε μια στιγμή τραβήχτηκε, με ανασήκωσε από την καρέκλα, μ’ έστησε όρθια και γλίστρησε στη θέση μου. Παραμερίζοντας φούστα και σλιπάκι, με κάθισε στα πόδια του, έψαξε για λίγο και με κάρφωσε στο στημένο καυλί του!

Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω μια πνιχτή κραυγή, όταν βρέθηκα καρφωμένη πάνω του. Με κρατούσε από τους γοφούς και με ανεβοκατέβαζε στον σκληρό πούτσο του. Ο οργασμός του συνέπεσε με απανωτούς πυροβολισμούς της ταινίας και δεν χρειάστηκε να συγκρατήσει την πνιχτή κραυγή του. Ο κόλπος μου σφίχτηκε γύρω του σπασμωδικά.

Τέλειωσα κι εγώ. Ύστερα από μισό λεπτό καθόμασταν ξανά στις θέσεις μας. Όταν άναψαν τα φώτα μου είπε φωναχτά:

-    «Μου άρεσε πολύ η… ταινία!» και χαμηλώνοντας τη φωνή του συνέχισε: «Θέλεις να τη δούμε πάλι;»

-    «Υπάρχει κι άλλη καλύτερη», απάντησα χαμηλόφωνα, χαϊδεύοντάς τον μπροστά στο παντελόνι και προσέχοντας να μη μας δούνε. «Έλα να τη δούμε!» συνέχισα κοντά στο αφτί του, δαγκώνοντάς του ελαφρά το λοβό.

Γνώριζα τη διαρρύθμιση του σπιτιού καθώς και το ανεξάρτητο δωμάτιο που χρησιμοποιείται σαν ξενώνας. Τον οδήγησα εκεί. Μπήκαμε και κλείδωσα την πόρτα. Δεν άναψα φως και δεν του μίλησα καθόλου.

Μέχρι τα μάτια μας να συνηθίσουν στο σκοτάδι, είχα πέσει στα γόνατα μπροστά του κι είχα ελευθερώσει τον πούτσο του από τα ρούχα. Τον έβαλα στο στόμα μου κι άρχισα να τον παίρνω όλο μέσα. Ο πούτσος του όλο και μεγάλωνε μέχρι που γέμισε το στόμα μου.

Με σήκωσε και με κόλλησε στον τοίχο. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος κι όσο επέτρεπαν οι μάσκες που φορούσαμε ακόμα. Σήκωσε τη φούστα μου στη μέση κι άρχισε να χαϊδεύει τα πόδια μου. Χούφτωσε τον κώλο μου και μ’ έσφιξε πάνω του. Ένιωσα το καυλί του να με πιέζει στην κοιλιά.

Ξαφνικά με γύρισε με το πρόσωπο προς τον τοίχο. Κόλλησε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, ενώ το ένα του χέρι μέσα από το σλιπάκι μου χάιδευε το ήδη υγρό μουνί μου. Το καυλί του τριβόταν στον κώλο μου. Άνοιξε τα πόδια μου και μου κατέβασε το σλιπάκι. Έσκυψε κι άρχισε να με γλύφει παντού. Από το μουνί μέχρι την κωλοτρυπίδα ένιωθα την γλώσσα του πάνω μου.

Μ’ έβαλε να σκύψω λίγο και με μια κίνηση έβαλε το καυλί του στο μουνί μου. Με κρατούσε από τη μέση και με κάρφωνε με δύναμη. Γαμιόμασταν σε έναν απίστευτο ρυθμό. Σε λίγο του έλουσα τον πούτσο με τα υγρά μου κι ένιωσα ο κόλπος μου να πλημμυρίζει με καυτό σπέρμα.

Μπήκα στο μπάνιο και προσπάθησα να σκουπιστώ από τα υγρά που είχαν γεμίσει τα μπούτια μου. Αυτός έμεινε έξω. Ήρθε σε λίγο κοντά μου. Φορούσε μόνο τη μάσκα κι ήταν καυλωμένος.

Τότε στο φως του μπάνιου είδα το σημάδι στον αριστερό ώμο του. Ένα έγκαυμα σε σχήμα μισοφέγγαρου. Έμεινα κατάπληκτη. Ο γιος μου έχει ένα τέτοιο σημάδι. Με τον γιο μου γαμιόμουνα;

Ο νους μου δεν μπορούσε να το πιστέψει ακόμα κι όταν του έβγαλα τη μάσκα και τον είδα. Μόνο το κορμί μου αντιδρούσε κι είχε συμμετοχή. Δεν κατάλαβα πως με έγδυσε και πως με οδήγησε στο κρεβάτι, αλλά ένιωσα την ηδονή των χαδιών και των φιλιών του σ’ όλο μου το κορμί .
Όμως όταν έφτασα σ’ έναν ανεπανάληπτο οργασμό και πριν μου κοπεί η ανάσα ξεφώνησα:

-    «Αγόρι μου! Αγόρι μου!»

Αργότερα, όπως χαλαρώναμε αγκαλιά στο κρεβάτι, μου εκμυστηρεύτηκε ότι από καιρό με έβλεπε ερωτικά με ιδιαίτερη αδυναμία στον κώλο μου.

Αλλά όσα ακολούθησαν είναι μια άλλη ιστορία…